Σελίδα 40 από 102 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1525

Θέμα: Parkside και εργαλεία απ' τα Lidl

Απομονω-μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Translatoras Προβολή μηνύματος
    Πουλάει εξτρά μπαταρίες 4Αh. με 3 χρόνια εγγύηση και η μπαταρία

ΠΡΟΣΟΧΗ: έχει την ίδια με δύο διαφορετικές τιμές (24,99 και 29,99)
    Φυσικά θα ψάξετε για την φτηνότερη
    Δεν είναι οι ίδιες φυσικά.
    Η μία είναι περισσότερα Ah.
    Δύο και πέντε αν θυμάμαι καλά.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αν θέλει να κινηθεί κάνεις σε αυτή την κατηγορία ποιότητας και τιμής εργαλείων το lidl έχει σοβαρό πλεονέκτημα

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Όσο και αν φαίνεται περίεργο (που φαίνεται) σε σχέση με τις μπαταρίες με διαφορετικές τιμές, παρατήρησα τα εξής σήμερα σε Lidl που επισκέφτηκα: Καταρχάς έχει 2 τύπους μπαταριών 20 βολτ. Των 2ΑΗ και των 4ΑΗ. Αμφότερες εμφανίζονται σε διαφορετικούς πάγκους (ή δίπλα δίπλα) με διαφορετικές τιμές. Οι των 2ΑΗ υπάρχουν σκέτες στα 20 ευρώ ή πακέτο με φορτιστή πάλι στα 20 ευρώ, οι δε 4ΑΗ στη μια ντάνα ήταν στα 25 ευρώ και στην άλλη στα 30 ευρώ. Δεν έκατσα να τσεκάρω αν οι κωδικοί προϊόντος ήταν ίδιοι στις 4άρες. Όσοι σκέφτονται να τις αγοράσουν ας το ψάξουν.

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Έχει 2 Ah με φορτιστή (αργό) στα 19,99.

Έχει 4Ah (σκέτες χωρίς φορτιστή) ίδιες μεταξύ τους αλλά με διαφορετικό κωδικό και ελαφρώς διαφορετική συσκευασία.
    Βγήκαν σε διαφορετικές ημερομηνίες και γι' αυτό έχουν διαφορετικές τιμές

Ο ένας κωδικός κοστίζει 24,99 και ο άλλος 29,99.
    Τελευταία τροποποίηση από Translatoras; 16/04/2020 στις 17:18.
    -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!

Μέλος
    lazarefa μια χαρα ειναι το τσοκ σ`αυτο που πηρα εγω, ουτε τζογους ουτε τιποτα κομπλε.
    Βασικα αυτου του τυπου τα τσοκ δεν δικαιολογειται να εχουν τζογους σε καμμια περιπτωση, να μους πεις για το αλλα που ειναι sds να σου πω ναι οκ.
    Μαλλον επεσε σε προβληματικο κομματι ο φιλος σου και βεβαιως καλα εκανε και το επεστρεψε πισω αμεσως.

Παλαιό μέλος
    Λόγω πιθανών θεμάτων με το τσοκ και γενικότερης απτής ποιότητας κατασκευής, που φαίνεται να είναι μισό κλικ πιο κάτω στο "απλό" κρουστικό σε σχέση με το Performance (που δεν είναι φυσικά κρουστικό), -πχ θέματα τσοκ που στο δεύτερο είναι επώνυμο (Röhm) συν τα 5 αντί για 3 χρόνια εγγύηση, συν το γεγονός ότι η κρούση για μένα ήταν για να υπάρχει αν κι εφόσον χρειαστεί ανάλογη εργασία σε χώρο χωρίς παροχή ρεύματος, συν το μικρότερο κατά περίπου 300 γραμμάρια βάρος του Performance- , ήμουν έτοιμος να πάω σήμερα στο κατάστημα να στάξω το 70άρι για το Performance και ήρθε η ανάρτησή σου και με ξαναμπέρδεψε...

Παλαιό μέλος
    Ενδεικτικά αυτό που έγραψε κάποιος σε άλλο φόρουμ που παρακολουθώ για το εν λόγω κρουστικό δραπανοκατσάβιδιο:

Το είχα αγοράσει και εγώ, και όντως είχε πρόβλημα και εμένα με το τσοκ, εκτός του τζόγου εμένα μερικές φορές δεν μπορούσε να "ξεσφίξει" ή να "σφίξει" το τρυπάνι. Το γύρισα και εγώ πίσω και πήρα τα χρήματα μου πίσω

Παλαιό μέλος
    Kαλημέρα και χρόνια πολλά. Τελικά από δω το έφερα, από κει το έφερα, αγόρασα προχθές το δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance (όχι το κρουστικό) μαζί με μια εφεδρική μπαταρία 4ΑΗ. Έναντι της λειτουργίας κρούσης (και κάποιων θεμάτων ποιότητας στο κρουστικό, ενδεικτικά την μέρα που το αγόρασα το κοιτούσε κι ένας άλλος που πάνω στην κουβέντα μου είπε ότι έχει το κρουστικό και από κάποια στιγμή και μετά είχε κάποια θέματα με το τσοκ - χαλάρωνε), πρόκρινα την σαφώς καλύτερη ποιότητα κατασκευής του (πχ τσοκ Rohm), την μεγαλύτερη ονομαστική ροπή του (60Νm αντί 45Νm), το μικρότερο κατά περίπου 350 γρ. βάρος του, και τέλος τα 5 έτη εγγύησης (όταν στα υπόλοιπα εργαλεία του Lidl δίνουν 3 έτη) και τον κινητήρα brushless (αν και για κάποιους στο εξωτερικό ο τελευταίος αποτελεί μειονέκτημα, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος κάτω από 3-4 βαθμούς).
    Πρώτες εντυπώσεις από τη χρήση του σε βίδωμα/ξεβίδωμα σε ξύλο άκρως θετικές. Βέβαια, μεγάλο κελεπούρι ίσως δεν το λες ακριβώς (τουλάχιστον όχι για προϊόν των Lidl) στα 95 ευρώ με τις 2 μπαταρίες (70 το αρχικό σετ συν 25 η έξτρα μεγάλη μπαταρία), αλλά σίγουρα σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι ανάλογο υπό κανονικές συνθήκες (πλην των όποιων σοβαρών προσφορών) και θα πρέπει κάποιος να ανέβει τουλάχιστον 50 ευρώ για κάτι σχετικά παρόμοιο. Δεδομένου ότι η χρήση του θα είναι καθαρά περιστασιακή, δεν ήθελα να προχωρήσω σε αγορά πιο σοβαρού και ακριβότερου εργαλείου (βασικά κι αυτό υπερβολή είναι για τα δεδομένα μου αλλά λέμε τώρα).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lazarefa Προβολή μηνύματος
    και τον κινητήρα brushless (αν και για κάποιους στο εξωτερικό ο τελευταίος αποτελεί μειονέκτημα, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος κάτω από 3-4 βαθμούς).
    ????
    Αποδείχτηκε για το συγκεκριμένο μοτέρ αυτό, ή γενικά για τα brushless;
    Γιατί αν είναι γενικά, κάποιος ξέχασε να το πει στα εργαλεία που είχαμε δύο χειμώνες στη Δανία.

Φίλε μεγειά το εργαλείο. Μια χαρά είναι και το εργαλείο και η τιμή του. Υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν μεροκάματο με Parkside και άλλες οικονομικές μάρκες.

Τα ηλεκτρικά εργαλεία πεθαίνουν με κυρίως τρεις τρόπους:
    • Όταν τα πιέσεις να κάνουν πράγματα που εμφανώς δεν μπορούν
    • Όταν δεν τα λυπάσαι (πχ τα αφήνεις να γεμίσουν σκόνη ή ροκανίδια ή ότι άλλο μέσα και μετά πέφτει και νερό, κόλλες κτλ και γίνεται μια λασπουριά μέσα στο μοτέρ που φρακάρει τα πάντα)
    • Όταν πέφτουν.

Ναι, οκ, τα ακριβά επαγγελματικά έχουν μεγαλύτερο περιθώριο για κακομεταχείριση, αλλά φρόντισε το εργαλείο σου και θα κρατήσει για χρόνια.

Και επειδή διαβάζω πολλές φορές πως κόσμος δεν παίρνει εργαλεία μπαταρίας γιατί φοβάται μη χαλάσουν οι μπαταρίες, ας μην υπάρχει τόση ανησυχία, ειδικά για τις λιθίου. Τις δικές μου τις έχω από το 2007 και υπάρχουν και περίοδοι που δεν προλάβαιναν να κρυώσουν αλλά και μια τριετία που δεν βγήκαν καν από το βαλιτσάκι. Μια χαρά δουλεύουν και σήμερα.
    Απλά μην τις αφήνετε ξεφόρτιστες.

Χρόνια πολλά σε όλους
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

Παλαιό μέλος
    Φίλε fkol k4 ευχαριστώ για τις ευχές. Προφανώς αναφερόμουν στο brushless μοτέρ του συγκεκριμένου Parkside κι όχι εν γένει σε αυτό των τύπων κινητήρων. Κάποιοι στη σελίδα του γερμανικού Lidl που έκαναν review αν θυμάμαι, έγραφαν για ελλειπή μόνωση του μοτέρ (δεν ξέρω τι πρακτικά σημαίνει αυτό) με συνέπεια την αδυναμία λειτουργίας σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (σε αντιδιαστολή φαντάζομαι με ένα συμβατικό μοτέρ με καρβουνάκια που, λόγω τριβών προφανώς, αναπτύσσει μια θερμοκρασία, ενίοτε σχετικά υψηλή).
    Για τα υπόλοιπα που ανέφερες ως προς τους τρόπους με τους οποίους πεθαίνει ένα ηλεκτρικό εργαλείο σαφώς θα συμφωνήσω. Προσωπικά τηρώ και τους 3 όρους και εννοείται ότι ποτέ δεν έχω καταστρέψει ηλεκτρικό εργαλείο (ούτε όμως κι έχω κάνει εντατική χρήση σε τέτοια, για να είμαστε δίκαιοι).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Απο αρκετο ψαξιμο που εκανα για τα εργαλεια parkside αρκετα απο αυτα τα κατασκευαζει η einhell,για την οποια δεν εχω καμια γνωμη καθως δεν εχω κανενα εργαλειο της.Μια ελληνικη σελιδα στο ιντερνετ κανει review σε πολλα εργαλεια και εχει δοκιμασει παρα πολλα εργαλεια της parkside.Το συμπερασμα του,οτι ειναι αρκετα καλο value for money,με 3ετη εγγυηση αρκει να εχει κανεις στο μυαλο του οτι αγοραζει ερασιτεχνικο εργαλειο,το οποιο δεν προοριζεται για επαγγελματικη χρηση.Σε διαφορα συνεργεια παντως εχω δει πολλες φορες εργαλεια απο τα λιντλ οπως γωνιακους τροχους μπαταριας κτλ οι οποιοι ομως δεν δουλευουν ολη μερα,οπως πχ θα δουλευαν σε ενα σιδεραδικο.Οταν πηγα παντως σε καταστημα το οποιο εμπορευοταν εργαλεια metabo,κοιτουσα τον γωνιακο τροχο της και με ρωτησε για τι χρηση το θελω.Οταν του ειπα ερασιτεχνικη για το σπιτι μου ειπε μην τα κοιτας καν τα metabo,παρε ενα φθηνοτερο πχ της bormann,μια χαρα μου λεει θα σου κανει την δουλεια που θελεις.Εκτος αν ειναι να δουλευει ο τροχος 8 ωρες την μερα 6/7 την εβδομαδα ολο τον χρονο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Bormann, Einhel, Ingco όλες είναι "ελληνοποιημένα" κινέζικα.

Από Bormann προσωπικά πολύ κακή εμπειρία.

Από την άλλη, κανένα από τα Parkside μου, παρουσίασε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    οντως αυτο το ακουω συχνα για τα μπορμαν.Εγω παντως ηθελα ενα γωνιακο τροχακι για χρηση στο σπιτι πηρα το 1000βατ της μπορμαν το χω δουλεψει αρκετα για ερασιτεχνικη χρηση μεχρι στιγμης ολα καλα δε μου χει βγαλει κατι.Για τα παρκσαιντ οντως οπως λεω και παραπανω υπαρχει το αστειο ''εργαλειο απο τα λιντλ'' το θεμα ειναι οτι δεν εχω ακουσει αρνητικα αρκει να ξερεις οτι περνεις ερασιτεχνικο εργαλειο.Το μειον τους απο οτι εχω καταλαβει ειναι το μεγεθος και το βαρος τους,κατι το οποιο θα κουραζει το χερι ενα το χρησιμοποιεις επαγγελματικα,οπως ειπαμε ομως ειναι ερασιτεχνικο εργαλειο οποτε για χρηση στο σπιτι αξιζει και με το παραπανω.Στα λεφτα τους βασικα και αυτα που προσφερει δεν βρισκεις κατι αντιστοιχο επωνυμο

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Bormann, Einhel, Ingco όλες είναι "ελληνοποιημένα" κινέζικα.

Από Bormann προσωπικά πολύ κακή εμπειρία.

Από την άλλη, κανένα από τα Parkside μου, παρουσίασε οποιοδήποτε πρόβλημα.
    Είχε χαλάσει κάτι; Από borman έχω κολονατο δράπανο,τρυπάνι,τροχό, ηλεκτροκόλληση,συμπιεσομετρο,dremel,κολιτηρι,σεγα,
    χαράκτη και με λίγη χρήση μέχρι τώρα δεν έχει χαλάσει κάτι,ούτε φαίνονται ατέλειες η χάλια υλικα. Θυμάμαι ότι οι οδηγίες χρήσης, συντήρησης ήταν λίγο παράξενες η κακα μεταφρασμένες

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    επειδή το Λιντλ ειναι ενα σουπερμαρκετ που πάω συχνα, πάντα θα κάνω βόλτα απο τους διαδρόμους με τα εργαλεία,πάντα!
    πίανομαι Billyka απο το μήνυμα σου για την κουβέντα "καλό για τα λεφτά του".
    Με εξαίρεση κάτι ηλεκτρικά κατσαβιδάκια που τα πουλάνε ξερωγω 25€, τα εργαλεία που βλέπω δεν είναι και τόσο φτηνά (ως απόλυτη τιμή) που να δικαιολογεί (στα μάτια μου τουλάχιστον) το ρίσκο της αγοράς.
    Την περασμένη βδομαδα ας πούμε, είχε φαλτσοπρίονο μεγάλο κοντά στα 100€. είχε δισκοπρίονο χειρός κάνα 70-80αρι αν θυμάμαι καλά.γενικως δεν είναι αυτό που λέμε "τσάμπα".
    Και αναρωτιέμαι, με ποια λογική θα μπει κάποιος στη διαδικασία να ξοδέψει χ χρήματα για κάτι που είναι αμφιβόλου ποιότητας;
    Αν ας πούμε βρίσκεις πχ δισκοπρίονο (αφού το ειδα πρόσφατα) "επώνυμο" με λίγα ευρώ παραπάνω (τυχαίο παράδειγμα απο σκρουτζ),γιατί να επιλέξεις parkside;
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 22:49
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία