Σελίδα 40 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Σε ειδε κανεις? Ποιος ξερει.. Χτες το βραδυ φαγανε το Modena's Dynamic του κολλητου μου,στην Καλλιθεα.. Προσπαθησαν να φανε το διπλα μηχανακι-μηχανη,δεν τα καταφεραν και μετα απο λιγο επεστρεψαν και πηραν το παπι.. Λεμε τωρα,αν το δει κανεις πεταμενο εκει γυρω,ας ριξει μια ειδοποιηση.. Ενα καταμαυρο ματ με μαυρες ζαντες,μαμα dynamic 125 ειναι.
    Σε ειδα μπατσουλι να τραβας αναστροφη με κοκκινο.. Σιγουρα βιαζοσουνα.. Μαλακα ε μαλακα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Σε ειδα Λευτερη με το ΧΤ απο τον Συμοφε ησουν στο λαστιχαδικο με κλαταρισμενο πισω λαστιχο και φορτωμενος τεζα.Καλη σου μερα και καλο ταξιδι ταξιδιωτη
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Σε ειδα αφρικανα ξαπλα σημερα το πρωι Τσιμισκη με Αμυνης με τα περιπολικα απο πανω σου. Ελπιζω ο αναβατης σου να την γλυτωσε

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Σας είδα να κάνετε αναστροφή στη γέφυρα του ρουφ, από τη μια κατεύθυνση στην άλλη (προς Αθήνα). Με 2 λωρίδες σταματημένα φορτηγά για αριστερά και 0 ορατότητα. Δε φανήκατε μέχρι που ήταν πολύ αργά. Αν ήμουν αριστερή λωρίδα, δε θα περπατούσατε με τα πόδια σας ποτέ ξανά. Ευτυχώς ξέρω. Ήταν και καλόγρια μέσα. Κι ούτε καν ένα συγνώμη, ένα βλέμμα. Σας εύχομαι ολόψυχα να πάθετε καρκίνο καριόλες.
    Life begins at 45°.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Σε είδα τρισμέγιστε μακακα του φετινουν καλοκαιριού...

Το ότι δεν φορούσες μπουφάν, το παραβλέπω...

Το ότι δεν φορούσες γάντια το παραπαβλέπω επίσης...

Το ότι δεν φορούσες μποτάκι κάνω πως δεν το είδα...

Το ότι δεν φορούσες κράνος, εντάξει μωρέ, ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος...

Το ότι δεν φορούσες παντελόνι, αλλά σορτσάκι, κοντεύει να γίνει συνηθεια...

ΑΛΛΑ ΡΕ Μ@Λ@Κ@

χωρίς μπλούζα πάνω στο Transalp, μέσα στην κίνηση στην Κυμης, στην Βεικου, στην Πρωτοπαπαδάκη και συνέχεια στα δικαστηρία...ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ???

Και το βλέμμα του ΑΠΟΛΥΤΟΥ Γ@Μ#Ω τι το έχεις????

(ετσι απο περιεργεια ρωτάω...)
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παρασκευη απογευμα , ανεβαινοντας την Λαοδικιας στην Νικαια (για οσους δεν ξερουν ,μεγαλη ευθεια με παμπολα καθετα στενα , αλλα με στοπ , αλλα με φαναρι , χωρις καμια ορατοτητα) κι οπως πηγαιναμε πλαι πλαι με ενα τζιπακι , καμαια 50ρια χλμ , κοβει καθετα την Λαοδικιας ,ενα Atos με μια χαζογκομενα μεσα , με καμια 80ρια χλμ.
    Μιλαμε οχι απλα δεν φρεναραμε ,οχι απλα δεν κοψαμε , τπτ.
    Σαν αστραπη.Χρεαστηκαν 3-4 sec για να καταλαβουμε τι εγινε...ή καλυτερα....τι ΔΕΝ εγινε.
    Απλα μας λυπθηκε ο Θεος και επιστρεψαμε στα σπιτια μας σωοι.
    Το ποσο ευάλωτοι ειμαστε τελικα....πολλοι λιγοι το εχουμε συνειδητοποιήσει.

Καλα για το Varadero με τους 2 μουσάτους, το τιραντέ του Σταθη Ψαλτη , την σαγιοναρα της λαϊκης,το ακρανωτο κεφαλι , και τα 150+ στο κοντερ στην κακια σκαλα....μονο να κλαψω μπορω ,ουτε καν να γελασω.

Σε είδα στροφή απο Λαγονήσι προς Καλυβια.

Σε είδα διαχωριστική που γλυστρας - σε ξέρω πολύ καλά και σε αφήνω στην ησυχία σου

Σε είδα κι εσένα μπροστά μου με το αυτοκίνητο που γύρναγες ήρεμα σπίτι σου, με το μποτιλιάρισμα να σε περιμένει

Σε είδα κι εσένα απο απέναντι να έρχεσαι

....

...

κι αποφάσισα να προσπεράσω. Επρεπε να πλαγιάσω πανω στη στροφή, στη διαχωριστική. Τρέμει το μπροστινο, μαζεύεται (να 'ναι καλά το πλαίσιο), λιγο φρένο, ανοιγω τροχιά βγαινω στο αντιθετο, ξαναπλαγιαζω και το μαζεύω μεσα, κλεινοντας αυτον που προσπέρασα.

Ελπίζω να είδατε και οι δύο το χέρι μου που σηκώθηκε απολογητικά. Θα ήθελα να σας πω "συγγνώμη" κατα προσωπο, δε χρωστάτε τιποτα να τρέχετε Κυριακάτικα επειδή εγω μ@λ@κιστηκα.

Καλή βδομάδα να έχετε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καλή βδομάδα να έχετε
    κάγκουρες με Tiger... τι να πεις....

:rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    ...... Λαοδικιας στην Νικαια .......
    φανταζομαι το ξερεις ηδη αλλα αν δεν το ξερεις η λαοδικιας εχει μια μυστηρια ιδιεταιροτητα...

περνανε τα καθετα σφαιρα και απο τις 2 κατευθυνσεις με η χωρις φαναρι ΑΕΡΑ!!!

πολυ προσοχη σε καθε στενο!!!παραπανω απ οτι οπουδηποτε αλλου !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    φανταζομαι το ξερεις ηδη αλλα αν δεν το ξερεις η λαοδικιας εχει μια μυστηρια ιδιεταιροτητα...

περνανε τα καθετα σφαιρα και απο τις 2 κατευθυνσεις με η χωρις φαναρι ΑΕΡΑ!!!

πολυ προσοχη σε καθε στενο!!!παραπανω απ οτι οπουδηποτε αλλου !!!
    Και γιατι ρε γμτ , ποτέ , δεν τυχαίνει να διαυσταρωθει ενας απο αυτους τους μ@λ@κες με κάποιο τριαξονικό 60τονο γεμάτο μπαζα ?
    Μια φορα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Και γιατι ρε γμτ , ποτέ , δεν τυχαίνει να διαυσταρωθει ενας απο αυτους τους μ@λ@κες με κάποιο τριαξονικό 60τονο γεμάτο μπαζα ?
    Μια φορα.
    εχει γινει πολλες φορες!!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εχει γινει πολλες φορες!!!
    ΟΚ.
    Θα πηγαίνω απο Γρ.Λαμπράκη.

20....ειναι πολλες οι πιθανοτητες να σκοτωθείς

Link...

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Σε είδα πριν 45' στην εθνική οδό πάνω από Ρέθυμνο με βέσπα κόκκινη εσένα και τη γυναίκα σου ακράνωτοι με φανελάκια να πηγαίνεις με 40 χιλιόμετρα, κάνοντας ταυτόχρονα σλάλομ στη λωρίδα σου......

Ο φορτηγατζής ο καημένος να προσπαθεί να σε περάσει με 60 χλμ για να μην σε πατήσει, και εσύ μια δεξιά, μια αριστερά, μια δεξιά, μια αριστερά, και ούτω καθεξής αλλά και τούμπαλιν.....

"Qu ils mangent de la brioche"

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    EYTYXΩΣ ΣΕ ΕΙΔΑ...και γλίτωσα την μετωπική. και που??μεσα στην πόλη..Γιατί πες μου γιατί. να πας στο αντίθετο ρεύμα...???τόσο πολύ βαρέθηκες να περιμένεις τον μπροστινό σου να περάσει το ΣΤΟΠ.Οχι τίποτα άλλο αλλά η δικαιολογία οτι είμαι "παππους βρες παιιδάκι μου" δεν στέκει..Και βέβαια σου έβαλα τις φωνές μιας όταν στην αρχή μου είπες να κάνω άκρη να περάσεις κιολας.αλλα αυτο δεν σε φόβησε αρκετά μιας και με πέρασεις ξυστά(πιθανότατα να το έκανες λόγω μη ορατότητας!!!).Βέβαια συνετήστηκες οταν ο οδήγος απο το διερχόμενο και εγώ αρχίσαμε τα μπιλελίκια και σου έκλεισα τον δρόμο και σου είπα οτι θα καλέσω την αστυνομία.Σου έβαλα τις φωνές εξηγόντας σου οτι εάν ημουν με μηχανάκι δεν θα είχα την δυνατότητα για τέτοιο φρενάρισμα..Εαν σου ελέγα οτι εισαι παππους και δεν είσαι για αμαξι πλεον θα παρεξηγιόσουν..σεβάστηκα αρκετά την ηλικία σου αλλα θέλω να πιστέυω πως σε φόβησα αρκετά ωστε (να αφησεις το αμάξι???μπα δεν νομίζω) αλλα για να είσαι πιο προσεκτικός!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ΑΑ.jpg 
Προβολές:	350 
Μέγεθος:	38,9 KB 
ID:	201428

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    σε ειδα την παρασκευη το πρωι στην καλλιροης με το 690 το εντουρο λασπομενο κ τουμπανιασμενο κ μου μπηκαν ιδεες ολο το σκ......αι στο διαλα μας χαλατε τα σκ...
    πρεπει να εισαι κ απο δω....
    panta vromikoi panta laspomenoi

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ