τώρα που βρήκαμε παπά,θα θαψουμε πέντε-εξι, κι αυτό είναι δέσμευση!
Την ακαδημία,την μάνα μου,τον πατέρα μου,κάτι συννυφάδες απ'το χωριό, τι λε ρε Γιώργη παρασόλισες;
Πριν δυο χρόνια ήταν ο Ζιζού που ξάπλωνε, χθες ήσουν εσύ λέμε!Ευγε!
Για να καταλάβετε τι εννοεί ο κύριος αμυρουκάης επιστροφή στον πραγματικό κόΖμο. τουλάχιστον εξιλεώθηκες για το προ διετίας ατόπημα με τον κουραμπγιέ
για το σπορτ μπίλη λες;
Επειδή με το Γιωργη και αλλους τεσσερους το πήραμε μέχρι τέλους και κατι απροοπτουλια αντιμετωπιστηκαν αμμεσα ,εμένα ο μαν μου δωσε την εντύπωση του μπιζνες ας γιουζουαλ.εξάλλου ποιος ΔΕΝ κουβαλάει duct tape,ψησταριά,βατραχοπεδιλα και τόξο όταν βγαίνει για βόλτα;
Εσύ χαραμίζεσαι φίλε.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ευγε αμυρου αραπη μου.ανεβηκες μια κλιμακα στην βαθμολογια λατρειας...
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
περαστικα soulrain.
και αφου μου το θυμησατε,κοντευαμε να φτασουμε ιτεα οταν πηγαιναμε το πρωι,και σε καποια φαση εκει μεσα στις στροφες,βλεπω φωτα πολυ κοντα μου στον αριστερο καθρεφτη,γυριζω λιγο το βλεπω μου να εστιασω,βλεπω ενα fazer 600αρι πολυ πολυ κοντα μου,αφου στριβουμε,κανω λιγο δεξια και τον αφηνω να περασει.μπροστα μου ηταν ο μπουλμοντ και παει ο τρομπας με το φειζερ διπλα του σε μια αριστερη,στριψανε μαζι,διπλα διπλα!!!λεω εγινε μαλακια τωρα!!!ευτυχως ο βαγγελης δεν αλλαξε καθολου γραμμη και ολα οκ...
5 λεπτα μετα,ειχε σταματησει στην ακρη!!!!:a31:
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εμάς πάντως ο Βαγγέλης μας το έδωσε στο χέρι το συκώτι απο τα γελια που ρίξαμε στον καφενέ
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Ειμαι απασχολημένος τώρα με το βίντεο και τις φωτογραφίες.............
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Ρε Αντωνη....Περαστικα ρε μαν...Γ@μω τους αμπαλους ρε πουστη μου εκει εξω....
Here I am,on the road again.......