Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
στα περισσότερα που απαντησα ειχαν σχεση με το παιδί που ρώτησε για ενα μηχανακι μεσα στην πόλι και οχι στο χώμα!
αρα ας κρατησουμε την κουβεντα σε αυτο που θελει το παλικαρι?? ετσι δεν ειναι το σωστο!?
αλλα θα σου απαντήσω........
1)το tourance με συνδυασμό μονοκυλινδρο μεσα στην πόλι και με το ύψος που εχει το tenere ειναι το πιο επικίνδυνο μηχανακι απο τα τρια...................βεβαια.....στο χωμα τα παταει !
2) το γκαζι ειναι οτι πρέπει για χώμα αλλα για ταξίδια κτλ για ενα μηχανημα 7000 ευρο θελεις και λιγο παραπανο απο 150 καμια φωρα ,,,,! βεβαια και με 140 ανετα ταξιδευεις και δεν χρειαζεται ποτε παραπανο!!!!!
3) ζεστη......sorry απο το αριστερά βγαζει την ζέστη εκανα λάθος.........και οχι μονο σε μποτηλιαρισμα αλλα σε μια ζεστη μερα καλοκαιριου αναυει η γαμπα! ( αμα θέλεις βγάζω και φώτο)
δεν εχω τπτ με το tenere...εχω κανει απειρες βολτες και ταξιδια..............απλως λεω τα αρνητικα....τα αλλα μηχανακια δεν τα ξερω καλα για να πω!!!!!
Στο 1.. είπα πως δεν έχω βρεθεί με tourance μέσα στην πόλη. Συνεπώς δεν διαφώνησα. χεχε
Στο 2.. 7330 παρακαλώ. χαχα Συμφωνούμε και εδώ. (κοντά στα 7000 έχει το 08 sock)
Στο 3.. Και στα δύο πρώτα συμφωνούμε αλλά το 3 ρε γαμώτο σοβαρά μιλάω δεν με έχει ενοχλήσει τόσο πολύ. Όσο η μηχανή κινείται δεν με απασχολεί καθόλου. Όταν κολλήσω σε κίνηση και μόνο το καλοκαίρι που οι θερμοκρασίες είναι μεγάλες μόνο τότε γίνεται αισθητή η ζέστη αλλά όχι και να με κάψει. Τι στο διάλο ρε γαμώτο? Είσαι ο δεύτερος νομίζω που το αναφέρει σε τόσο μεγάλο βαθμό. Κάποιος άλλος έψαχνε τρόπους αντιμετώπισης και μου είχε φανεί παράξενο. Την πρώτη φορά που ένιωσα αυτή την ζέστη με απασχόλησε γιατί δεν είχα καταλάβει από που προέρχεται. Όταν συνειδητοποίησα πως είναι από την εξάτμιση δεν ξανά έδωσα σημασία. Ίσως εγώ που πάω χώμα και δεν θα ήθελα με τίποτα η εξάτμιση να περνάει από κάτω συμβιβάστηκα πιο εύκολα απ' ότι θα το έκανε κάποιος άλλος.
Το ξέρω πως δεν έχεις τίποτα με το τενερέ. Εξάλλου και εγώ είπα πως το transalp (αλλά και το f650) είναι πιο ομοιογενές μηχανάκι σε όλα του και υστερεί σε σχέση με το tenere μόνο στο χώμα το οποίο όμως δεν έχει απαρνηθεί τελείως. Α! και στην ζελατίνα. χαχα.
Ναι, έτσι είναι (απάντηση σε αυτό που δεν έχει αριθμό).