Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 133

Θέμα: γερανόσ και μετα πυρά

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    χωρος που ειναι κενος μπροστα απο κτηριο και ΔΕΝ ανοικει στο δημοσιο πεζοδρομιο η δρομο
    ο κοκ εφαρμοζεται μονο στους δημοσιους χωρους.

εχμμμμμμμμμ...συνηθως εκει βρισκονται τζαμαριες απο μαγαζια....και εχουν και εισοδο...εκτος αν ειναι το δικο σου μαγαζι η οπου δουλευεις....και δεν πιστευω τοσοοοοοοοοοοοοοοοος κοσμος να ειναι τοσο μαλακας που ενω εχει χωρο μπροστα του παει και παρκαρει στην Αιολου και στην Πανεπιστημιου...

υ.γ. η μονη πρασια που εχω δει και δεν εχει μαγαζια/τζαμαριες ειναι στην ΓΑΔΑ...αλλα εκει φανταζομαι να μην σε αφηνουν να παρκαρεις....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    αυτα τα δυο φιλε δεν βαζουν το ΕΓΩ σου πανω απο τους νομους?
    Βλ. δεύτερη πρότασή μου.

Βρε , δεν έχετε την κατάλληλη εμπειρία για να παρκάρετε στο κέντρο.
    Επίσης , κάποιοι δεν έχουν και τα κατάλληλα μηχανάκια …

Αν είστε κάτοχος politically correct μηχανακίου (TDM,VSTROM κ.λ.π σκούρου χρώματος ) , έχετε μαύρο μπουφάν ,μαύρο γυαλί , «σκληρό» ύφος ,ένα καλώδιο να κρέμεται από τα αυτί σας ,ένα τσαντάκι μέσης που να «κρύβει» κάτι και να κρατάτε στο χέρι φραπέ και τυρόπιτα , τότε μπορείτε να παρκάρετε σε ΟΛΑ τα πεζοδρομία πέριξ του Συντάγματος ΑΦΟΒΑ και ΔΙΠΛΑ σε μπατσους… μάλιστα , αν είστε και μεγάλη παρέα ακόμα καλύτερα…

Άμα θέλετε να παρκάρετε με αυτοκίνητο , τότε αν έχετε πάλι ένα politically correct αυτοκίνητο (scoda Octavia , audi ,Mercedes κ.λ.π. σκούρου χρώματος ) μπορείτε να διπλό και τριπλό παρκάρετε έξω από την Μεγάλη Βρετανία και να κάνετε τον δρόμο δικό σας παρκινγκ …..

Επίσης , αν μπορείτε να κατεβείτε στην Αθήνα με το δικό σας πουλμαν , μπορείτε να παρκάρετε στην Φιλελλήνων , στις Στήλες του Ολ.Διος , στο Ζάππειο και αλλού και κανείς να μην σας ενοχλήσει….

Ρε , ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙ@ΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!

Στα @@ τους για τους πεζούς , για την κυκλοφορία , για την τάξη ….

ΛΕΦΤΑ θέλουν να μαζέψουν τα μ**νΟπ@ν@ και κάθε φόρτωμα γερανού με μηχανακια είναι γι αυτούς ένα χιλιαρικακι ….

Ενώ αν φόρτωναν αυτοκίνητα , δεν θα έβγαζαν καλό μεροκάματο…

Μας εχουν γραμμένους στα @@ τους ….. μόνο η τσέπη μας τους είναι χρήσιμη…

μην νομίζει κανείς ότι υποστηρίζω να παρκαρουμε σε πεζοδορομια ….
    Όσοι έχουν φιλότιμο , παιδί σε καροτσάκι , ανάπηρο συγγενή ή φίλο ξέρουν γιατί ΔΕΝ πρέπει να παρκάρουμε στα πεζοδρομία…

Αυτά τα μ**νΟπ@ν@ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

Το ίδιο ισχύει για τα κράνη…

ΣΤΑ @@ τους η ασφάλεια μας ….
    Αν τους ένοιαζε , θα τσέκαραν λάστιχα , Φώτα , φλας κ.λ.π
    Αν τους ένοιαζε , θα ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΣΑΝ την αγορά εξοπλισμού ασφαλείας ….

Όμως , το κράνος κάνει ΜΠΑΜ από χιλιόμετρο και είναι το ευκολακι για κλήση…

μην νομίζει κανείς ότι υποστηρίζω να μην φοράμε κράνος … όσοι είναι μοτοσικλετιστές ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατί πρέπει να φοράμε κράνος …

Αυτά τα μ**νΟπ@ν@ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ

+600

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    αυτο ακριβως που ειπε ο ggs,πιστευω δυστυχως πως ειναι κ η αληθεια.
    δε τους νοιαζει αμα δε μπορει η κυριουλα να περασει η η μαμα με το καροτσακι η ο αναπηρος και παει λεγοντας. δεν ειχαν/εχουν ουτε θα εχουν κοινωνικη συνειδηση ποτε και το μονο πραμα που μενει καρφωμενο στο μυαλο τους παντα ειναι το χρημα.

το οτι παρκαρεις σε πεζοδρομια ειναι παρανομο οκ.
    που θα παρκαρεις ομως?
    κ αναλογιστειτε κ λιγο τους αμαξαδες. κ αυτοι ανθρωποι ειναι , μπορει να μην οδηγουν μοτοσυκλετα,αλλα εχουν αισθησεις κ νευριαζουν,κ τσαντιζονται,κ εχουν να πανε στη δουλεια τους οπως ολοι εμεις.
    το θεμα ειναι απλο
    εχουμε ΚΟΡΕΣΤΕΙ για να μη πω ΥΠΕΡΚΟΡΕΣΤΕΙ σαν πλυθησμος ,οχι μονο στην αθηνα,αλλα κ σε παγκοσμια κλιμακα. πως το λενε δε μας χωραει ολους εμας πια αυτος ο ματαιος κοσμος. αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα κ θα ξεφυγουμε.

εγω αναρωτιεμαι το εξης. πας γκαζι κ βλεπεις 10 παρκινγκ ΙΔΙΩΤΙΚΑ και σου λενε ''μεγαλε 3 ευρο η ωρα''. Γιατι να μη δημιουργηθουν ΔΗΜΟΣΙΑ παρκινγκ?
    γιατι να μη πηγαινεις στη δουλεια σου κ να ξερεις οτι 100,200 αντε 300 μετρα παρακατω η μηχανη σου ειναι ασφαλης κ ναι θα γυρισεις σπιτι με αυτην.
    νεες θεσεις εργασιας θα δημιουργηθουν, θα μειωθει η κινηση στους δρομους κ αλλα πολλα.
    κ ας δινουμε κ κατι για το παρκινγκ αυτο.

λυσεις υπαρχουν, κ μπορουν να βρεθουν απο τους υπευθηνους,
    αυτο που δεν υπαρχει ειναι καλη θεληση και κοινωνικη σκεψη, παραμονο ατομικισμος και χρηματικες φιλοδοξιες. ετσι ηταν τα πραγματα ετσι ειναι κ ετσι θα ειναι.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ κανεις δε νοιαζετε για σας , κανεις πολιτικος.ειστε κ ειμαστε μονοι μας.....
    για αυτο προσοχη που αφηνετε τη μηχανη σας , κ αμα τελικα δειτε κ αποδειτε κ την αφησετε σε πεζοδρομιο,προσοχη μην εμποδιζετε την διελευση πεζων. σκεφτειτε τι θα κανατε εσεις στη θεση τους αμα ησασταν 70 χρονων με μπαστουνα

τελευταιο, φιλικα μαγκες μεταξυ μας ,δε χρειαζετε να τσακωνομαστε, στην ιδια πλευρα/ομαδα ειμαστε κ αμα χρειαζετε κατι αυτην την εποχη περισσοτερο,ειναι να μεινουμε ενωμενοι.
    καληνυχτες

Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

ggs Έγραψες....!

Συμφωμώ με όλα και αυτό ότι κοιτάνε μόνο το κράνος κτλ. μόνο και μόνο για τα λεφτά πιστεύω το έχουμε καταλάβει όλοι πλέον. Μακάρι να ήταν πιο δίκαιος ο νόμος και τα μέτρα τους ι τουλάχιστον να τα εφαρμόζαν παντού όχι μόνο όπου τους συμφέρει...
    Η σωστή συνταγή είναι ΛΥΣΕΙΣ και όχι γκρίνια
    :a019: :a019:

κύριοι δεν είμαι φραγκάτος απλά δουλεύω απο τα 17 courier και ξέρω οτι το σύστημα δεν θα αντέξει χωρείς εμάσ που εργαζόμαστε με αυτά...
    πήγα τροχαία το πρωί να διαμαρτηρηθώ και διαπιστώνω ότι τα γουρούνια είναι του ΔΗΜΟΥ- ΔΗΜΟΥ-ΔΗΜΟΥ- ΔΗΜΟΥ.
    Προσωπικά απέκτησα casus beli με τον δήμο απο σήμερα δεν θα μασ πηδά και ο δήμοσ τώρα γ.... το κερ... του μαλάκα.
    ρίξε την κλήση σου και κάντην
    δηλώνω σημετοχή σε οτιδήποτε στρέφεται κατά των ληστών του δήμου.
    φυσικά παρκάρω στον δρόμο πλέον και βλέπουμε..
    το σαββατο πήραν και ενοσ φιλου στο περιστέρι ε΄ξω απο το σπίτι του- Ο δημος!!!
    προτείνω ΞΎΛΟ κια ντρέπομαι που το λέω!
    αντισταθήτε

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    [B]χωρος που ειναι κενος μπροστα απο κτηριο και ΔΕΝ ανοικει στο δημοσιο πεζοδρομιο η δρομο
    ο κοκ εφαρμοζεται μονο στους δημοσιους χωρους.

sorry αλλα αυτο δεν παιζει. παραλιγο να με γραψουν (τους προλαβα και πηρα τη μηχανη) σε χωρο οριοθετημενο απο καγκελα (οριοθετουσε πρασια καταστηματος που ηταν ξενοικιαστο) στη κυψελη και οταν τους ειπα οτι δεν ειναι σε δημοσιος χωρος μου ειπαν οτι εχουν καθε δικαιωμα να με γραψουν. Ηταν δημοτικη αστυνομια και οχι τροχαια που θα δικαιολογουσα αν το καταστημα ηταν εν'λειτουργεια και ενοχλουσε τον ιδιοκτητη η μηχανη.
    γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

opios nomizi oti den exoume xounta i malakas ine i melos tou kinimatos
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος
    opios nomizi oti den exoume xounta i malakas ine i melos tou kinimatos
    Ποιου κινηματος???
    Του αδερφου συντροφου Γιωγρου?????????

Μπήκε σε λειτουργία η ελεγχόμενη σταθμευση και στα Ιλίσια.

Ειδα τις πρώτες καρτες στα παρμπρίζ... και τις πρώτες κλησεις. Υπάρχουν λευκες θεσεις (επι πληρωμή) και μπλε (κατοίκων).

Επίσης είδα ΕΝΑ σημείο που έχει σήμανση για παρκαρισμα μοτο (ταμπέλα) και μετα απο αυτό μια θέση που χωράει με πολύ καλή θέληση 5 μηχανές...δεν έχω δει άλλο τέτοιο κομμάτι εκεί κοντά.
    Δε γνωρίζω τι συμβαίνει εαν παρκαρεις αλλού, πάντως χθες που μοιράστηκαν κλησεις σε αυτοκίνητα, οι μηχανές τη γλύτωσαν.

Απ' οτι εχω μαθει αλλα το μεταφέρω με καθε επιφύλαξη, στις λευκές θεσεις θα αφήνουν τις μηχανές να παρκάρουν αναμεσα στα αυτοκίνητα αλλα θα κόβουν κλησεις στις μπλε θέσεις (κατοίκων)

Για να δούμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Βοηθήστε με γιατί δεν έχω καταλάβει...

η συζήτηση διαφωνία γίνεται γιατί γουστάρουμε να παρκάρουμε όπου θέλουμε και μας κακοφαίνεται η κλήση;... ή γιατί στις πόλεις της Ελλάδος (σχεδόν όλες) δεν υπάρχει υποδομή και πρέπει να φτιαχτεί;

Γιατί στο πρώτο τα είπαμε... γουστάρω να είμαι παράνομος, φοράω παντελόνια και πληρώνω την κλήση ή το "σήκωμα". Αν είναι κέντρο Πανεπιστημίου -- ΠΑΙΡΝΩ ΜΕΤΡΟ-ΗΣΑΠ και πάω.
    Το μιζέριασμα όπου δήθεν μου φταίνε που μου το παίρνουν-σηκώνουν κοκ , επειδή ήμουν παράνομος εις γνώσιν μου, είναι υποκριτικό.

όπως και μαζέψτε τους άλλους που παρανομούν για να μην παρανομώ και εγώ.

Στο δεύτερο , σαφώς και έχουμε πρόβλημα με υποδομές κτλ.. το πως θα γίνει.. είμαι το ίδιο μπερδεμένος όπως και εσείς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Σημερα το πρωι παρκαρα τη μηχανη (ναι ρε Χιο μηχανη ειναι αυτο που καβαλαω)σε δρομο που απαγορευεται το παρκαρισμα.Μπροστα και πισω μου ειχε πολλα κουτια παρκαρισμενα.Πιο κατω σουλατσαρανε δυο τροχαιοι με τα μπλοκακια στο χερι.
    Τους ρωταω λοιπον τι παιζει προτου παω να κανω τη δουλεια μου.Η αποστομωτικη απαντηση ηταν:
    Οχι ρε φιλε να γραψουμε και το μηχανακι.Και πανω στο πεζοδρομιο να ηταν,αν δεν ενοχλουσε,δεν το γραφαμε με τιποτα.ΜΟΝΟ αν ηταν πανω σε διαβαση πεζων,στο "μονοπατι" των τυφλων η εκλεινε ολο το πεζοδρομιο.
    Υπαρχει ΚΑΙ λογικη καποιες φορες ακομα και στα στρουμφ.Οταν ομως κι εμεις το παρακανουμε μας παιρνει η μπαλλα ολους μας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Σημερα το πρωι παρκαρα τη μηχανη
    περιοχη???

Οι πιο "κολλημενοι" στο θέμα των κλήσεων ειναι οι της δημοτικής αστυνομίας... Οι τροχαίοι ειναι σαφώς πιο ανεκτικοι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ