Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 69

Θέμα: v-strom650 vs tenere660 vs f800gs

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wihfue
    Φίλε road spirit τώρα που σε βρήκα και είσαι και κάτοχος, πιστεύεις ότι παρόλο το βάρος είναι καλοζυγισμένή?
    Να πω την αλήθεια δεν με τρομάζει το ύψος της γιατί πατάνε και τα 2 μου πόδια κάτω και μάλιστα με ελαφρώς λυγισμένα γόνατα. Γενικά θα το χαρακτήριζες εύκολο ''μηχανάκι''?

θα σου πω και εγω την γνωμη μου για το θεμα,
    μιας και εχω προσωπικη αποψη.
    η μπεμπα ειναι παρα μα παρα πολυ καλα ζυγισμενη μοτο,
    οταν ηταν να το παρω βολτα ειχα μεγαλο αγχος,γιατι
    εχει υψος σελας 87cm(νομιζω) και το strom 82cm
    και το κραταω με το ζορι στους ελιγμους οταν ειμαι σταματιμενος (1.82 ειμαι)
    αλλα με την μπεμπα δεν ειχα κανενα προβλημα,
    μιλαμε το εργαλειο ειναι ζυγισμενο οσο δεν φανταζεσαι!!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Για ριξε μια ματια και σ'αυτο (δεν εχω καμια σχεση με τον καημενο που πρεπει να πουλησει αυτη τη μηχανη) κι αν σε λεει κατι εδω ειμαι για αποριες

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/611217/

ΥΓ Το μονο προβλημα σε σχεση με το 800 ειναι οτι ο spirit μπορει να σου παρει τα σωβρακα σε θεματα αυτονομιας...
    κάτσε ρε φίλε τι σχέση τώρα έχει το Super enduro ,με αυτα που είπε το παιδι;θα μας τρελάνεις;

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Φίλε Dr Big sorry κιόλας αλλά με βάση την εμπειρία που έχω θεωρείς ότι κάτι τέτοιο είναι ιδανικό για εμένα? Εγώ πάλι λέω ότι θα με κλαίνε οι ρέγγες..
    Αλλά άντε και είχα την εμπειρία, είναι μηχανάκι αυτό για να το φορτώσω βαλίτσες και να πάω δικάβαλος ταξίδι? Είπαμε είναι αλάνι η δικιά μου αλλά θα με αναφέρει στο σύλλογο κακοποιημένων γυναικών...

P.S. Κουκλί πάντως το εργαλείο εύχομαι να το χαίρεσαι και να του φέρεσαι όπως του πρέπει!
    1) Ανεση
    Το 950SE ειναι πιο ανετο απο το 800 λογω σελλας. Η σελλα του 800 δεν παιζεται.

2) Φορτωμα
    Καμια διαφορα με το 800

3) Ασφαλεια αρχαριου
    Δεν βλεπω το λογο γιατι ειναι λιγοτερο καταλληλο απο το 800. Ειναι 20 κιλα ελαφρυτερο, καλλιτερα ζυγισμενο και σε ανθρωπο του υψους σου θα ειναι ποδηλατο. Εχει καμια 10ρια παραπανω αλογα απο το 800, αλλα εχει καρμπυρατερ και η ισχυς ερχεται πολυ ομαλα και γλυκα. Τελος, στο θεμα των αναρτησεων, που εχει μεγαλη αμεση σχεση με την ασφαλεια, το ΚΤΜ υπερτερει. Γενικα ειναι πολυ ευκολη μηχανη και απιστευτα πολυμορφικη.

Οσο κι αν ακουγεται παραξενο, παιζει στην ιδια κατηγορια με το 800 και ειναι σχεδον παντου καλλιτερο. Εξαιρεση αποτελει η καταναλωση (το SE καιειι στην πολη 1-2 λιτρα παραπανω στα 100κμ) και η αυτονομια λογω μικροτερου ρεζερβουαρ. Ενα αλλο θεμα που ομως αντιμετωπιζεται με μικρο κοστος, ειναι το οτι το SE εχει στενοτερη πισω ζαντα, αλλα μπορεις να βαλεις τροχο απο το adv, η να πλεξεις αλλο στεφανι (για φαρδυτερο πισω λαστιχο και καλλιτερο πλαγιασμα). Ακομα υπαρχουν απειρα αφτερμαρκετ συμπεριλαμβανομενου και 30λιτρου τεποζιτου.

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    κάτσε ρε φίλε τι σχέση τώρα έχει το Super enduro ,με αυτα που είπε το παιδι;θα μας τρελάνεις;
    Αυτο ακριβως θελω, να σε τρελλανω. Πες μου, κατα την γνωμη σου τι κανει το super enduro ακαταλληλο εκει που το 800 ειναι καταλληλο?

Αυτο ακριβως θελω, να σε τρελλανω. Πες μου, κατα την γνωμη σου τι κανει το super enduro ακαταλληλο εκει που το 800 ειναι καταλληλο?
    κοίτα ,να μην το παίξω ξύπνιος ,αλλά δεν το εχω καβαλήσει(μακάρι να το χα) αλλά κατά την γνώμη μου είναι αρκετά πολεμικό σε σχέση με τα αλλά.εξ'αλλού πιστεύω ότι θέλει χέρια να το πας και το παιδί που άνοιξε την συζήτηση όπως παραδέχτηκε δεν διαθέτει(ακομα).κατά τα αλλά όπως λέει και το όνομα του είναι εντούρο και όχι ον -οφ.το 0300 που το χε στο καλοκαιρινό χώματινο ταξιδιωτικό μαζί με αλλά εντούρο και όν -οφ έλεγε ακριβώς αυτό ,ότι πρέπει να ξέρεις να το πας γιατί έχει δύναμη χιλιάριου ον-οφ και γεωμετρία εντούρο.

κοίτα ,να μην το παίξω ξύπνιος ,αλλά δεν το εχω καβαλήσει(μακάρι να το χα) αλλά κατά την γνώμη μου είναι αρκετά πολεμικό σε σχέση με τα αλλά.εξ'αλλού πιστεύω ότι θέλει χέρια να το πας και το παιδί που άνοιξε την συζήτηση όπως παραδέχτηκε δεν διαθέτει(ακομα).κατά τα αλλά όπως λέει και το όνομα του είναι εντούρο και όχι ον -οφ.το 0300 που το χε στο καλοκαιρινό χώματινο ταξιδιωτικό μαζί με αλλά εντούρο και όν -οφ έλεγε ακριβώς αυτό ,ότι πρέπει να ξέρεις να το πας γιατί έχει δύναμη χιλιάριου ον-οφ και γεωμετρία εντούρο.
    Το 'πολεμικο' δεν σημαινει και απαραιτητα δυσκολο. Απλα εχει την δυνατοτητα να παει πολυ γρηγορα και οσο πιο γρηγορα παει τοσο πιο χερια θελει. Αλλα σε ρυθμους βολτας ειναι πιο ευκολο απο το 800, λογω ζυγισματος και βαρους. Το μονο του θεμα σε σχεση με το 800 οδηγικα, οπως ειπα και πιο πανω ειναι το οτι εχει 2.5αρα ζαντα πισω που ακομα και με δρομισιο λαστιχο το κανει καπως νευρικο στο δρομο με πολλα, αλλα σε καμια περιπτωση επικινδυνο.
    Το ποϊντ μου ειναι οτι αν θες να ειναι γατουλα ειναι μια χαρα γατουλα, αλλα αν το παρακανεις μπορει να δαγκωσει, οπως και οποιαδηποτε μηχανη σε αυτα τα κυβικα και ισχυ. Την διαφορα την κανει ο δεξιος καρπος.
    Ενδεικτικα να πω, οτι οταν πηρα το 800 για βολτα αισθανομουνα οτι καβαλουσα μια αρκετα δυσκολοτερη μηχανη. Το βαρος και το ζυγισμα ειναι καθοριστικοι παραγοντες. Ειναι πιο ευκολο απο το 800 για τον ιδιο λογο που ενα xt600 ειναι πιο ευκολο απο ενα vstrom.

Το 'πολεμικο' δεν σημαινει και απαραιτητα δυσκολο. Απλα εχει την δυνατοτητα να παει πολυ γρηγορα και οσο πιο γρηγορα παει τοσο πιο χερια θελει. Αλλα σε ρυθμους βολτας ειναι πιο ευκολο απο το 800, λογω ζυγισματος και βαρους. Το μονο του θεμα σε σχεση με το 800 οδηγικα, οπως ειπα και πιο πανω ειναι το οτι εχει 2.5αρα ζαντα πισω που ακομα και με δρομισιο λαστιχο το κανει καπως νευρικο στο δρομο με πολλα, αλλα σε καμια περιπτωση επικινδυνο.
    Το ποϊντ μου ειναι οτι αν θες να ειναι γατουλα ειναι μια χαρα γατουλα, αλλα αν το παρακανεις μπορει να δαγκωσει, οπως και οποιαδηποτε μηχανη σε αυτα τα κυβικα και ισχυ. Την διαφορα την κανει ο δεξιος καρπος.
    Ενδεικτικα να πω, οτι οταν πηρα το 800 για βολτα αισθανομουνα οτι καβαλουσα μια αρκετα δυσκολοτερη μηχανη. Το βαρος και το ζυγισμα ειναι καθοριστικοι παραγοντες. Ειναι πιο ευκολο απο το 800 για τον ιδιο λογο που ενα xt600 ειναι πιο ευκολο απο ενα vstrom.
    ρε συ ,μην ξεχνάς ότι θα είναι το πρώτο του μηχανάκι του παιδιού,δεν είναι υπερβολή να πάει στο σούπερ εντούρο με τη μια;
    δε λέω έχεις επιχειρήματα,αλλά πιστεύεις πραγματικά ότι το σούπερ εντούρο μπορεί κάποιος να το οδηγήσει ήρεμα και να πάει σαν γατούλα ,όπως λες;

... πιστεύεις πραγματικά ότι το σούπερ εντούρο μπορεί κάποιος να το οδηγήσει ήρεμα και να πάει σαν γατούλα ,όπως λες;
    αυτο ναι....ειναι αλλο θεμα και εχει να κανει με την ωριμοτητα του καθενος να ξερει που δεν τον παιρνει

παίδες το 800 θα πάρει, είναι ψημένος, τέλος

αυτο ναι....ειναι αλλο θεμα και εχει να κανει με την ωριμοτητα του καθενος να ξερει που δεν τον παιρνει
    την ωριμότητα μπορεί να την έχει αλλά αν το μηχανάκι είναι έτσι στημένο που να σε μπριζωνει να το στιψεις ,τότε γίνονται δύσκολα και αγχωτικά τα πράγματα...
    Εξ'αλλού πιο ΚΤM ξέρεις που μπορεί να πάει ήρεμα...?

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    που το ξέρεις? :wacko:

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ω,ναι ! Απλά πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τα μέσα του Καλοκαιριού. Τώρα αν αποφασίσει η Bmw να κάνει καμιά προσφορά στα παιδιά της δεν θα με χάλαγε καθόλου. Αν και μέσα στο κατακαλόκαιρο χλωμό το βλέπω, χωρίς να έχω πείρα στο θέμα έχω την εντύπωση ότι οι εταιρείες κάνουν προσφορές χειμώνα που δεν κινείται η αγορά.

Πάντως ρε παιδιά διανύουμε τον τρίτο μήνα του έτους και αυτό το πορτοκαλόμαυρο 800άρι (μοντέλο 2010) δεν το έχω δει πουθενά στο δρόμο, έτσι να το χαζέψω βρε αδερφέ...:smilea:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    ω,ναι ! Απλά πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι τα μέσα του Καλοκαιριού. Τώρα αν αποφασίσει η Bmw να κάνει καμιά προσφορά στα παιδιά της δεν θα με χάλαγε καθόλου. Αν και μέσα στο κατακαλόκαιρο χλωμό το βλέπω, χωρίς να έχω πείρα στο θέμα έχω την εντύπωση ότι οι εταιρείες κάνουν προσφορές χειμώνα που δεν κινείται η αγορά.

Πάντως ρε παιδιά διανύουμε τον τρίτο μήνα του έτους και αυτό το πορτοκαλόμαυρο 800άρι (μοντέλο 2010) δεν το έχω δει πουθενά στο δρόμο, έτσι να το χαζέψω βρε αδερφέ...:smilea:

Φίλε θα σου ξαναγράψω το ίδιο.
    Ψάξε για μεταχειρισμένο

Eιναι απίστευτο το χρώμα που λες αδερφε.
    Το εχω πετύχει πολλές φορές και μάλιστα παρκάρουμε διπλα-διπλα
    και βλέπω ότι εχει το ιδιο μήκος-σουλούπι με τον πήγασο που εχω βολευτεί,
    και ειναι ενα + για να το αγορασω..
    Αλλά ακόμα η τιμή του είναι ψηλά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Φίλε θα σου ξαναγράψω το ίδιο.
    Ψάξε για μεταχειρισμένο
    ναι, αλλά θα έλεγα όχι πρώτης γενιάς...

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε