Σελίδα 40 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 30353637383940414243444550 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 586 έως 600 από 1102

Θέμα: Yamaha XJ6 (Diversion naked) - Γνωμες;

Νέο μέλος
    γεια και χαρα και απο εμενα! εχω εδω και εναμιση μηνα την μηχανη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! κοκκινη γυμνη με abs!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lazarosGR Προβολή μηνύματος
    γεια και χαρα και απο εμενα! εχω εδω και εναμιση μηνα την μηχανη και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!! κοκκινη γυμνη με abs!!
    vale foto!!!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bar-code Προβολή μηνύματος
    vale foto!!!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	P4290196.jpg 
Προβολές:	341 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	259516

Όνομα:	P4290197.jpg 
Μέγεθος:	81,0 KB 
ID:	259518

Παλαιό μέλος Το avatar του/της giovani64
    πολυ ομορφο. καλως ηρθες στην παρεα μας...

Όνομα:	P4290196.jpg 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	259516

Όνομα:	P4290197.jpg 
Μέγεθος:	81,0 KB 
ID:	259518
    τι θα γινω οταν μεγαλωσω?

συνταξιουχος................

Νέο μέλος
    Ευχαριστω! καλος σας βρηκα!! να μπαινουμε να τα λεμε λοιπον!

φυσικα και να τα λεμε και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. πηρες ενα πολυ καλο μηχανακι χωρις προβληματα που κανει ολες τις δουλειες. εγω εχω το φεριγκατο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
    Ευχαριστω! καλος σας βρηκα!! να μπαινουμε να τα λεμε λοιπον!

Νέο μέλος
    [QUOTE=giovani64;2194129]φυσικα και να τα λεμε και οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. πηρες ενα πολυ καλο μηχανακι χωρις προβληματα που κανει ολες τις δουλειες. εγω εχω το φεριγκατο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.
    τελεια! και γω δεν κρυβω πως ειμαι πολυ ενθουσιασμενος με την επιλογη μου!
    αν και εχω διαβασει ολο το topic εχω καποιες αποριες! θα της στειλω αυριο για εχουμε να λεμε!

Νέο μέλος
    allh mia photo...
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 2012-02-15 20.56.53.jpg‎  

το φτερο ειναι της YAMAHA? αν ναι προσεχε γιατι σπαει πολυ ευκολα. ελεγχε πολυ συχνα τις πλαστικες βιδες. λασκαρει αυτη που το κραταει στο ψαλιδι και σπαει απο τους κραδασμους. το δικο μου εγινε κομματια
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NOOK Προβολή μηνύματος
    allh mia photo...

Νέο μέλος
    Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ το Topic και το έχω διαβάσει όλο εξ αρχής. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μηχανάκι και δεν κρύβω ότι εμφανισιακά με έχει κάνει το κλίκ. Νομίζω είναι το καλύτερο Value For Money στη κατηγορία του αυτή τη στιγμή.

Η τιμή του αυτή τη στιγμή (Naked - ABS ) είναι στα 6.990 και το βρήκα στα 6.500 περίπου. Έχω βρει και το Fazer S2 600 με ABS του 09 στα 5.500 και γνωρίζω ότι είναι πολύ καλύτερο μηχανάκι από το XJ6.

Να τονίσω ότι δεν έχω εμπειρία από μηχανές και θα είναι η πρώτη μου. Οπότε ερωτώ: Τι διαφορές έχει η XJ6 από τη FAZER του 09 και αν άπειρος ( 28 ετών με το μυαλό στο κεφάλι ) θα πρέπει να κινηθώ για αγορά 600άρας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νέο μέλος
    Καλησπέρα φίλε!
    Οι βασικές τους διαφορές είναι στα άλογα , στο πλαίσιο στις αναρτήσεις στην τιμή και νομίζω στα φρένα (κάτι λίγα)
    5,500 μεταχειρισμένη έτσι?
    Εγώ πάντως με σιγουριά θα σου πω σαν πρώτη σου μηχανή θα είναι πιο φιλική μαζί σου η xj6.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stakantzi Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ το Topic και το έχω διαβάσει όλο εξ αρχής. Ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μηχανάκι και δεν κρύβω ότι εμφανισιακά με έχει κάνει το κλίκ. Νομίζω είναι το καλύτερο Value For Money στη κατηγορία του αυτή τη στιγμή.

Η τιμή του αυτή τη στιγμή (Naked - ABS ) είναι στα 6.990 και το βρήκα στα 6.500 περίπου. Έχω βρει και το Fazer S2 600 με ABS του 09 στα 5.500 και γνωρίζω ότι είναι πολύ καλύτερο μηχανάκι από το XJ6.

Να τονίσω ότι δεν έχω εμπειρία από μηχανές και θα είναι η πρώτη μου. Οπότε ερωτώ: Τι διαφορές έχει η XJ6 από τη FAZER του 09 και αν άπειρος ( 28 ετών με το μυαλό στο κεφάλι ) θα πρέπει να κινηθώ για αγορά 600άρας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Νέο μέλος
    Ναι ξέχασα να το αναφέρω. Η Fazer είναι καινούργια ( stock ) στο γυμνό της.

Οι διαφορές στα άλογα μπορούν να σου δίνουν παραπάνω δύναμη, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Στο μαγαζί μου είπαν ότι στη πράξη δεν θα δεις μεγάλες διαφορές στις καταναλώσεις μεταξύ τους.

Αυτό που δεν γνωρίζω καθόλου είναι η διαφορετικότητα των δύο πλαισίων και των αναρτήσεων και με ποιο τρόπο, πρακτικά, παίζει ρόλο στη οδήγηση. Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει παραδείγματα ( ειδικά για το πλαίσιο ), άντε αναρτήσεις μεγάλα παιδιά είμαστε, καταλαβαίνουμε τι γίνεται.

Υ.Γ Λάζαρε, κούκλα η δική σου, αν και δεν ήξερα ότι το γυμνό βγαίνει σε κόκκινο.

Aν με χαλάει ένα πράγμα είναι αυτό το ψαλίδι!
    Εντάξει, παλαιάς κοπής αλλά αξιόπιστο.
    Αλλά, ρπμ, δεν δένει με τίποτα με το λουκ της μοτοσυκλέτας. Στο βωμό μείωσης του κόστους, μια άσχημη πινελιά...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stakantzi Προβολή μηνύματος
    Ναι ξέχασα να το αναφέρω. Η Fazer είναι καινούργια ( stock ) στο γυμνό της.

Οι διαφορές στα άλογα μπορούν να σου δίνουν παραπάνω δύναμη, αλλά υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση. Στο μαγαζί μου είπαν ότι στη πράξη δεν θα δεις μεγάλες διαφορές στις καταναλώσεις μεταξύ τους.

Αυτό που δεν γνωρίζω καθόλου είναι η διαφορετικότητα των δύο πλαισίων και των αναρτήσεων και με ποιο τρόπο, πρακτικά, παίζει ρόλο στη οδήγηση. Αν γνωρίζει κάποιος να μου πει παραδείγματα ( ειδικά για το πλαίσιο ), άντε αναρτήσεις μεγάλα παιδιά είμαστε, καταλαβαίνουμε τι γίνεται.

Υ.Γ Λάζαρε, κούκλα η δική σου, αν και δεν ήξερα ότι το γυμνό βγαίνει σε κόκκινο.
    Σε ευχαριστώ φίλε!
    Μμμμ.. για μισό λεπτό.. FZ600N s2 με ABS καινούρια με 5,500 ευρώ (κρίμα που δεν είναι με το φερινγκ) ….*
    …. XJ600Ν ABS 6.500 ευρώ καινούρια..
    Νομίζω δεν μπορείς να συγκρίνεις τις 2 περιπτώσεις .. σαφώς η FZ θα είναι μπροστά σε πολλά.. Σε ένα πράγμα που θα πω ότι είναι μιoν είναι πως η YAMAHA σταμάτησε την παραγωγή της FZ6 , οπότε ίσως να δυσκολευτείς στο μέλλον με τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείς.
    Και ένα ακόμη θετικό για την XJ είναι πως έχει ροπή στις χαμηλές-μεσαίες στροφές ενώ η FZ έχει στις ψιλές..(οπότε σαν πρώτη σου μηχανή θα σε διευκολύνει πολύ) και ένα δεύτερο είναι η χαμηλή απόσταση της σέλας από το έδαφος..(επίσης θα σε βοηθήσει)*
    Όσον αφορά το πλαίσιο σε μια μηχανή εκτός τον άλλων το πιο βασικό είναι σε μια δυνατή *πτώση ( μακριά από μας) να μη ραγίσει..
    (πάντως η XJ NAKED είναι πιο όμορφη απ την FZ6 ΝΑΚΕD )

Νέο μέλος
    Σε ευχαριστώ φίλε!
    Μμμμ.. για μισό λεπτό.. FZ600N s2 με ABS καινούρια με 5,500 ευρώ (κρίμα που δεν είναι με το φερινγκ) ….*
    …. XJ600Ν ABS 6.500 ευρώ καινούρια..
    Νομίζω δεν μπορείς να συγκρίνεις τις 2 περιπτώσεις .. σαφώς η FZ θα είναι μπροστά σε πολλά.. Σε ένα πράγμα που θα πω ότι είναι μιoν είναι πως η YAMAHA σταμάτησε την παραγωγή της FZ6 , οπότε ίσως να δυσκολευτείς στο μέλλον με τα ανταλλακτικά που μπορεί να χρειαστείς.
    Και ένα ακόμη θετικό για την XJ είναι πως έχει ροπή στις χαμηλές-μεσαίες στροφές ενώ η FZ έχει στις ψιλές..(οπότε σαν πρώτη σου μηχανή θα σε διευκολύνει πολύ) και ένα δεύτερο είναι η χαμηλή απόσταση της σέλας από το έδαφος..(επίσης θα σε βοηθήσει)*
    Όσον αφορά το πλαίσιο σε μια μηχανή εκτός τον άλλων το πιο βασικό είναι σε μια δυνατή *πτώση ( μακριά από μας) να μη ραγίσει..
    (πάντως η XJ NAKED είναι πιο όμορφη απ την FZ6 ΝΑΚΕD )
    Στο μαγαζί μου είπαν ότι τα Service - Ανταλλακτικά είναι τα ίδια μεταξύ τους. Τώρα σε ένα πέσιμο αν σπάσει κάτι και δυσκολευτώ να βρω, αυτό δεν το ξέρω.

Όσον αφορά τα της οδήγησης και συμπεριφοράς, έχει καταλάβει κάποιος κάτι περίεργο; Ακούω ΜΟΝΟ θετικά!

Υ.Γ Θεωρούμε δεδομένο πως για κάποιους τα άλογα που έχει πάνω το μηχανάκι είναι αρκετά, και για κάποιους όχι.

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha XJ6 Diversion Full Fairing
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2009, 08:30
  2. Yamaha XJ6 Diversion ABS vs Honda CBF-600S ABS
    από ilion10 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 11:05
  3. yamaha xj6 diversion
    από dimdil στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 2