Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 58 από 58

Θέμα: Μην το διαβασετε αν εχετε καλη διαθεση

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Φιλαράκι παρ' το χαλαρά και άσε το χρόνο να δουλέψει υπέρ σου. Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα. Αν δεις ο,τι δεν γίνεται τίποτα, πάρε ενα V-Strom να σε κυνηγάνε όλα τα γκομενάκια του πλανήτη.
    Α! και μην βάλεις τπτ καψουροτράγουδα και ψυχοπλακωθείς
    Τα καλύτερα έρχονται. (αλλά μάλλον με V-Strom γι' αυτό έχουν αργήσει) Πάρε μερικές παγωμένες διαιτητικές μέχρι τότε.
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

Φιλαράκι....έχεις την ηλικία του γυιού μου....

Ακου τον παππού...

καταρχήν ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ αυτές τις μέρες....Το πρώτο μου κονέ με γιατρούς το έπαθα μετά από χωρισμό ...Ξύπνησα στα επείγοντα του Γενικού...Ούτε θυμάμαι ακομα πώς έπεσα...
    Και η κυρία???Αποφάσισε μετά την ανάρρωση να με τιμωρήσει και άλλο....Με παντρεύτηκε...

Στην ηλικία σου κάθε 15 μέρες ήμουν καψούρης...
    Εφευγε το γκομενάκι τότε για την πατρίδα του(GREEK KAMAKI) και το ξημέρωμα με έβρισκε στην παραλία λιώμα από το μεθύσι ...και την καψούρα..
    Ανοιγα τα μάτια μου και πρόσεχα το νεοαφιχθέν υλικό που είχε ήδη φτάσει όταν εγώ μπεκρούλιαζα και έιχε ήδη κατέβει στην παραλία και ....ξανακαψουρευόμουν....

ΦΙΛΑΡΑΚΙ δεν τελειώνουν οι γυναίκες....Ξεκόλα...

Α ρε να είχα την ηλικία σας ξανά.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Λοιπον προσεξε με.....σιγουρα νιωθεις οτι ηταν η μοναδικη, η μονη που σε καταλαβαινε, νιωθεις να φευγει το εδαφος απο τα ποδια σου, ισως και οτι ηταν η μονη γυναικα που θα μπορουσες να παντρευτεις καποια στιγμη
    ε λοιπον νιωθω κι εγω ετσι εδω και 2 σχεδον χρονια!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ....με τη διαφορα οτι ειμαι πλεον 27!
    περαστικα μας
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    εγώ ρε ξέρετε τι κατάλαβα;ότι όλο με τους ταξιτζήδες τα εχετε,όλο χαίρεστε που απεργούμε ,αλλά στη δύσκολη στιγμή εμάς θυμάστε...άκου πάνε πιες και πάρε ένα ταξί να σε πάει και σπίτι...
    Όχι ρε ,δε σέ παω πουθενά ,εχω απεργία...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GhostRideR_636
    The difference between men and boys is the price of their toys.

Φιλε μου και εγω 19 ειμαι.Μην κολλας.Αμα δεν ζησεις εντονα τωρα μετα μαμησε τα.Στο λεω γιατι μπορει να φτασεις σε μια ωριμη ηλικια με οικογενεια και να θελεις(δυστυχως)να κανεις οτι δεν εκανες οταν ησουν 19.Οποτε εμπαινε και ξεκολλα.

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Copy - paste της συμπεριφοράς σου, Κωστάκη ...???

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    οχι ρε αυτον τον φορτωνει ο παπ

:a13: :a13:

....καθάρματα ,θα σας δείξω εγώ !

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Αδερφέ αυτή είναι η ζωή, ζήσε την με τα καλά της και τα άσχημά της, όλα στο πρόγραμμα είναι. Και σε γενικές γραμμές αλίμονο αν 20άρης παει στα σοβαρά. Εδώ δεν το μπορούνε πλέον μερικοί στα 30 ακόμη και 40. Προχώρα λοιπόν στη ζωη με τσαμπουκά.
    Προς το παρών θα ακουστεί πολύ θεωρητικό , αλλά οι γυναίκες είναι σαν τη στάση λεωφορείου: Χάνεις το ένα, περίμενε γιατί έρχεται άλλο.
    Πάρε και μια μπύρα αδυνατίσματος κι από μένα: , και πάντα όρθιος.

Re: Μην το διαβασετε αν εχετε καλη διαθεση

Αρχικά δημιουργήθηκε από OnceuponAtime
    Ενα συγνωμη εκ των πρωτερων για τα γαλικα

Θελω να παρω τη μηχανη να φυγω, να κρυφτω απο τον κοσμο, απο τον εαυτο μου.
    Παλι καλα που κανω κ διαιτα γιατι θα ειχα κατεβασει κανα δυο μπουκαλια...
    Μου τη δινει ρε πουστη μου που δεν μπορω να πω και γω"θα κατσω να σκασω για μια γυναικα? δεν αξιζουν",να γινω για λιγο σαν αυτους που εχουν τις "γκομενες" για πηδημα μονο...
    Αλλα δεν μπορω...
    Ευχη και καταρα σας δινω να μην σας μεινει ποτε καμια αποθημενω και να μην αφεινετε ποτε και τιποτα για το αυριο γιατι εγω τωρα θα μετανιωνω μια ζωη γιατι πολυ απλα πια ειναι αδυνατο...εφυγε.και μαζι της ενα κομματι μου.
    Ξερω οτι ειστε μεγαλυτεροι οι περισσοτεροι απο εδω και τα εχετε ζησει αυτα αλλα κ παλι...Ηθελα να τα βγαλω απο μεσα μου
    Δεν εχει νοημα να πω κατι αλλο, να ειστε παντα καλα
    Καληνυχτα
    otan ise se neaniki ilikia ise gematos eves8isies ke sines8imata ke ka8olou amines ke fisika epidi mpori na pistevis oti den se perni gia pola sini8os mplekis me kati metries genikos tipises pou sixtiriazoun ton eafto tous pou den ine aksies tou rouva as poume ke vgazoun ta apo8imena tous mazi sou ke ine mazi sou giati den mporoun na ine me kapion alo
    opos ke esi diladi me tin moni diafora pou aftes exoun kati pou den exis os andras ke den mporis na xrisimopioisis
    tespa
    esi lipon gnorizis arketes ke to mono pou katafernis ine na ginis aftos pou sou lene oloi enas tipos pou tis exi mono gia xosimo ke tipota alo sinxronos pernis ke to ifos tou di8en empirou ke brutal isos pou goustaroun i perisoteres kotes

ti gineta omos tixeni na gnorisi kapia aksiologi tipisa ke sto va8os xronou sou tin pefti asxima giati ise egoistis ke den exis eves8isies
    ne ine na trelenese
    olo ton kero pou isoun eves8itos se 8eorousan out ke ftani i stigmi pou ise out gia tous anti8etous logous

ke eno ise se diskoli 8esi me tin teleftea pou mpori na se xorisi giati den ixes eves8isies ke tin i8eles gia xosimo
    ka8ese ke kanis tin aftokritiki sou ke les mipos imoun la8os ke mperdevese akoma perisotero
    tote lipon pou ise mperdemenos prospa8is na vris enan tropo na kerdisis tin tipisa ksana ke epidi ginese evalotos xanis se prosopikotita ke i tipisa se 8eori 8ima ke itopa8i
    ke kseneroni mazi sou
    ke meta ginese enas tipos gematos apo8imena pou to mono pou 8elis ine na plakonis stis klotses tis tipises genikos na se kitai kamia ke na tis tin les asxima
    tou tipou ti kitas mori trexi tipota.....lol

fisika exis katantisi enas kompleksikos tipos ekdikitikos me tis ginekes
    ke otan milas pia gia ginekes les
    siga re me aftes asxolise xestis re o kosmos ine gematos apo daftes...lol

ke afou aderfi den ise ke exis anagki to xosimo vriskis mia opia nane tis to pezis analogos ta gousta tis les ena karo ksipasmena astia gia aftin
    ke to telefteo pou se endiaferi pia ine i sxesi sou me tis ginekes

i lisi pia ine?
    afti vriskete mesa sou ke sto ti 8es
    ma8e ti ine afto ke akolou8a to afstira
    ke sta apaftaria sou ti lene oloi
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Γλυκε μου..............

γραψε στα @@ σου την πατσαβουρα.:rotflmao:

ΠΑΤΕΡΑΣ. Το avatar του/της z.k.a.p.
    ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ Γ.... ΣΟΥ ΜΕ

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ.

ΑΡΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΑΡΚΕΤΑ΄Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΝΤΡΥΤΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΥΠΑΣΕ ΤΑ ΔΥΟ Ή ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ. ΝΑ ΛΥΠΑΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 42 Ή 52 ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ.
    Z.K.A.P

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    1)μην εισαι ποτε μονο με μια γυναικα...δεν ξεμενεις ποτε...

2) φροντισε να μην συμπιπτουν οι περιοδοι τους...

3)ποτε μην τις παρεις σοβαρα...θα σαλταρεις...πλασμα που το ενα δευτερολεπτο γελαει και το επομενο κλαιει,ειναι σκαρτο απο το εργοστασιο...(ορμονες γαρ)...δειχνε ομως οτι τις παιρνεις...

4)αγαπουν μονο το παιδι τους κι αυτο υπο συνθηκες...εμεις απλως υπαρχουμε για να τους κανουμε τα χατηρια...

5)εισαι χορηγος...οσο νωριτερα το καταλαβεις ,τοσο καλυτερα για σενα...

6)οταν σου μιλανε,οτι και να λενε,κανε πως τις προσεχεις...το εκτιμουν αυτο...

7)μην κανεις γλυκες,οσο και να παραπονιουνται...ξενερωνουν...ειδικα οταν ειναι ιδιου στυλ απαντηση σε δικες τους...

8)πηδα καλα και πολλη ωρα...

9)οι γυναικες ειναι power junkies...εχε αποψη-ισχυ και αποδεικνυε το συνεχεια...

10) μην τις κλεινεις στο σπιτι...

11)λεγε συνεχεια ποσο ομορφες ειναι ακομη κι αν κανουν την βασιλειαδου να φαινεται μοντελο...

αν λαβεις σοβαρα υπ οψιν τα παραπανω θα ζησεις μια ζωη χωρις ψυχιατρειο...

Ένας πραγματικά χρήσιμος κανόνας συμπεριφοράς στη ζωή που ζούμε!!! Εύγε , είμαι υπέρμαχος πολλών εκ των 11 κανόνων....(απλά πλέον δεν μπορώ να εφαρμόσω το 1 και το 2...)

Αυτά μου τα έχουν πεί άνθρωποι άνω των 60 , ευτυχισμένοι ακόμα με τη γυναίκα τους και τα παιδιά τους, έχοντας περάσει μια ζωή χωρίς εντάσεις.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΑ
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Μην το διαβασετε.
    από FestoNero στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2009, 07:31
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 16:02
  3. Μην οδηγειτε αν εχετε πιει ρεεεεεε!!!
    από ledz στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 09:12
  4. Μην το χάσετε, θα χάσετε...
    από swtos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 14:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας