A ναι ξεχασα.
Με ειδες και σε ειδα ODT.
Γκαζιαρη......![]()
![]()
A ναι ξεχασα.
Με ειδες και σε ειδα ODT.
Γκαζιαρη......![]()
![]()
Σε ειδα στα τεμπη,κολλημενος με το κουτι (ασπρο ΤΤ), κι εσυ με ενα daytona με τον αριθμο 9 (νομιζω) κολλημενο μπροστα.Ησουν ντυμενος σαν αστακος, και φυσικα σε χαιρετησα μολις σε ειδα στους καθρεφτες μου.Ανταποδωσες και συνεχισες την πορεια σου.
Kαλα χιλιομετρα φιλε![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
σας βλέπω μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολλούς εκέι έξω ,
με τα εργαλεία σας ,
τη ζελεδιά σας στο μαλί ,
το φονικό γυαλί ηλίου ,
παντόφλα,
χρωματιστό μαγιό,
κολάρες τουρλωμένες στα ss,(καλά αυτό δε με χαλάει και τόσο)
πατηλίκια σούζες ...κτλ
μαγκιά κλανιά και κόλο φυλιστρίνη,
μάλλον το καλοκαίρι δε μου πάει και λέω να μη ξαναβγώ Κυριακή έξω γιατί με όλους εσας δίπλα μου αισθάνομαι ανασφαλείς .
μάλλον ο χειμώνας είναι πιο ωραίος για μοτοβόλτες με λιγότερο κόσμο εκεί έξω που είναι πιο συνηδητοποιημένος για το λόγο που καβαλάει μοτο.
τα λέμε το χειμώνα !!!![]()
![]()
Σε είδα παλιέ μου φίλε μετά από χρόνια που είχα να σε δώ..
Παχυνες πολύ και σε είδα κουρασμένο.....
Σε ρώτησα γιατί κουτσαίνεις .....και μου έδειξες το πλαστικό σου πόδι...
Μου είπες ότι δεν θυμάσαι πώς αλλά σε πήρε από κατω μια σκουπιδιάρα....Μου είπες ότι ταλαιπωρήθηκες χρόνια....
Είναι τελικά θαύμα που ζείς.....
Με έκανες να ανατριχιάσω και να καταλάβω ότι μερικά άτομα δίνουν μάχες που εμείς ούτε καν μπορούμε να τις φανταστούμε....
respect....
Σας ειδα καγκουρια επανω σε μαυρο TDM με αμφιεση εντελως παραλια style(μονο μαγιω και σαγιοναρα) να βγαινεις απο αττικη οδο και να σου κλεινει το δρομο περιπολικο για να σε επαναφερει στην ταξη......μα καλα ποσο αχυρο εχετε στο κεφαλι σας πια.....ποσο??????
Σε ειδα και εσενα με το saab να με χαιρετας δια της ανοιχτης παλαμης επειδη με ειδες να παταω διπλη διαχωριστικη για να περασω τα δεκαδες κουτια που περιμεναν να περασουν το φαναρι λες και δεν ειχες χωρο να περασεις με την μαουνα και σε εκλεισα............ενταξει ειμαι παρανομος επειδη παταω διπλη διαχωριστικη αλλα σου ευχομαι να πεσεις σε μοτοσυκλετα που να καθεται στον δρομο σαν κουτι και να δουμε μετα θα σου αρεσει?
Σε ειδα και εσενα μπαρμπα με το transalp 700 και την θεια πισω να μας εχουν πιασει τρια κοκκινα στην Μαραθωνος και να με κοιτας να γελας και να φευγεις ταπα για να μου δειξεις τι? οτι το transalp παει?
α ρε κακομοιρογλου......δεν σε χαλασε που στο τεταρτο φαναρι ουτε την πρωτη δεν προλαβες να γεμισεις καγκουροπαππου και μετραγες κολονες..........!!!!!!!![]()
![]()
![]()
1992-1994 HONDA C50 6V
1994-1995 PIAGGIO SFERA 80
1995-1998 PIAGGIO SKIPPER 150
1998-2002 YAMAHA VIRAGO 250
2004-2009 PIAGGIO BEVERLY 250
2009-2100 KYMCO DOWNTOWN 300i
Όταν βάλεις τη σωστή φωτογραφία, θα πάρεις και απάντηση :PΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Μα πείτε ρε, δεν είναι έρωτας?![]()
Life begins at 45°.
αντέχεις τόση συγκίνηση?
η κοπελίτσα έπιασε το στήθος της λες και είδε τον Ρουβά γυμνό![]()
Για κάτι τέτοια δε θα βάλω ΠΟΤΕ μονόσελο.
Life begins at 45°.
εεεχμ, ΟΧΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Μα πείτε ρε, δεν είναι έρωτας?![]()
ωρε Μπάμπη, πώς νιώθεις που εντυπωσιάστηκε τόσο για το μοτοσακό σου και όχι για σένα...?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αντέχεις τόση συγκίνηση?
η κοπελίτσα έπιασε το στήθος της λες και είδε τον Ρουβά γυμνό![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ωρε Μπάμπη, πώς νιώθεις που εντυπωσιάστηκε τόσο για το μοτοσακό σου και όχι για σένα...?
σαν 50άρης επιχειρηματίας...if u know what i mean...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ωρε Μπάμπη, πώς νιώθεις που εντυπωσιάστηκε τόσο για το μοτοσακό σου και όχι για σένα...?
Χαρηκε γιατι το κοριτσακι του ειπε οτι αυτο το εργαλειο ειναι πιο ομορφο απο το GN 125 του πρωην της... :rotflmao::rotflmao:
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
μπα ο πρώην είχε χαγιαμπούζα...i u know what i mean...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Χαρηκε γιατι το κοριτσακι του ειπε οτι αυτο το εργαλειο ειναι πιο ομορφο απο το GN 125 του πρωην της... :rotflmao::rotflmao:
γεια σου ρε Ζευκα κ@υλιαρη!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
σαν 50άρης επιχειρηματίας...if u know what i mean...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.