Σελίδα 40 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 614

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Αν φίλε μου παραδέχεσαι ότι οι κόκκινες ήταν σωστές τότε τη ζημιά την τετάρτη στη κάναν οι παίκτες σου και όχι ο διαιτητής και δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος
    ρε παιδια εχουμε γραψει 10 σελιδες γιαυτο το θεμα και εσεις μαλλον δεν εχετε διαββασει τιποτα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Αν φίλε μου παραδέχεσαι ότι οι κόκκινες ήταν σωστές τότε τη ζημιά την τετάρτη στη κάναν οι παίκτες σου και όχι ο διαιτητής και δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος
    Τη ζημιά την έκανε ο διαιτητής που στη μοναδική φάση που πήγα να κάνω δεν έδωσε φάουλ και αποβολή. Άλλο το 10-10 κι άλλο το 11-9 σε εκείνο το χρονικό σημείο (μην ξεχνάτε μόλις είχε αρχίσει η παράταση).

Σε ότι αφορά στα νεύρα του Ίβιτς, μπορεί να ήταν λάθος ενέργεια, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να ξέρεις τί γίνεται μέσα στο ματς και τί λένε μεταξύ τους παίκτες και διαιτητής. Όποιος έχει παίξει μπάλα μπορεί εύκολα να καταλάβει πόσο εύκολα μπορεί ο κόρακας να σου σπάσει τα νεύρα με διάφορα σφυρίγματα ή με την εν γένει συμπεριφορά του. Δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στο ματς της Τετάρτης γιατί δεν το είδα.

Τέλος, μην απλουστεύετε τα πράγματα μετρώντας απλά φάσεις. Σημασία έχει και η σειρά με την οποία αυτές γίνονται!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Επίσης, η Ριζούπολη -αν και λάθος- σου έδωσε το 1 από τα 11 (και σύντομα 12) για τα οποία περηφανεύεσαι...
    λαθος...το πρωτο ηταν το Παπουτσελιο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

οτι ΑΝ στα ματια των οπαδων του ολυμπιακου ειχε αδικηθει η ομαδα τους θα καναν τα ιδια, και δεν θα ηταν τοσο πολιτισμενοι οσο μας πουλαν τωρα..

ΑΝ διαβαζες ΟΛΗ την απάντηση θα έβλεπες ότι δεν είπα αυτό....

είπαμε η ριζούπολη έγινε μια φορα και ΔΕΝ ξανάγινε....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Οπαδός δε σημαίνει απαραίτητα και χουλιγκάνος άσχετα αν έτσι έχουμε μάθει στην Ελλάδα.

Από την άλλη, θα μπορούσες να αναφερθείς και στο νόημα αυτών που γράφω και όχι να παίζεις με τις λέξεις.
    Αρα ... Πιθανον να υπαρχουν και οπαδοι του ολυμπιακου που μπορεις να δεχτεις μαθηματα ηθους....

Για ποιο νοημα μου λες......???

Το πως παιρνουμε τιτλους ( κατα την γνωμη σου )

Η την χιλιοειπωμενη σε καθε ποστ σου ριζουπολη......

Για οτι συνεβει χθες στην τουμπα υπευθυνη ειναι μονο η ιδια σου η ομαδα με το κλιμα αδικιας που καλιεργησε και κανεις αλλος...

Και η κοροιδια συνεχιζετε με τις ανακοινωσεις της....

βολτάδικο μέλος
    ρε παιδιά, αφήστε τα μπαόκια... δεν φταίνε...

τόσα χρόνια έχουν να μας κερδίσουν (10; 11; δεν θυμάμαι) μέσα στην έδρα τους, τους την έχει βαρέσει στο κεφάλι.
    ...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Όποιος έχει παίξει μπάλα μπορεί εύκολα να καταλάβει πόσο εύκολα μπορεί ο κόρακας να σου σπάσει τα νεύρα με διάφορα σφυρίγματα ή με την εν γένει συμπεριφορά του.
    Και όποιος δεν έχει παίξει,θα σού πει ότι αν έχεις καλή ομάδα δεν σε νοιάζει τι σφυράει ο διαιτητής.:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Και όποιος δεν έχει παίξει,θα σού πει ότι αν έχεις καλή ομάδα δεν σε νοιάζει τι σφυράει ο διαιτητής.:rotflmao: :rotflmao:
    το αρκει να ειναι υπερ σου ξεχασες να το γραψεις η εννοοειτε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αρα ... Πιθανον να υπαρχουν και οπαδοι του ολυμπιακου που μπορεις να δεχτεις μαθηματα ηθους....

Για ποιο νοημα μου λες......???

Το πως παιρνουμε τιτλους ( κατα την γνωμη σου )

Η την χιλιοειπωμενη σε καθε ποστ σου ριζουπολη......

Για οτι συνεβει χθες στην τουμπα υπευθυνη ειναι μονο η ιδια σου η ομαδα με το κλιμα αδικιας που καλιεργησε και κανεις αλλος...

Και η κοροιδια συνεχιζετε με τις ανακοινωσεις της....
    Φυσικά και ναι! Άλλο οπαδός, άλλο κάφρος (τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου).

Δεν διαβάζεις τί γράφω και με κάνεις να λεω τα ίδια και τα ίδια. Το νόημα είναι το ότι δεν δέχομαι από οπαδούς που υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό να μου λένε για καφρίλες που γίνονται συνέχεια στην Τουμπα και ότι η Ριζούπολη (στην οποία αναφέρομαι άλλωστε συνέχεια) ήταν λάθος και έγινα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! Η Ριζούπολη μπορεί να έγινε μόνο μία φορά από το 97 και μετά. Εγώ απλά είπα ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τις παλαιότερες φορές, όπως και τα άλλα γήπεδα ή/και αθλήματα που έχετε κάνει επεισόδια.

Για ότι συνέβη στην Τούμπα υπεύθυνοι είναι τύποι σαν τον πρόεδρό σου που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο. Τη μία "το ποδόσφαιρο είναι για άντρες", την άλλη "θέλουμε προστασία". Τη μία "το ποδόσφαιρο παίζεται μέσα στο γήπεδο", την άλλη ένσταση. Τη μία "μας έσφαξε ο διαιτητής με τον ΟΦΗ", την άλλη "ήταν ναρθώπινο λάθος". Πέναλτι εκτός περιοχής, κάρτες, οφσάιντ, λήξη στο 82', προσλήψεις πρώην προέδρων και αρχιμπάτσων... Δεν πάει έτσι φίλε, δεν γίνεται να γίνονται όλα αυτά, να τα λένε όλοι και απλά να είναι στη φαντασία μας. Όσο και να μην σου αρέσει, η ομάδα σου έχει κάνει ότι έβριζες στα περίφημα "πέτρινα χρόνια" σου και μάλιστα στο πολλαπλάσιο.

Πρώτος λέω ότι έχεις την καλύτερη ομάδα, όπως την είχες και στα περισσότερα από τα πρωταθλήματα της τελευταίας 12ετίας. Το πρόβλημά μου είναι όταν παίρνεις πράγματα που δεν σου αξίζουν, γιατί το γαμημένο το ποδόσφαιρο έχει τρία αποτελέσματα και όχι μόνον ένα...
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK

τόσα χρόνια έχουν να μας κερδίσουν (10; 11; δεν θυμάμαι) μέσα στην έδρα τους, τους την έχει βαρέσει στο κεφάλι.

22 χρόνια με ένα Χ σε είχα και μόνο όταν διαλύθηκα σήκωσες κεφάλι. Χρησικτησία τον είχα τον λοκό σου. Ρώτα ένα δικηγόρο και θα σου εξηγήσει τί είναι αυτό!

Για Παπουτσέληδες, Κασναφέρηδες, Μπριάκους και Ποντίκηδες δε μιλώ γιατί ήταν... τί άλλο;

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    το αρκει να ειναι υπερ σου ξεχασες να το γραψεις η εννοοειτε???

Πλάκα πλάκα πάντως,είναι πολύ εύκολο να κάθεσαι στον καναπέ και να κατακρίνεις έναν ποδοσφαιριστή επειδή δεν συγκράτησε τα νεύρα του.
    Πολλοί πιστεύουν ότι αφού είναι επαγγελματίας,δεν πρέπει να επηρεάζεται.Γενικά ρε παιδί μου τα πράγματα είναι πολύ απλά όταν τα βλέπεις απ' εξω.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Πλάκα πλάκα πάντως,είναι πολύ εύκολο να κάθεσαι στον καναπέ και να κατακρίνεις έναν ποδοσφαιριστή επειδή δεν συγκράτησε τα νεύρα του.
    Πολλοί πιστεύουν ότι αφού είναι επαγγελματίας,δεν πρέπει να επηρεάζεται.Γενικά ρε παιδί μου τα πράγματα είναι πολύ απλά όταν τα βλέπεις απ' εξω.
    μάλιστα...

τότε φαντάζομαι ότι θα δικαιολογέις και τον Καστίγο κ ότι αυτά που έκανε τα έκανε γιατι είναι ποδοσφαιριστής και επηρεαζόταν και αυτός.....

ή μήπως επειδή είναι παίκτης του Θρύλου δεν ισχύουν γι'αυτόν τα λεγόμενα σου....????

όχι ότι διαφωνω σε αυτά που λες....αλλά στο ότι τα ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ πάντα ΄πταν αφορούν αντιπάλους του Θρύλου...εντελώς τυχαία φαντάζομαι...αντικειμενικότητα βλέπεις

προσεξτε λίγο τι γράφεται.....

υ.γ την άποψη μου για οτν καστίγιο την έχω πει....ας ήταν κ παίκτης της ομάδας μου...δεν αλλάζω αυτά που λέω αναλογα με τον αν παίζει σε μένα ή είναι αντίπαλος
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Κάφροι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες και δυστυχώς αρκούν 50-100 τέτοιοι για να χαλάσουν ένα ματς. Οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού που τυχαίνει να είναι και οι περισσότεροι λόγω όγκου και κοινωνικής προέλευσης είναι ήσυχοι τα τελευταία χρόνια γιατί δε νοιώθουν να απειλούνται ή να αδικούνται. Διαχρονικά οι καφρίλες στρέφονται πάντα εναντίον της ομάδας τους. Η Ξάνθη π.χ είναι υγιέστερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ χωρίς να ξοδεύει παραπάνω χρήματα επειδή δεν έχει το βάρος των κακών οπαδών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μάλιστα...

τότε φαντάζομαι ότι θα δικαιολογέις και τον Καστίγο κ ότι αυτά που έκανε τα έκανε γιατι είναι ποδοσφαιριστής και επηρεαζόταν και αυτός.....

ή μήπως επειδή είναι παίκτης του Θρύλου δεν ισχύουν γι'αυτόν τα λεγόμενα σου....????

όχι ότι διαφωνω σε αυτά που λες....αλλά στο ότι τα ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ πάντα ΄πταν αφορούν αντιπάλους του Θρύλου...εντελώς τυχαία φαντάζομαι...αντικειμενικότητα βλέπεις

προσεξτε λίγο τι γράφεται.....

υ.γ την άποψη μου για οτν καστίγιο την έχω πει....ας ήταν κ παίκτης της ομάδας μου...δεν αλλάζω αυτά που λέω αναλογα με τον αν παίζει σε μένα ή είναι αντίπαλος
    Παίκτες σα τον καστίγιο το ίβιτς τον γκονζάλες τον τζιμπούρ κ.α με τη συμπεριφορά τους αδικούν τον εαυτό και τις ομάδες τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK

ΠΟΤΕ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ............

Τότε πού έπαιζε ό ΠΑΟΚ μέ........

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ..........

ΤΟΧΟΥΡΟΓΛΟΥ...........

ΓΕΩΡΓΑΤΟ......???

Όντως είστε........μέ συνείδηση λάστιχο.....καί μνημονικό

λοβοτομημένου.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Όσο γιά τό Βούλγαροι........πρέπει νάναι κανείς......

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ........γιά νά τόν πειράζει........

ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.........ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ.......!!!

Καί έπειδή πήξαμε στή μαλακία έδώ μέσα..........

ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ............πού μέ κατηγόρησαν πώς δέν είμαι σοβαρός....

ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...........ΕΔΩ ........????

Βλέπω τό πράμμα νά άγριεύει.........καί έπειδή φοβάμαι πώς σέ λίγο θά

παίξουμε τούς Βόρειους μέ τούς Νότιους..........

ΤΩΡΑ ΟΝΤΩΣ ΡΕ..........MODS.........

ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΤΕ...........ΓΙΑΤΙ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ...????

Ήταν πού ήταν ύψηλό τό έπίπεδο έπικοινωνίας..........

ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ........ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

ΤΩΡΑ..............τό γαμήσαμε

Σελίδα 40 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 3035363738394041 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων