Κάτσε γιατί μπερδευτήκαμε
1. Δεν ήμουν μέρος της ΕΛΙΤ των ΕΔ, αλλά εχω περασει πολλές ώρες/μερες στο Καντήλι
2. Δεν παραπέμπουν πουθενά σ' αυτα που γράφεις, ένας ένοπλος ένστολος, θα πρέπει να ειναι εκπαιδευμένος στη χρήση του όπλου του. Όχι μόνο να ρίχνει αλλά και πότε και πως να ρίχνει.
3. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι εξοργιστικά λεπτή και δύσκολη απόφαση να βγαλεις όπλο, αλλά τι να κάνουμε τώρα, υπάρχουν νόμοι κι ακόμα χειρότερα προιστάμενοι, που δεν τους γουσταρετε απ' οτι καταλαβαίνω. Ε, υπάρχει και η λύση της παραίτησης. Το έκανε ξάδερφός μου.. (κι από μπατσος τώρα έχει χοιροστάσιο

χωρίς πλάκα). Η αδερφή του παραμένει για λιγο ακομα αλλά δεν της φτανουν τα 680 για να ζήσει μακρυα απο το σπιτι των δικών της και το σκέφτεται.
4. Δεν ειμαστε αυτόπτες μάρτυρες αλλά βγαίνει ο κάθε ένστολος σε καθε περιστατικό και το βγάζει λάδι.. ε δεν μπορεί να μην κάνει κάποιος λάθος σ αυτο το σώμα, τι διάολο, όλοι άριστοι;
5. Στο συγκεκριμένο, ξανά δεν ήμασταν μαρτυρες, ο ένας τραυματιστηκε (και περαστικά του), ο άλλος δεν κινδύνευσε, και πυροβολησε. Αν ήταν πλατη, γεια σας. Αν δεν ήταν πλάτη, τότε αν δεν τον σημαδεψε, δεν ξέρει απο σημάδι.
6. Εχεις ακούσει για περιστατικά που σε ένοπλες συμπλοκές σκοτώθηκαν αθώοι πολίτες απο πυρα αστ/κών, εκει τι λέμε; Σόρρυ φιλαράκι, εν θερμώ;
Λυπάμαι πολύ, είστε σε πολύ δύσκολη θέση για πολλούς λόγους.