Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: 950 Προσφορα ή δουκα 690 R ;;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    telika o 1ος που ξεκίνησε το thread κατέληξε κάπου? Κι αν ναι τι πήρε? Είμαι και γω σε αντίστοιχο δίλημμα αυτό τον καιρό.

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Οχι δεν κατεληξα πουθενα. Εχω φαει σκαλωμα. Και το μηχανακι που ηταν να με παρουν για να οδηγησω ακομα περιμενω τηλεφωνο.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    παιδια μη δωσετε τοσα λεφτα για μονοκυλινδρο..εκτος κ αν το κοιτατε κ τρεχουν σαλια ξερω γω.
    αγοραστε καποιο μεγαλο απο τις προσφορες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Καλά τα λες ρε Dukas2 αλλά το μεγάλο για χρήση στην πόλη κατά πόσον την παλεύει άραγε (κ να την παλεύει αυτό με τον αναβάτη τι γίνεται?).

Πάντως αν δίναν σε προσφορά και το χριστινάκι που διακρίνουμε στην άνωθεν φωτό θα τα έσκαγα ασυζητητή!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
    Οχι δεν κατεληξα πουθενα. Εχω φαει σκαλωμα. Και το μηχανακι που ηταν να με παρουν για να οδηγησω ακομα περιμενω τηλεφωνο.
    Πάρε τελέφωνο στο 500 Βουλιαγμένης. έχουνε πολλά μηχανάκια για τεστ ραιντ. Δεν θέλει ραντεβού. το ίδιο απογευμα πήγα και το πήρα..

Αν εχεις ζυγισει τα θελω σου και πας για μονοκύλινδρο πιστόλι, πάρε το sm ρε αδερφέ με 8,000 να μην έχεις και δίλλημα.

Τι τα θες τα μονοκυλινδρα Σταυρο οταν υπαρχουν τοσα μεταχειρω 950smr ...
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αν κάνεις μια βόλτα το 950, δύσκολα θα επιλέξεις το δούκα. Φίλος είχε το ίδιο δίλλημα το οποίο έλυσε με ένα test ride.

Νέο μέλος
    φιλε μου και εγω ειχα το ιδιο διλλημα με σενα....ωσπου περασα μια βολτα απο το 500 στη βουλιαγμενης και μου λυθηκαν ολες οι αποριες!!!

Για αρχη εκανα μια βολτα το SMT,καλο ωραιο κανει τα παντα...(μα τα παντα ομως),οπως λενε και οι υπολοιποι αλλα....ηθελα κατι πιο καθαροαιμο!!!!

Μεχρι που οδηγησα το SM 990,αυτη τη ροπη του δεν παιζει σε κανενα JAPAN...!!
    μπορει να μην εχει τα αλλα καλα των γιαπωνεζικων,αλλα αμα θες κατι καθαροαιμο πιστευω ειναι μια καλη επιλογη!!!οσο το εχω δηλαδη με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!!!

γι'αυτο μην κοιτας τα βιντεακια στο YOUTUBE μονο μια δοκιμη θα σε πεισει,,,,

Αρχικά δημιουργήθηκε από tsolero
    φιλε μου και εγω ειχα το ιδιο διλλημα με σενα....ωσπου περασα μια βολτα απο το 500 στη βουλιαγμενης και μου λυθηκαν ολες οι αποριες!!!

Για αρχη εκανα μια βολτα το SMT,καλο ωραιο κανει τα παντα...(μα τα παντα ομως),οπως λενε και οι υπολοιποι αλλα....ηθελα κατι πιο καθαροαιμο!!!!

Μεχρι που οδηγησα το SM 990,αυτη τη ροπη του δεν παιζει σε κανενα JAPAN...!!
    μπορει να μην εχει τα αλλα καλα των γιαπωνεζικων,αλλα αμα θες κατι καθαροαιμο πιστευω ειναι μια καλη επιλογη!!!οσο το εχω δηλαδη με εχει βγαλει ασπροπροσωπο!!!

γι'αυτο μην κοιτας τα βιντεακια στο YOUTUBE μονο μια δοκιμη θα σε πεισει,,,,
    και νομίζεις πώς οδήγησες κάτι διαφορετικό σε θέμα μοτερ όταν καβάλησες το 990 SM ;

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Υποτιθεται πως το 990 δεν υπηρχε εκει. Και οταν ΘΑ ερχοταν θα ειχα τηλ για να κανω το test ride. Θα περασω απο εκει αυριο μηπως και το εχουν και κανω.

Νέο μέλος
    Κ'αταρχας δεν συγκρινα τα δυο ΚΤΜ γιατι ειναι πανομοιοτυπα,εκτος απο 2-3 σημεια αλλα το συγκρινα με τα αντιστοιχα JAPAΝ!!!

απλα ενα μηχανακι το ξεχωριζεις και στην εμφανιση κατι το οποιο ειναι θεμα γουστου για τον καθενα αλλα το SM το θεωρω πιο αλητικο απο το SMT που ειναι πιο μηχανακι!!!!

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Μας..........το Χριστινακι παλι!!!!

ego tha elega na pareis to 950 na mn eimaste poloi me to R:rotflmao: Opos k na exei to 950 gia mesa stin poli mou fenete too much, sxetika me ta alla 2 o dukas einai pio kirile re, k ego anamesa sto smc k sto duke imoun alla me kerdise to look tou 2ou. Ase pou o R exei k magalitera service kata 2.5k!

Αφού έχεις το στρώμα και θες να το κρατήσεις, στην θέση σου θα έπαιρνα τον Δούκα. Αλλά θα σου δώσω και μια 3η εναλλακτική : να πουλήσεις το στρώμα και να πάρεις ένα ktm adventure.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Δεν εχω οδηγησει το 690 αλλα το τραβηγμα και την λειτουργια του καρμπυρατερατου 950 δεν θα τα αλλαζα με τιποτα σε δυο τροχους. Παρεπιπτοντως, αυτες τις μερες βρισκομαι στην αμοργο και ο τροπος με τον οποιο στριβει το σουπερ εντουρο στο δρομο χωρα-αιγιαλη με τον 21' τροχο μπροστα ειναι σκετη πρεζα. Ανεβαινεις μπροστα στη σελλα πανω απο τον μπροστινο τροχο και αφηνεις το πισω να ζωγραφιζει. Αδυνατω να φανταστω το SMR τι θα εκανε εδω. Τα κιλα σε αυτα τα μηχανακια απλα δεν υπαρχουν οταν στριβουν. Οποτε αν αυτο που σε απασχολει ειναι το νουμερο +50 κιλα, ξεχνα το. Δεν εχει καμια σημασια στην πλακα που θα κανεις οταν το οδηγεις. Ασε που η πολυ φαρδια του σελλα εξασφαλιζει αρκετες ωρες ανεσης πανω που στο 690 δεν ισχυει.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ