Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: οριστε???απαγορευεται η μουσικη????

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Περνα το καλοκαιρι απ' τη Ναουσα στην Παρο να δεις τι παιζει
    Έχω πάει. Χαμηλώνει πολύ η μουσική. Αν και η Νάουσα είναι ιδιαίτερη περίπτωση (όλα σε μικρό χώρο εννοώ).
    Καπετάνιο σίγουρα δεν θέλω να ενοχλώ και ήθελα να πω ότι υπάρχει και γκρι. Όχι μόνο άσπρο, μαύρο.
    Είπαν ότι αν δεν ενοχλεί, δηλ δεν υπάρχουν καταγγελίες, ένα μαγαζί δεν τους πειράζει αν έχει μουσική (αυτό είπε ο αντιδήμαρχος). Έτσι αφήνεις τον κάθε τυχαίο και κακό, έτσι για πλάκα, να σε γ@#$ει όποτε θέλει. Θα μπορούσε να δέχεται καταγγελίες ΜΟΝΟ επώνυμα, ώστε να γίνεται και αυτοψία. Το να παίρνει όποιος γουστάρει και να λέει ανώνυμα, αφού το επιτρέπουν, με ενοχλεί κλείστε το... ε, αυτό είναι απαράδεκτο.
    Και υπάρχουν κακοί... πίστεψέ με. Όταν είχα το μαγαζί σε μονοκατοικία ήρθε ο μπάτσος και μου λέει, είμαι απ' έξω 15 λεπτά και δεν ακούω τίποτα, αλλά αν μας ξαναπάρει θα σε γράψω.
    Μα καλά αν θέλει να παίρνει κάθε μισή ώρα εγώ φταίω; Αφού είδες ότι δεν ενοχλώ..
    Αααα, δεν μπορώ να κάνω κάτι... άντε γεια!!!
    Αυτό εννοώ ότι πρέπει να αποφύγουμε. Ενοχλεί; ΜΟΝΟ επώνυμη καταγγελία λοιπόν!
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    το μετρο απο τι καταλαβα ισχυει για μπαρ καφετεριες, τα κλαμπ προφανως θα δουλεουν οπως πριν
    μεχρι δηλαδη πρωι

οποτε αν θες να το καψεις μπορεις

Το μετρο μοιαζει με αυτο που παιζει στην ευρωπη

ειναι οντως πολυ ξενερα να πινεις τα ποτακια σου, και να σου λενε 1,30 - 2 παρα τον πουλο

ειναι χειροτερο και απο το τσιγαρο,

αλλα οκ, ελλαδα δεν παιζει να εφαρμοστει , ή τουλαχιστον θα παιζουν πολλες καβατζες να συνεχισεις
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    το μετρο απο τι καταλαβα ισχυει για μπαρ καφετεριες, τα κλαμπ προφανως θα δουλεουν οπως πριν
    μεχρι δηλαδη πρωι

οποτε αν θες να το καψεις μπορεις

Το μετρο μοιαζει με αυτο που παιζει στην ευρωπη

ειναι οντως πολυ ξενερα να πινεις τα ποτακια σου, και να σου λενε 1,30 - 2 παρα τον πουλο

ειναι χειροτερο και απο το τσιγαρο,

αλλα οκ, ελλαδα δεν παιζει να εφαρμοστει , ή τουλαχιστον θα παιζουν πολλες καβατζες να συνεχισεις
    Σωστος ο ακατανομαστος.Δυσκολα θα ισχυσει το μετρο εδω.Ασε που ειμαστε και αρκετα αντιδραστικοι σαν λαος.Τι προσπαθουν δηλαδη?Να αλλαξουμε συνηθειες.Ε οχι ρε δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Εδώ λέει κάποια πράγματα σχετικά με την κοινή ησυχία και τα μαγαζιά. Αν διαβάσετε θα δείτε ότι δίνεται παράταση της άδειας χρήσης μουσικών οργάνων μέχρι τις 2 ή 3 με την προϋπόθεση όμως ότι δεν ενοχλούνται οι περίοικοι.

@ christostr:
    Για τον αστυνομικό απ' έξω που δεν άκουγε κάτι, είναι πολύ διαφορετικό το να είσαι απ' έξω και να σκέφτεσαι: αυτό τώρα 'ντάξει δεν το λες ενοχλεί, με το να είσαι σε ένα σπίτι από πάνω και να προσπαθείς να κοιμηθείς. Δοκιμάστε να βάλετε σε ένα δωμάτιο μουσική και καθίστε σε ένα άλλο με κλειστή πόρτα και προσπαθείστε να κοιμηθείτε. Ε δεν γίνεται... Ενώ αντίθετα αν είσαι ξύπνιος και κάνεις κάτι (τρως, τακτοποιείς, γράφεις στο forum) δεν σε ενοχλεί.

Για το άλλο σκηνικό που σε πήγαν αυτόφορο, χωρίς να σε αμφισβητώ καθόλου, ε δεν είναι πολύ λογικό να παίρνει κάποιος τηλέφωνο το 100 για άσχετα μαγαζιά σε άσχετες γειτονιές. Ουσιαστικά είναι σαν να κάνει φάρσα. Σα να πάρω εγώ τώρα να πω ότι έγινε ένα τροχαίο στην τάδε διασταύρωση.
    Μια ερώτηση: για να σε πήγαν τελικά αυτόφορο πρέπει να είχαν κάποια κατηγορία, η καταγγελία από μόνη της δεν λέει κάτι. Οποιοσδήποτε μπορεί να καταγγείλει οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα η αστυνομία έρχεται, βλέπει και αν κρίνει ότι υπάρχει κάτι μεμπτό πράττει τα ανάλογα. Άρα ή για διατάραξη της κοινής ησυχίας σε πήγαν ή δεν είχες άδεια για χρήση μουσικών οργάνων. Οπότε αφού ήσουν λάθος;;

Όσων αφορά τις επώνυμες καταγγελίες το θέμα είναι συζητήσιμο. Η διατάραξη κοινής ησυχίας όμως είναι αυτεπάγγελτο, και να πέρναγε τυχαία δηλαδή το περιπολικό, αν άκουγε φασαρία κανονικά πρέπει να επέμβει. Πάντως όταν είχαμε πάρει εμείς τηλέφωνο και κυνηγάγαμε το περιπολικό ζητήσαν και από εμάς ταυτότητα.
    Κάτι ακόμα για τις επώνυμες καταγγελίες, αν ένα μαγαζί "πιάσει" και βγάζει χρήμα εγώ τι κάνω μετα; Στο δρόμο παρκάρουμε και το αμάξι και τη μηχανή... Και δε γουστάρω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω στη γειτονιά μου.

Για τους μικρομεσαίους συμφωνώ ότι τους εκμεταλλεύονται. Αλλά αφού το ξέρεις ότι μετά τις 11 μπορεί να σε συλλάβει για διατάραξη κοινής ησυχίας, ουσιαστικά δεν "τζογάρεις" με τις πιθανότητες υπέρ σου ξέροντας ότι μια στις πόσες θα έρθει η αστυνομία και θα ασχοληθεί;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Το οτι η μονη βιομηχανία που έχει μεινει σ' αυτη τη χωρα ειναι το ξενυχταδικο και το μεζεδάδικο δε σημαίνει οτι ολοκληρες περιοχές κατοικίας που καποτε ήταν ήσυχες και όμορφες πρέπει απλά να γίνουν ανυπόφορες.
    Ουτε να μετατραπούν αμιγώς σε συνοικίες "διασκέδασης"
    + πολλά, πάρα πολλά
    Θησείο (λιγότερο), Ψυρρή και Γκάζι έχουν χαλάσει πολύ σα γειτονιές. Ωραία αναβάθμιση στο Γκάζι. Μπαρ, κλαμπ και σε όλη την περιοχή τριγύρω αυτοκίνητα παρκαρισμένα οπουδήποτε, πιτσιρίκια να ξερνάνε σε γωνίες, άλλοι κουστουμαρισμένοι να κατουράνε σε έρημα στενά. Τα μηχανουργεία, τα συνεργεία και οι μικρές βιοτεχνίες δεν ήταν τόσο σικ...

koulis19
    ...Τι προσπαθουν δηλαδη?Να αλλαξουμε συνηθειες.Ε οχι ρε δεν ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
    Και γω ρε φίλε συνηθίζω να κοιμάμαι το βράδυ και εγώ δεν γουστάρω να το αλλάξω.

Και μετά το τι γουστάρει ο καθένας μας να κάνει καλό είναι να μάθει να σέβεται τον συνάνθρωπο. Εκείνο που λέει ότι η ελευθερία μου και τα δικαιώματα μου τελειώνουν εκεί που αρχίζουν τα δικά σου;
    Και τέλος το ότι συνηθίζεται κάτι δεν το νομιμοποιεί κιόλας, ούτε του δίνει δίκιο. Και φλας συνηθίζεται να μην βγάζουν οι περισσότεροι, και να παρκάρουν τα αμάξια (και μηχανές) όπου βρουν, και οι ντελιβεράδες να μπαίνουν ανάποδα, και οι δημόσιοι υπάλληλοι να σε γράφουν, και οι γιατροί να παίρνουν φακελάκι, και ο καθένας να πετάει τη γόπα του κάτω. Όλα αυτά συνηθίζονται, τα κάνουν πολλοί (όχι όλοι). Σημαίνει αυτό ότι έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα;

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Άρθρο 5 παρ. 1 του Συντάγματος

Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας, εφόσον δεν προσβαλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη

Δικαίωμα είναι και η διασκέδαση (μετά μουσικής)

Δικαίωμα είναι και ο ύπνος

Βάλτε τα κάτω και δείτε ποιο μπορεί να προσβάλει ποιο και μετά σκεφτείτε τί υπερτερεί και θα βρείτε την απάντηση

(που βασικά έχει ήδη βρεθεί με την καθιέρωση ορών κοινής ησυχίας, με την ηχομόνωση κλπ αλλά ...)

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr
    @georgio

Το πρόβλημα φίλε μου ήταν η δατάραξη κοινής ησυχίας μετά από 3 τηλέφωνα , όπου στο τρίτο από λάθος εκτίμησή του έδωσε όνομα και βρήκαμε (ο δικηγόρος με τη γυναίκα μου) ότι έμενε Π. Φάληρο 3 χλμ απόσταση από το μαγαζί μου. Γι αυτό το... αθώος.
    Είπα ότι το μαγαζί ήταν μονοκατοικία χωρίς μικροφωνική, άρα δεν παίζει το μεταφορά ήχου μέσω τοίχων, μπετών κλπ.
    Θέλω να πω απλά ότι, ακόμα και αν δεν ενοχλείς μπορεί κάποιος για οποιουσδήποτε λόγους να κάνει καταγγελία. Λέω λοιπόν... ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΑ!!!

Φυσικά και δεν πρέπει να ενοχλούμε όσους γουστάρουν να κοιμηθούν!!!!!!

Για την ιστορία να σου πω ότι έχω κάνει μήνυση και ζητώ για διαφυγόντα κέρδη και ηθική αποζημίωση διάφορα ποσά και ότι κάτσει. Πήρε μία αναβολή και τώρα τον Απρίλιο έχει το γέλιο!!! Τον είχε βάλει άλλος για διάφορους λόγους. Κάθε ΠΣΚ το μπατσικό ήταν στο μαγαζί μου. Ε, στο τέλος από το άγχος έπαθα έμφραγμα...

Τεσπα το θέμα είναι για μένα να διασφαλιστεί το αληθές της ενόχλησης!!!

ΥΓ Είχα παράταση ωραρίου μέρι 3πμχωρίς μικροφωνική
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF