Οι παππουδες μας το '40 αγωνιστηκαν για εναν καθαρο δημο Αμπελοκηπων-Μενεμενης και ο αγωνας τωρα δικαιωνεται!!!![]()
MADE IN JAPAN 日本製
Από φίλο μου που ασχολείται με αυτά, έμαθα ότι ο Δήμος αγόρασε και κάτι καρέκλες αλλά τελικά δεν τις άφησαν να παρελάσουν!![]()
Την τεταρτη πρεπει να εζησα την χειροτερη προσβολη-γιορτη-παρελαση για τους νεκρους του ΄40.
Ειχα παει να δω το βαφτηστιρακι που εκανε παρελαση σε δημο της βορειας Αθηνας.
Η μπαντα ηταν ασυγχρόνιστη, τα μελη της ρακένδυτα (παπουτσια από αθλητικο ξεκολλημένο σε ότι χρωμα να’ναι) και ουτε σε ένα «λογικο» σχηματισμο.
Η εκφωνήτρια πρέπει να ήταν παλιά(πολυυυ παλιά όμως) pole dancing artist… με tattoo σε μπρατσα μεσα εξω (δικεφαλα τρικεφαλα) και λεκανη, μπουστακι αμανικο ΚΑΙ κοντο με τους χαλαρωμένους πήχεις να κρεμμονται…..μαλλι π@υτανε μαυρο ισιο και μεηκαπ τραγουδιαρας Ε.Ο.
Τα δε τραγουδια….ουτε ένα του ΄40, ουτε βεμπο, ουτε κορόιδο Μουσολίνι, τίποτε…
Φαραντούρη, Λοιζος, ΚΑΤΙΟΥΣΑ……μια ωραια ατμοσφαιρα
Ο βλαχοδημαρχος μας εκανε κανα 40λεπτο κατήχηση…..
Μονο τα πορτρέτα του μεγάλου τιμονιέρη έλλειπαν από τις κολωνες…
Τελικα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας….
Πήγα στην τράπεζα και πλήρωσα μονοκοπανιά τον ενφια. Χαμός! Χειροκροτηματα ,επεφημιες, selfie με τον διευθυντή και τέτοια!![]()
Βασικά το διάβασα και μου άρεσε.
True story όμως ότι το πλήρωσα μονοκοπανιά.
Για 180 ευρώ να πάω 6 φορές τράπεζα?
Χεσμενο με είχαν όμως έτσι κι αλλιώς![]()
Για την ιστορία και μόνο...
Το "άξιον εστί" του Ελύτη που πολέμησε στην Αλβανία και καπηλεύονται οι απανταχού (ιδεολογικά) Έλληνες αριστεροί, γράφτηκε με αφορμή το έπος της Αλβανίας. Ειδικότερα το τραγούδι «Ένα το χελιδόνι» αναδεικνύει το «πραγματικό» τοπίο του προορισμού, που διαγράφεται πέρα από το ρεαλιστικό θέατρο του πολέμου: το τοπίο μιας Άνοιξης που η έλευσή της απαιτεί Θυσία.
Αντίστοιχα και το "της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ" για τον 1ο χαμένο Ανθλγό της Αλβανίας κλπ. κλπ.
http://www.musicheaven.gr/html/modul...Post&pid=30437
Τώρα βέβαια τα τραγουδάει ο Ρουβάς με την έγκριση του μουσουργού.
Μακάρι να γνωρίζει το παιδί και οι αριστεροί μαζί τις αναφορές.![]()
Δεν διαφωνω, το point μου ειναι οτι ΔΕΝ πρεπει να ισοπεδώνουμε στον βωμο του στενόμυαλου προσωπικού και κομματικου συμφέροντος
ιστορικες αληθειες και παραδόσεις, διοτι χαρη σε αυτες φτάσαμε ως εδω σαν λαος και σαν κρατος...
(μα...κατιουσα σε σχολικη παρελαση ρε πστ μου!! https://www.youtube.com/watch?v=1CuBh2ZHdzs)
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
και δεν εχει και πινακιδες να τις καταθεσεις............![]()