Είσαι λίγο άδικος σε αυτό (και δεν έχω καβαλήσει ποτέ suzuki)
Το συγκεκριμένο σύστημα εφευρέθηκε γιατί οι κανονισμοί στο motogp απαγορεύουν μεταβλητό χρονισμό με άλλους τρόπους.
Και δεν είναι για να δώσει περισσότερα άλογα στην μέγιστη ισχύ (που είναι ένα πολύ παραπλανητικό νούμερο) αλλά για να γεμίσει τις τρύπες απόδοσης στις χαμηλές στροφές (εκεί που υποφέρουν όλοι οι πουσαρισμένοι κινητήρες και η βενζίνη φεύγει άκαυστη από το μεγάλο overlap των βαλβίδων)
Το ζήτημα είναι εάν δουλεύει και εάν όντως χρειάζεται στην πράξη και πόσο βάρος προσθέτει. Ηλεκτρουδραυλικά τέτοια υπάρχουν εδώ και χρόνια ακόμα και στα αυτοκίνητα του σωρού.
Στις μηχανές το έχει η ducati στο τελευταίο multistrada που όμως σύμφωνα με την ducati προσθέτει 5 κιλά βάρος στον κινητήρα και φυσικά κοστίζει.
Επιτελους και ενα on board βιντεο 2017 Suzuki GSX-R 1000 L7 Nürburgring Nordschleife 8:07 BtG
Απολαυστε ελευθερα
https://www.youtube.com/watch?v=WV7vc4egU_I
Τελευταία τροποποίηση από JIMK7; 07/04/2017 στις 15:46.
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Tzim εκεί κι αν είναι πολλές οι μεταβλητές!!!
https://youtu.be/BzjabKRnxU4
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
2017 και ακόμη ποτηράκι για ούρα στα υγρά φρένων έχουν ρε πούστη μου.
Φίου φίου φι φι φίου
Μα συγνώμη τωρα,πουλ μουρ χαητεκλίκια στο όργανο ξέρω γω και δίπλα το 'μη φάτε τίποτα το πρωί για να βγει σωστά η εξέταση'.
Φίου φίου φι φι φίου
Έχει ρίξει σε όλα σε όλες τις μετρήσεις επιδόσεων, κατέβηκε κάτω από 10" στο 400αρι, έκανε το 2ο χρόνο στο πιστακι του rockingham με μόλις 30 χιλιοστά διαφορά,βγήκε όμως 4ο . Because mcn![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Τα πορτοκαλι φλας ειναι μονο για Αμερικα ... αλλες προδιαγραφες βλεπεις![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ