σε είδα σανίδα να προεξέχεις γύρω στο μέτρο από παράθυρο κλούβας την ώρα που περνούσα από δίπλα.....ευτυχώς πρόλαβα κ έσκυψα...![]()
σε είδα σανίδα να προεξέχεις γύρω στο μέτρο από παράθυρο κλούβας την ώρα που περνούσα από δίπλα.....ευτυχώς πρόλαβα κ έσκυψα...![]()
cbf 1000
τον γάτο μου τον λένε Κλάκη... :a018
Σε ειδα κουκλαρα μαυρομαλλα χωρις κρανος μονο με γυαλι ηλιου να βγαινεις απο την ακαδημιας και να ανεβαινεις την σοφιας,κατα τις 10:30 με το μαυρο (μαλλον cb) σου δεν προσεξα καλα γιατι ειχες σηκωσει τοσο πολυ το φορεματακι σου και φαινοταν τοσο πολυ το ασπρο βρακακι σου....Eιχε και καμια 40αρια βαθμους...Ζαλιστικα για τα καλα....
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
σε ειδα στην εισοδο απο πλακα λιτοχώρου να μπαινεις στην ΠΑΘΕ και να κανεις τον σταυρο σου για το ταξιδι της επιστροφής. Μολις το μπροστινο σου πατησε το πρωτο μοριο ασφαλτου της ΠΑΘΕ το πλακωσες χωρις αυριο.
Να ξερεις οτι μονο ο Χριστός, δεν σώζει.![]()
![]()
σε ειδα στο ρευμα προς κορινθο το απογευμα 990 adventure πορτοκαλι
και κατα τις 1-00 το βραδυ ειδα και εσενα με το africa λιγο πριν τα δυοδια κορινθου![]()
Σε ειδα βρε γιδα, πανω στη στροφη,να κανεις αναστροφη με 3 μανουβρες με το ενα χερι και με το κινητο στο αυτι.
Σε στολισα και για τα αλλα χριστουγεννα.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
Aν τη βγάλει καθαρή το ερχόμενο Πάσχα..Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
Σε ειδα βρε γιδα...
Σε στολισα και για τα αλλα χριστουγεννα.![]()
σε είδα ττττουμμμμμπανννννννη 30αρα με τους σουπερντουπερκατσεκαλαλεμε κοιλιακους και μαυρισμενο κορμι, φορμα κορμακι γυμναστηριου, με την κοιλιτσα εξω, τσιτα το ζυζι και η ρωγα, μπλε ματι, απαλο μακιγιαζ, πρωι πρωι στην τραπεζα οπου εμεινα μλκας και φανηκε απο το χαμογελο ικανοποιησης σου μιας και το βλεμα μου το ενοιωσες να σε γδυνει κανονικα! πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω δει το πολυ τελευταιο διαστημα! ευγε σου και ντροπη μου για τις σκεψεις που εκανα γ@μω το κερατο σου γ@μω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
σε είδα ττττουμμμμμπανννννννη 30αρα με τους σουπερντουπερκατσεκαλαλεμε κοιλιακους και μαυρισμενο κορμι, φορμα κορμακι γυμναστηριου, με την κοιλιτσα εξω, τσιτα το ζυζι και η ρωγα, μπλε ματι, απαλο μακιγιαζ, πρωι πρωι στην τραπεζα οπου εμεινα μλκας και φανηκε απο το χαμογελο ικανοποιησης σου μιας και το βλεμα μου το ενοιωσες να σε γδυνει κανονικα! πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω δει το πολυ τελευταιο διαστημα! ευγε σου και ντροπη μου για τις σκεψεις που εκανα γ@μω το κερατο σου γ@μω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ειδα στην τράπεζα ρε λιγούρη αλλά δεν σου μίλησα για να μην με δουν να σου μιλάω και ξεφτυλιστώ.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σε είδα 35άρη να τρέχεις στη μέση του δρόμου έχοντας μια ξανθιά από πίσω να σε κοπανάει με την τσάντα της κι όταν κατάφερνες να απομακρυνθείς έβγαζε απ'την τσέπη κάτι τόνερς και στα εκτόξευε στο δόξα πατρί και υιώ και αγίω πνεύματι, αμήν.
Αλήθεια τι της έκανες;:rotflmao:
καλα, αν τη βλεπατε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a32: :a32: :a32:
σe ειδα κατα τις 2 στην θηβων στο υψος του λακιωτη , ρε παλικαρι με γδαρσιματα στα χερια, ποδια ... σε επαιρνε εκεινη την ωρα το ασθενοφορο .. ελπιζω να ναι οοοολα καλα ..
ενδιτ : με μαυρο cbr
Σε προορισμό διακοπών ζούμε. Αυτά τα βλέπουμε (και τα ροκανίζαμε μετά μανίας παλαιότερα) εμπλοκή.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
καλα, αν τη βλεπατε
![]()
![]()
Πφφφ!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Σε προορισμό διακοπών ζούμε. Αυτά τα βλέπουμε (και τα ροκανίζαμε μετά μανίας παλαιότερα) εμπλοκή.
Πφφφ!
![]()
δεν ειναι το μερος καταλληλο για να σπαμμαρουμε αλλα επειδη κι εμας όλο και κατι εχουν δει τα ματακια μας... ακου σε με, κατι ξερω!
ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΥΜΙΖΕΙΣ!
![]()
![]()
![]()
σε είδα ττττουμμμμμπανννννννη 30αρα με τους σουπερντουπερκατσεκαλαλεμε κοιλιακους και μαυρισμενο κορμι, φορμυα κορμακι
γυμναστηριου, με την κοιλιτσα εξω, τσιτα το ζυζι και η ρωγα, μπλε ματι, απαλο μακιγιαζ, πρωι πρωι στην τραπεζα οπου εμεινα μλκας και φανηκε απο το χαμογελο ικανοποιησης σου μιας και το βλεμα μου το ενοιωσες να σε γδυνει κανονικα! πραγματικα ο,τι καλυτερο εχω δει το πολυ τελευταιο διαστημα! ευγε σου και ντροπη μου για τις σκεψεις που εκανα γ@μω το κερατο σου γ@μω!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais