Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 64

Θέμα: Moto Guzzi i love you.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Παμε στο προκειμενο.....εδω μεσα υπαρχουν και γυναικες.Οπως εγω δεν γεμιζω το φορουμ με φωτο με γυμνους μπρατσαραδες διπλα σε μοτορια δε θελω και εγω να βλεπω το καθε ενα αναξιοπρεπες τσουβαλι απο κρεας να μοστραρει διπλα σε μηχανες.Σε σεβομε με σεβεσε. Τωρα αν δεν το θεωρεις προσβλητικο για εμενα αυτο τοτε εσυ συνεχιζεις να το κανεις και εγω συνεχιζω να λεω οτι δεν μου αρεσει.Δε τρεχει τπτ.

Στο προκείμενο...ποιός γέμισε το φόρουμ με "το καθε ενα αναξιοπρεπες τσουβαλι απο κρεας να μοστραρει διπλα σε μηχανες" ?

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Ελπιζω να με καταλαβες ασχετος αν συμφωνεις η οχι
    Και σε καταλαβαίνω και συμφωνώ.

Απλά η μοτοσυκλέτα ως ιστορικά ανδροκρατούμενος χώρος έχει διατηρήσει μπόλικα σοβινιστικά κατάλοιπα τόσο στην αισθητική όσο και στην αρχετυπική σημειολογία της: Από την αντιστοίχιση της μοτοσυκλέτας, ως μορφή, με το γυναικείο αρχέτυπο στο ανδρικό μυαλό, μέχρι την ταύτιση της χρήσης της με την ερωτική πράξη (το "καβαλάω μοτοσυκλέτα", δηλαδή, ως συμβολικό υποκατάστατο της τελευταίας), για να αφήσω στην μπάντα τους αμέτρητους φαλλικούς συμβολισμούς που πηγάζουν απ' την μορφή και την εργονομία (και όχι μόνο) του αντικειμένου.

Δε λέω, όλα αυτά έχουν μια δόση νοσηρότητας μέσα τους---σίγουρα πάντως ανωριμότητας---(που δεν είναι της ώρας να την πιάσουμε, γιατί θα μας κράξει ο Ζεύκας) αλλά είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στην ιστορία που δύσκολα αποβάλλονται.

Μπορώ βέβαια να καταλάβω απόλυτα τον εκνευρισμό μια γυναίκας όταν έρχεται αντιμέτωπη με την συγκεκριμένη καρα-σοβινιστική επιλογή απεικόνισης της μοτοσυκλέτας ως ερωτικό σύμβολο (και κυρίως με το πόσο εκτεταμένος είναι αυτός ο τρόπος απεικόνισης σε όλη, ακόμη και τη σύγχρονη, ιστορία της μοτοσυκλέτας).

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat

Μπορώ βέβαια να καταλάβω απόλυτα τον εκνευρισμό μια γυναίκας όταν έρχεται αντιμέτωπη με την συγκεκριμένη καρα-σοβινιστική επιλογή απεικόνισης της μοτοσυκλέτας ως ερωτικό σύμβολο (και κυρίως με το πόσο εκτεταμένος είναι αυτός ο τρόπος απεικόνισης σε όλη, ακόμη και τη σύγχρονη, ιστορία της μοτοσυκλέτας).

Δεν ξέρω αν μπορώ να τον καταλάβω τον εκνευρισμό, γυναίκα δεν είμαι, αλλά ούτε και θα προσπαθήσω... μου αρέσουν αυτού του τύπου οι φωτό και δεν θα κάνω καμία προσπάθεια ούτε να σταματήσουν να βγαίνουν ούτε να τις βλέπω....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

:a31: και μην παρεξηγηθητε παλι οκ? αυτο το πουτανακι+μηχανη ποτε δε το καταλαβα δεν μου αρεσει καθολου ποτε δεν μου αρεσε
    εδω που τα λεμε αν σου αρεσε αυτος ο συνδιασμος, μαλλον καποιος θα επρεπε να ανησυχεί..

δες το ρε παιδι μου σαν κατι στερεότυπο.
    οποιο περιοδικο και αν ανοιξεις (ειδικα τα βελτιωτικα) εχουν πιο πολλες φωτο με γκομενες παρα με το αντικειμενο που ασχολουντε.

τωρα αν εβλεπες διπλα απο κανα μοτορι κανα σφιχτουλα δεν νομιζω να σε αρεσε και πολυ αυτο...
    παλι στα "αγορακια" θα αρεσε...

και εμενα δεν μου αρεσει αυτος ο συνδιασμος (μην ακουσω κανα σχολιο...), αλλα ειναι εικονες που εχουν μεγαλωσει γενιες...!!!
    και στην τελικη ακου να σου πω και η κοπελα εργαζομενη ειναι και ετσι βγαζει το ψωμακι της, Αστης λοιπον, τι θες να καταληξει στο πεζοδρομιο...?

εχουμε και κριση ετσι?
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

-Αχ Θεέ μου, αξίωσέ με μια μέρα να καβαλήσω μια τέτοια..
    -Γιατί δεν έχεις μηχανή; Δεν σου κάνει; Δεν σου φτάσανε τα λεφτά που σκόρπισες για να τη φέρεις σπίτι;
    -Ποια μηχανή ρε γυναίκα...

Γι'αυτό και μόνο αξίζουν αυτές οι φωτό.. :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?v=1y7hp...eature=related

γαματο το κομματι ε; πολυ χορευτικο!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?v=1y7hp...eature=related

γαματο το κομματι ε; πολυ χορευτικο!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    -Αχ Θεέ μου, αξίωσέ με μια μέρα να καβαλήσω μια τέτοια..
    -Γιατί δεν έχεις μηχανή; Δεν σου κάνει; Δεν σου φτάσανε τα λεφτά που σκόρπισες για να τη φέρεις σπίτι;
    -Ποια μηχανή ρε γυναίκα...
    Γι'αυτό και μόνο αξίζουν αυτές οι φωτό.. :rotflmao:
    Και μετά απο τρεις μέρες κάτι άρχισε να βλέπει απο το αριστερό μάτι.....
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Και μετά απο τρεις μέρες κάτι άρχισε να βλέπει απο το αριστερό μάτι.....
    Ανάλογα τον πλάστη, ο δικός μας στα ζόρικα μέχρι και δώρα φέρνει. Ένα λευκό μπαστούνι κι ένα λαμπραντόρ...

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Συγνώμη ρε Εvi,

και από ΠΟΥ θα καταλάβω αν κοπέλα είναι όμορφη...?
    :rotflmao: :rotflmao:

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Και σε καταλαβαίνω και συμφωνώ.

Απλά η μοτοσυκλέτα ως ιστορικά ανδροκρατούμενος χώρος έχει διατηρήσει μπόλικα σοβινιστικά κατάλοιπα τόσο στην αισθητική όσο και στην αρχετυπική σημειολογία της: Από την αντιστοίχιση της μοτοσυκλέτας, ως μορφή, με το γυναικείο αρχέτυπο στο ανδρικό μυαλό, μέχρι την ταύτιση της χρήσης της με την ερωτική πράξη (το "καβαλάω μοτοσυκλέτα", δηλαδή, ως συμβολικό υποκατάστατο της τελευταίας), για να αφήσω στην μπάντα τους αμέτρητους φαλλικούς συμβολισμούς που πηγάζουν απ' την μορφή και την εργονομία (και όχι μόνο) του αντικειμένου.

Δε λέω, όλα αυτά έχουν μια δόση νοσηρότητας μέσα τους---σίγουρα πάντως ανωριμότητας---(που δεν είναι της ώρας να την πιάσουμε, γιατί θα μας κράξει ο Ζεύκας) αλλά είναι τόσο βαθιά ριζωμένα στην ιστορία που δύσκολα αποβάλλονται.

Ε;

:rotflmao:

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
    Ε;
    Να στο πω με πιο απλά λόγια γιατί σε βλέπω κομματάκι προβληματισμένο:

1. Από πάντα υπήρχαν φωτογραφίες με τσίτσιδες και μηχανάκια.
    2. Τις καραγουστάρουμε γιατί κατά βάθος είμαστε φαλλοκρατικά γουρούνια
    3. Τις γυναίκες τις εκνευρίζουν και καλά κάνουν
    4. Στ' αρχίδια μας (βλ. 2 παραπάνω)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ρε ξεκολατε το μυαλο σας! εμεις φταιμε και για αυτο;;;

ελεος ρε μας εχουν παρει φαλαγγι!!!

δηλαδη φταιμε εμεις που στη συντριπτικη πλειοψηφια των γυναικειων προϊοντων εμφανιζονται γυναικες;

κραγιον, σερβιετες, αρωματα και βαφες μαλλιων διαφημιζουν και εχουν κατι γυναικες να τα μοστραρουν πανω τους, η να δειχνουν ευτυχισμενες που τα χρησιμοποιουν..

...στα @@δια μας! αμα θελανε ας φτιαχνανε διαφημιση με ενυδατικη κρεμα προσωπου και ας ειχαν κανα τυπο με κοιλιακους πετρα στο ασχετο διπλα...θα πειραζε κανενα απο εμας; οχι σας ρωτω; εμενα σκασιλα μου...

αλλα οχι, πρεπει να πάντα να υπαρχει μια τσουραπω η οποια θα παστωνεται με το επαναστατικο προϊον της Vichy που περιεχει μεσα κολλαγονο απο ιπποκαμπο και εκχυλισμα απο πλακουντα σκατζοχοιρου...και απο κατω λεζαντα "νικησα το χρονο", "νεα για παντα" και αλλες τετοιες μαλακιες...βαλτε αμα γουσταρετε ενα αραπακλα αντι για τη τσουραπω και λεζαντα "τον εχω 30 ποντους", εχετε το ελευθερο, δεν σας περιοριζει κανενας...

δεν σας φταιμε εμεις!!! εσεις ειστε οι εγωκεντρικες και θελετε να μας κανετε σαν τα μουτρα σας!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	neaterdal.jpg 
Προβολές:	69 
Μέγεθος:	12,1 KB 
ID:	190883

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    διαβαζοντας το πρωτο post και ερχομενος κατευθειαν εδω εχω να πω τα εξης.εχω μια συλλογη απο 17000 φωτο girls on bikes και girls on cars.απο αυτες γυρω στις 1500 high resolution.εχει κανεις αναλογο υλικο να ανταλαξουμε?δεν προκειτε για τσοντα.ειναι μοντελα γυμνα η topless παντα σε μηχανες η αυτοκινητα μαλιστα κατηγοριοποιημενα ανα μοντελο μηχανης.στειλτε πμ.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω για Moto Guzzi Le Mans ή Aprilia Futura
    από astra998 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2018, 07:29
  2. moto guzzi v11;
    από manos187 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/07/2005, 21:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ