Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 80

Θέμα: Βαυαρικά Vs Τζαπιόνια Vs Ιταλικά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos

επισης, ξερω τουλαχιστον 15 με πανω απο 100,000 χλμ, και 2 με πανω απο 200,000...προβλημα σε αεροψυκτο ντουκατι σε μοτερ δε προκειτε να βρεις, ψαξε οσο θες

σε αντιθεση βεβαια με τα μοτερ vstrom/sv, που σκορπανε για πλακα...μονο μεσα στο φορουμ εχουν γραφτει 10 περιπτωσεις...

και βεβαια να μην συνεχισουμε για αλλα που σκορπισανε(εχουν γραφτει στο φορουμ πολλα)...
    υπολογισε ομως ποσα v strom κυκλοφορουν στην Ελλαδα και ποσα ducati για να το παρεις αναλογικα

επισης τα μοτερ απο cb1, cb400 κλπ δε χαλανε γιατι ειναι ψοφια...αμα εχεις 4κ 400αρι με 50 αλογα τι να παθει?
    κι οχι μονο 50. το δικο μου zxr400εβγαζε 65 στροφαλο
    και τα παραπανω μοτερ να παρεις ομως εσυ ξερεις αλλα ευρωπαικα με παραπανω αλογα και αντιστοιχη αξιοπιστια στα ιδια κυβικα?
    ολα αυτα χωρις ιχνος αντιπαραθεσης

:smilea:
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kerasaki
    υπολογισε ομως ποσα v strom κυκλοφορουν στην Ελλαδα και ποσα ducati για να το παρεις αναλογικα

κι οχι μονο 50. το δικο μου zxr400εβγαζε 65 στροφαλο
    και τα παραπανω μοτερ να παρεις ομως εσυ ξερεις αλλα ευρωπαικα με παραπανω αλογα και αντιστοιχη αξιοπιστια στα ιδια κυβικα?
    ολα αυτα χωρις ιχνος αντιπαραθεσης

:smilea:

αυτο το μοτερ V2 που φοραει το βεστρομ και το sv, εχει σπασει σε παρα πολλα μοντελα, και ελλαδα, και εξωτερικο...
    και ντουκατι αεροψυκτα, αμα κατσεις και τα αθροισεις ολα, απο 600 μεχρι 1100 θα δεις οτι κυκλοφορουν πολλα, και δεν εχει ακουστει ποτε τιποτα ποτε

αεροψυκτο ντουκατι κανενα δεν εχει αντιμετωπησει προβλημα στο μοτερ(μιλαμε φυσικα για συγχρονα μοντελα)...να σου πω την αληθεια βεβαια δε με νοιαζει κιολας, ουτε με ενδιαφερει να κανω οποιαδηποτε διαφημιση στη ντουκατι...

απλα να υπαρχει καποια αντικειμενικοτητα...οχι να λεμε οτι σπανε/χαλανε, αλλα να μην ξερουμε γιατι το λεμε...

τωρα το δικο σου καβα δε ξερω, αλλα τα χοντα τα 400ρια cb αν θυμαμαι καλα καπου στα 50 αλογα εβγαζαν(δεν ειανι και πολλα)

σε αξιοπιστια δηλαδη, το 600πχ εινα το ιδιο με ενα 400αρι, απλα θελει το κατι παραπανω στη συντηρηση του(το οποιο βεβαια θα στο δωσει με το παραπανω η λειτουργια του κινητηρα σε σχεση με το 4κ 400αρι)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    1958 MV Agusta 500/6

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οπως ειπα, τα 6κ ειχαν ανακαλυφθει πολυ πιο νωρις...

το συγκεκριμενο χοντα που εβαλες, για το οποιο εχω ανοιξει και θρεντ στο φορουμ με τα ιστορικα, ειναι ο λογος που θα επρεπε η χοντα σημερα να ντρεπεται για τις μηχανες που βγαζει
    Αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω οτι το c50 ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα.
    Η agusta από καπρίτσιο κάποια στιγμή έβγαλε και μια σειρά από μοτοσυκλέτες τις έτρεξε νίκησε και έκλεισε χωρίς να πουλήσει τίποτα από την τεχνολογίας της που έμεινε εκεί από το 58 έως το 70κάτι καθαρά σε χασούρα.
    Η ντροπιασμένη honda και οι υπόλοιποι japan πήρε ένα προιόν που απευθυνόταν σε "περίεργους" εκκεντρικούς, έχοντες και κατέχοντες, χομπίστες μηχανικούς, και το πούλησε και στην κουτσή Μαρία.Δημιούργησε αγορά και έφτιαξε προϊόν που μπορούσε να πουληθεί.
    Και αν κάποια εταιρεία υπήρχε στην Ευρώπη εκείνη την εποχή ανάλογων δυνατοτήτων αυτή ήταν η bmw.
    Και τα 6κ υπήρχαν και πρίν από τον πόλεμο.Πολύ λίγα πράγματα ανακαλύφτηκαν για να χρησιμοποιηθούν σε μότο.

το θεμα παντως δεν ειανι ποιος ειναι καλυτερος η πιο αξιοπιστος...το θεμα ειναι να ξυπνησουν οι ιαπωνες λιγο απο τον υπνο τους...

ειδικα η χοντα..

εβγαλε η bmw το 800gs...

θα επρεπε να ειχε ηδη ετοιμο η χοντα ενα αφρικα 800, ιδια κιλα με το bmw, μοτερ πιο δυνατο το οποιο μπορει να φτιαξει ανετοτατα, με καλες αναρτησεις και φρενα(που ειναι συνηθησμενη να βαζει καλα, ειναι η αληθεια), και ποιοτικο σαν κατασκευη...

και ας εκανε τα ιδια λεφτα με το BMW, εγω θα το επερνα, και ακριβοτερο να ηταν απο το BMW...αλλα δεν...

εβγαλε και η yamaha το τενερε το καινουριο...θα βγαλει και η χοντα τωρα βαραντερο 1300 με 340 κιλα για να περασει τους αλλους αλλα με ενσωματωμενο gps και συνδυασμενα CBS με αεροφρενο για καινοτομια

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    ...

στεφανε το προβλημα με τη χοντα, το εχω ξαναγραψει ποιο ειναι...

ειναι η μονη εταιρια που μπορει να κλεισει ολους τους υπολοιπους, και βγαζει τα χειροτερα

πριν κανα χρονο ειχα επισκευθει αντιπροσωπια χοντα για καποια ανταλλακτικα αν θυμαμαι καλα, και επαθα πλακα με το πως ηταν ολα τα καινουρια μοντελα...φτηνιαρικα, φτηνα πλαστικα, φτηνο βαψιμο, ποιοτητα υλικων πολυ χαμηλη γενικα...τι να το κανεις αμα βγαλει 150,000χλμ χωρις να κανει κιχ, αμα ειναι φτηνιαρικο?ειναι πραγματικα κριμα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    θα πρεπει βεβαια να παρετε υπ"οψιν οταν κανετε συγκριση
    ιαπωνων και ευρωπαιων για ποιοτητα κατασκευης,αξιοπιστια,και υλικων
    οτι οι ιαπωνες προσπαθουν περαν ολων των αλλων να κρατησουν και το φτηνο
    του κοστους!! για την παραγωγη και πωληση των μηχανων τους

και αυτο γινεται διοτι οι ιαπωνικες εταιριες κατασκευαζουν ολων των ειδων μοτοσυκλετες
    και σε ολους του κυβισμους !! σε διχρονους και τετραχρονους κινητηρες!!
    και σε ολα τα επιπεδα (αγωνιστικα,παραγωγης)
    και επι σειρα ετων,και πρωταγωνιστοντας σε ολων των ειδων τα πρωταθληματα
    (sbk-moto gp-cross-enduro-super mot.-trial -side car-klp)

και βεβαια μην μου πει καποιος οτι μια ευρωπαικη εταιρια καλυπτει ολα τα ειδη μηχανων
    πχ. η bmw βγαζει side car και συμμετεχει σε αγωνες!!
    μιλαω για ολα τα ειδη!! και σε ολους τους κυβισμους!!!

οταν το κανουν αυτο (οι ευρωπαικες εταιριες) να κατασκευαζουν δηλαδη ολα τα ειδη
    μηχανων απο 50cc εως 1300cc σε διχρονους και 4χρονους κινητηρες
    και τον αριθμο παραγωγης μηχανων (σε ολα τα ειδη) ημηρεσιως!!
    και να συμετεχουν αε αγωνες και στην αγορα συγχρονως!!
    τοτε θα μπουμε και στην διαδικασια της συγκρισης!!

αν αυτο και παλι δεν σας καλυπτει η δεν σας ενδειαφερει
    συγνωμη, αλλα μαλλον ειστε αντι ιαπωνες!! για λογους που δεν τους γνωριζω!!
    και δεν αναγνωριζετε την εννοια της μαζικης παραγωγης!! σε ολο τον πλανητη!!
    για ολα τα ειδη και για ολα τα "γουστα"
    και συγχρονως να διατηρεις το εξερευνητικο και πειραματατικο σου σταδιο
    διοτι περι αυτου προκειται.
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

στεφανε το προβλημα με τη χοντα, το εχω ξαναγραψει ποιο ειναι...

ειναι η μονη εταιρια που μπορει να κλεισει ολους τους υπολοιπους, και βγαζει τα χειροτερα

πριν κανα χρονο ειχα επισκευθει αντιπροσωπια χοντα για καποια ανταλλακτικα αν θυμαμαι καλα, και επαθα πλακα με το πως ηταν ολα τα καινουρια μοντελα...φτηνιαρικα, φτηνα πλαστικα, φτηνο βαψιμο, ποιοτητα υλικων πολυ χαμηλη γενικα...τι να το κανεις αμα βγαλει 150,000χλμ χωρις να κανει κιχ, αμα ειναι φτηνιαρικο?ειναι πραγματικα κριμα....
    Φίλε όταν πλέον οι Ευρωπαίοι πρέπει να φτιάξουν το honda τους οι ίδιοι δεν μπορεί να έχεις και
    μεγάλες απαιτήσεις.Γίνονται σίγουρα οικονομίες πλέον στις γραμμές παραγωγής και μπαίνει στη μέση και η ευσυνηδησία του Ιταλού Ισπανού μπορεί και μετανάστη εργάτη.
    Τα Japan εξακολουθούν να είναι τζάμι.
    Παρόλα αυτά είναι τίμιες και πλήρεις προτάσεις που συνήθως μπορείς να ζήσεις μαζί τους χωρίς να σου λείψει κάτι.
    Πάρε το transalp που θεωρείς "λίγο".
    Για κάποιον που το επιλέγει συνηδητά είναι ένα σύνολο που δεν πονάει πουθενά (εκτός τιμής βέβαια).
    Γενικά τα honda το έχουν αυτό.
    Να κλείσει τους υπόλοιπους...
    Τα best seler είναι κάτι bandit στην Ευρώπη κάτι tdm strom στο Νότο, τέτοια μηχανάκια αγοράζει ο κόσμος, και κάνα τέτοιο καθημερινό ελαφρότερο ευκολότερο "ξενερωμα" έπρεπε να βγάλει πρώτα και η bmw.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    νομιζω οτι η συζητηση εχει ξεφυγει ολιγον τι...
    το θεμα ειναι τα αλογα του S1000RR και κατα ποσο ειναι αξιοποιησιμα στον δρομο αλλα και στην πιστα.

[B]αυτο το μοτερ V2 που φοραει το βεστρομ και το sv, εχει σπασει σε παρα πολλα μοντελα, και ελλαδα, και εξωτερικο...
    Για κάτσε φίλε μου γιατί το ξαναέγραψες παραπάνω και είπα να μη το σχολιάσω αλλά, εκτός απο τον Τροπέα απο το παρόν φόρουμ, που αλλού είδες εσύ οτι έσπασε sv ?! Λέω να ΕΣΠΑΣΕ και όχι κανά ηλεκτρολογικο!
    Για δώσε μου ένα λινκ σε παρακαλώ γιατί εγώ στα ξένα φόρουμ που συμμετέχω(αποκλειστικά για SV και ειδικότερα 1000cc) δεν έχει πάρει κάτι ιδιαίτερο το μάτι μου και πολύ θα ήθελα να δώ οτι όντως επιτέλους κάποια στιγμή θα σπάσει και το δικό μου και θα αποφασίσω/αναγκαστω να το αλλάξω! Και εν πάσει περιπτώση, πόσο σίγουρος είσαι οτι σπάνε σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο αναφέρεις σε δύο πόστ σου στο ίδιο τόπικ?!
    Αν θεωρείς οτι είμαστε εντελώς off topic περιμένω πμ με συγκεκριμένα λινκ. Θα σου ήμουν ευγνώμων!

Όπως και να χει όμως, αυτό που λέει το παιδι: πόσα strom και sv κυκλοφορούν παγκοσμίως και πόσα... s1000rr ΘΑ κυκλφορήσουν?!
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    το θεμα ειναι τα αλογα του S1000RR και κατα ποσο ειναι αξιοποιησιμα στον δρομο αλλα και στην πιστα.
    +10000
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    οπα οπα τζαμπα μας πεταξανε στις αντιπαραθεσεις?:rotflmao: :rotflmao:
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από Multijohn
    Για κάτσε φίλε μου γιατί το ξαναέγραψες παραπάνω και είπα να μη το σχολιάσω αλλά, εκτός απο τον Τροπέα απο το παρόν φόρουμ, που αλλού είδες εσύ οτι έσπασε sv ?! Λέω να ΕΣΠΑΣΕ και όχι κανά ηλεκτρολογικο!

του τροπεα, ο κρουκ θυμαμαι πριν καιρο εψαχνε κατι μπιελες(:rotflmao: ), ενας ειχε βγει πριν λιγο καιρο και παραπονιοταν για ενα στρωμα που του εσπασε στην αττικη οδο...αλλος ενας με στρομα που εψαχνε μοτερ απο ebay...ειναι αυτα που θυμαμαι πολυ προχειρα...

εχουν γραφτει αρκετα μονο εδω μεσα, και εχω διαβασει και πολλα στο ιντερνετ...

εσυ μη στεναχωριεσαι, εχεις το 1000:wacko:

του τροπεα, ο κρουκ θυμαμαι πριν καιρο εψαχνε κατι μπιελες(:rotflmao: ), ενας ειχε βγει πριν λιγο καιρο και παραπονιοταν για ενα στρωμα που του εσπασε στην αττικη οδο...αλλος ενας με στρομα που εψαχνε μοτερ απο ebay...ειναι αυτα που θυμαμαι πολυ προχειρα...

εχουν γραφτει αρκετα μονο εδω μεσα, και εχω διαβασει και πολλα στο ιντερνετ...

εσυ μη στεναχωριεσαι, εχεις το 1000:wacko:
    Κάθε Ευρωπαίος θα πούλαγε την μάνα του για να βγάλει ένα τέτοιο μηχανάκι σε αυτή την τιμή
    Και ναι χαλάει πράγματι.
    Έχει πουλήσει Ελλάδα μερικές χιλιάδες και έχουν χαλάσει μερικά.
    Αντίστοιχα από τα χιλιάδες χτ δεν είχε χαλάσει κανένα.
    Είναι ένα ρίσκο που υπολογίζεται εύκολα και το αναλαμβάνεις ή όχι.
    Η Ευρώπη τι έχει να πουλήσει στην κατηγορία με ανάλογο κόστος κτήσης και χρήσης για να πηγαίνεις δουλειά ταξιδάκι όλα?
    Τίποτα.
    Η Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια κλείνει τρύπες στην αγορά των Japan.
    Δίνει το "ειδικότερο" για αυτούς που θέλουν κάτι άλλο.
    Δεν είναι κακό ούτε ντροπή αλλά να καταλαβαίνουμε τι συμβιβασμούς κάνουμε όταν δίνουμε τα κλεμμένα ευρά μας.

Στεφανε και εγω ΧΤ ειχα...πολυ σκληρο για να χαλασει

το ΣΒ ειναι οντως πολυ καλη μηχανη και παρεξηγημενη...αμα ηταν πιο ομορφο(για τα δικα μου δεδομενα) το πισω φαναρι, και ειχε και πιο ομορφα οργανακια, θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα...ετσι κι αλλιως μεταχειρισμενα τα σκοτωνουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Κάθε Ευρωπαίος θα πούλαγε την μάνα του για να βγάλει ένα τέτοιο μηχανάκι σε αυτή την τιμή
    Και ναι χαλάει πράγματι.

παντως τα ευρωπαικα εχουν ερθει στις ιαπωνικες τιμες πλεον...

τα τουονο και speed triple κανουν οσο τα 1000ρια γυμνα τζαπαν

ο τιγρης κατι παραπανω απο tdm(λιγοτερα απο βαραντερο)

το μπεμβε ειναι πιο δυνατο απο τα ιαπωνικα και απο το ρ1 εινα πιο φτηνο

οποτε και το θεμα της τιμης πλεον εχει αλλαξει...μονο ντουκατι και κτμ παραμενουν ακριβες...

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cb1300 vs gsxr1400 vs xjr1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 21:16
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων