Αν ελεγχθεί για στραβώματα καθώς και μοτερικά και είναι καλό να το πάρεις το κορίτσι. Κι αν μπορείς κάνε και λίγο ψαλίδι στην τιμή. (Το μόνο που δεν με έπεισε είναι τα χλμ..... (αλλαγή οργάνων?, κατέβασμα????))
Αν ελεγχθεί για στραβώματα καθώς και μοτερικά και είναι καλό να το πάρεις το κορίτσι. Κι αν μπορείς κάνε και λίγο ψαλίδι στην τιμή. (Το μόνο που δεν με έπεισε είναι τα χλμ..... (αλλαγή οργάνων?, κατέβασμα????))
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Κοιτα να δεις.... αν την βάζεις μόνο πιστα και καμια βόλτα ΟΚ είναι 20.000 χλμ αλλά που να το ξέρεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από koser
20000 χλμ τα οποία μου φαίνονται λίγα για μηχανή του 03 και τιμή 5500(λίγο τσιμπημένη)και οι μπουκάλες μου φαίνονται λίγο κάπως αλλά μάλλον από το φως που πέφτει, επίσης έχει κι ένα σημάδι κάτω στην καρίνα..
Το δικό μου έχει κάνει 50.000 (βεβαια κλέβει αρκετα το κοντέρ λόγω μεγαλυτερου γραναζιού πισω)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δωσε 4500 χιλιαρικα αν ειναι οντως αριστο. Παραπανω ο πωλητης δεν το δινει στις μερες μας. Με 5500-6000 πλεον παιρνεις χιλιαρι με τα ιδια χιλιομετρα.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Η μηχανή είναι στην θεσσαλονίκη, βολεύει μιας κι είμαι κι εγώ από κει....από ζημιές κάτι σκαμπάζω γιατί ένα φεγγάρι ήμουν πραγματογνώμονας αλλά αλλιώς είναι ένας έμπειρος μηχανικός...ανεβάζω αλλή μία φωτό(το τελείωμα της εξάτμισης είναι λίγο μαύρο)....
http://i43.tinypic.com/4vsqhd.jpg
Πάντα φοράμε κράνος και προφυλακτικό για να γλυτώσουμε από το κακό(έκανα και ρήμα), μόνο μην μπερδέψουμε ποιο πηγαίνει που...
Όλα πολύ σημαντικά όμως έχω δει ρήγμα και στο εσωτερικό των κυλίνδρων και σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έπαιρνε εύκολα μπροστά ο κινητήρας!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
ειπαμε ποσα χιλιομετρα εχει?
Τα ραγισματα στα μπλοκ ηταν συνηθως στο μπροστινο μερος κοντα στους λαιμους, φαινεται ευκολα αν σκυψεις για προχειρη ερευνα.
Ακομα δες αν εχει FI ενδειξη στο καντραν με τον κινητηρα στο ρελαντι, η αν πεταει error code (no good).
Να εχει οπωσδηποτα δυο κλειδια, διοτι με το HISS για να αλλαξεις κλειδαρια HESS μεσα.
Οταν ειναι στο ρελαντι μπουκωσε λιγο την εξατμιση με το γαντι σου να ακουσεις αν εχει θορυβο απο τεντωτηρα, μπιελα κλπ.
Κοιτα τα δισκοφρενα αν η φθορα τους ανατποκρινεται στα χιλιομετρα.
Σκυψε και δες αν στη περιοχη του λαιμου το πλαισιο εχει τιποτα περιεργο που να δηλωνει τρακα.
Κοιτα και αν δουλευει σωστα η βαλβιδα της εξατμισης, γιατι αν δεν, τοτε μουτσο ντιναριο για να φτιαξει.
Παρε τηλ τον πωλητή και δώσε ραντεβού σε ΔΙΚΟ ΣΟΥ μαστορα που να τον ξέρεις (και να ξέρει απο 954) να την δει....Αρχικά δημιουργήθηκε από koser
Η μηχανή είναι στην θεσσαλονίκη, βολεύει μιας κι είμαι κι εγώ από κει....από ζημιές κάτι σκαμπάζω γιατί ένα φεγγάρι ήμουν πραγματογνώμονας αλλά αλλιώς είναι ένας έμπειρος μηχανικός...ανεβάζω αλλή μία φωτό(το τελείωμα της εξάτμισης είναι λίγο μαύρο)....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Hiro και εμένα μου φανήκαν κάπως τα χλμ, ρήξτε μία ματιά στην άλλη φωτο που ανέβασα λίγο πιο πάνω μου φαίνεται κάπως μαύρο το στόμιο της εξάτμισης που σημαίνει θέμα με τις βαλβίδες και όχι μόνο...
Πάντα φοράμε κράνος και προφυλακτικό για να γλυτώσουμε από το κακό(έκανα και ρήμα), μόνο μην μπερδέψουμε ποιο πηγαίνει που...
Δεν νομίζω ότι από τις φωτό μπορούμε να βγάλουμε άλλα συμπεράσματα πέρα απ' αυτά που είπαμε. (Εκτός από το ότι έχει αντίβαρο στη 2η) Πιστεύω πως πρέπει σε κάθε περίπτωση να την κοιτάξει προσεκτικά ο μηχανικός σου. Μην διστάσεις να πληρώσεις για έναν πολύ καλό έλεγχο.
Μάλλον έχεις δίκιο φίλε τώρα από τις φωτό τί συμπέρασμα να βγάλεις, όπως και να χει θα περάσει από κόσκινο γιατί ζόρικα βγαίνουν τα euro...Ευχαριστώ πολύ παίδες...και προσοχή γιατί από μ@λ@κες να!!!!!!!!!!
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάτι, σε περίπτωση που το παίρνω το μηχανάκι, ανταλλακτικά υπάρχουν και τί κόστος συντήρησης έχει(ενδεικτικά εάν μπορείτε να μου πείτε);.....Άμα δεν μπορώ να βρω ανταλλακτικά επειδή είναι λίγο παλιό ή έχει αρκετό υψηλό κόστος συντήρησης τότε δύσκολα, τί να πω....
φιλαράκι με ένα τάληρο παίρνεις 1000rr '04...
το οποίο είναι απείρως ανώτερο σε συμπεριφορά
αλλά και σε μεταπώληση...
Made in Greece...
Πωσ σου φανηγκε οτι ειναι καλυτερο ρε αδερφε σε μεταπωληση οταν εχει 500 ε πανω σε τιμες απο τον προκατοχο του?Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
φιλαράκι με ένα τάληρο παίρνεις 1000rr '04...
το οποίο είναι απείρως ανώτερο σε συμπεριφορά
αλλά και σε μεταπώληση...![]()
καθόμαστε και κουβεντιάζουμε τόση ώρα για 954 ενω υπάρχει του sniper??? κουβαλάει και αρκετή προίκα πάνω του, και δε νομίζω ότι το πουλούσε και ακριβά ... όσο για το μοτερ, στα 50.000χλμ είτε θα του έχει βγάλει τη ζημιά, οπότε και το έχει αντικαταστήσει, ή δε θα του τη βγάλει ποτέ...
Δεν νομίζω οι διαφορές να είναι τόσο μεγάλες με το 04' αλλά εγώ άλλο ρωτάω, υπάρχουν ανταλλακτικά για το 954, τί κόστος συντήρησης έχει.....σε περίπτωση που το πάρω και πάθω καμία ζημιά να μην το πετάξω το μηχανάκι και τζάμπα να έχω δώσει τα λεφτά.....