τιγκα σε παρεξηγησα και ζητω συγνωμη!
την δευτερα δελεαρ κερναω μπιρες![]()
![]()
![]()
οσο γι ατα μαθηματα εγω ειμαι μεσα!
τιγκα σε παρεξηγησα και ζητω συγνωμη!
την δευτερα δελεαρ κερναω μπιρες![]()
![]()
![]()
οσο γι ατα μαθηματα εγω ειμαι μεσα!
επιτέλους οι μάσκες έπεσαν......Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
Στρατηγε μου εσυ..!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ελα να μπαίνουν ολα σε τάξη....
κάθε κατεργάρης στον πάγκο του..
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ο Blade εκτος απο αγωνιζομενος ειναι ποια αν δεν κανω λαθος και εκπαιδευτης στο σχολειο του 0-300 και του css??Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ LEVEL 3 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΑ ΤΑ LEVEL ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Ας μας πει ο ιδιος......Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
ο Blade εκτος απο αγωνιζομενος ειναι ποια αν δεν κανω λαθος και εκπαιδευτης στο σχολειο του 0-300 και του css??
Δεν εχω ακουσει να ειναι σε καποιο......
Στο 0-300 ραιντινγκ σκουλ είναι σίγουρα, από όσο ξέρω είναι και στο καλιφόρνια! (συνήθως είναι οι ίδιοι εκπαιδευτές!)Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
ο Blade εκτος απο αγωνιζομενος ειναι ποια αν δεν κανω λαθος και εκπαιδευτης στο σχολειο του 0-300 και του css??
![]()
![]()
Ασχετο αλλα δοκιμαζα την Dainese (ολοσωμη 54) τωρα και δεν μου κανει ρε γαμωτο, ειναι πολυ στενη η γραμμη της.
Εχει κανεις να μου δωσει παντελονι Dainese 52 για να παω στο 0300 στις 2 Ιουλιου.
Θα τον πληρωσω για την ενοικιαση του.
Η αν ξερει κανεις που μπορω να νοικιασω ενα.
![]()
Ρώτα την ιωάννα, αυτή ξέρει που νοικιάζουν!
![]()
![]()
ancogsxr στο 0-300 στα μεγαρα ηταν σιγουρα, για το css δεν ειμαι σιγουρος αν και ο δημητρης σιγουρα θα μας πει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Με ελάχιστη προσοχή, είναι κινητήρες που δεν χρειάζονται να έχουν κάποιο σοβαρό service πριν τα 200.000 χλμ. σε αντίθεση, με τους τετραμπ@ύρδελους Ιαπωνικούς που στα 40000 σου ζητάνε τα "οικονομικά" και εύκολα προσητά, σε όλους τους πληθωρικούς αγοραστές τους ανταλλακτικά...
Ό,τι έγραψα, το έκανα με την ιδιότητα ενός ανθρώπου που πέρασε από το σχολείο του CSS και είδε διαφορά από το 1ο level.
Προτιμώ τα Μέγαρα από τις Σέρρες ακόμα και εάν έπρεπε να πληρώσω διπλή τιμή. Count me in.
1)γιαγια αρκουδα
2)ancogsxr
3)gcrook
4)duck456
5) tdaf
6)idi
7)RapidShade
8)melsaltas
9)dirty_gas
10)m1ke
Να βλεπω ονοματα να μπαινουν στην λιστα.Αρχικά δημιουργήθηκε από m1ke
Προτιμώ τα Μέγαρα από τις Σέρρες ακόμα και εάν έπρεπε να πληρώσω διπλή τιμή. Count me in.
1)γιαγια αρκουδα
2)ancogsxr
3)gcrook
4)duck456
5) tdaf
6)idi
7)RapidShade
8)melsaltas
9)dirty_gas
10)m1ke
![]()
Καταλαβαινεις τωρα τι εννοουσα με αυτα που εγραψα πριν. (Καμποσες μερες ειναι αληθειαΑρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
Να βλεπω ονοματα να μπαινουν στην λιστα.
![]()
)
Ολοι της τελευταιας στιγμης ειμαστε.
Να δεις που 2-3 βδομαδες πριν θα γινεται της κακομοιρας, ολοι θα θελουν αν μπουν στη λιστα...και καλα.
Οποτε ιδωμεν.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αυτο θα το αποφασισουν οι amdin και το 0-300 πως θα γινει, γιατι μελη τις μιας μερας πρινΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καταλαβαινεις τωρα τι εννοουσα με αυτα που εγραψα πριν. (Καμποσες μερες ειναι αληθεια)
Να δεις που 2-3 βδομαδες πριν θα γινεται της κακομοιρας, ολοι θα θελουν αν μπουν στη λιστα...και καλα.
Οποτε ιδωμεν.
Απο την αλλη τα ονοματα που ειναι μεχρι στιγμης ειναι μελη και οχι μ@λ@κιες.....!!!
?????????Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καταλαβαινεις τωρα τι εννοουσα με αυτα που εγραψα πριν. (Καμποσες μερες ειναι αληθεια)
Οποτε ιδωμεν.χάνω κάποιο επεισόδιο ??????
![]()