Σελίδα 41 από 52 ΠρώτοΠρώτο ... 31363738394041424344454651 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 780

Θέμα: Ποια θεωρείτε την ιδανικότερη μοτό για βόλτα, ταξίδι και εκδρομή;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Εσυ απο τον Μαιο Ιουνιο αν ολα πανε κατ'ευχην θα τα χασεις ολα αυτα και θα ευχεσαι να μη μου μιλαγες για το ΚΤΜ γιατι οταν το παρω θα πεσει βροχη ερωτησεων(αν και τα πιο πολλα μαλλον τα βρηκα). Απλα τωρα υπαρχει ενα διλλημα λογω της πτωσης των τιμων 950 η 990; Αστα εχω χασει τον υπνο μου με αυτο το ερωτημα χεχε. Μηπως να ξεκινησω τα ναρκωτικα και εγω;
    950 από 2004 και μετά.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    950 από 2004 και μετά.
    Valure for money φάση κι έτσ'? Ή συντρέχει κάποιος άλλος λόγος? (Είναι πιο αξιόπιστο από το 990 ή δεν ξέρω γω τι)

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Valure for money φάση κι έτσ'? Ή συντρέχει κάποιος άλλος λόγος? (Είναι πιο αξιόπιστο από το 990 ή δεν ξέρω γω τι)
    Θεωρώ ότι είναι καλύτερα στημένο από το 990, μπορείς να ρυθμίσεις πολύ πιο εύκολα το μείγμα σου & να κάνεις ότι θες, καλύτερες αναρτήσεις full ρυθμιζόμενες και το απλό, όχι μονο το S, πιο ψηλό το απλό 950 από το απλό 990, πιο όμορφο

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ ότι είναι καλύτερα στημένο από το 990, μπορείς να ρυθμίσεις πολύ πιο εύκολα το μείγμα σου & να κάνεις ότι θες, καλύτερες αναρτήσεις full ρυθμιζόμενες και το απλό, όχι μονο το S, πιο ψηλό το απλό 950 από το απλό 990, πιο όμορφο

Το καρμυλατέρ κάνει μια μικρή διαφορά, καίει λίγο λιγότερο και το 950 είναι λίγο ποιο άγριο και ποιο γρήγορο στις τελικές από το 990, για όποιον είναι ικανός να νοιώσει τέτοιες μκροδιαφορές...Και τα δύο ρυθμίζονται στο μείγμα, ανάλογα τα γούστα αλλά λίγοι εώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θα το κάνουν μόνοι τους και για τα δύο μοντέλα...
    ΚΑΜΙΑ διαφορά στην ρύθμιση των αναρτήσεων, πλήρως ρυθμιζόμενες ΟΛΕΣ...
    Πιο όμορφο το 950;!!! υποκειμενικό και υπερβολικό θα έλεγα, μιας και είναι ακριβώς ίδια με διαφορές λιγότερες και από ομοζυγωτικά δίδυμα (λίγο στο ύψος και στους χρωματισμούς...δεν νομίζω ότι είναι κριτήριο επιλογής...)
    Και φτάνουμε στην μοναδική ουσιαστική διαφορά το ύψος της σέλας...αν θεωρούμε εκ προοιμίου ότι ψηλότερο= καλύτερο τότε οκ...Καλύτερα όμως να το δούμε ποιο ανοιχτόμυαλα και ψύχραιμα, όπως το είδε και η ΚΤΜ το 2006 και αποφάσισε να το χαμηλώσει, κάτι λίγο, μη φανταστείς, αφήνωντάς το βέβαια και πάλι το ψηλότερο της κατηγορίας... ΑΝ λοιπόν είσαι πάνω από 1,80, αθλητικός και "χεράς" με τάσεις ξεκάθαρα χωμάτινες και ΧΡΗΜΑΤΑ να διαθέτεις για το τίμημα και την συντήρηση μιας χιλιάρας που θα λιώνεις στο χώμα, τα μονοπάτια, τα βουνά και τα ρυάκια μάλλον έχεις βρει το ταίρι σου...950...
    Διαφορετικά αν είσαι από 1,70+ νορμάλ καθημερινός οδηγός με ταξιδιωτικές ανησυχίες που ξεφευγουν από τα όρια της ασφάλτου, χωρίς τρελές οδηγικές ικανότητες στο χώμα και χωρίς να μπορείς να ρισκάρεις πολύ λόγο οικονομικής στενότητας, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάρεις μια μηχανή που δεν φτάνεις να πατήσεις κάτω, δεν μπορείς να μανουβράρεις και να κάνεις λίγο πίσω και θα ψάχνεις σκαλάκι για κατέβεις με άνεση και ασφάλεια...Πας στο 990 και γουστάρεις μια χαρά μιας και είναι και καλύτερα στημένο για τον δρόμο (με άντίστοιχες δυσδιάκριτες διαφορές με του 950 στο χώμα ...)
    Αυτά στη θεωρία...στην πραγματικότητα οι 2 παραπάνω τύποι που παρουσίασα έχουν ήδη κάνει την υπερβασή τους και έχουν αγοράσει κάτι που μάλλον δεν θα αξιοποιήσουν ποτέ 100% και θα μπορούσαν να αγοράσουν και κάτι υποδεέστερο και φτηνότερο για να κάνουν τα γούστα τους μια χαρά, αλλά έλα που είμαστε και ψώνια...
    Σχετικά με το Τέρενς και το ερωτημά του θα μείνω μόνο στο θέμα "προτεραιότητες"...αυτές καθορίζουν τις επιλογές μας...και επειδή και σκύλος ολόκληρος και η πίτα χορτάτη, ή κάπως αντίθετα τεσπά, δεν γίνονται ή θα πας σε ένα λόουπροφάιλ Στρώμα 650 "τίμιο και εργατικό" ή στην άλλη άκρη βρίσκονται τα "γυαλιστερά" και ακριβά με χαρακτήρα όμως, όπως συνηθίσαμε να λέμε...διαλέγεις και παίρνεις ΑΦΟΥ πρώτα ρωτήσεις την τσέπη σου και την γυναίκα σου ενίοτε...
    Αν είχα φράγκα δαγκωτό ΚΤΜ 1190...

υ.γ. Το θέμα 950 ή 990 το εξάντλησα λέμε...πάντα όμως θα κατέληγα το ποιο καλό "value for money" της αγοράς...για μένα ήταν τελικά 990...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Εσυ απο τον Μαιο Ιουνιο αν ολα πανε κατ'ευχην θα τα χασεις ολα αυτα και θα ευχεσαι να μη μου μιλαγες για το ΚΤΜ γιατι οταν το παρω θα πεσει βροχη ερωτησεων(αν και τα πιο πολλα μαλλον τα βρηκα). Απλα τωρα υπαρχει ενα διλλημα λογω της πτωσης των τιμων 950 η 990; Αστα εχω χασει τον υπνο μου με αυτο το ερωτημα χεχε. Μηπως να ξεκινησω τα ναρκωτικα και εγω;

Τα συνιστω ανεπιφυλακτα

Σε σχεση με το διλημμα τωρα, και με την ελευση του τσαμπα TuneEcu, ο μονος λογος να προτιμησει κανεις το 950 (εκτος απο το κοστος) ειναι η μανουρα που απαιτει το 990 σε οτι εχει να κανει με τρομπα και φιλτρα βενζινης. Θες ενα ολοκληρο πρωινο να αλλαξεις φιλτρο πχ. Αυτο ειναι η αχχιλειος πτερνα του 990 σε σχεση με το 950, γιατι τα υπολοιπα ηλεκτρονικα του ψεκαστου δεν προκειται ποτε να παθουν τιποτα.

Η αγορα εχει ως εξης ,αν δεν κανω λαθος.
    Τα 950 πανε στα 3-5, τα 06-08 990 πανε στα 5-7 και τα 09+ 990 πανε στα 7+
    Αν υποθεσουμε οτι αυτα τα νουμερα ειναι πραγματικα και αναφερονται σε μηχανες με παρομοια χιλιομετρα, τοτε η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι δεν αξιζει κανεις να δωσει 1-2χιλ παραπανω για να παει απο καρμπυρατερ σε ψεκασμο. Δεν προκειται οδηγικα ποτε να απολαυσεις αυτην την χρηματικη διαφορα, με δεδομενο οτι τα καρμπυρατερ του 950 ειναι εξαιρετικα στην λειτουργια τους και το οτι σε γενικες γραμμες οι διαφορες ειναι τοσο μικρες που το μονο που εχει νοημα να προσεξεις ειναι η κατασταση της μηχανης και του εγκεφαλου του προηγουμενου ιδιοκτητη.

Προσωπικα θα επερνα το φτηνοτερο 950 που θα εβρισκα σε καλη κατασταση.
    990 θα επερνα μονο αν ηθελα οπωσδηποτε ABS.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

αν γράψαμε 41 σελίδες για να καταλήξουμε σε ΚαΤιΜά, θα πηδηχτώ από το φόρουμ.....

εγω παντως μετα απο 41 σελιδες....αλλαξωπιστησα και ψαχνω για μεταχειρι v strom
    να παω σε γιατρο να το κοιταξω??

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cristof40 Προβολή μηνύματος
    Εξαρταται απο το τι εψαχνες πριν...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Εξαρταται απο το τι εψαχνες πριν...
    οτι και ο terens

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    συμφωνα με αυτο: http://www.moto.gr/forums/showthread...isle+of+man+tt εγω πιστευω οτι το κρυπτονακι πρεπει να μπει μεσα στις πρωτες επιλογες του φιλου...(το γαμ... που το γαμ... το θεμα)
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    αν γράψαμε 41 σελίδες για να καταλήξουμε σε ΚαΤιΜά, θα πηδηχτώ από το φόρουμ.....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ...............ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Κάποιοι άλλοι όμως είτε δέν θέλουν ή δέ μπορούν νά άσχολούνται,νά μή τό πώ άλλιώς.......
    Πίστεψε με τό τελευταίο πού είχα στό μυαλό μου κάνοντας αύτήν τήν κουβέντα ήταν
    τό πιό μηχανάκι θά μού πρότειναν οί συμφορμίστες......
    Ή γκλαμουριά,τό δήθεν,οί ψευτοσίκ,οί χλεχλέδες,οί ντεμέκ καθωσπρέπει κ.λ.π....κ.λ.π.....
    είναι μερικά άπό τά πράμματα πού προσπάθησα νά έκμαιεύσω περνώντας τα μέσα άπό τήν κουβέντα μας.....
    ΑΛΛΑ,χλωμό τό βλέπω......τό άποτέλεσμα.
    Πάντως εύχαριστώ όλους όσους έγραψαν τή γνώμη τους όμορφα,μέ είλικρίνεια κι άς μήν ήταν αύτό τό
    ζητούμενο γιά μένα.
    Έσύ πάντως έχεις ένα πολύ ώραίο μηχανάκι πού είναι άπό τά καλύτερα στό είδος.
    Καλές βόλτες ΑΕΚΑΡΑ.......
    Τήν Πέμπτη τό βράδυ,ήμουνα εύτυχισμένος.
    Πώς νά μήν είμαι βλέποντας τόν ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ Χουανφράν νά τούς διώχνει άπό τό γήπεδο..??
    Γιατί ώς γνωστόν οί άνθρωποι δέν άντέχουν καί τήν ήττα έτσι πού τούς έμαθαν.
    ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΘΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ...??
    Μιά άθλια διοίκηση,μιά όμάδα πού παλεύει νά σωθεί καί ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...!!!
    Άν ήταν στή θέση μας ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΚΟΡΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ....!

ΥΓ. Ό Καράμπελας είναι γιά τά δύσκολα παιχνίδια,δέν παίζει μέ πεταμένους ........ΧΟ...ΧΟ...ΧΟ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    συμφωνα με αυτο: http://www.moto.gr/forums/showthread...isle+of+man+tt εγω πιστευω οτι το κρυπτονακι πρεπει να μπει μεσα στις πρωτες επιλογες του φιλου...(το γαμ... που το γαμ... το θεμα)

ΔΕ ΓΑΜ@ΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.............ΤΙ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..??

Έδώ χαλαροί είμαστε..........καί τέτοια θέλουμε.

ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.............

Πλάκα....

οτι και ο terens
    Τοτε θες ψυχιατρο με ειδικευση στα suzuki

Εγώ πιστεύω οτι για όλες τις μετακινήσεις οι γκαζάτοι θέλουν σούπερσπορ, οι κατασταλαγμένοι αντβέντσουρ, οι σπορτίβ εντουράκια οι "μάγκες κυριλέ" Χάρλεϊ, οι "εκλεπτυσμένοι" BMW, οι συντηρητικοί VStrom ή Crossturer. Εγώ θέλω etrack και εσύ Vstrom. Άν αυτό είναι ευκαιρία να κράξουμε τους δήθεν, δεν ξέρω αν είναι και τόσο σωστό. Ο κάθε ένας παίζει ένα ρόλο στη ζωή του που κάποιοι άλλοι θα θεωρήσουν δήθεν, ή κάπως και θα τους ενοχλήσει. Άς κάνει ο καθένας το κέφι του αρκεί να μην κάθεται στο σβέρκο του γείτονά του και όλα καλά. Η κριτική του τί κάνει ο γείτονας και γιατί το κάνει, με έχει κουράσει.
    Αυτά.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2017, 13:15
  2. νεες μοτο για την ΕΛ.ΑΣ.
    από road spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2006, 11:58
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:27