κι αφου τελειωσαμε με αυτο το θεμα να ρωτησω κι εγω
Φαση: παιρνω το λαπτοπ και παω στο χωριο μου. εκει δεν εχει ουτε τηλεφωνο ουτε wifi ουτε φιλος με ιντερνετ. οποτε κανω το εξης. το κινητο μου το κανω hot spot και ετσι εχω ιντερνετ στο λαπτοπ μεσω κινητου. ομως αυτη η λυση γονατιζει παρα πολυ την μπαταρια του κινητου.
και ρωταω τωρα. υπαρχει κανα μαραφετι που να του βαζω μια καρτα sim και μετα να την βαζω στο λαπτοπ ωστε να εχω κατευθειαν ιντερνετ με την καρτα sim.
λυσεις τυπου στικακια usb τις ξερω και δεν με συμφερει.
![]()
Γιαννης
μπορείς πάντα να έχεις το τηλέφωνο με ένα καλωδιάκι USB από το PC ώστε να παίρνει ρεύμα και να μην πέφτει η μπαταρία του.
Υπάρχει αυτό που λές και μπορεί να σου βγάλει η εταιρεία κινητής 2η σίμ για το ίδιο συμβόλαιο που πληρώνεις τώρα και να το έχεις για DATA μονο.π.χ. http://www.vodafone.gr/portal/eShop/...e-Hotspot-R216
το πενηταρικακι δεν το γλυτωνω λογω καρτας κι οχι συμβολαιου αποτι βλεπω.
γιαυτο ρωταω αν υπαρχει κατι σαν αυτο που περιεγραψα. σιμ να μπαινει στο λαπτοπ.
Γιαννης
Δυστυχώς κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου.Ακόμη και στη δουλειά οι τεχνικοί που έιναι συνέχεια εξωτερικό και χρειάζονται δεδομένα πάνω στα βαπόρια παίρνουν κάτι σαν αυτό που σου έστειλα ή κανουν το κινητό HotSpot όπως εσύ.
ενταξει το καταλαβα δεν υπαρχει κατι τετοιο. thanks![]()
Γιαννης
Παιδιά τι χρειάζομαι απο hardware για να μπορέσω να κάνω stream στο Twitch το League of Legends και ποιό είναι καλύτερο πρόγραμμα για μετάδοση; OBS ή XSplit;
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου:
Operating System
Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
CPU
Intel Pentium G3420 @ 3.20GHz
Haswell 22nm Technology
RAM
8,00GB Dual-Channel DDR3 @ 798MHz (10-10-10-30)
Motherboard
ASUSTeK COMPUTER INC. H97-PRO GAMER (SOCKET 1150)
Graphics
T24D390 (1920x1080@60Hz)
1024MB ATI AMD Radeon R7 200 Series (Sapphire/PCPartner)
H σύνδεσή μου είναι 30άρα (πραγματική 28άρα) και απο upload πιάνω 2.02 ταχύτητα maximum. (χωρίς να έχω κάτι άλλο ανοιχτό, πέραν του mozilla)
Καμία πρόταση, κάτι που πρέπει να αλλάξω;
Ρεμαλια ,μη γελατε....δεν ρωταω για μενα(σιγα μη παιζω LOL) για το γιο μου ειναι.
Για να στριμάρεις σωστά το βασικότερο είναι σταθερή σύνδεση ίντερνετ σε fastpath (ωστε να έχεις τη μικρότερη δυνατή καθυστέρηση με εξωτερικό) και να μην έχεις frame drops lag spikes λόγω αργού δίσκου ή οριακών fps αν σε σκηνές με πολύ δράση τα game detail settings είναι πολύ δυνατά για το hardware που έχεις.
Τρέχεις το fraps λοιπόν τεστάροντας διάφορα graphic settings και προσπαθείς να πετύχεις ομαλή ροή 60fps και πάνω. Αν δεις βουτιές στα 25-30-35 καλύτερα να ξαναδοκιμάσεις κατεβάζοντας τις λεπτομέρειες απεικόνισης.
Κατα τα άλλα το LoL έχει μικρές απαιτήσεις και στο σύστημά σου αν η εγκατάσταση είναι οκ θα τρέξει σωστά χωρίς προβλήματα ακόμα και στις υψηλότερες ρυθμίσεις.
στις περισσότερες περιοχές ειδικά με παλιό δίκτυο χαλκού έβαζαν interleaved για να γλιτώνουν τη γκρίνια του πελάτη από το packet loss και να τρώει το φορτίο του μοντεμάκι με ότι διορθώσεις μπορεί να κάνει.
συνήθως στα νέα ΚΑΦΑΟ με VDSL αν το ζητήσεις το κάνουν χωρίς γκρίνια.
η διαφορά στο stream-άρισμα ειδικά προς εξωτερικό είναι χαωτική.
ΧΜ εγώ το αντίθετο ήξερα, ότι στο FTTC δεν το βάζουν. Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο βέβαια μιας και ο χαλκός είναι πιο επιρρεπής σε noise, errors κλπ. Καλή φάση αν το προσφέρουν γιατί παλιά λέγανε διάφορα κουλά. Όπως η HOL πχ που μου έβγαλε το VOIP γιατί δεν έπαιζε με VDSL άκουσον άκουσον!!!
Ευτυχώς πλέον έχουν πάψει να με απασχολούν αυτάΜπορεί να κάνεις 50 χρόνια να βάλεις σύνδεση γιατί είναι gtp το customer service/sales μπορεί αν έχεις πρόβλημα να έρχονται σε ένα μήνα αλλάαααα όταν παίζει!!!
![]()
πέτα το MAC. αυτό φταίει και σου πέφτει η σύνδεση.
άκου 300-300......![]()