Χωρίς να αλλάζει τίποτα ως προς τα καλώς, κακώς κλπ κλπ
Εδώ λένε ότι βρήκε με το γόνατο το φρένο.
Τελικά που στο καλό βρήκε;
http://m.crash.net/motogp/race-repor...n-balance.html
Μην ακους τι λενε δεξια κι αριστερα. Δες μονος σου αυτο το κοντινο πλανο της επιμαχης φασης.![]()
Η γιαμάχα έχει ασκήσει έφεση.
. I have to say that the Movistar Yamaha team have appealed against Race Direction’s decision, so now that appeal will be heard by FIM stewards.”
http://www.motogp.com/en/news/2015/1...marquez/188434
(Αναρωτιέμαι πώς να αισθάνεται ο Λορένθο)
Σπανια γραφω εδω και εχω ελαχιστες τεχνικες γνωσεις παρα τα πολλα χρονια που παρακολουθω. Γουσταρισα γιατρο απο το κολωδαχτυλο στον μπιατζι. Και απολαμβανω μαχες διχως αυριο και τσαμπουκαδες. Παροτι ειμαι φαν του ιαννονε πλεον μετα το σημερινο τον λατρεψα τον παππου. Γιατι μπροστα στα ματια ολου του κοσμου σχεδον σταματησε για να του πει του μικρου "θα σου γαμησω το σπιτι καριολακο". Δεν θα μπω στην κουβεντα για γονατα η οχι. Τον εβγαλε εκτος ηθελημενα και τον κοιταζε. Αυτο φτανει για ποινη. Φαουλ κτλ. Αυτη την ποινη η μεγαλυτερη δε με νοιαζει. Ο μικροςτου εδειχνε σε ολο τον αγωνα οτι "η θα πεσουμε η θα μεινεις πισω μου". Και ο παππους σταματησε μεσα στον αγωνα για να τον καντηλιαση. Στεγνα. Εχασε στο παιχνιδι της ψυχολογιας και πιθανα το μετανοιωσε. Θα μου λειψει ο παππους και μαλλον θα πεσει στη βαλενθια. Τελος κατι τετοια μου θυμιζουν ποσο μου λειπει ο σικ. Αυτια
Άσχημη εξέλιξη.
Ο ροσι έχασε την ψυχραιμία του και μάλλον και το πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, όσα είπε για τον MM μάλλον έχουν βάση, αν σταθούμε στην απόφαση των αγωνοδικων.
Ο ΜΜ εφόσον φαίνεται πως έχει κάνει μια μορφή συμμαχίας με τον JL είναι για τον πεο.
Ο JL με την στάση του και την υστερία του, σε συμβάν που δεν εμπλέκεται, είναι ρόμπα με καμιλό γιακά. Ούτε όταν έφαγε το σουτ από τον ΜΜ δεν έκανε σαν υστέρω.
Sorry guys, αλλά forza Danny μόνο μπορώ να πω. Σοβαρός και ταχύτητος έκανε γαμιστερο αγώνα που πέρασε στο ντούκου μιας και όλοι ασχολούνται με τα ξεκατινιάσματα.
Έτσι είναι ακριβώς. Το καπέλο να βγάλουμε στον Dani, όχι μόνο για την εμφάνιση του αλλά γιατί ότι έχει κάνει στους τελευταίους αγώνες το έκανε πεντακάθαρα και για την πάρτη του. Τώρα στη Valencia, με τον ΜΜ να κάνει πάλι το π0υτ@ν@κι του Lorenzo(γιατί αν αποφασίσει αυτή τη φορά να τρέξει για την πάρτη του και όχι για να καταστρέψει τον αγώνα των άλλων γύρων του θα είναι 2x μ0υν0π@ν0), δεν βλέπω τον Jorge να τερματίζει κάτω από 2ος, οπότε ο Rossi πρέπει να ανέβει βάθρο στο ελάχιστο... Αλλά από τελευταίος...
Pedrosa ταχύτατος, "καθαρός" και συμπαθέστατος. Το λέω χρόνια ότι του αξίζει να πάρει ένα πρωτάθλημα. Είναι κρίμα που δεν τα'χει καταφέρει.
Ο ΜΜ πήρε αυτό που του έπρεπε. Δυστυχώς, πρέπει να την πληρώσει ο Rossi γι'αυτό. Αν και ίσως γίνει κάτι με την έφεση, εφόσον παίζεται το πρωτάθλημα.
Ο Κλάψας ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το οποίο είναι πραγματικό επίτευγμα, καθώς δεν υπήρχε ποτέ καμία.
Μερικοί είστε τόσο "βαμμένοι", που 1ον γίνεστε δημοσίως ρόμπα και 2ον σας αξίζει να βλέπετε ελληνικό ποδόσφαιρο αντί motogp έτσι κι αλλιώς. Δε θα λείψετε σε κανέναν.
Life begins at 45°.