Παλιανθρώπισσα Katy κάποιος πρέπει να σε αδικήσει και σένα...
Παλιανθρωπε Jim έπρεπε να μασταν συμαθητες στη τρίτη λυκείου ρε γαμωτο.... να χαμε πάει και πενταήμερη μαζι.... Ακόμα θα λεγες ιστορίες...
τώρα ότι προλάβουμε...
![]()
Παλιανθρώπισσα Katy κάποιος πρέπει να σε αδικήσει και σένα...
Παλιανθρωπε Jim έπρεπε να μασταν συμαθητες στη τρίτη λυκείου ρε γαμωτο.... να χαμε πάει και πενταήμερη μαζι.... Ακόμα θα λεγες ιστορίες...
τώρα ότι προλάβουμε...
![]()
Always made to mean nothing
Ετσι που το κάνατε πιο πολύ δημοσιότητα του δώσατε και θα ρθουμε και μεις που μάλλον δεν έχουμε σχέση με το επείγον του θέματος...![]()
![]()
![]()
Εγινε...!
axaxaxa Vreee jim .... tous evales sthn priza olous ... (tifla na exei h souko) ...
xaaxxaxaaxaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
[FONT=Tahoma]Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios...Παλιανθρωπε Jim έπρεπε να μασταν συμαθητες στη τρίτη λυκείου ρε γαμωτο.... να χαμε πάει και πενταήμερη μαζι.... Ακόμα θα λεγες ιστορίες... τώρα ότι προλάβουμε...
έλα ρε φίλε τι μου έκανες ρε συ ..
απο τότε που είπες για την γνωριμία μας ..
κάποιοι μου στείλανε ΠΜ και μερικοί μήνυμα στο κουνιστό, απειλώντας με μάλιστα ότι δεν θα μου ξαναμιλήσουν, ότι δεν θα με ξαναπαίξουν:hypnotize και ότι θα με μπουγελόσουνε
, για να μάθουν για την παλαιά φιλία που μας ενώνει από τότε που είχαμε πάει πενταήμερη, και μου ζητάνε να μαρτυρήσω που βρίσκεται το γκαράζ σου ..
σόρρυ παίδες αλλά θα είμαι πραγματικά τάφος ..
δεν μαρτυρώ.. δεν μαρτυρώ
.. ακούς κοντέ και άσχημε;; δεν μαρτυρώ
.. δεν μαρτυρώ
..
[/FONT]
[FONT=Tahoma]Αρχικά δημιουργήθηκε από katy
Λοιπόν, αρχικά κάποιος είπε για μπουγέλο (μαγική λέξη)..Κύριε Jimmy μας δε σε πειράζει να είσαι ο πρώτος θεοδροσισμένος,ε?????
Καιτούκοοοοο
Είσαι σίγουρη γι’ αυτό που λες;;;
Οk then ραντεβού για μπουγέλομα σε .. .. παραλία
Αλήθεια παίδες, τώρα που είπα παραλία, το προηγούμενο καλοκαιράκι είχανε μαζευτεί κάτι αλήτες μηχανόβιοι σε κάποια παραλία με κιθαρούλα, φωτίτσα, sleeping bag, με μπυρίτσες, γέλια χαρές .. για κάτι έρωτες εμαθα αλλά αυτό δεν το μαρτυράμε [σωστόόόός ο μικρός!!! Εγώ είμαι αυτός για να κάνετε ΜΠΑΑΑΑΑΑΜΜΜΜ!!!!!!!].
Πότε είπατε ότι θα το ξανακάνουμε;
Τι θα λέγατε για Σάββατο βραδάκι;;
Ε;;; για πείτε ρε σείς ..
[/FONT]
- - - ΠANTA ΟΡΘΙΟΙ !!!! - - -
ΘΕΕ μου μην φοβάσαι είμαι δίπλα σου!!
σαν παρέα κουκουε ένα πράμα .....
Αλήθεια παίδες, τώρα που είπα παραλία, το προηγούμενο καλοκαιράκι είχανε μαζευτεί κάτι αλήτες μηχανόβιοι σε κάποια παραλία με κιθαρούλα, φωτίτσα, sleeping bag, με μπυρίτσες, γέλια χαρές .. για κάτι έρωτες εμαθα αλλά αυτό δεν το μαρτυράμε
Always made to mean nothing