Σελίδα 41 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445465191141 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 2315

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    σβου και ότι βρέξει...

αυτό που αναρωτιέμαι τώρα είναι τι θα γίνει στο δεύτερο email account που έχει περασμένο, αλλά τέλος πάντων, είπαμε.
    Αν θα στις ξαναπερνάει εννοείς το 2ο account?E Προφανώς πρέπει πάλι να κάτσεις να κάνεις τον μπούσουλα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Αν θα στις ξαναπερνάει εννοείς το 2ο account?E Προφανώς πρέπει πάλι να κάτσεις να κάνεις τον μπούσουλα
    Ναι αυτό φοβάμαι, ότι είναι περασμένες (νομίζω είναι mirror) στα δύο gmail που βλέπει η συσκευή και δεν ξέρω τι θα κάνει το δεύτερο... τεσπα, θα δείξει σε λίγες ώρες. θενκγιου και πάλι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    κι αφου τελειωσαμε με αυτο το θεμα να ρωτησω κι εγω

Φαση: παιρνω το λαπτοπ και παω στο χωριο μου. εκει δεν εχει ουτε τηλεφωνο ουτε wifi ουτε φιλος με ιντερνετ. οποτε κανω το εξης. το κινητο μου το κανω hot spot και ετσι εχω ιντερνετ στο λαπτοπ μεσω κινητου. ομως αυτη η λυση γονατιζει παρα πολυ την μπαταρια του κινητου.

και ρωταω τωρα. υπαρχει κανα μαραφετι που να του βαζω μια καρτα sim και μετα να την βαζω στο λαπτοπ ωστε να εχω κατευθειαν ιντερνετ με την καρτα sim.

λυσεις τυπου στικακια usb τις ξερω και δεν με συμφερει.

Γιαννης

μπορείς πάντα να έχεις το τηλέφωνο με ένα καλωδιάκι USB από το PC ώστε να παίρνει ρεύμα και να μην πέφτει η μπαταρία του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    κι αφου τελειωσαμε με αυτο το θεμα να ρωτησω κι εγω

Φαση: παιρνω το λαπτοπ και παω στο χωριο μου. εκει δεν εχει ουτε τηλεφωνο ουτε wifi ουτε φιλος με ιντερνετ. οποτε κανω το εξης. το κινητο μου το κανω hot spot και ετσι εχω ιντερνετ στο λαπτοπ μεσω κινητου. ομως αυτη η λυση γονατιζει παρα πολυ την μπαταρια του κινητου.

και ρωταω τωρα. υπαρχει κανα μαραφετι που να του βαζω μια καρτα sim και μετα να την βαζω στο λαπτοπ ωστε να εχω κατευθειαν ιντερνετ με την καρτα sim.

λυσεις τυπου στικακια usb τις ξερω και δεν με συμφερει.

Υπάρχει αυτό που λές και μπορεί να σου βγάλει η εταιρεία κινητής 2η σίμ για το ίδιο συμβόλαιο που πληρώνεις τώρα και να το έχεις για DATA μονο.π.χ. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/...e-Hotspot-R216

το πενηταρικακι δεν το γλυτωνω λογω καρτας κι οχι συμβολαιου αποτι βλεπω.

γιαυτο ρωταω αν υπαρχει κατι σαν αυτο που περιεγραψα. σιμ να μπαινει στο λαπτοπ.
    Γιαννης

Δυστυχώς κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου.Ακόμη και στη δουλειά οι τεχνικοί που έιναι συνέχεια εξωτερικό και χρειάζονται δεδομένα πάνω στα βαπόρια παίρνουν κάτι σαν αυτό που σου έστειλα ή κανουν το κινητό HotSpot όπως εσύ.

ενταξει το καταλαβα δεν υπαρχει κατι τετοιο. thanks
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παιδιά τι χρειάζομαι απο hardware για να μπορέσω να κάνω stream στο Twitch το League of Legends και ποιό είναι καλύτερο πρόγραμμα για μετάδοση; OBS ή XSplit;

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου:

Operating System
    Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

CPU
    Intel Pentium G3420 @ 3.20GHz
    Haswell 22nm Technology

RAM
    8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (10-10-10-30)
    Motherboard
    ASUSTeK COMPUTER INC. H97-PRO GAMER (SOCKET 1150)

Graphics
    T24D390 (1920x1080@60Hz)
    1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire/PCPartner)

H σύνδεσή μου είναι 30άρα (πραγματική 28άρα) και απο upload πιάνω 2.02 ταχύτητα maximum. (χωρίς να έχω κάτι άλλο ανοιχτό, πέραν του mozilla)

Καμία πρόταση, κάτι που πρέπει να αλλάξω;
    Ρεμαλια ,μη γελατε....δεν ρωταω για μενα(σιγα μη παιζω LOL) για το γιο μου ειναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Παιδιά τι χρειάζομαι απο hardware για να μπορέσω να κάνω stream στο Twitch το League of Legends και ποιό είναι καλύτερο πρόγραμμα για μετάδοση; OBS ή XSplit;

Ρεμαλια ,μη γελατε....δεν ρωταω για μενα(σιγα μη παιζω LOL) για το γιο μου ειναι.
    Ναι ρε σίγουρα.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Για να στριμάρεις σωστά το βασικότερο είναι σταθερή σύνδεση ίντερνετ σε fastpath (ωστε να έχεις τη μικρότερη δυνατή καθυστέρηση με εξωτερικό) και να μην έχεις frame drops lag spikes λόγω αργού δίσκου ή οριακών fps αν σε σκηνές με πολύ δράση τα game detail settings είναι πολύ δυνατά για το hardware που έχεις.

Τρέχεις το fraps λοιπόν τεστάροντας διάφορα graphic settings και προσπαθείς να πετύχεις ομαλή ροή 60fps και πάνω. Αν δεις βουτιές στα 25-30-35 καλύτερα να ξαναδοκιμάσεις κατεβάζοντας τις λεπτομέρειες απεικόνισης.
    Κατα τα άλλα το LoL έχει μικρές απαιτήσεις και στο σύστημά σου αν η εγκατάσταση είναι οκ θα τρέξει σωστά χωρίς προβλήματα ακόμα και στις υψηλότερες ρυθμίσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Για να στριμάρεις σωστά το βασικότερο είναι σταθερή σύνδεση ίντερνετ σε fastpath (ωστε να έχεις τη μικρότερη δυνατή καθυστέρηση με εξωτερικό) και να μην έχεις frame drops lag spikes λόγω αργού δίσκου ή οριακών fps αν σε σκηνές με πολύ δράση τα game detail settings είναι πολύ δυνατά για το hardware που έχεις.
    Όσο ήμουν Ελλάδα θυμόμουν ότι οι πάροχοι δεν σου δίνουν fastpath by default αλλά το άλλο (νομίζω interleaved λέγεται). Επίσης νομίζω γίνεται μόνο αν δεν έχεις FTTC και παίζεις μόνο με χαλκό.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Όσο ήμουν Ελλάδα θυμόμουν ότι οι πάροχοι δεν σου δίνουν fastpath by default αλλά το άλλο (νομίζω interleaved λέγεται). Επίσης νομίζω γίνεται μόνο αν δεν έχεις FTTC και παίζεις μόνο με χαλκό.
    στις περισσότερες περιοχές ειδικά με παλιό δίκτυο χαλκού έβαζαν interleaved για να γλιτώνουν τη γκρίνια του πελάτη από το packet loss και να τρώει το φορτίο του μοντεμάκι με ότι διορθώσεις μπορεί να κάνει.

συνήθως στα νέα ΚΑΦΑΟ με VDSL αν το ζητήσεις το κάνουν χωρίς γκρίνια.

η διαφορά στο stream-άρισμα ειδικά προς εξωτερικό είναι χαωτική.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    στις περισσότερες περιοχές ειδικά με παλιό δίκτυο χαλκού έβαζαν interleaved για να γλιτώνουν τη γκρίνια του πελάτη από το packet loss και να τρώει το φορτίο του μοντεμάκι με ότι διορθώσεις μπορεί να κάνει.

συνήθως στα νέα ΚΑΦΑΟ με VDSL αν το ζητήσεις το κάνουν χωρίς γκρίνια.

η διαφορά στο stream-άρισμα ειδικά προς εξωτερικό είναι χαωτική.
    ΧΜ εγώ το αντίθετο ήξερα, ότι στο FTTC δεν το βάζουν. Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο βέβαια μιας και ο χαλκός είναι πιο επιρρεπής σε noise, errors κλπ. Καλή φάση αν το προσφέρουν γιατί παλιά λέγανε διάφορα κουλά. Όπως η HOL πχ που μου έβγαλε το VOIP γιατί δεν έπαιζε με VDSL άκουσον άκουσον!!!

Ευτυχώς πλέον έχουν πάψει να με απασχολούν αυτά Μπορεί να κάνεις 50 χρόνια να βάλεις σύνδεση γιατί είναι gtp το customer service/sales μπορεί αν έχεις πρόβλημα να έρχονται σε ένα μήνα αλλάαααα όταν παίζει!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screen Shot 2016-10-13 at 22.04.26.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	75,7 KB 
ID:	370469

πέτα το MAC. αυτό φταίει και σου πέφτει η σύνδεση.

άκου 300-300......

Παρόμοια θέματα

1. μια βοηθεια απο τους εμπειρους
    από neos mixanovios στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 22:14
  3. Μια βοήθεια για Kawasaki
    από tidime στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2004, 14:15