Δεν πιανει τιποτα ευρωπαικο , να φανταστεις οτι κυκλοφορει με κιμονο και παντοφλα,
τρωει νιγκιρι σουσι , βλεπει μονο magna cartoon, και μεθαει με σακε![]()
Δεν πιανει τιποτα ευρωπαικο , να φανταστεις οτι κυκλοφορει με κιμονο και παντοφλα,
Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει
Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θεοςΑρχικά δημιουργήθηκε από el patron
Πότε μωρέ είπα εγώ ότι έχω μοτοσυκλέτα??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kai sy re sakis volos fmx kai ta paparia moy koynioynte..
sovara tora ti paleyeis??ti na ayta pou grafeis kala kala den exeis motosykleta kai les ta eyropaika koroidia???
Παπί λέω ότι έχω!
![]()
Είναι πολύ υπερτιμημένα γι' αυτό που προσφέρουν τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα βλέπε ΚΤΜΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε σακη, ποια ακριβως κοροιδια?
![]()
![]()
![]()
το περασμένο καλοκαίρι το 990 ADV στη γερμανία το πούλαγαν 9500? κι εδώ είχε κάνα δυο χιλιάρικα παραπάνω!![]()
Και ακόμα περισσότερο είναι υπερτιμημένα τα ανταλλακτικά τους να μη μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα ο νοων νοωήτω!
Οοοοοοοοοοχι προτιμώ να μείνω με το παπί μου! Και που 'σαι ρε Πάνο μια χαρά νιώθω!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ρε σακη, τραβα σε καμια hellinmoto και ζητα να σου δωσουν κανα μηχανακι να νιωσεις λιγο...ελεος πια...
πηγαινε για βολτα απλα, και μετα μπες και ξαναγραψε εδω εντυπωσεις...
Το καθρέφτη κοίταζες όταν τα έγραφες αυτά ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από el patron
![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι παλι λιγο ασχετο αυτο που λες?Δηλ. οκ επειδη δεν ξερω τις τιμες ισως εχεις δικιο οτι η εδω αντιπροσωπειες των ευρωπαικων κοροιδευουν τον κοσμο.Πιστευεις ομως οτι αυτος ειναι ο λογος που τα ευρωπαικα δεν αξιζουν?Με εχεις μπερδεψει παντως....Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Είναι πολύ υπερτιμημένα γι' αυτό που προσφέρουν τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα βλέπε ΚΤΜ
το περασμένο καλοκαίρι το 990 ADV στη γερμανία το πούλαγαν 9500? κι εδώ είχε κάνα δυο χιλιάρικα παραπάνω!![]()
![]()
Ας πουμε...κατα την γνωμη σου το Varadero το θεωρεις καλυτερη μοτοσυκλετα απο το 990ADV που ανεφερες παραπανω?
Απλα προσπαθω να σε καταλαβω!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Είναι πολύ υπερτιμημένα γι' αυτό που προσφέρουν τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα βλέπε ΚΤΜ
Και ακόμα περισσότερο είναι υπερτιμημένα τα ανταλλακτικά τους να μη μπούμε σε λεπτομέρειες τώρα ο νοων νοωήτω!
καλα η τιμη ειναι το προβλημα?
σε μεταχειρισμενα μια χαρα τιμες εχουν...
και τα ανταλλακτικα τους εχουν την ιδια τιμη με τα γιαπωνεζικα...ελεος μη μιλας για ανταλλακτικα...χειρωτερος στα ανταλλακτικα απο το σαρακακη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
Ο βασικός λόγος που δεν αξίζει να πάρεις ευρωπαϊκό (γνώμη μου) πάντα είναι ότι τουλάχιστονΑρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Δεν ειναι παλι λιγο ασχετο αυτο που λες?Δηλ. οκ επειδη δεν ξερω τις τιμες ισως εχεις δικιο οτι η εδω αντιπροσωπειες των ευρωπαικων κοροιδευουν τον κοσμο.Πιστευεις ομως οτι αυτος ειναι ο λογος που τα ευρωπαικα δεν αξιζουν?Με εχεις μπερδεψει παντως....![]()
Ας πουμε...κατα την γνωμη σου το Varadero το θεωρεις καλυτερη μοτοσυκλετα απο το 990ADV που ανεφερες παραπανω?
Απλα προσπαθω να σε καταλαβω!![]()
οι εδώ αντιπροσωπείες είναι απλά απαράδεκτες!
Οι μοτοσυκλέτες πωλούνται πολύ πιο ακριβά και αν χρειαστείς και υποστήριξη εκεί την έβαψες!
Φίλος με απρίλια περίμενε κάτι μήνες για μια μανέτα!
Τα αναλώσιμα κι αυτά πανάκριβα είναι!
Όπως είπα είναι γνώμη μου αυτή και τη λέω όποιος κατάλαβε οκ όποιος όχι με τις υγείες του!![]()
![]()
Δηλαδη για να συνοψισουμε θεωρεις τα ευρωπαικα μια χαρα μοτοσυκλετες απλα εδω στο Ελλαντα ειναι σχετικα ακριβες και υπερτιμημενες?Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Ο βασικός λόγος που δεν αξίζει να πάρεις ευρωπαϊκό (γνώμη μου) πάντα είναι ότι τουλάχιστον
οι εδώ αντιπροσωπείες είναι απλά απαράδεκτες!
Οι μοτοσυκλέτες πωλούνται πολύ πιο ακριβά και αν χρειαστείς και υποστήριξη εκεί την έβαψες!
Φίλος με απρίλια περίμενε κάτι μήνες για μια μανέτα!
Τα αναλώσιμα κι αυτά πανάκριβα είναι!
Όπως είπα είναι γνώμη μου αυτή και τη λέω όποιος κατάλαβε οκ όποιος όχι με τις υγείες του!![]()
![]()
Εσύ τι λες δεν είναι πρόβλημα η τιμή εσύ στο δρόμο τα βρίσκεις τα ευρώ?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
καλα η τιμη ειναι το προβλημα?![]()
![]()
Υπάρχει αμε πως δεν υπάρχει...ρώτα να μάθεις πόσο κάνει ο ένας μόνο κύλινδρος από το 950 advΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
..χειρωτερος στα ανταλλακτικα απο το σαρακακη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
και μετά τα λέμε.........α και μη μου πεις για ρεκτιφιέ είναι νικασίλ και δεν γίνεται!![]()
Κάπως έτσι είναι έχω πει στο παρελθόν ότι γλυκοκοιτάζω πολλά ευρωπαϊκά και ένα εξ αυτώνΑρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
Δηλαδη για να συνοψισουμε θεωρεις τα ευρωπαικα μια χαρα μοτοσυκλετες απλα εδω στο Ελλαντα ειναι σχετικα ακριβες και υπερτιμημενες?
είναι το caponord της aprilia αλλά όταν βλέπω από γνωστούς τι πληρώνουν για ανταλλακτικά
και το πόσο περιμένουν να τους τα φέρουν λέω άστο!![]()
παρε μεταχειρισμενο, τα βρισκεις σε σουπερ τιμεςΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εσύ τι λες δεν είναι πρόβλημα η τιμή εσύ στο δρόμο τα βρίσκεις τα ευρώ?![]()
![]()
Υπάρχει αμε πως δεν υπάρχει...ρώτα να μάθεις πόσο κάνει ο ένας μόνο κύλινδρος από το 950 adv
και μετά τα λέμε.........α και μη μου πεις για ρεκτιφιέ είναι νικασίλ και δεν γίνεται!![]()
σου το ξαναπα...ακριβοτερος αντιπροσωπος απο το σαρακακη στην ελλαδα δεν υπαρχει...δες τους καταλογους του και μετα τα ξαναλεμε...
και ολοι οι αντιπροσωποι ειναι ακριβοι...η μοτοδυναμικη που ειναι τοπ δεν εχει καλυτερες τιμες...οτι χρειαστηκα για το ΧΤ μεταχειρισμενο το πηρα...
επισης, σε ολες τις μηχανες οι κυλινδροι ειναι ακριβοι...για πες ας πουμε στο βαραντερο ποσα θελει ο σαρακακης για τον κυλινδρο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κάπως έτσι είναι έχω πει στο παρελθόν ότι γλυκοκοιτάζω πολλά ευρωπαϊκά και ένα εξ αυτών
είναι το caponord της aprilia αλλά όταν βλέπω από γνωστούς τι πληρώνουν για ανταλλακτικά
ωραια μην παρεις απριλια...εχει απο τις χειροτερες αντιπροσωπιες στην ελλαδα...οι επιλογες ειναι παρα πολλες
Οκ ρε φιλαρακι σε καταλαβα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Κάπως έτσι είναι έχω πει στο παρελθόν ότι γλυκοκοιτάζω πολλά ευρωπαϊκά και ένα εξ αυτών
![]()
![]()
![]()
Παντως μην νομιζεις οτι δεν ειμαι παθων στο θεμα με τα ανταλλακτικα και αναφερομαι στον χρονο παραδοσης τους.Δεν ξερω τι παιζει με αλλες αντιπροσωπειες αλλα σε οτι εχει να κανει με hellinmoto εδω σου δινω ενα point.![]()
![]()