Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 98

Θέμα: Τι να κάνεις άμα δεν θέλεις να βαρέσεις γυναίκα οδηγό που πήγε να σε καθαρίσει

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    κανε μας την χαρη ρε φιλε...επειδη θα παρεις vstrom που διακτινιζεται σε χρονο dt, το παιζεις χαλαρος?εμεις οι υπολοιποι νορμαλ μηχανακια εχουμε και φοβομαστε...
    :rotflmao: :rotflmao:
    Ναι, τώρα μίλησε ο stockατζής... :rotflmao:

Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον πάλι.. Αφού δεν έγινε καμια άλλη στραβή, τελείωσε. Και αν το ένα και αν το άλλο, τι νόημα έχει; Και αν την έλεγε χοντρή κι έφευγε, μπορεί να την έπιανε οξεία καταθλιψο-υστερία στο τιμόνι και να τον πέρναγε με το τζιποειδές από πάνω. Και μετά θα πήγαινε λέει σπίτι και θα ρώτούσε τον άντρα της αν όντως ήταν χοντρή και αυτός θα της έλεγε "ε πρέπει να πήρες κανα κιλάκι" και να τα δράματα-διαζύγια-δικαστήρια για την περιουσία, το παιδί με ψυχολογικά.. χάσαμε και την όπερα στο μέγαρο, τσάμπα το πήραμε το βερσάτσε, τσάμπα και το μπότοξ, ασταδιάλα..
    safety doesn't happen by accident

Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Και αν την έλεγε χοντρή κι έφευγε, μπορεί να την έπιανε οξεία καταθλιψο-υστερία στο τιμόνι και να τον πέρναγε με το τζιποειδές από πάνω. Και μετά θα πήγαινε λέει σπίτι και θα ρώτούσε τον άντρα της αν όντως ήταν χοντρή και αυτός θα της έλεγε "ε πρέπει να πήρες κανα κιλάκι" και να τα δράματα-διαζύγια-δικαστήρια για την περιουσία, το παιδί με ψυχολογικά.. χάσαμε και την όπερα στο μέγαρο, τσάμπα το πήραμε το βερσάτσε, τσάμπα και το μπότοξ, ασταδιάλα..
    Καλά αυτό σε 3D θα σπάσει τα ταμεία του Avatar λέμε..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GreddyRx7
    Το έχω σκεφτεί άπειρες φορές να το κάνω! Δυστηχώς μένω μόνο στην σκέψη. Θα το εφαρμόσω όμως με την 1η ευκαιρεία!:rotflmao: Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία και αίσχος η κατάσταση στους δρόμους δέν ξέρεις από που θα σου έρθει! Μου έχει τύχει να πηγαίνω σε μονόδρομο και να μπαίνει και να έρχεται καταπάνω μου θίτσα η οποία στο ένα χέρι να μιλάει στο κινητό και στο άλλο να κρατάει το τσιγάρο. Την κορνάρω και δέν δίνει σημασία αλλά πρέπει να έχεις ένα CR 500 εκεί να περάσεις από πάνω της να τελειώνει η υπόθεση!

ωραια..
    οι εκδικητες τιμωροι της ασφαλτου.
    μονο που μεχρι στιγμης δεν ακουσα πουθενα για το πως θα επρεπε να "τιμωρηθουμε"
    εμεις οι ιδιοι απο καποιον θερμοκεφαλο
    οταν οδηγουμε σε πεζοδρομιο
    οταν σταματαμε πανω στην διαβαση
    οταν παρκαρουμε σε πεζοδρομο
    οταν..οταν..οταν..

ενταξει, το παραδεχομαι, ειμαι υπερβολικος.
    εμεις δεν κανουμε ποτε μαλακιες στο δρομο.
    εμεις ειμαστε τα προγραμματισμενα με ακριβεια ρομποτ που δεν γνωριζουμε να κανουμε λαθος.

και μια ερωτηση..

πως θα αισθανθουν οσοι συμφωνουν και επικροτουν την "τιμωρια" που εφαρμοσε
    ο συμφορουμιστας οταν την επομενη φορα που θα παρκαρουν σε πεζοδρομιο
    βρουν την μηχανη τους κλειδωμενη με ξενο λουκετο επειδη καποιος θα ειχε την φαεινη
    ιδεα να τους τιμωρησει ακινητοποιωντας τους??

Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον πάλι.. Αφού δεν έγινε καμια άλλη στραβή, τελείωσε. Και αν το ένα και αν το άλλο, τι νόημα έχει; Και αν την έλεγε χοντρή κι έφευγε, μπορεί να την έπιανε οξεία καταθλιψο-υστερία στο τιμόνι και να τον πέρναγε με το τζιποειδές από πάνω. Και μετά θα πήγαινε λέει σπίτι και θα ρώτούσε τον άντρα της αν όντως ήταν χοντρή και αυτός θα της έλεγε "ε πρέπει να πήρες κανα κιλάκι" και να τα δράματα-διαζύγια-δικαστήρια για την περιουσία, το παιδί με ψυχολογικά.. χάσαμε και την όπερα στο μέγαρο, τσάμπα το πήραμε το βερσάτσε, τσάμπα και το μπότοξ, ασταδιάλα..

με τρομαζεις...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik

απο αυτο που πινεις, θελω κι εγω!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
    για να συνεχισω βεβαια να κανω τον συνηγορο του διαολου ( το εχω αυτο !) :

θα γινοτανε το ιδιο ΑΜΑ ο "οδηγος" του οχηματος ηταν αντρας ?
    και αμα την ωρα που του ανοιγες την πορτα, σε πλακωνε στις φαπες.....
    θα ειχες γλιτωσει απο το τροχαιο....αλλα μπορει να τις ειχες μαζεψει περισσοτερες......

μου αρεσει που ολη μας την "μαγκια", και τα "κολπακια" μας τα κανουμε μονο στις "θιτσες", "παππουδες", κα@ιολες 20 χρονων", ή ακομα και οικογενειαρχες οι οποιοι εχουν φορτωμενα στο αυτοκινητο τα παιδια τους....

λες και η υπολοιπη συνομοταξα οδηγων (αντρες οδηγοι, φορτηγατζηδες, ταριφες, νταβαδες, κτλ, κτλ ) δεν κανει ποτε "μαλακιες" και δεν σπερνει τον τρομο και τον φοβο στους δρομους......
    τωρα χτυπησες χορδη...

ξερεις ποσες φορες εχω ανεβαση πιεση ατμολεβητα ακριβως επειδη δεν μπορω ,ουτε να βρισω,ουτε να χτυπησω γυναικα??

απειρες φιλε μου...οσες και οι μαλακιες που κανουν στο δρομο καθημερινα... χαιρομαι λοιπον αφανταστα οταν βλεπω καποιον που μπορει να το κανει...

οταν μου κανει μαλακια αντρας ειμαι χαλαροτατος,μια και μπορω να τον κανω ασηκωτο...

τωρα χτυπησες χορδη...
    ξερεις ποσες φορες εχω ανεβαση πιεση ατμολεβητα ακριβως επειδη δεν μπορω ,ουτε να βρισω,ουτε να χτυπησω γυναικα??
    απειρες φιλε μου...
    To ξέρουμε, το ξέρουμε...!

Ζοχαδιασμέλος Το avatar του/της VGER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

χωρίς κλειδάκι το τιμόνι κλειδώνει στην πρώτη μισή στροφή και πάπαλα...

σ.σ. Θα έσκαγα αν δεν συμμετείχα στο σενάριο....

Gandalf
    Χώρια που η χοντρή μπορεί και να οδηγούσε αυτόματο, που ούτως ή άλλως ακινειτοποιείται...:wacko:

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Βασικά έπρεπε
    να βάλεις φωτιά στο αυτοκίνητο για να μην έχει να οδηγήσει ξανά ,
    να της βγάλεις το μάτι ,σε περίπτωση που αγοράσει άλλο,
    να της κόψεις το χέρι ,γιατί η κουφάλα και με ένα μάτι θα οδηγούσε .Τέλος θα έπρεπε να την ανεβάσεις στην μηχανή και να την βάλεις να οδηγήσει την ώρα που θα κάνεις αναστροφή με το αμάξι της !

Αν δεν είχες όρεξη για αυτά ,θα μπορούσες να την φέρεις δεμένη σε μία βόλτα-συνάντηση του moto.gr να την λιθοβολήσουμε στην συνέχεια να την τεμαχίσουμε και να σκορπίσουμε τα κομμάτια της σε όλη την πόλη !! Να μάθουν επιτέλους ,ότι μαζί μας δεν παίζει κανείς.....

γκρρρρρρ

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    To ξέρουμε, το ξέρουμε...!
    :rotflmao: :rotflmao: που το ξεθαψες ρε θηριο...

:rotflmao: :rotflmao: που το ξεθαψες ρε θηριο...
    Ήτανε σταθμός!

Διχρονάκιας Το avatar του/της GreddyRx7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    κανενα αυτοκολλητο να το κολησεις στην μουρη της δεν παιζει?

"Ειμαι γαιδάρα, περναω με κοκκινα¨
    Κατά 99% θα είναι γυναίκα που κάνει την μ@λακία. Το ξέρεις πολύ καλά άμα οδηγάς συχνά στον δρόμο.
    RGV-Γ 250, Suzuki FX68mm, Modenas Dinamik 72mm Tuned By Moto Gas.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    τωρα χτυπησες χορδη...

απειρες φιλε μου...οσες και οι μαλακιες που κανουν στο δρομο καθημερινα... χαιρομαι λοιπον αφανταστα οταν βλεπω καποιον που μπορει να το κανει...

οταν μου κανει μαλακια αντρας ειμαι χαλαροτατος,μια και μπορω να τον κανω ασηκωτο...
    Μην καταπιέζεσαι, άσε τον εαυτό σου να εκφραστεί ελεύθερα. Τι γυναίκα τι άντρας , αν είναι για την υγεία σου μην κάνεις συμβιβασμούς.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GreddyRx7
    Κατά 99% θα είναι γυναίκα που κάνει την μ@λακία. Το ξέρεις πολύ καλά άμα οδηγάς συχνά στον δρόμο.
    δεν επικεντρωνομαι στο φυλο του οδηγου που κανει λαλακια αλλα στην αυτοδικια του παρολιγο θυματος..

γενικα οκ, οι γυναικες ειναι ποιο επιρρεπείς στη λαλακια καθως ειναι συνηθως οδηγοι κατ αναγκη

αλλα μου εχει τυχει και αντρας που μιλουσε στο κινητο και παραβιασε στοπ σε κεντρικη διασταυρωση και στο εκατοστο δεν με σκοτωσε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2009, 08:29
  2. αμα δεν εχεις τι να κανεις σημερα........
    από LARISEOS στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 08:44
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2009, 19:57
  4. Αμα δεν εχεις τι να κανεις...
    από mars696 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2009, 18:24
  5. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2008, 11:47

Κανόνες δημοσιεύσεων