Σελίδα 40 από 134 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1999

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.VIII

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Σας είδα να με χαιρετάτε και δεν κατάλαβα ποιοί είστε.
    Έρχομαι δίπλα σας και βλεπω τα μούσια σου ομορφόπαιδο και σου έχωσα μιά μούτζα.
    Μου ανταπέδωσες και μετά χαιρέτησα κι εγώ.
    Χάρηκα που σε είδα ρε troopy.

υγ: Η γυναίκα νόμιζε πως τσακωνόμασταν.
    υγ: Ρε,μοιάζεις με τον Max Payne τώρα.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bonepeeler Προβολή μηνύματος
    Σας είδα να με χαιρετάτε και δεν κατάλαβα ποιοί είστε.
    Έρχομαι δίπλα σας και βλεπω τα μούσια σου ομορφόπαιδο και σου έχωσα μιά μούτζα.
    Μου ανταπέδωσες και μετά χαιρέτησα κι εγώ.
    Χάρηκα που σε είδα ρε troopy.

υγ: Η γυναίκα νόμιζε πως τσακωνόμασταν.
    υγ: Ρε,μοιάζεις με τον Max Payne τώρα.
    ροβερτακο μου....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Μπουσα μαυρο, ασχημα τσαλακωμενο, πριν λιγο στο δελτα φαληρου γεφυρα συγγρου ρευμα προς αθηνα, ελπιζω να μην χτυπησε καποιος...
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    Σε είδα το πρωί κατά τις 8.30 στην Γαλατσίου, μάγκα μεσήλικα με το λευκό V-Strom πίσω η γυναίκα σου,ανάμεσα σας το μικρότερο παιδί σου που δεν ήταν πάνω από 6 μηνών και στο ντεπόζιτο το άλλο που ήταν το πολύ 2 χρονών... Είχες και το θράσος και πέρασες έξω από το αστυνομικό τμήμα...Εμ δεν φταις εσύ...Απαράδεκτε...Για κράνος δεν κάνω καν αναφορά, έτσι;

Σε είδα σήμερα με τον Δούκα σου να κάνεις σούζες πρωινιάτικα φανάρι με φανάρι στην Βεικου...Απόρησα επειδή φορούσες κράνος βέβαια...
    Τα καλύτερα πίνεις και ξυπνάς έτσι πρωί-πρωί, έτσι;
    Όλα είναι δρόμος...

Μίλαν-Κούντερα 4-2 Το avatar του/της Zack
    Εχθες 11 το βραδυ στα τελειωματα της εθνικης οδου λιγο πριν το ΣΕΦ. Περασα οταν ειχε φυγει το ασθενοφορο, 3 λωριδες κλειστες. Μπετονιερα - 2 αμαξια και εσυ. Μαλλον Z 750 δεν καταλαβα να σου πω την αληθεια γιατι εκτος απο το πισω φως, ολο το υπολοιπο ηταν αμορφο. Μακαρι να εισαι καλα ρε παλικαρι, αν και με τετοια ζημια που ειχε η μηχανη σου αμφιβαλλω...
    Κλείσε την TV όσο έχει ακόμα OFF

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Σε είδα καραγκιοζάκο με το μαύρο Smart σήμερα στο χώρο παρκαρίσματος του λιμανιού στην Κόρινθο, να παρκάρεις στο σημείο πλάτους ενός μέτρου που είναι για τους πεζούς... με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να περάσουμε...

Μετά από το μικρό διάλογο που είχαμε και με το ελληνικό θράσος και την μαγκιά σου να ξεχειλίζει, παλιομπουχέσα, πήρα το 100... από τους οποίους και έφαγα πόρτα μιας και μου είπαν ότι εκεί είναι δικαιοδοσία του Λιμενικού!!

Πήρα και το Λιμενικο... και όσο το σήκωσαν αυτοί άλλο τόσο μίλησα κι εγώ μαζί τους...

Ε ρε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ... βρίσκετε και τα κάνετε ρε πστ μου σε αυτό το μπουρδέλο... δεν υπάρχει σωτηρία...

Είπα να σου το κάνω το Smart, cafe racer, χωρίς καθρέπτες, κεραία και υαλοκαθαριστήρες... αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος...

Θα σε ξαναπετύχω όμως... κι αυτή τη φορά είμαι έτοιμος
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Banned
    σε ειδα φιλε με το μαυρο tdm και εσενα με το ασημι μπουσα το πρωι στον περιφερειακο θεσ/νικης
    και εσενα με το scooter στα γιαννιτσα γυρνωντας πισω(μηπως ησουν ο bradipus ?????????)
    και εσενα με το μπρντω fz1 καλα χιλιομετρα παιδες
    υπαρχουν και ακομπλεξαριστοι που χαιρετανε μηχανακια με μπλε φαρους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jezuz
    Σας ειχα δει πριν καιρο, αλλα τωρα θυμηθηκα την ιστορια...
    Παρκαρω με φιλο στο Ναυπλιο να πιουμε ενα καφεδακι, δεν προλαβαινουμε να κατεβουμε και σταματαει πισω ενα σκουτερακι με δυο πιτσιρικαδες, κατεβαινει ο ενας, "γεια σας" μας κανει, "γεια σου φιλε" του λεω, "ολα καλα?"
    "Μια χαρα! Αυτο ειναι το Derby το 125?"
    Εγω ?!?! "Οχι αυτο ειναι 1200"
    Ο πιτσιρικας δε κλασματα δευτερολεπτων περνει ενα χαζο υφος, γυριζει καβαλει το σκουτερ και φευγουν χωρις να πει τιποτα, αχαχα!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    σε είδα περιστέρι να προσγειώνεσαι στον δρόμο και καθώς ερχόμουν,απογειώνεσαι και χτυπάς με δύναμη στον μπροστινό τροχό...σταμάτησα πιο πάνω να δώ τι έγινε,αλλά δεν είδα ούτε αίματα, ούτε φτερά άρα μάλλον την γλίτωσες..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της OlKa
    ΔΕΝ σε είδα με το Xt που ερχόσουν φουριόζος πίσω μου και το γλυτώσαμε στο τσακ... Σου ζήτησα συγγνώμη και όλα καλά... Ευτυχώς, δεν λες;
    Όλα είναι δρόμος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Σας βλέπω κάθε μέρα ρε "μάγκες" με τις μαλακίες τα "κέρατα" πίσω από τα γαμώκουτά σας να περισσεύουν (χωρίς ποδήλατα πάνω) έτοιμα να σουβλίσουν τον οποιονδήποτε στη στραβή.

Τα 10 λεπτά που θέλουν για να μπουν και να βγουν όταν είναι να μεταφέρετε το/τα ποδήλατο/α είναι πολυτέλεια χρόνου, ε;

Ηλίθιοι .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Σε είδα με το Κ5 να πηγαίνεις ταπα το πρωι στην παραλιακή.Στο φαναρι του Αγ.Κοσμά που ξεκινησες μας χαρισες και μια ωραιοτατη σουζα ετσι για να καυλώσουμε πρωινιατικο...
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Σε βλέπω τις τελευταίες μέρες όλο και συχνότερα, ντήζελ στο δρόμο. Δεν πρόλαβαν να πιάσουν τα πρώτα κρύα και κάποιοι αποφάσισαν να εφοδιαστούν (υπάρχουν ακόμα!), με αποτέλεσμα ο κάθε φονιάς με βυτίο να μαρκάρει την άσφαλτο χειρότερα κι από σκύλο μετά από μια χύτρα τσάι.

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    Σας είδα ολους σήμερα στον δρόμο απο Θεσσαλονίκη για Δράμα... Εστρωσε ο καιρός και βγήκατε αρκετοί σήμερα. Πάντως αν και σας χαιρετίσαμε όλους λίγοι ανταποδώσατε! Μπορεί βέβαια να φταίει οτι ήμουν παρέα με κολλητό που μόλις παρέλαβε το καινούργιο GS1200 (βόλτα στρωσίματος)

καλοτάξιδο κι απο δω mate!!!

είναι πάντως "θηρίο" ειδικά σε σύγκριση με το καημένο το gixxerακι μου:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	84,0 KB 
ID:	301217
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Banned
    σας ειδα που με κοιτουσατε με απορια εξω απ το χωριο μου εσενα με το μπλε transalp και την παρεα σου με το μαυρο στρωμα
    γιατι απορουσατε?που φοραγα eduro κρανος με το παπι?(αυτο μου εμεινε,το αλλο το δανεισα στον ανηψιο μου να μην σπασει το κεφαλι του με τους φιλους του)
    που γενικα φοραγα κρανος-περιεργο για επαρχεια ε?
    η που σας εκανα σνιαλο?

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα