Σελίδα 40 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n

Αλλά μου κάνει ειλικρινά εντύπωση που η στενοκεφαλιά περισσεύει ρε παιδί μου στο θέμα του καπνίσματος....
    Παίδες ανοίχτε τα μυαλά σας και τα μάτια σας....

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έπρεπε να περάσεις ολόκληρο ωκεανό, για να καταλάβεις πως ενοχλείς τους διπλανούς σου όταν καπνίζεις?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
    OK φίλε η απάντηση σου με κάλυψε απόλυτα και μου επιβεβαίωσε οτι δεν αξίζει άλλη απάντηση απο εμένα. Live your myth in Greece και όταν θα αγανακτείς με την περίσσεια ελευθερίας που απολαμβάνεις στην Ελλάδα, κάνε ένα τσιγαράκι να σου περάσει.

Ουσιαστικα δεν αναιρει κανεις οτι εχεις δικιο σε πολλα απο αυτα που αναφερεις. Η διαφωνια ειναι στον τροπο αλλαγης. Δεν ειναι απαραιτητο ολα μα ολα να γινονται με τη χρηση ολο και αυστηροτερων νομων.

Παραδειγμα ειναι ακομα και το ιδιο το θεμα της συζητησης. Πριν απο μερικα μολις χρονια θα εκανε τρελη εντυπωση σε ολους μας αυτη η ταση που υπαρχει τωρα πια για το κοψιμο του καπνισματος. Σιγα σιγα ολοι γυρω μου κοβουν το καπνισμα για λογους υγειας. Δεν τους υποχρεωσε κανεις. Και ευχομαι αργα ή γρηγορα να το κανουμε και οι υπολοιποι (λεμε τωρα... ).

Ειναι ομως μια ταση που δειχνει οτι με τον καιρο καποιες αντιληψεις αλλαζουν και χωρις ρουφιανους-νομους-αστυνομευση κτλ.

Ποιος απο μας πριν απο μερικα χρονια θα πιστευε οτι ολοι μας θα βγαιναμε βολτα με την μηχανη με στολη αστροναυτη για λογους ασφαλειας; Κανεις πιστευω. Μας υποχρεωσε καποιος; Δεν το νομιζω... Το κρανος ισως αλλα τα υπολοιπα; Και αν δεν τα χρησιμοποιουν ακομη ολοι, αργα ή γρηγορα θα γινει και αυτο.

Καποια πραματα απλως παιρνουν το δρομο τους, ακομα και ετσι...
    ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΓΑΜΩΤΟ...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

διαβασα μεχρι την 8η σελιδα κ μου φαινεται οτι λετε βλακειες!!!

ο λεωνιδας το ξεκινησε ολο αυτο ΜΑΛΛΟΝ για το ρουφιανεμα
    κ στο θεμα του ολα τ αλλα ειναι απλα μαλακιες....

τωρα μιας κ ειπατε παρα πολλα καπνιστες κ μη....

- καποιος ειπε για ασθματικους,
    εχω απο 4 χρονων χρονια ασθματικη βροχιτιδα,
    μια χαρα καπνιζω κ δεν με ενοχλει ο καπνος....

- καποιος ειπε για αεροπλανα δουλειες κτλ
    ας μαθει οτι υπαρχει αεροπορικη εταιρια για καπνιστες!!!

- καποιος ειπε γιατι να αναπνεω τον καπνο σου...
    απολυτα σωστο!
    ας φτιαξουν μαγαζια για καπνιστες κ μαγαζια για μη καπνιστες....
    γιατι τοσα χρονια σε καταπιεζα εγω με τον καπνο μου
    αποτυχημενα παντελως προσπαθησαν σε ενα μαγαζι να υπαρχει
    χωρος για τους καπνιστες κ χωρος για τους μη καπνιστες...
    τωρα ομως επειδη το κρατος σου που ψορουπερηφανευεσαι ειναι για τον π@@τσο
    καταπιεζει εμενα
    κ φυσικα επιβαρυνει ανεπανορθωτα την οικονομια (θα το δειτε σε εξι μηνες)

- καποιος ειπε για καπνιστες κ μεθυσμενους
    σαν να συγκρινουμε τραπεζια με πατατες!!!
    πραγματικη τιμωρια για μεθυσμενους κ για π@@σταραδες με το κινητο στο χερι δεν υπαρχει
    αλλα ειναι ενα τελειως ασχετο θεμα!!!

κ φυσικα θα κλεισω λεγοντας οτι
    εγω θελω να αυτοκτονησω
    απο τα ντουμανια μου!
    εσενα μαλακα τι σε κοφτει?
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Παλαιό μέλος
    ρε αντε απο κει!
    σας βλεπω που γραφετε τοσες μερες για το τσιγαρο
    Εμεις γουσταρουμε να καπνιζουμε να ουμε!

Εσεις τι ζορρυ τραβατε?????

Δηλ ολα τα χε η μαριορη ο φερετζες μας ελειπε...

Και τελοσπαντων αφου δεν μπορουμε να καπνισουμε μεσα
    θα καπνιζουμε ολοι οι καπνιστες οξω!!
    οπως ειπε κι ο Dr Evil μπορει να γνωρισουμε και κανενα καλο
    γκομενακι!

Εκει να δεις ντουμανια!!!!
    θα πηγαινουν να συναντησουν τα καυσαερια
    που βγαζουν οι εξατμισεις σας καθωτι ολοι κοφτεστε για το μετρο
    αλλα ειστε πρωτοι στο να γεμιζετε ντουμανακια την ατμοσφαιρα
    και να μας ξετρελενετε απο το θορυβο που κανει η εξατμα σας....

Ασε που τα μαγαζια θα μυριζουν τρυανταφυλο πια να ανακατευεται
    με το ωραιο αρωμα που θα εχουν αγορασει ολοι απο το hondo center
    μαζι με το κρασι και την παρεα θα παρει νεο νοημα η Ελληνικη κοινωνια πια!

Σνιφ!τι ωραια!!!!

Μεσα κουκλα και εξω πανουκλα!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΙΣΤΗς

@καπνιστές...

Καντε κανενα τσιγαρο να χαλαρώσετε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    διαβασα μεχρι την 8η σελιδα κ μου φαινεται οτι λετε βλακειες!!!

κ φυσικα επιβαρυνει ανεπανορθωτα την οικονομια (θα το δειτε σε εξι μηνες)

Αν και καπνιστής και μαζί σου στα περισσότερα..το παραπάνω που διαβάζω είναι βλακεία..

Σε 6 μήνες μπορεί να επιβαρυνθεί η οικονομία, σε 5 χρόνια θα είναι στα καλύτερά της (στο θέμα καπνού πάντα) αν έχει μειωθεί έως και 40% που υπολογίζεται ο αριθμός των καπνιστών απο τέτοια μέτρα. Είναι περισσότερα τα ιατρικά έξοδα κάλυψης ενός ασθενούς απ τα έσοδα των φόρων για τα τσιγάρα που καπνίζε..μακροπρόθεσμα λοιπόν το κράτος μπαίνει μέσα απ τους καπνιστές ;-)
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ήθελα να ήξερα... ο καπνός επηρρεάζει και την ευφύια;;;;...

Γιατί το τι αρλούμπες έχω διαβάσει είναι πραγματικά παράξενο.

@Shaolin monk... άσχετο αυτό... αλλά αξίζει αναφοράς. 1,200,000 όπλα είναι σήμερα υπολογισμένο οτι υπάρχουν στην Ελλάδα. Υπάρχει σχετικό άρθρο στο Έθνος απο το 2001 ... κάπου το έχω .. θα το βρώ. Δηλαδή το 10% οπλοφορεί νόμιμα και παράνομα εδώ. Στις ΗΠΑ μόνο 3 απο τις 56 πολιτείες έχουν ελεύθερο οπλοφορίας και νομίζω 12 οπλοκατοχής.

Όσον αφορά το κάπνισμα... ΞΕΚΟΛΑΤΕ... κανείς δεν λέει να μην καπνίζετε.. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!

Όπως όμως είναι και των υπολοίπων να μην δέχονται το ντουμάνι σας μέσα στην μάπα τους. Κατανοητό μέχρι εδώ;

Τώρα όπως είπα κανείς δεν θα βγάλει το τηλέφωνο επιτόπου να καλέσει Δ.Αστυνομία για κλήση παραβάτη καπνίσματος αν ο άνθρωπος που θέλει να καπνίσει σεβαστεί και εμένα που είμαι στον ίδιο χώρο με αυτόν και το σβύσει ή συνεχίσει έξω αν με ενοχλεί! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΤΣΙ;

Απο εκεί και πέρα η λογική επιτάσσει οτι εκείνο που ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ και θα συνεχίσει να καπνίζει το τσιγάρο του σε ενα χώρο που βρίσκομαι και εγώ και επιβαρρύνει την υγεία μου, τότε θα προσπαθήσω να βρώ το δίκιο μου με άλλο τρόπο που είναι η κλήση βοήθειας σε κάποιον που θα υποχρεώσει αυτόν να υπακούσει. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ!!!

Δηλαδή στον χώρο εργασίας σας ανάβετε κανονικά τσιγάρο;.. και είσαστε και 8-10 ώρες εκεί μέσα! Μήπως το παραξεχειλώνετε χωρίς λόγο;

Πέρα απο αυτό και αντικειμενικά μιλώντας , όλοι έχουμε βγεί έξω βράδυ και έχουμε πάει απο κουτούκι μέχρι μπουζούκια και clubs. Πως σας μυρίζαν τα ρούχα σας όταν επιστρέφατε;... μήπως σαν να είχαν μπεί στην καμινάδα πλοίου;... εσείς οι ίδιοι;... μήπως χρειαζόσασταν απολύμανση και κλιβανο για να πέσετε στο κρεβάτι μετά;

Πως λοιπόν μπορείς να είσαι σίγουρος οτι 100-200-300 καπνιστές μέσα σε ενα πλήθος με άλλους τόσους μη καπνιστές , θα συμμορφωθούν και θα σεβαστούν το δικαίωμα των "α-καπνών" όταν εδώ δεν το κάνουν σε άλλα πολύ πιο σημαντικά πράγματα που ειπώθηκαν και εδώ απο τον ggs πιο πάνω (και έχει δίκιο σε αυτό...αλλά είναι άλλη κουβέντα);;;

Μόνο διά νόμου... απο την στιγμή που δεν υπάρχει η παιδεία για να το κάνουν μόνοι τους.

Όπως και έγινε με το κόκκινο φανάρι (υπάρχουν ακόμα αμετανόητοι αλλά η 700αρου πονάει πολύ βλέπεις)... και άλλα παρόμοια φαινόμενα πολύ πιο σημαντικά (φακελάκι, δώσιμο παραβατών στην εφορία... εκεί αλήθεια γιατί δεν ειπώθηκε κάτι για ρουφιανιά; )...

Μην μου κάνετε σημαία επανάστασης μια συνήθεια που και οι ίδιοι γνωρίζετε πόσο βλαβερή είναι. Είναι απλό... Απο την μία η υγεία των μη καπνιστών (και των καπνιστών) και απο την άλλη μια συνήθεια. Τι έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος; Πως μπορεί να εφαρμοστεί κάτι όταν κάποιος είναι στόκος και δεν αποδέχεται οτι και άλλοι έχουν δικαίωμα να υπάρχουν σε ενα χώρο χωρίς να συμμερίζονται την συνήθεια των υπολοίπων;

Επίσης αυτό που ανέφερα και πριν και είπε και ο Aris_n που σημειωτέων είναι ακόμα καπνιστής. Αυτή η αλαζονεία που έχουμε όσον αφορά το οτι αψηφάμε νόμους γιατί μας "χαλάει" σε προσωπικό επίπεδο είναι παντελώς ηλίθια. Οι νόμοι γενικά σαν χαρακτηριστικό έχουν να εξυπηρετούν το ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και οχι το ΑΤΟΜΙΚΟ. Αν τώρα κάποιος είναι άδικος γενικά στο σύνολο... .υπαναχωρούν και φεύγει. Έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και σίγουρα θα γίνει και στο μέλλον.

Το να διεκδικήσω λοιπόν το δικαίωμα μου που διά νόμου προκύπτει είναι κάτι που δεν το αποκαλώ ρουφιανιά, αν πάντα δεν το σεβαστεί ο συμπολίτης μου, .... αλλά διεκδίκηση αυτού που μου ανήκει.

Τόσο απλό είναι...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ενα απο τα ποιο αστεία και έωλα επιχειρήματα που ακούω τις τελευταίες μερες ειναι οτι όταν (εάν) εφαρμοστεί ο νομος "θα σταματήσουμε να βγαίνουμε" (το άκουσα και χθες βραδυ)

Απορία: 15χρονα είναι και βγαινουν εξω να καπνισουν να μην τους παρουν χαμπαρι οι γονείς;

Εγώ ήξερα οτι έξω βγαινεις για να δεις γνωστους, φιλους, για να κοινωνικοποιηθείς.

Μάλλον έκανα λάθος...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πω ρε πστ μου , άλλο ένα thread που από αλλού ξεκίνησε και αλλού πήγε…
    Μάλλον , θα φταίνε τα…. greekglish του Αφρο ….

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ενα απο τα ποιο αστεία και έωλα επιχειρήματα που ακούω τις τελευταίες μερες ειναι οτι όταν (εάν) εφαρμοστεί ο νομος "θα σταματήσουμε να βγαίνουμε" (το άκουσα και χθες βραδυ)

Απορία: 15χρονα είναι και βγαινουν εξω να καπνισουν να μην τους παρουν χαμπαρι οι γονείς;

Εγώ ήξερα οτι έξω βγαινεις για να δεις γνωστους, φιλους, για να κοινωνικοποιηθείς.

Μάλλον έκανα λάθος...

Δεν θα αλλαξει τιποτα. Απλα θα δινουμε ραντεβου για καφεδακι στην καντινα του κυρ Μητσου, που θα εχει και δεκα πλαστικες καρεκλες στο δρομο...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Μάλλον έκανα λάθος...

Δεν είναι καθόλου αστείο επιχείρημα καπετάνιο μου. Περίμενε και θα δεις.
    Το μεγάλο θέμα βέβαια δεν είναι πως έξω δεν θα δεις φίλους και γνωστούς. Το μεγάλο θέμα που προκύπτει είναι ΠΟΥ θα τους βλέπεις από ΄δω και πέρα. Στο σπίτι τους που δεν καπνίζουν ή στο σπίτι σου που καπνίζεις?
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Δεν είναι καθόλου αστείο επιχείρημα καπετάνιο μου. Περίμενε και θα δεις.
    Το μεγάλο θέμα βέβαια δεν είναι πως έξω δεν θα δεις φίλους και γνωστούς. Το μεγάλο θέμα που προκύπτει είναι ΠΟΥ θα τους βλέπεις από ΄δω και πέρα. Στο σπίτι τους που δεν καπνίζουν ή στο σπίτι σου που καπνίζεις?
    Ειναι επειικώς για γέλια.

Θα τους βλέπω και στο σπιτι μου και έξω.

Ειλικρινα, όποιος αποφασίσει στο ονομα μιας χαζής συνήθειας, να μείνει σπιτι, πρόβλημά του. Πιο άδεια θα ειναι τα μαγαζια, πιο πολλες οι διαθέσιμες γκόμενες

Μια χαρα

(θα έβαζα το , αλλα δεν ταιριάζει )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

irini aderfia pros ti to misos ke o alilosparagmos...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ke na alaksoume ligo klima
    tin ekdromi giati tin lete etisia 8a lipete gia ena xrono?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ala pou tetia tixi..:rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παλαιό μέλος
    Καπετάνιε και οι γκόμενες καπνίζουν, με τρελλή αυξητική τάση τις τελευταίες δεκαετίες..

Πόσοι πίνουν καφέ χωρίς να καπνίζουν καθημερινά?Ελάχιστοι, σκέψου ζημιά στις καφετέριες..

Όσο για την "συνήθεια" δεν είναι συνήθεια το τσιγάρο αλλά μια παγίδα και ένα απ τα χειρότερα ναρκωτικά, αν ήταν συνήθεια θα κοβόταν έτσι απλά. Πίστεψέ με γι αυτή τη παγίδα έχω να πάω cinema χρόνια (να ναι καλά τα home cinema) και με ζόρια πάω θέατρο..στην καφετέρια που δε θα καπνίζω θα πάω να πιω καφέ χωρίς να καπνίζω?
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    [...] σκέψου ζημιά στις καφετέριες..[...]
    πωπω τραγωδία....

Τι λες τώρα! :rotflmao:

Θα ζημιωθούν όλα αυτά τα δήθεν λουξ κωλομαγαζα με τον φρεντο στα 5 ευρω;

Δυστυχία μας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF