Σελίδα 41 από 49 ΠρώτοΠρώτο ... 313637383940414243444546 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 723

Θέμα: Τι θα γίνει με τις κλοπές;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Κάτσε γιατί μπερδευτήκαμε
    1. Δεν ήμουν μέρος της ΕΛΙΤ των ΕΔ, αλλά εχω περασει πολλές ώρες/μερες στο Καντήλι
    2. Δεν παραπέμπουν πουθενά σ' αυτα που γράφεις, ένας ένοπλος ένστολος, θα πρέπει να ειναι εκπαιδευμένος στη χρήση του όπλου του. Όχι μόνο να ρίχνει αλλά και πότε και πως να ρίχνει.
    3. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι εξοργιστικά λεπτή και δύσκολη απόφαση να βγαλεις όπλο, αλλά τι να κάνουμε τώρα, υπάρχουν νόμοι κι ακόμα χειρότερα προιστάμενοι, που δεν τους γουσταρετε απ' οτι καταλαβαίνω. Ε, υπάρχει και η λύση της παραίτησης. Το έκανε ξάδερφός μου.. (κι από μπατσος τώρα έχει χοιροστάσιο χωρίς πλάκα). Η αδερφή του παραμένει για λιγο ακομα αλλά δεν της φτανουν τα 680 για να ζήσει μακρυα απο το σπιτι των δικών της και το σκέφτεται.
    4. Δεν ειμαστε αυτόπτες μάρτυρες αλλά βγαίνει ο κάθε ένστολος σε καθε περιστατικό και το βγάζει λάδι.. ε δεν μπορεί να μην κάνει κάποιος λάθος σ αυτο το σώμα, τι διάολο, όλοι άριστοι;
    5. Στο συγκεκριμένο, ξανά δεν ήμασταν μαρτυρες, ο ένας τραυματιστηκε (και περαστικά του), ο άλλος δεν κινδύνευσε, και πυροβολησε. Αν ήταν πλατη, γεια σας. Αν δεν ήταν πλάτη, τότε αν δεν τον σημαδεψε, δεν ξέρει απο σημάδι.
    6. Εχεις ακούσει για περιστατικά που σε ένοπλες συμπλοκές σκοτώθηκαν αθώοι πολίτες απο πυρα αστ/κών, εκει τι λέμε; Σόρρυ φιλαράκι, εν θερμώ;

Λυπάμαι πολύ, είστε σε πολύ δύσκολη θέση για πολλούς λόγους.
    θα σου απαντησω ενα ενα για να τελειωνουμε ομορφα.

1. Το οτι περασες στρατιωτικη εκπαιδευση δεν σε κανει κριτη κανενος για χρηση οπλου σε αντικειμενου που δεν εχει καμμια σχεση με οτι εκπαιδευτηκες εσυ.

2. Ο νομος περι χρησης οπλου ειναι σαφης και ολοι ειναι ενημερωμενοι. Απο κει και μετα καμμια σχεση οτι λες με οτι ισχυει. Με βαση τα γραφομενα σου πρεπει να αφοπλιστουμε και να εχουμε μυγοσκοτωστρες.
    Ο Κορκονεας που εκανε την παπαρια του τιμωρηθηκε. Το αν πρεπει να κριθοουμε ολοι στο σωμα για εναν...ειναι ακυρο και τουλαχιστον ρατσιστικο.

3. Φιλαρακι αμα απειληθει η ζωη μου εν ωρα υπηρεσιας οπως του συναδελφου...κανενας νομος δεν προστατευει τον θητη. Καλα εκανε και του εριξε ο αλλος. Τωρα τα παραιτησης να με συγχωρεις αλλα δεν με αγγιζουν.

4. Μπερδευεις περιστατικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ με περιστατικα Ματατζηδων και ΔΕΛΤΑ και απο κει και μονο φαινεται οτι απλα δεν γουσταρεις την αστυνομια γενικα(και καλα κανεις) οποτε οτι και να λεμε...εμεις φταιμε.

5. Ειναι περιστατικο οπου απειλειται η ζωη καποιου. Αν νομιζεις οτι ο Ελληνας αστυνομικος γινεται HULK σε τετοιες στιγμες και απωθει αυτοκινητα 1.5 τονων...τοτε το 100 θα γινει Dial 100-AVENGERS.

6. Τα περιστατικα που αναφερεις ειναι 2-3 σε οριζοντα 50ετιας και μακαρι να μην υπηρχαν ποτε και φυσικα να μην γινει κατι αντιστοιχο στο μελλον.

η θεση μου σε τετοια περιστατικα ειναι ξεκαθαρη και καθολου δυσκολη.
    γιαυτο ετοιμαζω τον εαυτο μου καθε μερα ωστε να εχω καθαρο μυαλο αν γινεται και οχι για περιστατικα με δικηγορο που απειλησε να με στειλει στον Εβρο γιατι δεν την αφησα να παρκαρει σε χωρο ελεγχομενο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    θα σου απαντησω ενα ενα για να τελειωνουμε ομορφα.

1. Το οτι περασες στρατιωτικη εκπαιδευση δεν σε κανει κριτη κανενος για χρηση οπλου σε αντικειμενου που δεν εχει καμμια σχεση με οτι εκπαιδευτηκες εσυ.
    Δεν πέρασα απλή εκπαίδευση, και συνέχισα και μετά από αυτόν. Όχι στο να ρίχνω μόνο, αυτό είναι το λιγότερο.
    2. Ο νομος περι χρησης οπλου ειναι σαφης και ολοι ειναι ενημερωμενοι. Απο κει και μετα καμμια σχεση οτι λες με οτι ισχυει. Με βαση τα γραφομενα σου πρεπει να αφοπλιστουμε και να εχουμε μυγοσκοτωστρες.
    Ο Κορκονεας που εκανε την παπαρια του τιμωρηθηκε. Το αν πρεπει να κριθοουμε ολοι στο σωμα για εναν...ειναι ακυρο και τουλαχιστον ρατσιστικο.
    Ποιος μίλησε για αφοπλισμό; Το αντίθετο, και μάλιστα εγώ πολύ περισσότερο θέλω να υπάρχουν. Αρκεί να είστε εκπαιδευμένοι. Είστε; Εκ του αποτελέσματος όχι. Τα περιστατικά που γνωρίζω απο πρώτο χέρι ( © MG-Ktinos ) λένε τό αντίθετο.
    3. Φιλαρακι αμα απειληθει η ζωη μου εν ωρα υπηρεσιας οπως του συναδελφου...κανενας νομος δεν προστατευει τον θητη. Καλα εκανε και του εριξε ο αλλος. Τωρα τα παραιτησης να με συγχωρεις αλλα δεν με αγγιζουν.
    Αν απειληθεί. Αν δεν είναι το πρόβλημα. Αυτό με τον νόμο και τον θύτη, δεν το ξέρω, το ξέρουν όμως οι νομικοί.
    4. Μπερδευεις περιστατικα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ με περιστατικα Ματατζηδων και ΔΕΛΤΑ και απο κει και μονο φαινεται οτι απλα δεν γουσταρεις την αστυνομια γενικα(και καλα κανεις) οποτε οτι και να λεμε...εμεις φταιμε.
    Δεν γουσταρω την αστυνομία; Εγώ; Δεν γουστάρω την αυθαιρεσία απ' όπου κι αν προέρχεται. Είτε λέγεται αστυνομία είτε λέγεται αγρότης, φούρναρης κλπ.
    Επίσης αναφέρθηκα σε προσφατη συμπλοκή ΔΕΛΤΑ με κακοποιούς όπου βλήθηκαν αθώοι περαστικοί. Δεν μίλησα για βενζινοκάφτες.
    5. Ειναι περιστατικο οπου απειλειται η ζωη καποιου. Αν νομιζεις οτι ο Ελληνας αστυνομικος γινεται HULK σε τετοιες στιγμες και απωθει αυτοκινητα 1.5 τονων...τοτε το 100 θα γινει Dial 100-AVENGERS.

Δεν ξερω τι ήταν, κι εσυ πολύ πιθανό αφού δεν ήσουν εκεί. Εξ ου και η ένσταση μου στο "καλά του έκανε".
    6. Τα περιστατικα που αναφερεις ειναι 2-3 σε οριζοντα 50ετιας και μακαρι να μην υπηρχαν ποτε και φυσικα να μην γινει κατι αντιστοιχο στο μελλον.

η θεση μου σε τετοια περιστατικα ειναι ξεκαθαρη και καθολου δυσκολη.
    γιαυτο ετοιμαζω τον εαυτο μου καθε μερα ωστε να εχω καθαρο μυαλο αν γινεται και οχι για περιστατικα με δικηγορο που απειλησε να με στειλει στον Εβρο γιατι δεν την αφησα να παρκαρει σε χωρο ελεγχομενο.

Καλά whatever, αν εισαι νηφάλιος και δίκαιος με τον ευατό σου καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, αν όχι, live the dream.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Κοιτα...θιγεις πολυ το θεμα της εκπαιδευσης και προσφατα περασα 5ημερη.

Ε λοιπον οι εκπαιδευτες εκει φροντισανε να ξεκαθαρισουνε το θεμα χρησης οπλου και μαλιστα ηταν κατηγορηματικα αποτρεπτικοι στην οποια ασκοπη επιδειξη η χρηση αν δεν συντρεχουν λογοι απειλης κατα ζωης.

Οποτε καποιος εκπαιδευμενος σου μιλαει αφου το τονιζεις συνεχεια.
    Μονο που δεν αισθανομαι εκπαιδευμενος γιατι το live περιστατικο ενοπλης αντιπαραθεσης συμβαινει στα 3-7 μετρα.
    Το ιδιο εγινε και με τον συναδελφο που εριξε.
    Αρα ηταν σωστα εκπαιδευμενος και αυτος ...και να σαι σιγουρος οτι η ΔΙΑΣ περναει καλυτερο σχολειο απο εμενα που ηταν περισσοτερο θεωρεια.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κοιτα...θιγεις πολυ το θεμα της εκπαιδευσης και προσφατα περασα 5ημερη.

Ε λοιπον οι εκπαιδευτες εκει φροντισανε να ξεκαθαρισουνε το θεμα χρησης οπλου και μαλιστα ηταν κατηγορηματικα αποτρεπτικοι στην οποια ασκοπη επιδειξη η χρηση αν δεν συντρεχουν λογοι απειλης κατα ζωης.

Οποτε καποιος εκπαιδευμενος σου μιλαει αφου το τονιζεις συνεχεια.
    Μονο που δεν αισθανομαι εκπαιδευμενος γιατι το live περιστατικο ενοπλης αντιπαραθεσης συμβαινει στα 3-7 μετρα.
    Το ιδιο εγινε και με τον συναδελφο που εριξε.
    Αρα ηταν σωστα εκπαιδευμενος και αυτος ...και να σαι σιγουρος οτι η ΔΙΑΣ περναει καλυτερο σχολειο απο εμενα που ηταν περισσοτερο θεωρεια.
    Ας μην το κανουμε σηριαλ. τελος, εχεις ΠΜ
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Έχουμε 1 συγκεκριμένο περιστατικό κλοπής. Το ποιόν του δράστη άγνωστο σ'αυτό το σημείο. Αδιαμφισβήτητο.
    Έχουμε 1 περιστατικό πυροβολισμού από αστυνομικό σε ΥΠΟΠΤΟ (μέχρι στιγμής), που προκαλεί θάνατο η ανήκεστο βλάβη. Αδιαμφισβήτητο.
    Έχουμε 1 περιστατικό τραυματισμού αστυνομικού εκ προθέσεως από ύποπτο με αυτοκίνητο προϊόν κλοπής. Στην αίθουσα του δικαστηρίου... Αμφισβητήσιμο.

Ο τραυματισμός του αστυνομικού μπορεί να προήλθε από λάθος χειρισμό, επειδή ο αστυνομικός μπήκε μπροστά στην πορεία του αυτοκινήτου, από πανικό του οδηγού, για 1002 λόγους που στις αίθουσες ανασύρονται.

Το να μην καλέσει ο συνάδελφός του τη βάση του και να μην αποδυθεί σε καταδίωξή του η έστω ενέργεια ανάλογα με τις οδηγίες της προϊσταμένης του Αρχής και μάλιστα να το συζητάμε εδώ μέσα και να υποστηρίζουμε και την ενέργειά του, με κάνει να σκέφτομαι ότι από θαύμα θα ζήσω αν δεν σταματήσω στην επόμενη υπόδειξη τροχονόμου η ακόμη περισσότερο αν αγνοήσω τις παρατηρήσεις και μπω στο αμάξι μου να φύγω.

10άδες-100άδες βίντεο σε εκπομπές για το σκοπό αυτό με ώρες επί ωρών καταδίωξη υπόπτων με κλεμμένα η μη αυτοκίνητα στο US. Με αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκίνητα, της παναγιάς τα μάτια, ώρες επί ωρών και ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο 10άδες αστυνομικούς και μια σφαίρα δεν πέφτει. Αλλά εκεί είναι σερίφηδες και δω τσακάλια.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    παντως αν ειναι να φοβασαι κατι ειναι ποιο πιθανο κυκλοφορωντας σημερα να πεσεις πανω σε τυπο σαν τον συγχωρεμενο και να σε φαει γιατι του κορναρες παρα σε αστυνομικο που θα σε φαει απο αμελεια λογω ελλιπους εκπαιδευσης
    γι αυτο πριν τελειοποιησουμε την εκπαιδευση των ενστολων καλο ειναι να φροντισουμε να μαντρωνουμε τα μπουμπουκια που οι ''ανεπαρκεις'' αστυνομικοι μαζευουν
    πως ομως θα γινει αυτο σε μια χωρα με τετοιο νομικο συστημα που οι υπουργοι τη γλυτωνουν λογω ''παραγραφης'';
    σε ενα ευνομουμενο κρατος ο συγκεκριμενος μακαριτης θα ηταν ολοζωντανος στη φυλακη και ο αστυνομικος δεν θα χρειζοταν να τεσταρει την εκπαιδευση του.........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dxeavy
    Πολλά έχετε γράψει και έχω διαβάσει για αυτό το θέμα. Εγώ με την σειρά μου θα σας προτρέψω ΜΟΝΟ να διαβάσετε τι λέει ο νόμος και από εκεί και ύστερα ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

ΝΟΜΟΣ ΥΠ' ΑΡΙΘ. 3169
    Οπλοφορία, χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς, εκπαίδευση τους σε αυτά και άλλες διαάξεις.

Άρθρο 3
    Χρήση πυροβόλου όπλου και αρχές που τη διέπουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ
    They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Να πω εγώ κάτι "άσχετο-σχετικό" ? Ο ενδομπατσικός διάλογος που έχει ανοίξει εδώ δεν είναι offtopic ? To #@+!$@#$ και ψόφησε που λέμε

Banned

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dxeavy
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από macdeath_s Προβολή μηνύματος
    Να πω εγώ κάτι "άσχετο-σχετικό" ? Ο ενδομπατσικός διάλογος που έχει ανοίξει εδώ δεν είναι offtopic ? To #@+!$@#$ και ψόφησε που λέμε
    Νομίζω πως ναι είναι και ίσως θα έπρεπε να είχε μεταφερθεί στις "αντιπαραθέσεις" αλλά τα παιδιά το έληξαν νομίζω
    They'll talk to ya and talk to ya and talk to ya about individual freedom. But they see a free individual, it's gonna scare 'em.

Παλαιό μέλος
    τι αλλο πια? κλειστο γκαραζ, κλειδωμενο τιμονι, κλειδωμενοι τροχοι, δεσιμο με κουλουρα, συναγερμο, καμερες και ενα ντοπερμαν διπλα?? η και με αυτα θα την παρουν??? ψοφο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Ιδιόκτητο το garage ή ενοίκιο (μαζικό) ;
    Εδω ειναι το ζουμί...
    Ελπίζω να γίνει κατι επιτέλους.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    τι αλλο πια? κλειστο γκαραζ, κλειδωμενο τιμονι, κλειδωμενοι τροχοι, δεσιμο με κουλουρα, συναγερμο, καμερες και ενα ντοπερμαν διπλα?? η και με αυτα θα την παρουν??? ψοφο!
    Κοίτα να δεις, με το ντοπερμαν ίσως κάτι να γίνει. Με τα προηγούμενα που είπες, σαφώς και γίνεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Το οτι ειναι ενα οχημα σε κλειστο γκαραζ, προσωπικα το βρισκω δικοπο μαχαιρι. Ειδικα εαν σε αυτο το γκαραζ, προσβαση εχει μονο ενας η πολυ λιγοι χρηστες.
    Μπαινουν και κανουν τη δουλεια με την ησυχια τους χωρις καποιος να τους παιρνει ματι.
    pew pew pew pew pew pew !!!

Παλαιό μέλος
    εγω προσωπικα την εχω σε ιδιοκτητο κλειστο γκαραζ με αυτοματη πορτα. δεν ξερω τι πορτα ειχε το παιδι αλλα εμενα ειναι η κλασικη αυτοματη που κατεβαινει σα ρολο..το θεμα ειναι πως αυτος ο μηχανισμος πιεζει με τοσα κιλα και κλειδωνει με δυναμη κατω...πως σκατα ανοιγεις μια τετοια πορτα με τα χερια??? και επισης δεν τους ακουσε κανεις? κανει φασαρια αυτο το πραμα...τι να πω

7tolis φαντασου να στα κοψουν ολα αυτα και να φυγουν και παλι..εκει πηδας απο το παραθυρο χαχαχα

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα
    από antsoar στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 346
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2013, 13:58
  3. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07

Κανόνες δημοσιεύσεων