ε μα τι να σου πω οταν μου συγκρινεις ενα μηχανακι που δεν στριβει με ενα σκουτερΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εγώ λέω να τα συγκρίνουμε με το Super Duke γιατί το 690 αδικείται...![]()
ας συκρινουμε τοτε και στριψιμο με cinquecento και saxorallo.
ε μα τι να σου πω οταν μου συγκρινεις ενα μηχανακι που δεν στριβει με ενα σκουτερΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
το cinquecento δεν ειναι αυτοκινητο..τερμα..δεν στριβει,δεν ειναι αυτοκινητοΑρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
ε μα τι να σου πω οταν μου συγκρινεις ενα μηχανακι που δεν στριβει με ενα σκουτερ
HOME ALONE
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Παντως αδυνατω να καταλαβω τοβν ρατσισμο των περισσοτερων σας με τα mega-mini τελος παντων με οτιδηποτε σκουτερ μπορει να ειναι.....
Αλλος μιλαει για ελιγμους και αδυναμια αποφυγης πεζων στα 90+ (λες και οι υπολοιποι θα μπορεσουν να τους αποφυγουν...)
Αλλος για χοντροειδη μηχανηματα που λιγο παρακατω σφηνωνουν λες και τα τα διαφορα βαρκαντερο ? χαγιαμπουσα, ΧΧ , ξαφνικα αδυνατισαν και περνανε αερα....
Αλλος για τα διαφορα εξτρα που εχει φορεσει στο σκουτερ του τα οποια ειναι θεμα καθαρα πλατειας ( λες και οι υπολοιποι στα .. αλλα μηχανακια τα εχουν φορεσει για να κοβουν δεκατα στην διαδρομη για το σπιτι...)
Μαλακομπεβερλακηδες....κουλοι, στραβοι, κουβερτακηδες, διαφοροι χαρακτηρισμοι που νομιζω δεν αρμοζουν στον συναδελφο μοτοσυκλετιστη οσο και αν απεχουν τα γουστα μας απο την μοτο που εχει διαλεξει να κανει και αυτος την οποια δουλεια του....
Χαλαρωστε παιδια .... Μοτοσυκλετιστες ειναι και αυτοι.....Και εμεις ... Και ολοι μας !!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HOME ALONE
ξεχασεσ και τισ HARLEY..Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
τα σκουτερ και τα παπια δεν ειναι μοτοσυκλετες!!ΤΕΛΟΣ!!
HOME ALONE
Edo kagouroscooterogamosavros........ Den mou evgenan ta lefta gia SS1000 kai peira scooter.
Na kanete sthn mpanta mesa sthn kinisi na pername, a! kai re koulatzes den ftene ta scooter re ama pigente san ton epitafio...... na pate na perasete kana set extra xeria mpas kai deite aspri mera h' skeftite thn pithanotita na parete to tram gia na pate sthn douleia sas...... oxi tipotallo alla etsi tha ftanoume kai emeis grigorotera stis dikes mas
me agonistikous xeretismous....
![]()
Oχι ρε και μεσ'την κινηση ταπα,σταματημενα αυτοκινητα και μεις αναμεσα με 100.ετσιιιι!!!!και σφηνα απο τερμα αριστερα τερμα δεξια προσπεραση καπακια δυο λεωφορεια και μετα με γραμμες στην επομενη στροφη απο το αντιθετο και ενοειτε ξεκρανωτοι και με την κουβερτουλα στα ποδια και λιγο στο κολομερι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Edo kagouroscooterogamosavros........ Den mou evgenan ta lefta gia SS1000 kai peira scooter.
Na kanete sthn mpanta mesa sthn kinisi na pername, a! kai re koulatzes den ftene ta scooter re ama pigente san ton epitafio...... na pate na perasete kana set extra xeria mpas kai deite aspri mera h' skeftite thn pithanotita na parete to tram gia na pate sthn douleia sas...... oxi tipotallo alla etsi tha ftanoume kai emeis grigorotera stis dikes mas
me agonistikous xeretismous....
![]()
:ZZZ: :ZZZ:
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
το κανεις αρκει να χεις το ταπ μαζι σουΑρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
Oχι ρε και μεσ'την κινηση ταπα,σταματημενα αυτοκινητα και μεις αναμεσα με 100.ετσιιιι!!!!και σφηνα απο τερμα αριστερα τερμα δεξια προσπεραση καπακια δυο λεωφορεια και μετα με γραμμες στην επομενη στροφη απο το αντιθετο και ενοειτε ξεκρανωτοι και με την κουβερτουλα στα ποδια και λιγο στο κολομερι!!
:ZZZ: :ZZZ:![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΣΚΟΥΤΕΡ....??
Μουνόγκαζο.......
ΠΑΠΙ......??
Μέ 1700 εύρώ....??
Γαμάει τό Μodenas......!!!
Έχετε δεί τά μουνόγκαζα πού κάνουν 1700 εύρώ....??
Νά μή συγκρίνουμε λοιπόν βούρτσες μέ πούτσες.....
Άμα είναι νά δώσεις τό λιγώτερο 5-6 χιλιάρικα γιά νά κάθεσαι
σάν έτοιμόγεννη.......καί νά προσεύχεσαι στά φρένα καί στή στροφή....
ΠΑΝΕ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.........
ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ...........ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΕΙΣ..........ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.....!!!
Δίτροχα είναι τά μουνόγκαζα.........ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ.....!!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ρε θειο...εγραψες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
![]()
![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
+ 1/2 τρισεκατομμύριοΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ισχύει για όλους και με όλα. Μην κρίνετε απ΄το όχημα....ρίξτε μια ματιά στα chicken stripes καλού κακού![]()
![]()
+ 1 τρισεκατομμύριοΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Τσαγιωμενοιεκδηλωθειται αφοβα.
:rotflmao:
![]()
Σε καθημερινή βάση πηγαίνοντας στη δουλίτσα μου με το scooter, με καθυστερούν πολλοί με SS, on-off, off-off, scooter, παπιά, choperοειδή κ.α. όταν μπορώ τους προσπερνώ. Το εκτίμω αν κάνουν άκρη και το ίδιο κάνω στα άλλα 2 τροχα που καθυστερώ εγώ. Οι περισσότεροι όμως, απο την τσαντίλα τους που τους έφτασε το ''πλαστικό'', κάνουν ο,τι είναι δυνατό για να το αποτρέψουν απ' το να πάει πιο γρήγορα απ' εκείνους. Ξεκολλήστε...
Τα αποτελέσματα τα διαβάζετε. 4 σελίδες και έπεται συνέχεια.![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
[/B][/QUOTE]
ναι καλα λες....παρε λοιπον ενα V-Strom να τα κανεις ολα αυτα με 5-6 χιλιαρικα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γμτ με πρόλαβες, ήθελα εγώ να κάνω το αστείο με το V-strom τεσπα, άντε πάρε.Αρχικά δημιουργήθηκε από PreGeoLude
![]()
ναι καλα λες....παρε λοιπον ενα V-Strom να τα κανεις ολα αυτα με 5-6 χιλιαρικα
![]()
![]()
![]()
![]()
[/B]
![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
[FONT=courier new] έpic θRead ?[/FONT]
Accipere quam facere praestat injuriam
Πολιτικος εισαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
+ 1/2 τρισεκατομμύριο![]()
+ 1 τρισεκατομμύριο![]()
:rotflmao:
![]()