Σελίδα 41 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 667

Θέμα: MotoGP 2013 Pre-Season

φανατικα ANTIFAνατικος! Το avatar του/της giannis21
    Live Timing - MotoGP Jerez Test 2013
    MotoGP
    Session 3
    Time Remaining:
    07:
    36:
    30

Po. Name TeamGap First
    1CRUTCHLOW C.Monster Yamaha Tech 31:39.511
    2ROSSI V.Yamaha Factory Racing Team+0.224
    3BRADL S.LCR Honda MotoGP+0.464
    4LORENZO J.Yamaha Factory Racing Team+0.594
    5MARQUEZ M.Repsol Honda Team+0.619
    6IANNONE A.Energy T.I. Pramac Racing Team+0.820
    7HAYDEN N.Ducati Team+0.859
    8DOVIZIOSO A.Ducati Team+1.005
    9PIRRO M.Ducati Test Team+1.370
    10DE PUNIET R.Power Electronics Aspar+1.460
    11SMITH B.Monster Yamaha Tech 3+1.623
    12ESPARGARO A.Power Electronics Aspar+1.707
    13CORTI C.NGM Mobile Forward Racing+1.932

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Δειχνει δοντια ο γιατρος...Δεν ειναι φαφουτης!!Κ σημερα παει για ταχυτερο...
    Το μεγαλυτερο πρωταθλημα θα ναι το φετινο!!!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από giannis21 Προβολή μηνύματος
    Live Timing - MotoGP Jerez Test 2013
    MotoGP
    Session 3
    Time Remaining:
    07:
    36:
    30

Po. Name TeamGap First
    1CRUTCHLOW C.Monster Yamaha Tech 31:39.511
    2ROSSI V.Yamaha Factory Racing Team+0.224
    3BRADL S.LCR Honda MotoGP+0.464
    4LORENZO J.Yamaha Factory Racing Team+0.594
    5MARQUEZ M.Repsol Honda Team+0.619
    6IANNONE A.Energy T.I. Pramac Racing Team+0.820
    7HAYDEN N.Ducati Team+0.859
    8DOVIZIOSO A.Ducati Team+1.005
    9PIRRO M.Ducati Test Team+1.370
    10DE PUNIET R.Power Electronics Aspar+1.460
    11SMITH B.Monster Yamaha Tech 3+1.623
    12ESPARGARO A.Power Electronics Aspar+1.707
    13CORTI C.NGM Mobile Forward Racing+1.932
    Σύμφωνα με την ιδέα του έντο παντού ο Γιαννονε γκαμεί μέχρι και Ρόσσι ...
    (το Ντόβι τον έχει κάνει κόσκινο)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Σύμφωνα με την ιδέα του έντο παντού ο Γιαννονε γκαμεί μέχρι και Ρόσσι ...
    (το Ντόβι τον έχει κάνει κόσκινο)
    Και λίγα λες. Τον βλέπω στα 4 απ΄τον Espargaro τον Ροσέα μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Εβδομωγδοα τα ντουκατι...

Ειπα και , υπάρχει Ζωή μετά τον κεισι...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Και λίγα λες. Τον βλέπω στα 4 απ΄τον Espargaro τον Ροσέα μόλις ξεκινήσουν οι αγώνες.
    Σοβαρέψου ρε Βύρωνα, πετάει ο άλλος ένα άσχετο και πιάνεσαι να υπερασπιστείς την τιμή της παρθένας. Ποιος έντο παντού άφησε να εννοηθούν αυτά? Αλήθεια είναι τόσο δυσνόητα τα γραπτά μου?

@Ρε κτηνε ρε
    Αν ο γιανόνες και ο καθένας πάνε πιο γρήγορα το ίδιο μοτοσακό που οδήγησε και ο θεός Ρόσι να μην το πούμε μην πάει καταλάβετε λάθος εσείς ότι δεν εννοούμε πως θα πάει για πρωτάθλημα?
    Ρε συ τι λες?
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Καλό είναι να έχεις μια δική σου γνώμη
    χαχαχαχαχα είσαι θεός

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Μετα απο την Ducati o Ροσσι ακομα και χαρλευ να οδηγουσε θα του φαινοταν παιχνιδακι.
    Κατα γενικη ομολογια ηταν αποτυχια το σχεδιο χωρις πλαισιο.
    Το σουπερ θα ηταν να ετρεχε και ο Στονερ με την Χοντα...θα ηθελα να δω μονομαχια στη Λαγκουνα Σεκα
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Σοβαρέψου ρε Βύρωνα, πετάει ο άλλος ένα άσχετο και πιάνεσαι να υπερασπιστείς την τιμή της παρθένας. Ποιος έντο παντού άφησε να εννοηθούν αυτά? Αλήθεια είναι τόσο δυσνόητα τα γραπτά μου?

@Ρε κτηνε ρε
    Αν ο γιανόνες και ο καθένας πάνε πιο γρήγορα το ίδιο μοτοσακό που οδήγησε και ο θεός Ρόσι να μην το πούμε μην πάει καταλάβετε λάθος εσείς ότι δεν εννοούμε πως θα πάει για πρωτάθλημα?
    Ρε συ τι λες?
    Λέω ότι ο Ρόσσι είχε (τότε) την gp13 ενώ ο ΓιαΝΝονε και ο Ντόβι τη Gp13,5. Με το ίδιο πλαίσιο μεν αλλά με πιο καλή κατανομή μαζών.
    Λέω ακόμα ότι θα βρουν το μπελά τους με το τρελάρα το ΓιαΝΝονε οι άλλοι ντουκατίστι...

υγ Η ντουκάτι είναι δραματικά πίσω και ίσως έπρεπε να αρχίσουν από το 0 και όχι να παλεύουν ν αλλάξουν σιγά σιγά.
    Δεν το υπογράφω αυτό το τελευταίο.

Α! έγραψες αυτό:
    Σύμφωνα με την ιδέα του έντο παντού ο Γιαννονε γκαμεί μέχρι και Ρόσσι ... (το Ντόβι τον έχει κάνει κόσκινο)
    και εννοούσες αυτό:
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Λέω ότι ο Ρόσσι είχε (τότε) την gp13 ενώ ο ΓιαΝΝονε και ο Ντόβι τη Gp13,5. Με το ίδιο πλαίσιο μεν αλλά με πιο καλή κατανομή μαζών.
    Λέω ακόμα ότι θα βρουν το μπελά τους με το τρελάρα το ΓιαΝΝονε οι άλλοι ντουκατίστι...

ok sorry #mybad
    (δεν θα σε πετύχω ρε σιδερόκωλε;...)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Τα γραπτά σου δεν είναι δυσνόητα. Είναι προκατειλημμένα, όπως και τα δικά μου βεβαια και δεν το έχω κρύψει ποτέ οτι είμαι Ροσσικός. Απλά οι αντι-ροσσικοί έχετε πλάκα όταν προσπαθείτε με κοπτοραπτική και επιλεκτικά συμπεράσματα να μειώσετε αυτό που έχει πετύχει ο Ρόσσι.

Ο δόντιας γρήγορος ή όχι θα μείνει ως ένα ιδεατό πουλέν μοτοτζιπιολογίας του τι ΘΑ έκανε αν δεν πήγαινε να ψαρέψει κακκαρέλους. Κλάιν μάιν...

Ο «άλλος» δεν χρειάζεται υποστήριξη...ιδίως αυτός. Απλά όταν πετάς το καρότο, οτι ο Dovi ήταν 2" γρηγορότερος του Rossi με το τριμπούρδελο, αυτόματα οδηγείς την κουβέντα οτι ο ένας είναι κουλός και ο άλλος το χαμένο ταλέντο που το ΄φαγαν οι κλίκες. Παπάρια μάντολες...
    Μόλις λήξει το φραγκάτο συμβόλαιο με το Dulapi, θα την κάνει για κανένα WSBK επειδή «έχει πολλά ακόμα να δώσει στο άθλημα και του αρέσουν οι νέες προκλήσεις».
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τα γραπτά σου δεν είναι δυσνόητα. Είναι προκατειλημμένα, όπως και τα δικά μου βεβαια και δεν το έχω κρύψει ποτέ οτι είμαι Ροσσικός. Απλά οι αντι-ροσσικοί έχετε πλάκα όταν προσπαθείτε με κοπτοραπτική και επιλεκτικά συμπεράσματα να μειώσετε αυτό που έχει πετύχει ο Ρόσσι.
    Ω μπατ οφκόρς σερ βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο να πεις πως προσπαθεί να μειώσει τις επιτυχίες του Ρόσι. Δεν ξέρεις σου λέω και συνεχίζεις το ίδιο ύφασμα.
    Πρόχειρα γιατί να ξανακάνω κουβέντες του παρελθόντος είναι 2 μάτς, τον πρίγκιπα τον έχω εξυμνήσει πάρα πολύ, αλλά και τον έχω κράξει όταν έκανε μαλακίες. Βλέπεις έχω την πολυτέλεια να μην φοράω κίτρινα γυαλιά και να μπορώ να διακρίνω διαφορετικά απο τους σταυροφόρους που στην ουσία προσβάλουν τον ίδιο τον βάλε και εκτίθενται με τις παπαριές που πετάνε για τον ίδιο και τους άλλους αναβάτες.

Ο δόντιας γρήγορος ή όχι θα μείνει ως ένα ιδεατό πουλέν μοτοτζιπιολογίας του τι ΘΑ έκανε αν δεν πήγαινε να ψαρέψει κακκαρέλους. Κλάιν μάιν...
    Και σπεύδεις να με επιβεβαιώσεις. Τι σχέση έχει ο Στόνερ ρε συ? Για τον Βάλε δεν λέμε? Είδες που σε κάθε ευκαιρία πετάτε χολή και όταν σας το λένε είναι οι άλλοι αντιρόσι? Μόνος σου εκτίθεσαι στο ξανάπα.

όταν πετάς το καρότο, οτι ο Dovi ήταν 2" γρηγορότερος του Rossi με το τριμπούρδελο, αυτόματα οδηγείς την κουβέντα οτι ο ένας είναι κουλός και ο άλλος το χαμένο ταλέντο που το ΄φαγαν οι κλίκες. Παπάρια μάντολες...
    Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα, απόρροια των κίτρινων γυαλιών που φοράς.
    Εγώ λέω πως ο Βάλες ο θεός τσίμπησε 30 μύρια απο τους κόκκινους και ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. Σε αυτό τον κατηγορώ γιατί μπορούσε να πάει καλύτερα απο αυτά τα αίσχη αποτελέσματα που έφερνε σε κάποιες πίστες.
    Αν δεν βλέπεις πως ακόμα και οι νέοι πάνε καλύτερα απο εκείνο το αίσχος άλλαξε χρώμα γυαλιών.
    Για άλλη μια φορά λοιπόν αν δεν ξέρεις ή δεν κατανοείς μην πετάς ντουφεκιές πως τον είπα ποτέ κουλό.

Bonus για να πάρεις μια γεύση του τι εννοούμε όταν λέμε πως είναι σταθερός ο Γιώργος http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=13654

Ο «άλλος» δεν χρειάζεται υποστήριξη...ιδίως αυτός. Απλά όταν πετάς το καρότο, οτι ο Dovi ήταν 2" γρηγορότερος του Rossi με το τριμπούρδελο, αυτόματα οδηγείς την κουβέντα οτι ο ένας είναι κουλός και ο άλλος το χαμένο ταλέντο που το ΄φαγαν οι κλίκες. Παπάρια μάντολες...
    Μόλις λήξει το φραγκάτο συμβόλαιο με το Dulapi, θα την κάνει για κανένα WSBK επειδή «έχει πολλά ακόμα να δώσει στο άθλημα και του αρέσουν οι νέες προκλήσεις».
    +1190
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Δηλαδή, έχει (έχετε) ποντάρει ρέστα σε μια μέρα δοκιμών όπου στις 3 πρώτες θέσεις ήρθαν 2 μη εργοστασιακά.
    Έγινε το ότι να'ναι και ακόμα εκεί στο κόλλημα.
    Ο Carl μάλιστα έγραψε τον χρόνο στην μέση του long run
    Ο πεντρόσα την έκανε γιατί πόναγε (αν κατάλαβα καλά) και ο Κοντογιώργης έκανε 22 γύρους σε ρυθμό δεύτερης θέσης (με τους περσινούς χρόνους)

http://www.motomatters.com/analysis/...und_up_cr.html

"Rossi had not done a long run today, focusing instead on shorter runs and testing a new chassis. It was not a big improvement, as far as he could tell, offering greater stability, but making corner entry slightly worse, and he has ruled out using it in the first two races. Conditions were not ideal for testing a new chassis properly, however. To give it a full workout requires pushing the bike to the limit, and that can only really be done on a dry track with good grip. Today was not a day to be taking risks for the sake of a minor improvement."
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akaposto Προβολή μηνύματος
    Ο πεντρόσα την έκανε γιατί πόναγε (αν κατάλαβα καλά) "
    Το ότι έφυγε είναι πιο ανησυχητικό από το να έμενε…
    (είπε ότι δεν έχουν κάτι να κάνουν πια εκεί)
    Και δεν έφυγε μόνο αυτός την έκαναν όλοι.
    Πάει να πει ???

Παρόμοια θέματα

1. MotoGP 2014 Pre-Season
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2014, 23:15
  2. SBK 2014 pre season
    από endopandou στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2014, 19:33
  3. MotoGP 2013, Round 2 Circuit of the Americas
    από akaposto στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 250
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2013, 08:26
  4. MotoGP 2013, Round 1 Qatar
    από chr1s_86 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 350
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2013, 09:58
  5. MotoGP 2006 Compilation v2.0 (Full Season)
    από vassilis88 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2007, 18:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF