Σελίδα 40 από 40 ΠρώτοΠρώτο ... 30353637383940
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 590 από 590

Θέμα: Καλά τα Ducati αλλά...

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav

Δεν υπάρχει κάποια σύνδεση στην επιλογή μηχανής, αυτοκινήτου, και οποιοδήποτε άλλου προϊόντος. Δεν μπορεί το τελικό κόστος κάθε προϊόντος να καθορίσει την τιμή ενός άλλου που θα αγοράσουμε αύριο, πχ αυτοκίνητο, σπίτι, κατσαρόλα, κινητό, φωτογραφική, κλπ.

Βλέπουμε την τιμή, ζυγίζουμε τις ανάγκες μας και αποφασίζουμε. Εάν μετά την αποφάση μας, προσπαθούμε να πείσουμε και τους άλλους για την επιλογή μας/όλα είναι ίδια/το άλλο έχει καπέλο/το δικό μου είναι έτσι/κλπ είναι άλλο θέμα.
    Φίλε δεν διαφωνώ αλλά δεν κατάλαβα που κολλά αυτό που λές με αυτό που είπα εγώ...
    Εγώ είπα ότι πολύς κόσμος μπορεί να διαθέσει εύκολα τόσα χρήματα για το όνειρό του, είτε mercedes είτε MV
    Chris

Παλαιό μέλος
    Είναι διαφορετικό αγοραστικό κοινό. Γιατί δεν βλέπουμε και περισσότερες SLR αφού είναι φτηνότερες από τα μηχανάκια;

Multistrada Μέλος Το avatar του/της Stelth
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Φίλε απ`ότι διάβασα εδώ το πιο ακριβό augusta (F4 SPR SENNA) στοιχίζει 27900 ευρά. Δεν πρέπει να είναι κάποιος ΜεγαλοΜεγάλος για να διαθέσει τόσα χρήματα και συμφωνώ ότι δεν απευθύνεται σε Μικρομεσαίους! Σκέψου πόσα αμάξια κυκλοφορούν πάνω από αυτή την τιμή... καθημερινά βλέπω πάρα πολλά, άρα στην πραγματικότητα πολύς κόσμος μπορεί να διαθέσει τόσα χρήματα. Όπως βέβαια και πολλές HD βλέπω που είναι πανάκριβες (όχι ότι αυτές αξίζουν τα λεφτά τους).
    Πιστεύω ότι αν τα μηχανάκια αυτά (1098, MV κ.τ.λ) αξίζαν πραγματικά όσο τα πουλάνε (και το κάθε ευρώ που λέμε) και δεν χρέωναν στον υποψήφιο αγοραστή όνομα, μοναδικότητα και τα σχετικά, θα πουλιόνταν πολύ περισσότερο τα μηχανάκια αυτά και ας ήταν και 30000!
    Αυτό πιστεύω εγώ, είναι δική μου άποψη και δεν προσπαθώ να σας πείσω. Μόνο να σας κάνω να σκεφτείτε κάτι που μπορεί να μην το είχατε σκεφτεί!

Μάλλον κατάλαβα λάθος
    Νόμιζα οτι μιλούσαμε για το ΝΕΟ Ducati 989RR το οποίο κοστίζει στην Αμερική $65.000
    Ζητώ συγνώμη για το μπέρδεμα
    Ducatisti υπάρχουν πολλοί
    Ducatistiani ένας!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Είναι διαφορετικό αγοραστικό κοινό. Γιατί δεν βλέπουμε και περισσότερες SLR αφού είναι φτηνότερες από τα μηχανάκια;
    Δεν πολυκατάλαβα αλλά τέλοσπαντων αυτό που θέλω να πώ είναι ότι είναι πολλοί που πιστεύουν ότι τα συγκεκριμένα μηχανάκια δεν αξίζουν τα λεφτά τους! Ναι είναι καλύτερα από πολλά άλλα Ιαπωνικά μαμά αφού έχουν καλύτερα περιφεριακά αλλά δεν μπορεί να βγαίνει η τιμή τόσο ψηλά μόνο από αυτά! Και ρωτώ γιατί ενώ βλέπουμε πολλά μηχανάκια στα 14-15000, δεν βλέπουμε και πολλά 1098, MV κ.τ.λ αφού είναι λίγο πιο ακριβά. Κατάλαβες πού το πάω?
    Τα αμάξια τα ανάφερα μόνο και μόνο για να σου δείξω ότι ο κόσμος γενικά ξοδεύει σε μηχανοκίνητα βρε παιδί μου, άρα θα`πρεπε ένα ποσοστό μοτοσυκλετιστών να ξοδεύει κάποια λεφτά παραπάνω για τα μηχανάκια αυτά που θεωρούνται ελίτ! Τέλος πάντων ήταν λάθος παράδειγμα τα αμάξια που είπα, ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ!!!

Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stelth
    Μάλλον κατάλαβα λάθος
    Νόμιζα οτι μιλούσαμε για το ΝΕΟ Ducati 989RR το οποίο κοστίζει στην Αμερική $65.000
    Ζητώ συγνώμη για το μπέρδεμα
    Βασικά κάπου μπήκε μια φώτο MV η οποία δεν υπάρχει πλέον απ`ότι είδα
    και είπα κάτι για την τιμή της και αλλάξαμε θέμα
    Chris

Σελίδα 40 από 40 ΠρώτοΠρώτο ... 30353637383940

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ