παρε οτι θελει το γυναικακι γιατι αλλοιως δεν σε βλεπω καλα.θα στο βγαλει ξυνο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παρε οτι θελει το γυναικακι γιατι αλλοιως δεν σε βλεπω καλα.θα στο βγαλει ξυνο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Όχι αυτός ρε! Αυτός θα πάρει bandit!
απο το στρομ εννοει,οποτε κανε υπομονηΑρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Ευελπιστώ τέλος Απρίλη να ανεβάσω τις πρώτες φωτογραφίες.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ευχαριστώ όλους για τις γνώμες-προτάσεις. Δύο είναι τα σίγουρα, ότι θα διαλέξω ανάμεσα στα δύο suzukiα και ότι θα μετρήσει και η γνώμη της κυρίας, τι να κάνουμε αυτό δεν το αποφεύγουμε.![]()
Πάρε bandit. Ήμουν κι εγώ στο ίδιο δίλημμα με σένα πριν 6 μήνες. Και δικαιώθηκα με την επιλογή μου. Πανέμορφο, επιβλητικό-ψαρωτικόκαι μηχανικά μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει κιχ. To CBF δεν ξέρω σαν παππουδίστικο μου μοιάζει. Ειδικά τα ποιο παλιά μοντέλα.
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
ΌχιΝα μας πεις τι αποφάσισες πρώτα και μετά βλέπουμε.
![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Kawasaki Versys γιατι ειναι καλυτερο και απο τα δυο για τη χρηση που περιγραφεις....
σαν τον κατανα με το χωμα εχεις γινει ρε πστ μου!
![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω να βολτάρω και το ληστή. Το vstrom το έχει φίλος κολητός και το έχω ξετινάξει. Η απόφαση θα είναι όμως ανάμεσα σε αυτά τα δύο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
ΌχιΝα μας πεις τι αποφάσισες πρώτα και μετά βλέπουμε.
![]()
TON LHSTH GIA MESA STHN ATHINA?GIATI ETSI LENE OLOI ALLA AN EIXANE KANA 4K GIA THN ATHINA THA TOYS EBLEPES NA PSAXNOYNE STIS AGELIES GIA PAPAKI..
bandit giati einai 4k opos eipame k otan pas me to kalo gia service klt tha ta skas giati ..etsi...
ego tha soy lega meine makria apo ti suzuki..
giati etsi..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Θέλω να βολτάρω και το ληστή. Το vstrom το έχει φίλος κολητός και το έχω ξετινάξει. Η απόφαση θα είναι όμως ανάμεσα σε αυτά τα δύο.
στρομ φιλος!
εγω βεβαια αναμεσα στα 2 θα επερνα το ληστη, αλλα για σενα... στρομ!
![]()
Γιατί ?[i]ego tha soy lega meine makria apo ti suzuki..
giati etsi.. [/B]
giati etsi.Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Γιατί ?
ta lefta py tha doseis soy dinoyn k alles epiloges eterias etsi k k allios opote i gnomi moy einai koita alloy.
Δεν έχω να προτείνω μαγαζί ούτε έχω ακούσει ποτέ κάτι κακό για οποιονδήποτε αντιπρόσωπο της SUZUKI. Πιστεύω ότι αν πας σε επίσημο έμπορο θα είσαι εντάξει. Να επαναλάβω ότι με το Bandit παίρνεις πολύ μηχανάκι για τα λεφτά του. Ότι θέλεις πάρε αλλά για να γουστάρεις πάρε κλέφτη.
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Αν ειναι να παρεις γι αυτο τον λογο παρε το ΣτρωμΑρχικά δημιουργήθηκε από panavour
αν μετα στα αλλαξει παρε βρεγμενη σανιδα!!!!
Αλλιως αν δεν ανεβαινει ποτε!!!!
γιατι Εμενα αυτα μου τα κανει με το bandit,πάρε εναλλακτικα
ενα ss και καντο μονοσέλο!!!(Εγω πάντως ψήνομαι αγρια!!!!):a13: :a29:
Ασε ρε φιλε!Σορρυ δηλ ρε παιδια!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vamael
Ευχαριστώ όλους για τις γνώμες-προτάσεις. Δύο είναι τα σίγουρα, ότι θα διαλέξω ανάμεσα στα δύο suzukiα και ότι θα μετρήσει και η γνώμη της κυρίας, τι να κάνουμε αυτό δεν το αποφεύγουμε.![]()
παρε αυτο που σου αρεσει πιο
πολυ και που γουσταρεις!!!
και μην ακουσεις κανενα ουτε γονεις ουτε το χρηματικο να λαβεις υποψην!!!
παρε αυτο που γουσταρεις τρελααα!!!
καποιο θα εχεις![]()