Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 133

Θέμα: Με το θεμα πτωχευσης...ακουσατε τπτ??

εγω ξερω το εξης
    μεγαλες εταιρειες εχουν ηδη μεταφερει ρευστο σε αλλες τραπεζες, χρεοκοπημενοι ειμαστε 20+ χρονια τωρα απλα εγινε επισημο .
    αναρωτηθηκε κανεις γιατι ξεκινησαν μεγαλοεφοπληστες κτλ κτλ να μεταφερουν ρευστο σε ελβετιες και παει λεγοντας? φημες λενε οτι εδω και 2 μηνες στο νομισματοκοπειο κοβονται δραχμες αλλα που...
    ας ειναι καλα η βλογκοσφαιρα που τα λεει τα ΜΜΕ σιγα μην το ελεγαν.....
    εγω παντως καλου κακου εχω την καραμπινα διπλα μου....ο λογος τα σηκωσα και περιμενω :smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dj_spiros
    εγω ξερω το εξης
    μεγαλες εταιρειες εχουν ηδη μεταφερει ρευστο σε αλλες τραπεζες
    Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;
    τι δεν καταλαβαίνεις ρε μπαγλαμά;

Πήραν τα φράγκα και τα πήγανε απο μία τράπεζα στην άλληνα.... να ουμε....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

τι να πω και εγω...με ζωνουν τα μαυρα φιδια με τοσα που ακουμε καθημερινα...πιστευω οτι απλα καλιεργουν φοβο και τιποτα δεν θα γινει.
    εμ δεν θυμασαι πριν κανα 3μηνο που ελεγαν στις τηλεορασεις οτι μεταφερουν κεφαλαια σε τραπεζες του εξωτερικου γιατι κατι γινεται?καλου κακου θα κατσω να βρω το κειμενακι απο το τροκτικο γιατι εκει το ειχα διαβασει.
    ασχετο κανε ενα κλικ στο url απο κατω μου και πες μου αν σου αρεσει XD

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ....ο λογος τα σηκωσα και περιμενω :smilea:
    Που είπαμε ότι μένεις ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πήραν τα φράγκα και τα πήγανε απο μία τράπεζα στην άλληνα.... να ουμε....
    Ονόματα εταιριώνΕ και τραπεζώνΕ να πουμε....

Να ξέρω ποιοι μας παιρνουν τις δουλειές
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αδερφε,

Αυτό

τι να πω και εγω...με ζωνουν τα μαυρα φιδια με τοσα που ακουμε καθημερινα...πιστευω οτι απλα καλιεργουν φοβο και τιποτα δεν θα γινει.
    εμ δεν θυμασαι πριν κανα 3μηνο που ελεγαν στις τηλεορασεις οτι μεταφερουν κεφαλαια σε τραπεζες του εξωτερικου γιατι κατι γινεται?καλου κακου θα κατσω να βρω το κειμενακι απο το τροκτικο γιατι εκει το ειχα διαβασει.
    με αυτό

εγω ξερω το εξης
    Εχουν καποια απόσταση δε νομιζεις;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ονόματα εταιριώνΕ και τραπεζώνΕ να πουμε....

Να ξέρω ποιοι μας παιρνουν τις δουλειές

γκουχου!!!! γκουχου!!!! θα με κρεμασουν ( βλεπουν )

την υγεια μας να εχουμε,τους φιλους μας τις γυναικες μας και ολα τα αλλα γινονται.Εχουμε αντεξει και χειροτερα.
    αληθεια ρε παιδια.... κανας τρελλος με οπλο και 300 σφαιρες δεν υπαρχει να μας γλιτωσει απο δαυτους?

edit: οντως το τι ακουμε,διαβαζουμε και ισχυει εχει διαφορα. βλεπεις στα ΜΜΕ να λενε τι ισχυει?σκεψου το αλλο ομως, αν σου ελεγαν αδερφε πτωχευσαμε. . τι θα γινονταν την επομενη μερα?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    http://www.timesonline.co.uk/tol/com...cle7028256.ece

απο κάτι τέτοια ξεκινάει και μετά γίνεται διάδοση.

Ρε παιδιά , πονηρευτείτε και λίγο... αυτοί που διαδίδουν αυτές τις φήμες , το κάνουν για δικό τους κέρδος. ή νομίζετε οτι μόνο έξω ζούν οι κερδοσκόποι και επωφελούντες της Ελληνικής υπόθεσης;

Αν βγεί η Ελλάδα έξω απο την Ευρωζώνη, αμέσως αμέσως , θα ακολουθήσουν Ισπανία, Πορτογαλία... Πολλές χώρες θα το σκεφτούν (βλ. χώρες Βαλκανικής - Αν.Ευρώπης)καθώς δεν απέχουν και πολύ απο το οικονομικό επίπεδο της Ελλάδος για να μπούν κάπως στο Ε.Ε. προσπαθώντας να ενταχθούν στο ευρώ..

τι επακολουθεί πιθανώς;... μια αλυσιδωτή συρίκνωση της Ε.Ε. μειώνοντας έτσι και την εξαγωγική δύναμη της Γερμανίας όπου οι πελάτες της θα έχουν πρόβλημα στο να πληρώσουν με ευρώ , λόγω αντιστοιχείας ...

Τι;... δεν είναι πιθανό;... το οτι αυτό τον μήνα το ευρώ έχει το χαμηλότερο ώς τιμή εδώ και χρόνια, μάλλον αυτό λεει ως πιθανότητα.

Απο την άλλη , οι Γερμανοί σίγουρα δεν μπορούν να χρηματοδοτούν τους πάντες, όπως έκαναν παλιότερα οι ΗΠΑ( και είδαμε που έφτασαν και αυτοί)... οπότε ειλικρινά;

Δεν ξέρω τι θα γίνει... αλλά ακόμα και αν η Ελλάδα στην απίθανη περίπτωση που βγεί απο την Ευρωζώνη , αν είχαμε ικανούς πολιτικούς, μόνο αντίθετο δεν θα με έβρισκε...

Νορβηγία, Δανία , είναι ακόμα εκτός και απο όσο γνωρίζω , υπάρχουν ακόμα στον χάρτη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Δεν ξέρω τι θα γίνει... αλλά ακόμα και αν η Ελλάδα στην απίθανη περίπτωση που βγεί απο την Ευρωζώνη , αν είχαμε ικανούς πολιτικούς, μόνο αντίθετο δεν θα με έβρισκε...

Νορβηγία, Δανία , είναι ακόμα εκτός και απο όσο γνωρίζω , υπάρχουν ακόμα στον χάρτη.

Gandalf
    Δεν είναι τόσο απλό....
    Αν τυχόν γυρίσουμε στην δραχμή αυτόματα η υποτίμηση θα είναι τριτοκοσμικού επιπέδου...Δεν πιστεύω να πιστεύεις ότι η δραχμή είναι....σκληρό νόμισμα ???

Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό για μια χώρα που δεν παράγει σχεδόν τίποτα και τα πάντα από καύσιμα, πρώτες ύλες κλπ έως έτοιμα προιόντα είναι εισαγόμενα...
    Και ναι μεν η ανταγωνιστικότητα θα βελτιωθεί και θα αναθαρήσουν οι Ελληνικές εξαγωγές (βλέπε κυρίως αγροτικά προιόντα) αλλά οτιδήποτε εισάγεται και που είναι σχεδόν οτιδήποτε χρησιμοποιούμε θα υπερδιπλασιάσει την τιμή του σε μια νύχτα... Οι σημερινές περικοπές στις αποδοχές θα φαίνονται τότε ως απαλό χάδι μπροστά στην λαιλαιπα των αυξήσεων και της απότομης και ανεξέλεγκτης αύξησης του κόστους διαβίωσης που θα ακολουθήσει...

Φυσικά και στο ευρώ αν παραμείνουμε θα κατέβει το βιοτικό μας επίπεδο, αλλά αυτό θα γίνει σε μικρότερο βαθμό και με πιο ομαλό τρόπο - με την προυπόθεση φυσικά ότι το πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης θα βγεί μέχρι το τέλος...

Η κατάσταση λίγο-πολύ είναι ως εξής...Από τα 2 κακά διαλέγουμε το λιγότερο κακό...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μα για αυτό είπα αν είχαμε ικανούς πολιτικούς βρε THEOD...

γιατί όταν απομακρύνεσαι απο το μαστάρι που βυζαίνεις, ή θα πεθάνεις ή θα βρείς άλλο τρόπο να επιβιώσεις (ανάπτυξη βιομηχανίας, δημιουργία υποδομής κτλ κτλ. )... αλλά όπως είμαστε εμείς, μας βλέπω πεθαμένους.

Επίσης... είπαμε.. δεν είμαστε μόνο εμείς.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=117471&cid=8

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

τσιν τσιν

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    μα για αυτό είπα αν είχαμε ικανούς πολιτικούς βρε THEOD...

Φίλε ΑΝ είχαμε ικανούς πολιτικούς δεν θα είχαμε φτάσει εδώ....Και αν ακόμα ως δια μαγείας αποκτούσαμε τέτοιους αύριο το πρωί, θα χρειαζόντουσαν χρόνια για να στηθούν αυτά που γράφεις (ανάπτυξη βιομηχανίας, δημιουργία υποδομής κτλ κτλ. ) και τα οποία έχουμε καταστρέψει σε μια διάρκεια 30ετίας....

Αρα ΣΗΜΕΡΑ και με δεδομένη την κατάσταση, το να μείνουμε στην ευρωζώνη είναι η ΜΟΝΗ ελπίδα σωτηρίας μας....

βρε το λινκ δες . χα χα !
    παντως μετα το μπριζολακι οντως πινω μια πρασινη!
    (και κατι ασχετο το λινκ απο κατω μου δες να μου πεις αν σου αρεσει)

(επισυναπτω το κειμενο)
    Bαράει κανόνι ιστορική τράπεζα που έχει δανείσει τα σεσημασμένα λαμόγια των ΜΜΕ!

Kανόνι βαράνε απο στιγμή σε στιγμή, μεγάλες τράπεζες που έχουν δανείσει με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τα σαπάκια των ΜΜΕ!Σύμφωνα με πληροφορίες, μια απο τις μεγαλύτερες τράπεζες της χώρας...

που δεν έχει αφήσει μεγαλολαμόγιο των ΜΜΕ να μην του χορηγήσει απλόχερα θαλασσοδάνεια, βαράει κανόνι.

Η συγκεκριμένη τράπεζα αλλά και οι καταχρεωμένοι μηντιάρχες εκβιάζουν την ζητιάνα του πλανήτη, Ελληνική κυβέρνηση, να δώσει κρατική ρεκλάμα στα καταχρεωμένα ΜΜΕ.

Με απλά λόγια, τα καθάρματα του συστήματος, απαιτούν να δανεισθούμε απο τις αγορές, (να σταυρώσουν τους ταλαίπωρους πολίτες), για να κονομήσουν απο τη Κρατική ρεκλάμα των σεσημασμένων Οργανισμών, μπας και τη βγάλουν καθαρή τα ξιπασμένα ΜΜΕ αλλά και οι τράπεζες που είναι ένα τσακ πριν το κανόνι.

Στη Κόλαση παλιοχαμούρες...

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θεμα με το ΚΤΜ μου
    από emix24 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2012, 21:51
  2. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;
    από NLS στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2004, 04:49
  3. τρελαθήκατε με το 1o trail ride?????