ΣΥΝΟΠΤΙΚα
Παρέα : το Α και το Ω...θα μπορούσα να γράψω ένα σεντόνι για να εξυμνησω τον καθένα , αλλά θα αρκεστώ στα λόγια του ποιητή
είστε όλοι τεράστιοι χ@β@λεδες, φτου σου Βασκα (μην σε ματιαξω) που δεν ήρθες
Διαδρομή : απλά…. ΤΑ ΣΑΓΩΝΙΑ ΚΑΤΩ
Ρυθμοί : ασφαλείς ..νομίζω ότι ολοι ευχαριστηθήκαμε οδήγηση και γυρίσαμε ξεκούραστοι.
Καιρός : από το πρωί μέχρι το βράδυ ΜΑΣ ΤΡΟΛΛΑΡΕ συνέχεια…
4 εποχές μέσα σε 4 ώρες … Ήλιος , ζέστη , κρύο , βροχή , αέρας ,μαύρα σύννεφα ,Ήλιος με βροχή , Ήλιος , συννεφιά , αέρας φτου κι απ την αρχή κ.λ.π –κλπ
Φαγητό: στην φύση δεν μας άφησε ο καιρός….. ΑΛΛΑ
Πήραμε την εκδίκηση μας στην πλατεία Λιδορικίου που βίωσε ένα σουρεαλ σκηνικό με πασχαλινή διακόσμηση γεμάτη σεξουαλικά υπονοούμενα , γκαζακια , τηγανια , γεμιστα, λουκανικα , μπαγκαζιερες – φουρνακια , τυρια , σάντουιτς, κεικ , κρασια , ρακες , Γονιδης από κλαρινο –μπαρ-καφε ,καμπανες , φωνές , γέλια μέχρι δακρύων και όλα αυτά υπο το βλοσυρό βλέμμα του Γεώργιου Καραϊσκάκη και του γερο-πλάτανου …
Χαθήκαμε : σε κάθε σωστη βολτα πρέπει τουλάχιστον μια φορά να χαθείς.
Το καταφέραμε στην Θήβα άλλα ξανασυναντήθηκε τυχαία πριν την Αλίαρτο.
Απρόοπτα: έφυγα διβαλιτσος και γύρισα τριβαλιτσος .
Τι με χάλασε : το κορμί με το σκεπασμένο σεντόνι στην άσφαλτο στο ύψος της Χαλυβουργικής ….
ΥΓ
Ναι , όλα τα είχα μαζί μου ο μ@λ@κας , αλλά μια φωτογραφική δεν αξιώθηκα να φέρω…
Βαλτε καμια φωτο απ αυτες τις γ@μ@τες ακόμη ρε (να τις σώσω να τις έχω) ….
![]()
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 02/05/2014 στις 10:58.
Τωρα αυτο αμα το δει το κοριτσι μου θα κλαιει....δεν με ειχε για μ@λ@κα....
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
κατ αρχήν για να με πάει σερπαντίνα θέλω από Λιντλ και πάνω.
Ξέρεις τι σκατά τρώω κάθε μέρα?
(Τυρόπιτες χωρίς τυρί, Λουκανικόπιτα με λουκάνικο εισαφωγής απ την Αντίγκουα... κλπ κλπ)
ανανήψαντας
Ψυχοβροχούλη περαστικά και αγύριστα και κακή του ώρα του μαλάκα.
Μαζί με αυτά τα ευχολόγια, να στείλω παράσημα ανοιχτής παλάμης στα κακά τα μάτια και τους μάστορες της Givi απανταχού της υφηλίου. Ρε ΜΑΛΑΚΕΣ μηχανολόγοι, ρε ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ "μάστορες", κάγκελα μπαγκαζιέρας σε δύο κομμάτια και το δεύτερο με πονταρισιά πάνω κάτω, αμέσως μετά από στήριγμα; Αλλά έτσι κάνετε εσείς οι "παντογνώστες", "έλα Λουίτζι ο Μάριο είμαι, μην είσαι στρόντζο, ΞΕΡΩ ΕΓΩ το βλέπω με το μάτι, θ'αντέξει, μασίφ σίδερο ντεν χρειάζεται, σι;". Χτες λοιπόν έσπασε το ένα μπράτσο κουβαλώντας μιά βαλίτσα με το μαγικό φορτίο των πέντε κιλών σύνολο, σήμερα έσπασε και το άλλο κάπου στο δρόμο και έφυγε για πάντα μακριά μου και ελπίζω απλά να μην χτύπησε κανείς γιατί δεν έχω ιδέα που έπεσε. Και να πω και πάλι καλά που δεν έφυγε χτες ΜΑΖΙ με τη βαλίτσα; Πάλι καλά.
Μιλ μερσί σε όλα τα παιδάκια που βοήθησαν και στον διβάλιτσο άρτια εξοπλισμένο μοδεράτορα που έγινε τριπλέτος για να γυρίσει τη βαλίτσα πίσω.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πάντα τέτοια (χωρίς τις στραβές)..![]()
safety doesn't happen by accident
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).