Σελίδα 40 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041424344455090 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1995

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 5

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    τι ψάχνεις τώρα...

Ο αγωγός έχει ακυρωθεί σαν έργο μετά την κατάρριψη του Ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από τους Τούρκους.
    Νομιζω το εχει "παγωσει" ειναι η σωστη λεξη...
    Ξαναλεω μεγαλοι τιτλοι μικρες λεπτομερειες απο κατω...
    Παντως καλο ειναι που βγαινουν τα πιθανα "σκανδαλα" στο φως πριν ακομα γινουν για να μην εχουμε τα ιδια με τους προηγουμενους που ολοι εχουμε να πουμε ιστοριες μπολικες γνωστες και αγνωστες μικρες και μεγαλες.... Διαφανεια παντου!

Banned

Τι λε ρε παιδι μου.....
    Για λεγε...για λεγε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από xristos x Προβολή μηνύματος
    αμ έτσι πες!

λέω και γω πως γίνεται και ο Σκουρλέτης προχώρησε στην συγκρότηση της εταιρείας, την σταδιακή εκταμίευση του μετοχικού κεφαλαίου συνολικού ύψους 1 εκατ. ευρώ αλλά και τον διορισμό προέδρου, αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου σε ακυρωμένο έργο! Ε άμα είναι απλώς "παγωμένο" είναι αλλιώς βρε παιδί.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Εγω τι να πω...; Αν το λεει η τηλεοραση ετσι θα ειναι! παω να διαβασω λιγο ΠρωτοΘεμα μεχρι να αρχισει ο Μπογδανος!

Εγω τι να πω...; Αν το λεει η τηλεοραση ετσι θα ειναι! παω να διαβασω λιγο ΠρωτοΘεμα μεχρι να αρχισει ο Μπογδανος!
    ζακέτα να πάρεις, μην... παγώσεις.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ξαναλεω μεγαλοι τιτλοι μικρες λεπτομερειες απο κατω...
    Παντως καλο ειναι που βγαινουν τα πιθανα "σκανδαλα" στο φως πριν ακομα γινουν για να μην εχουμε τα ιδια με τους προηγουμενους που ολοι εχουμε να πουμε ιστοριες μπολικες γνωστες και αγνωστες μικρες και μεγαλες.... Διαφανεια παντου!
    spam on κατ΄εξαίρεση.

Χρήστο, δεν διόρισε μόνο τον αδελφό του. Διορίστηκε η μάνα του και η γκόμενα του μαζί.

Εκτός αυτού, αν είναι λογικό ή δεν είναι κλπ...υποτίθεται πως εκλέχθηκαν για να σταματήσει η πελατοκρατία των προηγούμενων. Όχι για να υπενθυμίζουν οταν τους πιάνουν με το δάχτυλο στο μέλι, τι έκαναν οι προηγούμενοι...έτσι νομλιζω δλδ.

Για το κατάπτιστο και ελεεινό υφάκι της απάντησης του αριστερού αγωνιστή, δεν έχω να πω κάτι. Όποιος το διαβάσει καταλαβαίνει.
    Το μόνο που μου έκανε εντύπωση, πέραν των προσόντων του ειδικού επι των οικονομικών διορισθέντα αδελφού είναι το :

Δεν θα ξεχάσω όταν έμεινε για 2 μήνες στο κρεβάτι επειδή αρρώστηκε από την κούραση επειδή κάθε μέρα ήταν στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ...

Ρπμ...ούτε στην κατάληψη της Iwojima να είχε λάβει μέρος δεν θα έμενε 2 μήνες στο κρεβάτι.

spam off
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Μα δεν το είχε κάνει θέμα όμως μέχρι τώρα!

Εκείνο το γατάκι ο Τσίπρας δούλεψε 1 φορά 17 ώρες και τόκανε βούκινο στη Βουλή.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Μα δεν το είχε κάνει θέμα όμως μέχρι τώρα!

Εκείνο το γατάκι ο Τσίπρας δούλεψε 1 φορά 17 ώρες και τόκανε βούκινο στη Βουλή.
    Ναι,εβγαλε και καντηλα στο στομα απο το αγχος...
    Βεβαια μπορει να μην ηταν και απο το αγχος..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    spam on κατ΄εξαίρεση.

Χρήστο, δεν διόρισε μόνο τον αδελφό του. Διορίστηκε η μάνα του και η γκόμενα του μαζί.

Εκτός αυτού, αν είναι λογικό ή δεν είναι κλπ...υποτίθεται πως εκλέχθηκαν για να σταματήσει η πελατοκρατία των προηγούμενων. Όχι για να υπενθυμίζουν οταν τους πιάνουν με το δάχτυλο στο μέλι, τι έκαναν οι προηγούμενοι...έτσι νομλιζω δλδ.

Για το κατάπτιστο και ελεεινό υφάκι της απάντησης του αριστερού αγωνιστή, δεν έχω να πω κάτι. Όποιος το διαβάσει καταλαβαίνει.
    Το μόνο που μου έκανε εντύπωση, πέραν των προσόντων του ειδικού επι των οικονομικών διορισθέντα αδελφού είναι το :

Δεν θα ξεχάσω όταν έμεινε για 2 μήνες στο κρεβάτι επειδή αρρώστηκε από την κούραση επειδή κάθε μέρα ήταν στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ...

Ρπμ...ούτε στην κατάληψη της Iwojima να είχε λάβει μέρος δεν θα έμενε 2 μήνες στο κρεβάτι.

spam off
    Δεν θα με βρεις πουθενα να διαφωνω για την γελοια απαντηση.... Ειναι ο κουλτουροζετεμ τροπος απαντησης-αρθρο γνωμης-καταθετω τα εσωψυχα μου-οτι θες τελειως ακυρος και ακαιρος! Οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρων οι κοτες, οπου κοτες το επιπεδο κουτσομπολιου προβολη ειδησεων.Αποψη μου!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    spam on κατ΄εξαίρεση.

....

spam off
    να μην επαναληφθεί παρακαλώ το σπάμ....

Iwo Jima, δύο λέξεις, τι σου συμβαίνει σήμερα; Συγκρίνονται ρε συ οι Ιάπωνες με τα δικά μας ΜΑΤ; Γατάκια..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    "Ανάπτυξη είναι το τι παράγεις" και σε αυτόν τον τομέα το εγχώριο καθεστώς οικονομικής πολιτικής είναι εγκλωβισμένο στις αντιπαραγωγικές-παρασιτικές επιλογές της Μεταπολίτευσης και της ευρύτερης κρατικιστικής προστατευτικής μετεμφυλιακής περιόδου. Καταστρέφει αξίες, αντί να δημιουργεί. Η ελληνική κρίση και κατάρρευση έρχεται από μακριά και γι' αυτό πάει και μακριά."

Κλεμμένο απο εδώ: http://www.capital.gr/arthra/3096224...-odigisei-ekei

κουλτουροζετεμ τροπος απαντησης-αρθρο γνωμης-καταθετω τα εσωψυχα μου-οτι θες τελειως ακυρος και ακαιρος! Οποιος μπλεκεται με τα πιτουρα τον τρων οι κοτες, οπου κοτες το επιπεδο κουτσομπολιου προβολη ειδησεων.Αποψη μου!
    όπου κότες... η διαπλοκή, η διαφθορά και η πελατοκρατεία θα έλεγα. α... και πίτουρα η πίτα.

κανείς μας πλέον δεν ενδιαφέρεται αν η κατηγορία εκτοξεύεται απ τον Μπογδάνο, το Βήμα, το Θέμα, την Espresso, το tv zapping η το Ok μιας και έχει καταρριφθεί προ πολλού ο μύθος της "καλής" και έγκυρης ενημέρωσης. ένας λόγος παραπάνω για να είναι οι απαντήσεις to the point.

αν η απάντηση κατέρριπτε τα κουτσομπολίστικα ως μυθεύματα, ας κατέθετε και τα εξώψυχα, τα εσώψυχα και τα εσώρουχα μαζί για περιτύλιγμα.

Εδώ φαίνεται ότι έχουμε μια επανέκδοση νέας γενιάς Χουλκ που θεωρούν ότι αντλούν δύναμη απ το θυμό τους.
    Βαλαβάνη, Σταθάκης, Φλαμπουράρης, κ.α. παρατάσσουν έμπλεοι θυμού τα αριστερά πιστοποιητικά τους αντί απαντήσεως. ε, κουτόχορτο δεν τρώει πλέον ακόμη κι αυτός που διαβάζει Cosmopolitan.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

όπου κότες... η διαπλοκή, η διαφθορά και η πελατοκρατεία θα έλεγα. α... και πίτουρα η πίτα.

κανείς μας πλέον δεν ενδιαφέρεται αν η κατηγορία εκτοξεύεται απ τον Μπογδάνο, το Βήμα, το Θέμα, την Espresso, το tv zapping η το Ok μιας και έχει καταρριφθεί προ πολλού ο μύθος της "καλής" και έγκυρης ενημέρωσης. ένας λόγος παραπάνω για να είναι οι απαντήσεις to the point.

αν η απάντηση κατέρριπτε τα κουτσομπολίστικα ως μυθεύματα, ας κατέθετε και τα εξώψυχα, τα εσώψυχα και τα εσώρουχα μαζί για περιτύλιγμα.

Εδώ φαίνεται ότι έχουμε μια επανέκδοση νέας γενιάς Χουλκ που θεωρούν ότι αντλούν δύναμη απ το θυμό τους.
    Βαλαβάνη, Σταθάκης, Φλαμπουράρης, κ.α. παρατάσσουν έμπλεοι θυμού τα αριστερά πιστοποιητικά τους αντί απαντήσεως. ε, κουτόχορτο δεν τρώει πλέον ακόμη κι αυτός που διαβάζει Cosmopolitan.
    Τελειωσε ο σκαι στις 6 και μπορω να απαντησω..... Κοντα δυο ωρες αφιερωμα....
    Περα απο την πλακα ,και ειναι τελειως προσωπικο-υποκειμενικο, οταν καποιο λαγωνικο βουλευτης ανακαλυπτει την σκανδαλαρα στο φτερο εχει δημοσιευτει στο πρωτοθεμα στα καπακια τον γυρω του διαδικτυου και αφιερωμα στο σκαι δεν μπορω να το ακολουθησω/παρακολουθησω....
    Στα αδυτα του diavgeia.gov με το μικροσκοπιο και γκουγκλαρισμα τα ονοματα να βρεθει η οσμη σκανδαλου, δεν λεω καλο ειναι, αλλα οταν η τριχα γινεται τριχια καταληγει σαν το παραμυθι με τον ψευτοβοσκο,δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος....

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    http://www.huffingtonpost.gr/2016/01...n_9007272.html

Μάγκα μου δλδ στο μπουχέσα αυτόν δηλαδή όλη η κΕνωνία χρωστάει να `ουμε!!

"τι γυρεύω εγώ στη γαλέρα τούτη δω" που έλεγαν και οι πειρατές στον Αστερίξ
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ichigo Προβολή μηνύματος
    http://www.huffingtonpost.gr/2016/01...n_9007272.html

Μάγκα μου δλδ στο μπουχέσα αυτόν δηλαδή όλη η κΕνωνία χρωστάει να `ουμε!!

"τι γυρεύω εγώ στη γαλέρα τούτη δω" που έλεγαν και οι πειρατές στον Αστερίξ
    Αλλα για τους διορισμους κουβεντα..
    Εμετος

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  2. Habemus Papam
    από vaska στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2045
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2015, 09:55