Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 97

Θέμα: Keat - Σot

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Το Flanker 2 το είχα πάρει αυθεντικό αλλά ποτέ δεν έπαιξε σωστά και το απεγκατέστησα,θυμάμαι πάντως έιχε μια ωραία αποστολή στη Μαύρη Θάλασσα εναντίων τουρκικών F16...Το δε Lock On το έχω ακόμα αλλά είχε πολλά bugs και ήθελε πολύ χρόνο να ασχοληθείς μαζί του
    To Flanker 2.0 όπως και όλα της σειράς είχαν πολύ καλά πτητικά μοντέλα.. θυμάμαι ακόμα που μαζεύονταν κάποια ΣΚ που είχε λιγότερη ένταση 4 χειριστές της 334, με ισάριθμα PC.. τα οποία κουβαλούσαν από το σπίτι τους και έλιωναν 2 vs 2..

To lock on όντως έχει κάποια bugs αλλά στο flamming cliffs έχουν διορθωθεί αρκετά.. και τώρα αν δεν κάνω λάθος πάμε για flamming cliffs 2..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S

Re: Re: Re: Keat - Σot

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Πότε ήσουν?
    :rotflmao: :rotflmao:
    Τέλη δεκαετίας '80, στο σχολείο καταδρομών και ΣΣΟΕΚ...

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN

Re: Re: Re: Re: Keat - Σot

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Χαλαρό σχολείο αλλα καλο για αρκετούς.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Re: Re: Re: Keat - Σot

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S

Καλημερα και απο εμενα!

Ετσι εγκυκλοπαιδικα, αφου δεν το διαβασα και παραπανω, εχω να προσθεσω το εξης: To KEAT μαζι με το ΣΟΤ ειναι οι 2 οργανισμοι που αναλαμβανουν να "χτισουν" και να πραγματοποιησουν σεναρια αξιολογησης οποιουδηποτε οπλικου συστηματος εισερχεται στη πολεμικη αεροπορια.. Και λεγοντας οπλικου, δεν αναφερομαι μονο σε αεροπλανα αλλα και σε πυρομαχικα, αντιαεροπορικα κλπ!

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	haf03 (medium).jpg 
Προβολές:	284 
Μέγεθος:	39,6 KB 
ID:	193571
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    ναι.. και... ναι..

Κάνα IL-2 παίζουμε?
    μολις κατεβηκε
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

παμε παλι στα αεροπλανα?? στρατοκαυλια αλλα τι να κανουμε??
    for sale!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    ATPL (μαζί με το multi engine rating) - πολυκινητήριο αεροσκάφος. Από εκεί και πέρα είτε πληρώνεις για πιστοποίηση & build time σε κάποιον τύπο κοινώς τα κέρατα σου.. είτε στις χρυσές εποχές πήγαινες για εκπαίδεση με έξοδα κάποιας αεροπορικής.. νομίζω..
    εχεις ξεκινησεις για ppl?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Η κουβέντα καθαρίστηκε απ΄τα άσχετα που μεταφέρθηκαν εδώ.
    Παράκληση να μείνει καθαρό το παρόν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
    εχεις ξεκινησεις για ppl?
    όχι.. υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσω υπερελαφρύ σε μία νέα μικρή αερολέσχη που δημιουργήθηκε εδώ είτε ανεμόπτερο. Το μόνο που με φοβίζει στο ανεμόπτερο είναι η απογείωση που γίνεται με βίντσι..

Πλέον δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσεις PPL αν θες απλά να πετάς για Leisure.. Το υπερελαφρύ ή light sport aircraft είναι εξίσου καλό, για να μην σου πω καλύτερο σε πολλές περιπτώσεις, κοστίζει τα μισά χρήματα, η έκδοση του είναι πιο εύκολη κτλπ..

Οπότε περιμένω, αν τελικά αξιοποιήσω την προικοδότηση στα 25 μου για να συνεχίσω θα βγάλω PPL, αλλιώς υπερελαφρού..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

παιδες αν μπορειτε εξηγειστε και σε μας που δεν ξερουμε τι ειναι αυτα...?

επισης εδω μεσα εχουμε κανεναν πιλοτο?
    for sale!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    παιδες αν μπορειτε εξηγειστε και σε μας που δεν ξερουμε τι ειναι αυτα...?

επισης εδω μεσα εχουμε κανεναν πιλοτο?
    Υπερελαφρά, αν δεν κάνω λάθος (για να μην ψάχνω τώρα) χαρακτηρίζονται τα Α/Φ τα οποία δεν ξεπερνάνε τα 450 κιλα?

Ένα κλασσικο παράδειγμα υπερελαφρού είναι το ICP Savanah

http://farm3.static.flickr.com/2371/...f06b4d.jpg?v=0

Ενώ ένα σχετικά νέο υπερελαφρό πάλι, με καλύτερες όμως επιδόσεις και πτητικά χαρακτηριστικά είναι το zephyr 2000..

http://cdn-www.airliners.net/aviatio.../0/1413033.jpg

Ελαφρα είναι χονδρικα τα μικρά αεροσκάφη που ξεπερνούν τα 450 κιλά.. πχ το C172..

Αν συγκρίνεις πχ zephyr με C172 θα δεις ότι το δεύτερο στοιχίζει 3 φορές πάνω στην κτήση, 2 φορές+ πάνω στην χρήση, το zephyr έχει μεγαλύτερο cruise speed και μικρότερο stall speed που του δίνει την δυνατότητα να απο/προσγειώνεται σε μικρούς, πολύ μικρούς διαδρόμους, οι κινητήρες των υπερελαφρών είναι απλούστεροι στην συντήρηση και τέλος το δίπλωμα υπερελαφρού στην ελλάδα βγαίνει χονδρικά με 3500 - 4500 ευρώ ενώ του ελαφρού με 9.000 ευρώ..

Στην Τσεχία έχω βρει σχολή που βγάζει δίπλωμα υπερελαφρού με 1600 ευρώ, και εκπαιδευτές χειριστές αερογραμμών και πρώην χειριστές Mig21 της τσέχικης αεροπορίας.. το πρόβλημα είναι ότι ναι μεν τα μαθήματα θα είναι στα αγγλικά.. στο τέλος όμως στην εκεί ΥΠΑ θα δώσεις σε τσέχικα..

μαλιστα...το ATPL που ελεγες μπορεις να το δωσεις στην Ελλαδα?
    και τι διαδικασιες χρειαζεται για να δωσεις??

φιλε μου συγνωμη αν σε κουραζω αλλα με ενδιαφερει να γινω πιλοτος και αν δεν μπω στην ικαρων κατι πρεπει να εχω σαν εναλλακτικη λυση
    for sale!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    μαλιστα...το ATPL που ελεγες μπορεις να το δωσεις στην Ελλαδα?
    και τι διαδικασιες χρειαζεται για να δωσεις??

φιλε μου συγνωμη αν σε κουραζω αλλα με ενδιαφερει να γινω πιλοτος και αν δεν μπω στην ικαρων κατι πρεπει να εχω σαν εναλλακτικη λυση
    Θα τα γραψω ολα πολυ γρηγορα γιατι βιαζομαι

το ATPL ή αλλιως πτυχιο εναεριων γραμμων, ειναι μια πιστοποιηση οτι εχεις φτασει στο υψηλοτερο σημειο γνωσεων. Το δινεις αφου εχεις τελειωσει και με το επαγγελματικο πτυχιο χειριστη. Ειναι θεωρητικο μαθημα και αποτελειται (τουλαχιστον η σειρα βιβλιων της jeppesen που χρησιμοποιουν οι πιο πολλοι τοσα βιβλια δινει) απο 14 βιβλια. Τελειωνοντας με το θεωρητικο εχεις παρει ATPL αλλα σε frozen. Για να το "ξε-froz-αρεις" πρεπει να εχεις 1500 ωρες πτητικες απο τις οποιες οι 500 να ειναι σε αεροπλανο διπλου χειρισμου. Οταν λεμε αεροπλανο διπλου χειρισμου εννοουμε αυτα που ειναι υποχρεωτικου διπλου χειρισμου, κατι το οποιο εξαρταται απο το βαρος του αεροπλανου.
    Στις εταιρειες ομως σε προσλαμβανουν και με frozen atpl και στην πορεια του ξε-froz-αρεις κ ολα οκ.

Ξεκινώντας για πιλοτος, στην Ελλαδα, να ξερεις πως χρειαζεσαι μια 60αρα με 70αρα. Θα στα πω πολυ χοντρικα πως ειναι τα πραγματα και αν θες λεπτομερειες συνεχιζουμε πιο μετα..Ξεκινας με το ερασιτεχνικο πτυχιο το οποιο το παιρνεις σε 45 ωρες (αν χρειαζεται παραπανω βαζεις κι αλλες). Επισης δινεις και 7 θεωρητικα μαθηματα (αεροναυτιλια, μετεωρολογια, τεχνικες γνωσεις κλπ). Τελειωνοντας το ερασιτενχικο ερχεται η ωρα του build-up. Δηλαδη για να συνεχισεις για επαγγελματικο πρεπει να "χτισεις"(build-up) εμπειρια 100 ωρων. Συνεχιζεις με το επαγγελματικο πτυχιο στην πορεια. Μετα μαθαινεις πτηση δι οργανων ή αλλιως IFR (instrument flight rules). Μετα ακολουθει το me (Multi engine) δηλαδη για πολυκινητηρια. Μετα κανεις me με ifr, δηλαδη πτηση διοργανων σε πολυκινητηρια. Μετα κανεις το mcc (multi crew co-operation), δηλαδη μαθημα για το πως συνεργαζεσαι με το υπλοιπο πληρωμα κλπ κλπ και μετα το atpl.
    Οπως καταλαβαινεις δεν ειναι λιγα και χρειαζεται διαβασμα αρκετο. Επειδη τα γραψα κατεβατο ελπιζω να μη μου ξεφυγε κατι λαθος. Η σειρα με τα οποια τα εγραψα δεν ειναι υποχρεωτικη, ειδικα στα τελευτεαι πτυχια.
    Ελπιζω να βοηθησα

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ