Σελίδα 41 από 102 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445465191 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 1525

Θέμα: Parkside και εργαλεία απ' τα Lidl

Παλαιό μέλος Το avatar του/της billyka
    Ειναι τα μονα εργαλεια με 3ετη εγγυηση και το τμημα σερβις τους ειναι σοβαρο,εαν παθει κατι στο αλλαζουνε η επισκευαζουνε για πλακα χωρις πολλα πολλα.Επισης για τα λεφτα τους πχ ο γωνιακος τροχος τους 125μμ στα 25-30 ευρω ειναι οτι ποιο δυνατο απο αποψη δυναμης που θα βρεις.Βασικα δεν θα βρεις με 25-30 ευρω τροχο στα ιδια βατ και με 3ετη εγγυηση.Παω και γω στα λιντλ πολλες φορες για να παρω 2-3 πραγματα και παντα περναω απο τα εργαλεια οπου με νυχια και με δοντια κρατιεμαι να μην παρω κατι.Τσαμπα δεν ειναι αλλα οι δυνατοτητες τους για την τιμη τους ειναι πολυ καλες.Στα ιδια λεφτα δλδ το επωνυμο θα ειναι ποιο αδυναμο απο το παρκσαιντ.Το ρισκο δεν υφισταται εφοσον η εστω δεν ειναι μεγαλυτερο απο να επερνες ενα της einhell,εφοσον τα parkside τα κατασκευαζει η einhell η χρησιμοποιουν μοτερακια πχ της εινχελλ.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δλδ ρε billy θα πάρεις το park με 100 ευρώ και όχι το makita με 120 γιατί το park είναι 100 βατ περισσότερα ή επειδή έχει βάση?

Κατά τη γνώμη μου τα εργαλεία απ' λιντλ αλλά και γενικά όλα τα φθηνά εργαλεία έχουν νόημα, μόνο όταν είναι φθηνά.
    Sent from me using a computer.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Επίσης μια διόρθωση, ΔΕΝ είναι τα parkside τα μόνα με τριετή εγγύηση. μπος,μεταβο,μακιτα ξέρω σίγουρα ότι δίνουν 3 χρόνια (συνηθως σου ζητάνε να εγγράψεις το εργαλείο στο σάιτ τους).

Μπιλλυκα,θα το τσεκάρω αυτο στο πμ.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    επειδή το Λιντλ ειναι ενα σουπερμαρκετ που πάω συχνα, πάντα θα κάνω βόλτα απο τους διαδρόμους με τα εργαλεία,πάντα!
    πίανομαι Billyka απο το μήνυμα σου για την κουβέντα "καλό για τα λεφτά του".
    Με εξαίρεση κάτι ηλεκτρικά κατσαβιδάκια που τα πουλάνε ξερωγω 25€, τα εργαλεία που βλέπω δεν είναι και τόσο φτηνά (ως απόλυτη τιμή) που να δικαιολογεί (στα μάτια μου τουλάχιστον) το ρίσκο της αγοράς.
    Την περασμένη βδομαδα ας πούμε, είχε φαλτσοπρίονο μεγάλο κοντά στα 100€. είχε δισκοπρίονο χειρός κάνα 70-80αρι αν θυμάμαι καλά.γενικως δεν είναι αυτό που λέμε "τσάμπα".
    Και αναρωτιέμαι, με ποια λογική θα μπει κάποιος στη διαδικασία να ξοδέψει χ χρήματα για κάτι που είναι αμφιβόλου ποιότητας;
    Αν ας πούμε βρίσκεις πχ δισκοπρίονο (αφού το ειδα πρόσφατα) "επώνυμο" με λίγα ευρώ παραπάνω (τυχαίο παράδειγμα απο σκρουτζ),γιατί να επιλέξεις parkside;

Τεράστιο συν είναι οι εγγύηση και το απίστευτα καλό after sales service.
    Επειδή μου έτυχε 2 φορές,εν ριπή οφθαλμού αντικατάσταση χωρίς πολλά πολλά.
    Μαλιστα πρόσφατα ένα πιστολάκι μαλλιών που σταμάτησε να δουλεύει, αντικαταστάθηκε με ένα τηλεφώνημα.Απλα μου έστειλαν καινούριο,χωρίς αποδείξεις χωρίς να πάρουν το παλιό...
    Εκτός από αυτό έχουν βγει και σκυλιά.Εχω από πιεστικό μέχρι πιστόλι θερμοκολλησης.
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος
    επειδή το Λιντλ ειναι ενα σουπερμαρκετ που πάω συχνα, πάντα θα κάνω βόλτα απο τους διαδρόμους με τα εργαλεία,πάντα!
    πίανομαι Billyka απο το μήνυμα σου για την κουβέντα "καλό για τα λεφτά του".
    Με εξαίρεση κάτι ηλεκτρικά κατσαβιδάκια που τα πουλάνε ξερωγω 25€, τα εργαλεία που βλέπω δεν είναι και τόσο φτηνά (ως απόλυτη τιμή) που να δικαιολογεί (στα μάτια μου τουλάχιστον) το ρίσκο της αγοράς.
    Την περασμένη βδομαδα ας πούμε, είχε φαλτσοπρίονο μεγάλο κοντά στα 100€. είχε δισκοπρίονο χειρός κάνα 70-80αρι αν θυμάμαι καλά.γενικως δεν είναι αυτό που λέμε "τσάμπα".
    Και αναρωτιέμαι, με ποια λογική θα μπει κάποιος στη διαδικασία να ξοδέψει χ χρήματα για κάτι που είναι αμφιβόλου ποιότητας;
    Αν ας πούμε βρίσκεις πχ δισκοπρίονο (αφού το ειδα πρόσφατα) "επώνυμο" με λίγα ευρώ παραπάνω (τυχαίο παράδειγμα απο σκρουτζ),γιατί να επιλέξεις parkside;
    Για σωστή σύγκριση τιμών :
    Το δισκοπριονο της makita παραπάνω με έξοδα αποστολής είναι στα 140 ευρώ ενώ το Parkside στα 75 ευρώ μ.ο.
    Μιλαμε για διπλάσια τιμή που στην ερασιτεχνική χρήση μετράει.
    Κιεγω όταν εφτιαχνα όλα τα ξυλουργικα του σπιτιού μου (κουζίνες, ντουλάπες, κεραμοσκεπες) είχα πάρει δισκοπριονο της Bosch μπλε σειρά. Τώρα που δεν κάνω σχεδόν τίποτα ξυλουργικό, πήρα πέρυσι το φαλτσοπριονο Parkside με 100 ευρώ για περιστασιακή χρήση και ακόμα είναι στο κουτί του. Ποιος ο λόγος να έδινα 300-1000ευρω για επαγγελματικό φαλτσοπριονο;
    Τελευταία τροποποίηση από JNP; 30/04/2020 στις 09:24.

Παλαιό μέλος
    Το "τσάμπα" υποθέτω το λές όχι σαν ποσό αλλά σαν διαφορά τιμής με τον ανταγωνισμό. Γιατί με €20.000 καινούργια Ferrari είναι τσάμπα αν και τα €20.000 είναι πολλά!

Το συρρόμενο φαλτσοπρίονο των €100 εγώ δε θα το πώ τσάμπα αλλά πάρα πολύ φθηνό. Μή το συγκρίνεις με άλλη κατηγορία εργαλείου αλλά με άλλα συρρόμενα φαλτσοπρίονα.

https://tophilladiomou.gr/prosfores-...lladio-6535-12

https://www.skroutz.gr/c/2786/michan...&order_dir=asc

Μιλάμε για ερασιτεχνικά εργαλεία, με 3 χρόνια εγγύηση που πολλές φορές δεν πληρώνεις καν μεταφορικά για να σου το φτιάξουν/αντικαταστήσουν
    και σου δίνουν 3 μήνες να δοκιμάσεις αν σου κάνει! Αυτό για τον ερασιτέχνη είναι πολύ σημαντικό.

Άντε πάρε ένα εργαλείο απο το σκρουτζ και προσπάθησε να το επιστρέψεις σε 5 μέρες. Πόσο θα σου κοστίσει και πότε θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν δε σου κρατήσουν και re-stocking fee (βλ. e-shop.gr).

Προσωπικά δεν ψωνίζω απο το λιντλ εκτός απο συγκεκριμένα αντικείμενα που μπορεί να χρειάζομαι.
    Τελευταία αγορά οι 3 αναδευτήρες με €10. Πρώτα πήγα σε μία μάντρα δίπλα μου και μου έδιναν έναν με €8. Ε, πήγα 1χλμ μακριά στο λιντλ.
    Πήρα και 2 κουβάδες και ήδη έχω φτιάξει 4 κουβάδες σοβά και λίγο μπετό για ένα μερεμέτι.

Το πιστολέτο που το έχω κάμποσα χρόνια είχε πάρει σκόνη ο διακόπτης και κολλούσε. Το άνοιξα, το φύσηξα και είναι έτοιμο. Το τσοκ είχε μπλοκάρει παρόλο που έβαζα γράσο γιατί είχε πετρώσει τελείως. Το έλυσα, το καθάρισα και έβαλα νέο γράσο. Σε 5΄ήμουν έτοιμος.

Για τη χρήση που του κάνω είμαι ευχαριστημένος. Οκ, του άλλαξα τα φώτα όταν πήγα να σπάσω μία πλάκα 3τμ με 20εκ ύψος και μου έβγαλε την πίστη αλλά αυτό έτυχε μία στα 10 χρόνια. Πλήρωσα εργάτη να το τελειώσει

Απομονω-μέλος
    Επίσης μια διόρθωση, ΔΕΝ είναι τα parkside τα μόνα με τριετή εγγύηση. μπος,μεταβο,μακιτα ξέρω σίγουρα ότι δίνουν 3 χρόνια (συνηθως σου ζητάνε να εγγράψεις το εργαλείο στο σάιτ τους). .
    Ισχύει όντως η 3ετής εγγύηση με εγγραφή στο site αλλά μόνο όταν δεν πρόκειται για επαγγελματική χρήση. Το αποσαφηνίζει πλήρως.
    Στα Lidl δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Νέο μέλος
    Από προσωπικής μου πείρας θα πω πως ότι έχω αγοράσει μέχρι τώρα από εργαλεία του Lidl και με έχουν εξυπηρετήσει μια χαρά και δεν έχει χαλάσει κάτι (ή από τους τυχερούς ή χωρίς πολλές απαιτήσεις ίσως). Έχουν πάθει ζημιά αρκετά όμως εργαλεία άλλων "φτηνών"εταιριών. Ασχολούμαι με DIY κατασκευές και δουλειές σπιτιού και ότι ψιλοπιάνουν τα χέρια μου τέλοσπάντον, σίγουρα καθαρά ερασιτεχνική χρήση.

Πριν αρκετά χρόνια που ξεκίνησαν να είναι διαθέσιμα τα εργαλεία στα LIDL η διαφορά τιμής με τις άλλες διαθέσιμες μάρκες με αντίστοιχα ή παρόμοια χαρακτηριστικά ήταν αισθητή νομίζω. Πλέον με λίιγα λεφτά παραπάνω βρίσκεις και από άλλες εταιρίες ακόμα και καταξιωμένες στον χώρο.
    Νομίζω ότι εκεί που ποντάρει πλέον το Lidl εκτός της τιμής είναι και το service, μιας και φυσικά προτιμά να αντικαταστήσει (ακόμα και να δώσει λεφτά πίσω αν δε γίνεται αντικατάσταση) προκειμένου να μην χάσει τους πελάτες. Πράγμα που είναι καλό για εμάς τους πελάτες.

Η λογική τους γενικώς είναι να πιάσουν όλους εμάς που ασχολούμαστε με "διάφορα" περιστασιακά και σκεφτόμαστε ότι κάποια στιγμή θα μας χρειαστούν …
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από JNP Προβολή μηνύματος

πήρα πέρυσι το φαλτσοπριονο Parkside με 100 ευρώ για περιστασιακή χρήση και ακόμα είναι στο κουτί του. Ποιος ο λόγος να έδινα 300-1000ευρω για επαγγελματικό φαλτσοπριονο;
    Πιάνομαι σαν παράδειγμα από τον JNP μιας και το έχω κάνει και εγώ...
    Από καθαρά οικονομικής άποψης όμως χάνουμε, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε δώσει τα λεφτά κάπου αλλού, γιατί μέσα στον χρόνο έχει βγάλει άλλο μοντέλο που έχει διορθώσει κάποια προβλήματα (πολύ συχνό)κλπ κλπ.

Το ξέρω δε έδωσα κάποια απάντηση γιατί και εγώ αυτή ψάχνω …
    αξίζουν τελικά ή όχι.
    (πάντα για ερασιτεχνική χρήση και αυτή προσεκτική … άμα ζεσταθεί δε ψάχνεις το όριο που σκάει … το αφήνεις να κρυώσει )

Ίσως μια απάντηση είναι ότι αξίζουν αν εκείνη την στιγμή που το χρειαστείς τύχει να υπάρχει διαθέσιμο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από wthanasis Προβολή μηνύματος
    Ισχύει όντως η 3ετής εγγύηση με εγγραφή στο site αλλά μόνο όταν δεν πρόκειται για επαγγελματική χρήση. Το αποσαφηνίζει πλήρως.
    Στα Lidl δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
    Ποια εταιρια το αποσαφηνιζει; Η ΜΑΚΙΤΑ εχει 3ετη εγγυηση ΜΟΝΟ στους επαγγελματιες (και 2 ετη στις μπαταριες).
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δλδ ρε billy θα πάρεις το park με 100 ευρώ και όχι το makita με 120 γιατί το park είναι 100 βατ περισσότερα ή επειδή έχει βάση?

Κατά τη γνώμη μου τα εργαλεία απ' λιντλ αλλά και γενικά όλα τα φθηνά εργαλεία έχουν νόημα, μόνο όταν είναι φθηνά.
    για 20 ευρω διαφορα οχι θα επερνα το μακιτα εννοειται.

Επίσης μια διόρθωση, ΔΕΝ είναι τα parkside τα μόνα με τριετή εγγύηση. μπος,μεταβο,μακιτα ξέρω σίγουρα ότι δίνουν 3 χρόνια (συνηθως σου ζητάνε να εγγράψεις το εργαλείο στο σάιτ τους).

Μπιλλυκα,θα το τσεκάρω αυτο στο πμ.
    ισχυει αυτο που λες με την 3ετη με εγγραφη στο σαιτ τους.Αλλιως εχουν 2ετη,που παλι ειναι μια χαρα για μενα.Απλα το 3ετη το αναφερω γτ πολλοι στο ακουσμα λιντλ πιστευουν θα χαλασει στην πρωτη χρηση.Φιλος σιδερας μου λεει πως εχει καψει τα παντα απο τροχακια,τι μπος τι μακιτα τι ντεβαλτ..Ασε που πλεον το 90% των εταιριων απο εργαλεια μεχρι μοτοσυκλετες πολλα ''κομματια'' τους εχουν μεταφερει τα εργοστασια τους και κατασκευαζονται κινα,ασχετα αν η τελικη συναρμολογηση ειναι ιταλια ας πουμε.Πχ ειχα Χοντα ιννοβα,ιαπωνικη εταιρια κατασκευη το ιννοβα ταιβαν... Το πηρα μεταχειρο με 18.000χλμ με το σκεπτικο οτι χοντα=σκυλι γτ ετσι ειχα μαθει με τα σουπερ-καμπ.Στα 50.000 βαρεσε μπιελα..Εκαιγε λαδια απο τα 30χιλιαδες..Τωρα εχω ντειτονα 125 εκανε 50.000 σε ντελιβερι και αρχισε να καιει λαδι.Λογω πιεσης να ειναι ετοιμο για να το χω στην δουλεια βαλαμε πανω ενα λιφαν 110,το οποιο εχει κανει μεχρι στιγμης 30.000 και απλα πατιναρει γτ σε καποια φαση το αρχισα στις σουζες και τις μαλακιες..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Τεράστιο συν είναι οι εγγύηση και το απίστευτα καλό after sales service.
    Επειδή μου έτυχε 2 φορές,εν ριπή οφθαλμού αντικατάσταση χωρίς πολλά πολλά.
    Μαλιστα πρόσφατα ένα πιστολάκι μαλλιών που σταμάτησε να δουλεύει, αντικαταστάθηκε με ένα τηλεφώνημα.Απλα μου έστειλαν καινούριο,χωρίς αποδείξεις χωρίς να πάρουν το παλιό...
    Εκτός από αυτό έχουν βγει και σκυλιά.Εχω από πιεστικό μέχρι πιστόλι θερμοκολλησης.
    αυτο θελω να πω οτι τα αλλαζουνε χωρις πολλα πολλα το οποιο ειναι μια σιγουρια

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    όλοι όσοι γράψαν, δίκιο έχουν απο τη σκοπιά του ο καθείς.
    Διαπιστώνω πως όσα λέω για τα παρκ είναι επειδή μου έχει εντυπωθεί, λόγω δουλειάς, πως το εργαλείο ΔΕΝ νοείται να σε πουλήσει την ώρα που το δουλεύεις (για αυτό προτιμώ καλό επώνυμο), και ως εκ τούτου η σκέψη μου πάει αναπόφευκτα στην πιο εντατική χρήση. Όχι απαραίτητα στην αδιάκοπη, αλλά σίγουρα όχι στο "μια στο όποτε".
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Μέλος
    Αυτο το ''για ερασιτεχνικη χρηση" που γραφουμε ολη την ωρα , εγω δεν το καταλαβαινω.
    Δηλαδη ενας που θα παρει π.χ. το κομπρεσσερακι parkside για να σπασει ολα τα πλακακια στο μπανιο του επειδη κανει ανακαινιση στο σπιτι του, αυτο πιανεται σαν ερασιτεχνικη χρηση επειδη θα ειναι μονο για μια φορα?
    Καποιος αλλος που θελει να τριψει τα μαρμαρα ή το μωσαικο σε ολο το σπιτι του, και αυτο πιανεται σαν ''ερασιτεχνικη" χρηση επειδη θα ειναι μονο για μια φορα?
    Καμμια εταιρεια δεν θα σου πει παρε το εργαλειο μου και δουλεψε το στο 20-30% των δυνατοτητων του για να μην χαλασει, εξαλλου γι`αυτο υπαρχουν οι εγγυησεις.
    Το ζητημα ειναι η σωστη επιλογη εργαλειου-ποιοτητας-τιμης και οχι τοσο η χρηση.
    Τι εννοω, αν εγω εχω την οικονομικη δυνατοτητα να διαθεσω καποια χρηματα παραπανω για να παρω ενα εργαλειο που θελω να μου κρατησει 30 χρονια και ας κανω περιστασιακη χρηση, τοτε γιατι να επιλεξω parkside-einhell-black-decker εναντι bosch-makita-dewalt?
    Ποσο μαλλον οταν ηδη ολοι γνωριζουμε πως ενα καλο-σωστο εργαλειο ειναι εν`τελει και μια επενδυση-παρακαταθηκη για το μελλον.
    Ξερω πως αυτα που γραφω εχουν και μια αλλη διασταση ή παραμετρους στην επιμερους αναζητηση του καθενος, οπως ας πουμε καποιος ερασιτεχνης-diy worker μπορει να γυρισει και να πει σιγα μην παω εγω να δωσω ενα σκασμο λεφτα για να παρω το καλυτερο εργαλειο και να το εχω να καθεται στην αποθηκη ή ο αντιστοιχα " επαγγελματιας" (true story) σιγα μην παω εγω να παρω τα πιο ακριβα εργαλεια και μου τα κλεψουνε ή αν εχει συνεργειο με υπαλληλους, μου τα χαλασουνε.
    Ενταξει οπως αντιλαμβανεται ο καθενας την κατασταση ειναι η φαση ολη, αλλος παιρνει einhell για να μην τα σκασει και παρει makita, οταν ομως βγει το καινουργιο i-phone που κανει 1,5 χιλιαρικο θα τρεξει να μπει πρωτος στην λιστα αναμονης-προπαραγγελιας και ας ειναι αχρηστο το κινητο μετα απο 2 χρονια ενω το εργαλειο θα δουλευει ακομα, οκ χεσ`το δεν κρινω ας κανει ο καθενας οτι γουσταρει, παμε παρακατω.

Εχω παρει θα ελεγα αρκετα-εως πολλα εργαλεια parkside, εχω χαλασει ή καψει στην κυριολεξια αλλα τοσα, σε καποιες περιπτωσεις εκανα το χομπι μου σε καποιες αλλες εδω κολλαει και η παροιμια η φτηνια τρωει τον παρα, αγορασα πραγματα που ουσιαστικα μου ειναι αχρηστα και διχως δευτερη σκεψη απλα ετσι, παντα ξεροντας ομως το τι αγοραζω συνειδητοποιημενα απο πλευρας ποιοτητας και τιμης-αποδοσης φυσικα, τα parkside ειναι στις τιμες που ειναι γιατι ΤΟΣΟ αξιζουν, τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο, ποτε δεν μου εκανε αισθηση ή διαφορα το τι χρηση θα τους κανω (ασχετως αν εγω προσωπικα ειμαι κανιβαλλος) ερασιτεχνικη-περιστασιακη ή εντονη επαγγελματικη, αλλα το οτι εχω ενα εργαλειο που κοστισε ενα 50αρικο και αρα οι απαιτησεις μου σταματανε εκει.

Απομονω-μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Ποια εταιρια το αποσαφηνιζει; Η ΜΑΚΙΤΑ εχει 3ετη εγγυηση ΜΟΝΟ στους επαγγελματιες (και 2 ετη στις μπαταριες).
    Η Bosch σίγουρα.
    Θα βρω και το link κάποια στιγμή

Edit. Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot_2020-04-30-22-33-33-654_com.google.android.apps.docs.jpg 
Προβολές:	137 
Μέγεθος:	76,4 KB 
ID:	417886
    Άμα σου μέλλει να πνιγείς, ποτέ σου δεν πεθαίνεις... (by Amrk)

Παρόμοια θέματα

1. Φέρτε τη στην Ελλάδα και θα εξαφανιστούν τα παπιά & τα 250αρια από την Αθήνα.
    από ΙΠΠΕΑΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2023, 03:49
  2. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2005, 22:49
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2004, 11:30
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 15:20

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία