Σελίδα 40 από 64 ΠρώτοΠρώτο ... 30353637383940414243444550 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 954

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΟΤΗΤΑ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ρε σεις, κάτι σχετικό είχα διαβάσει κάπου από τον μέγα φιλόσοφο Αμάνικο τον στοκατζή...

Α ναι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    για να σωθουνε και να σωθουμε κι εμεις.

υ.γ.οσες εχετε μεινει απλως κατα βαθος φορατε στραπονα και δεν το ξερετε if u know what i mean

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

" Η βαθιά κατανόηση των διαφορών μας βοηθά στην καταπολέμηση της απογοήτευσης που αισθανόμαστε, όταν προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε και να καταλάβουμε το αντίθετο φύλο. Έχοντας αυτές τις γνώσεις, οι παρεξηγήσεις γρήγορα διαλύονται ή αποφεύγονται και οι λανθασμένες προσδοκίες εύκολα διορθώνονται. Αν θυμάστε ότι ο σύντροφος σας διαφέρει από εσάς τόσο όσο και κάποιος που έρχεται από άλλο πλανήτη, θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να συνεργαστείτε μαζί του, αντί να αντιστέκεστε και να προσπαθείτε να αλλάξετε αυτές τις διαφορές ".

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να διαβάσουμε το βιβλίο "Άντρες από τον Άρη, γυναίκες από την Αφροδίτη"
    Αφού κατά βάθος δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλο γιατί ταραζόμαστε;;;:

a15:
    Δεν υπάρχει αγριότερο θηρίο από τον άνθρωπο, που κατέχει δύναμη ίση με το πάθος του.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mevi
    .....
    Αφού κατά βάθος δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλο γιατί ταραζόμαστε;;;:

Δεν ταραζόμαστε..... εκείνες έρχοναται και μας τα ζαλίζουν.... για να πέσουν, να τα πάρουν και να λένε μετά "στ' @@ μας" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Πω πω, εσείς λυσσιάξατε τελείως....! Ειρήνη υμίν αγόρια και κορίτσια...
    Προσωπικά, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον gixxerpap που μια χαρά τα λέει παραπάνω (δε μπορώ να κάνω quote τώρα, συγχωρείστε με) αφού έχει απόλυτο δίκιο στο ότι είμαστε ίσα αλλά όχι όμοια βρε παιδιά...
    Σε κάποια πράγματα είναι καλύτεροι (εκ φύσεως) οι άντρες σε κάποια οι γυναίκες (ουφ, κλισέ). Ο ανταγωνισμός δεν έχει κανένα νόημα. Μια χαρά βρίσκω τους άντρες με τις τρίχες τους (έλεος, λέμε ΟΧΙ στους ξυρισμένους), τις ράφλες τους, τις μπύρες τους και τα πάθη τους. Εάν προσέτι διαθέτουν και μυαλό και χιούμορ, είναι αξιαγάπητοι. Έλεος, μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες αλλά ΟΧΙ αυτές που βρίζουν και φτύνουν σα νταλικιέρηδες (ΟΧΙ στις ανδροπρεπείς γυναίκες όπως και ΟΧΙ στους θηλυπρεπείς άντρες).
    Ναι μου αρέσει να κυκλοφορώ με τη μηχανή μου αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ δε με χαλάει να κάτσω στο πίσω σελάκι και να με πάει μία απολαυστική βόλτα κάποιος που θα εμπιστεύομαι... Και δεν ντρέπομαι να το ζητήσω. Ούτε ζορίζομαι εάν με προσπερνούν άντρες στο δρόμο και δε θα χαλαστώ για να τους συναγωνιστώ ή για να το παίξω πιο "γρήγορη" (Δεν είμαι άλλωστε )
    Καθείς με τη χάρη του λοιπόν, βάλτε τα ξίφη μέσα και ας απολαμβάνουμε εκατέρωθεν τις χάρες και τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ του άλλου φύλου....

(Πολύ σοβαρά μιλάω σήμερα και θα μου βγει σε κακό.... )
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
    Προσωπικά, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον gixxerpap που μια χαρά τα λέει παραπάνω (δε μπορώ να κάνω quote τώρα, συγχωρείστε με) αφού έχει απόλυτο δίκιο στο ότι είμαστε ίσα αλλά όχι όμοια βρε παιδιά...
    Σε κάποια πράγματα είναι καλύτεροι (εκ φύσεως) οι άντρες σε κάποια οι γυναίκες (ουφ, κλισέ). Ο ανταγωνισμός δεν έχει κανένα νόημα. Μια χαρά βρίσκω τους άντρες με τις τρίχες τους (έλεος, λέμε ΟΧΙ στους ξυρισμένους), τις ράφλες τους, τις μπύρες τους και τα πάθη τους. Εάν προσέτι διαθέτουν και μυαλό και χιούμορ, είναι αξιαγάπητοι. Έλεος, μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες αλλά ΟΧΙ αυτές που βρίζουν και φτύνουν σα νταλικιέρηδες (ΟΧΙ στις ανδροπρεπείς γυναίκες όπως και ΟΧΙ στους θηλυπρεπείς άντρες).
    Ναι μου αρέσει να κυκλοφορώ με τη μηχανή μου αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ δε με χαλάει να κάτσω στο πίσω σελάκι και να με πάει μία απολαυστική βόλτα κάποιος που θα εμπιστεύομαι... Και δεν ντρέπομαι να το ζητήσω. Ούτε ζορίζομαι εάν με προσπερνούν άντρες στο δρόμο και δε θα χαλαστώ για να τους συναγωνιστώ ή για να το παίξω πιο "γρήγορη" (Δεν είμαι άλλωστε )
    Καθείς με τη χάρη του λοιπόν, βάλτε τα ξίφη μέσα και ας απολαμβάνουμε εκατέρωθεν τις χάρες και τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ του άλλου φύλου....

ετοιμη για ροικη σε κοβω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA

διαβαζω τοσο καιρο τα παντα εδω μεσα...

ερρικα.... συμφωνω μαζι σου.... νομιζω οτι η ισσοροπια ειναι το ζητουμενο.... οι ακραιες - οριακες καταστασεις, σε οποιοδηποτε θεμα, μονο σε καλο δεν οδηγουν..

τι να πω παραπανω... στο ποστ σου με καλυψες σε μεγαλο βαθμο θα ελεγα...
    στριβω, αρα υπαρχω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ετοιμη για ροικη σε κοβω....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Το'πιασες ε??????
    Dura lex, sed lex.

Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
    διαβαζω τοσο καιρο τα παντα εδω μεσα...

ερρικα.... συμφωνω μαζι σου.... νομιζω οτι η ισσοροπια ειναι το ζητουμενο.... οι ακραιες - οριακες καταστασεις, σε οποιοδηποτε θεμα, μονο σε καλο δεν οδηγουν..

τι να πω παραπανω... στο ποστ σου με καλυψες σε μεγαλο βαθμο θα ελεγα...
    Dura lex, sed lex.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Ένα πράγμα θα πώ... (λέμε τώρα, μέχρι να γεράσω αυτό το thread θα διαβάζουμε και σε αυτό θα ποστάρουμε...)

Cherchez la femme

Ά, και επίσης δεν με νοιάζει η θηλυκότητα, και μόνο να δώ κοτσιδούλα να εξέχει από κράνος, φτιάχνομαι....

(Θέλει προσοχή, όμως, κάποιοι άνδρες είναι αρκετά λεπτοί... )
    "Qu ils mangent de la brioche"

Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
    ........και το κομπλεξ πάει σύννεφο.......

Με σταναχωρούν πολύ αυτά που διαβάσα...

Σίγουρα πλέον ζούμε σε μια ζούγκλα όπου για να επιβοιώσουμε έχουμε καταντήσει θεριά με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει είτε για τους άντρες, είτε για τις γυναίκες. ΑΛΛΑ!
    Να επισυμάνω ότι
    - πρέπει να υπάρχει μια ισοροπία και σεβασμός εάν θέλουμε να συνεχίσουμε να συνυπάρχουμε...
    - και να νοιώθουμε ευγνωμοσύνη ο ένας για τον άλλον.

Κρατάω αυτό για να "ξαναδιαβαστεί"

και αυτό

και να προσθέσω ότι μια γυναίκα που έχει "αντρέψει" όχι με βαρύ λεξιλόγιο αλλά με συμπεριφορές/καταρθόματα/δυνατότητες/επιτυχίες/κ.α. όταν βρεί έναν άντρα πιό άντρα απο εκείνη, η "καταπιεσμένη/κεκαλυμμένη" θηλυκότητά της επιτέλους απελευθερώνεται και εκμπέμπει απο μίλια μακρυά...

ο καθένας στην θέση του!
    και όπως το πάρει κανείς... μόνο υποκειμενικές μπορούν να είναι οι απόψεις. Αντικειμενοκότητα δεν υπάρχει δεν υπήρχε και δεν θα υπάρξει.

το περιορίζεις πολύ και δεν κάνει .... αν μια γυναίκα θεωρητικά ''αντρεύει'' με κατορθώματα επιτυχίες κλπ, τότε ο άντρας που θα βρει για να απελευθερώσει την θυληκότητά της, θα πρέπει να είναι πιο άντρας κρίνοντας πάλι απο τις επιτυχίες, κατορθώματα κλπ κλπ??????
    δλδ θα πρέπει να είναι πιο επιτυχημένος για να θεωρηθεί πιο άντρας?

ενδιαφέρον να το διαβάζεις απο μια γυναίκα ....

έχει χαθεί το νόημα και η ουσία πλέον, κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και τα απλά περίπλοκα ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

black is beautiful Το avatar του/της bonnie
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ..

έχει χαθεί το νόημα και η ουσία πλέον, κάνουμε τα εύκολα δύσκολα και τα απλά περίπλοκα ....

..και ειναι τοσο κριμα...
    στριβω, αρα υπαρχω..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    :a16:

δεν εχετε ποια πλακα

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

εχετε πλακα τελικα...

εικονες προς γυναικες που θεωρουν οτι ειμαστε το ιδιο...

καθεστε στον καναπε του σπιτιου και βλεπετε τηλεοραση...σκαει το μωρο σας βουρκωμενο και λεει...

"αγαπη μου...μου μιλησε ασχημα ενας σημερα στην δουλεια κι στεναχωρηθηκα πολυ...τι κακοηθεις ανθρωποι που υπαρχουν τελικα..."

παραλληλα με το κλεισιμο της ανωτερω προτασης ξαπλωνει στον καναπε κι ακουμπα το κεφαλι του στα ποδια σας λεγοντας...

"εχω αναγκη απο μιαν αγκαλια να χαλαρωσω..."

δευτερο σκηνικο...στον ιδιο καναπε εσεις ε...

"μωρο μου...κατι επαθε το αυτοκινητο κι εχω τρελλαθει...τι ζημια ειναι? σοβαρη?ακριβη?θελει καιρο να φτιαχτει?τι θα κανουμε αν δεν μπορουμε να το φτιαξουμε...εχω πανικοβληθει...κανε κατι"

τριτο σκηνικο...

"μωρο μου...ερχεσαι λιγο να σηκωσεις τον καναπε ,γιατι ειναι βαρυς και θελω να καθαρισω απο κατω?"

ολα τα παραπανω χωρις ιχνος θηλυπρεπειας,απλως διανθισμενα με πολλη ευαισθησια,πανικο και αδυναμια σωματικη...

δεν νομιζω να εχετε προβλημα εφ οσον ειμαστε το ιδιο σωστα?

θα γραφα τωρα και για αντιστοιχο σκηνικο στο κρεββατι του ποθου με εσας καβαλα και τον γκομενο να χτυπιεται απο κατω φωναζοντας διαφορα,οταν εσεις τον παρατηρειτε-χαιρεστε απολυτως ψυχραιμες, αλλα δεν με βλεπω να την παλευω να το δω γραμμενο...

frankly my dear, i dont give a damn...

Αχ και εκει που ελεγα οτι παει το θρεντ δεν θα εχει αλλο πλακα

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ρε σεις, κάτι σχετικό είχα διαβάσει κάπου από τον μέγα φιλόσοφο Αμάνικο τον στοκατζή...

Α ναι....

κατι θα ξερει για να το λεει ο παγκοσμιος ψηστης :rotflmao: ΕΜΕΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ 5

αηδια μη σου πω Αιμομιξία

Παρόμοια θέματα

1. Τι λέει μια γυναίκα και τι ακούει ο άντρας
    από trigger στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2019, 22:00
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 17:21
  3. η γυναίκα και η ιστορία...
    από nimbus στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 17:56
  4. Γυναικα Και ΜηΧανη