Ο παππας που ειναι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Για αυτό τι λέτε ???:hypnotize
![]()
Ο παππας που ειναι ?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Για αυτό τι λέτε ???:hypnotize
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Γιαυτό τα γερά μηχανάκι σαν τις BMW τα λένε και "σκυλιά του πολέμου" ?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν μπορώ να καταλήξω αν είναι emo ή trendy...![]()
![]()
μάλλον δεν σε πήρε κανείς στα σοβαράΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Gentlemen, ας σοβαρευτούμε... :a47:![]()
![]()
![]()
Honda VTR 250
Eχω τρελαθει στο διαβασμα αν και μερικες σελιδες μου εχουν ξεφυγει οποτε ελπιζω να μην εχει ξαναμπει...
τι ειναι και γιατι ειναι αυτο που ειναι?
Υ.Γ. Απο τις σελ. που διαβασα ρε παιδια εχω σχηματισει την γνωμη οτι το δεσμοδρομικο συστημα η Ντουκατι απλα το χρησημοποιει (και ουδεμια σχεση με πρωτοπορια, ανακαλυψη, σοβαρη μεταβολη κατα την εξελιξη ειχε/εχει) επισης φαινεται οτι η bimota (πολυ μου αρεσει η μαρκα και μπορει να ειμαι και λιγο υποκειμενικος σε αυτο) ηταν πρωτοπορα και μαλιστα με διαφορα στο παρελθον αρα η Ντουκ. βγαζει γαματα μηχανακια αλλα ειναι καπως υπερεκτιμιμενη...γμτ δεν θελω να επεκταθω γιατι ειμαι σε λαθος τοπικ ... αν ξεκαθαρισει στο μυαλο μου θα ανοιξω αλλο τοπικ.
![]()
Για το 1ο που λές, είναι όντως έτσι. Η ducati απλά εξέλιξε μια ήδη υπάρχουσα ιδέα. Ο sapila racing (ή όποιος θέλει) , μπορεί να πει αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια για την ιστορία του desmo.Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Υ.Γ. Απο τις σελ. που διαβασα ρε παιδια εχω σχηματισει την γνωμη οτι το δεσμοδρομικο συστημα η Ντουκατι απλα το χρησημοποιει (και ουδεμια σχεση με πρωτοπορια, ανακαλυψη, σοβαρη μεταβολη κατα την εξελιξη ειχε/εχει)
επισης φαινεται οτι η bimota (πολυ μου αρεσει η μαρκα και μπορει να ειμαι και λιγο υποκειμενικος σε αυτο) ηταν πρωτοπορα και μαλιστα με διαφορα στο παρελθον
Τα bimota......είναι λυπηρή ιστορία. Την δεκαετία του 80, που οι ιάπωνες είχαν μόνο καλούς κινητήρες και πλαίσια, αναρτήσεις για κλάματα, έφτιαξε εξαιρετικές μοτοσυκλέττες που απευθύνονταν μόνο σε πολύ πλούσιους.
Απ΄το 90 και μετά όμως δεν είχε να προσφέρει κάτι που να δικαιολογεί την τιμή τους. Τα ιαπωνικά είχαν αρχίσει να προσφέρουν και καλούς σκελετούς και καλούτσικες αναρτήσεις στη μισή τιμή.
Ήρθε και η ενασχόληση με τα εναλλακτικά μπροστινά, και την πήρε ο διάολος που είχε πάρει και τους υπόλοιπους ευρωπαίους.
Ααα και καλώς ήρθες.![]()
You may call me «ramoli»Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Άντε ρε γεροπαράξενε...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στα μέσα του 80 έφυγε απο την bimota ένας απο τους ιδρυτές της ο Massimo tamburini, οπότε η συνέχεια της εταιρείας ήταν φυσική.
Nαι εχει κατι το ιδιαιτερο (δυο στοιχεια βασικα) αλλα δεν εχει κανει ντορο απο οσο ξερω.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εχει κάτι το ιδιαίτερο αυτό το USD?
Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
Eχω τρελαθει στο διαβασμα αν και μερικες σελιδες μου εχουν ξεφυγει οποτε ελπιζω να μην εχει ξαναμπει...
τι ειναι και γιατι ειναι αυτο που ειναι?
Υ.Γ. Απο τις σελ. που διαβασα ρε παιδια εχω σχηματισει την γνωμη οτι το δεσμοδρομικο συστημα η Ντουκατι απλα το χρησημοποιει (και ουδεμια σχεση με πρωτοπορια, ανακαλυψη, σοβαρη μεταβολη κατα την εξελιξη ειχε/εχει) επισης φαινεται οτι η bimota (πολυ μου αρεσει η μαρκα και μπορει να ειμαι και λιγο υποκειμενικος σε αυτο) ηταν πρωτοπορα και μαλιστα με διαφορα στο παρελθον αρα η Ντουκ. βγαζει γαματα μηχανακια αλλα ειναι καπως υπερεκτιμιμενη...γμτ δεν θελω να επεκταθω γιατι ειμαι σε λαθος τοπικ ... αν ξεκαθαρισει στο μυαλο μου θα ανοιξω αλλο τοπικ.
για desmo κινητήρες κοίτα εδώ
![]()
Το ήξερα οτι το εχεις βρεί το site από τότε που βρήκες εκείνο το μηχανάκι![]()
Αυτός ο άνθρωπος εφαγε πολλά χρόνια της ζωής του για να κάνει αυτη τη δουλειά!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Husqvarna str Tamburini
Πολύ όμορφο!
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...