εντάξει μιά χαρά το πάει ο 777ς. Δεν καταλαβαίνω γιατί πάθατε τέτοιο κόκο-μπλόκο.
εντάξει μιά χαρά το πάει ο 777ς. Δεν καταλαβαίνω γιατί πάθατε τέτοιο κόκο-μπλόκο.
Ρε Κωστα777 αν δεν είχα μετακομίσει θα ήταν 2 τα 954 στο δρόμο αυτό (στην αρχή μέχρι το ποτάμι) κάθε πρωί...
@υπόλοιπους: Αν αυτα τα θεωρείτε επικίνδυνα, δεν έχει νόημα να συνεχιστεί η κουβέντα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν είναι της παρούσης, αλλά αυτό το άγχος το έχω καθημερινά όταν είμαι Λ. Λαυρίου (μια λωρίδα ανά κατεύθυνση με διπλή διαχωριστική) και θέλω να στρίψω αριστεερά να μπω Παιανία.
Τσεκάρω μπροστά μου, τσεκάρω και πίσω μου (το πεδίο του κεντρικού καθρέφτη) και έχει τύχει 2-3 φορές να μου σκάσουν μηχανάκια από αριστερά κυριολεκτικά από το πουθενά.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Δεν αναμένω τίποτα, αλλά φυσικά είναι ευπρόσδεκτα.
ΟΚ; και ποιό είναι το φάουλ;Πάντως ακόμα και πριν βγεις ΕΟ έχεις κάνει δύο σημαντικά κατά τη γνώμη μου φάουλ...
Στο 0:36 ξεκινάς και παίρνεις φόρα ενώ βλέπεις (και λογικά γνωρίζεις) ότι όλοι στρίβουν εκεί αριστερά
Αυτό ισχύει για κάθε φορά που περνάει από εκεί και από κάθε διασταύρωση ενίοτε. What's your point?Το τι θα συμβεί αν ένας αφαιρεθεί στρίβωντας (ή βγει για να σε κόψει με τον τσαμπουκά) αριστερά εκεί, φαντάζομαι το ξέρεις δε χρήζει ανάλυσης
Τους είδα, εκεί ήμουν.0:49, προσπερνάς από αριστερά τη στιγμή που η αριστερή λωρίδα έχει δικαίωμα να στρίψει αριστερά...
Θα του κάνω την μούρη κρέας;Αν το Matiz κόψει τιμόνι αριστερά εκεί και σε στείλει αδιάβαστο ;
Ωραίο το βιντεακι του 777, και μια χαρά λογική η ταχύτητα.
Από βόλτα είναι η από καθημερινή εργασία?
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τι θα γίνει αν ο ΚΩΣΤΑΣ777777 συναντήσει τον ΤΡΟΥΠΗ στον δρόμο;
Δέχομαι στοιχήματα.
Life begins at 45°.
Σε οποιοδηποτε ειδος οδηγησης ...
Με οποιοδηποτε ειδος μοτοσυκλετας...
Οταν το θεμα τυχη... Και η ικανοτητα αντιληψης των αλλων που μοιραζομαστε τον ιδιο δρομο γενικα...
Παιζει το μεγαλυτερο ρολο... κατα πολυ μεγαλυτερο ποσοστο ...απο την οδηγηκη ικανοτητα του καθενος μας στην γεννηση ενος ατυχηματος...
Σαφως και πρπει να μιλαμε για επικινδυνοτητα ασχετως ταχυτητας και κυβικων...!!