Αυτό ακριβώς. Τα δικά μου δεν τα λες ακριβά, όμως, καλύπτουν απόλυτα τα θέλω μου, μέχρι στιγμής. Αν χρειάζομαι για μια δουλειά εργαλείο το οποίο δεν μπορώ να καλύψω οικονομικά και το ανάλογο μέσης η φτηνής κατηγορίας δεν μπορεί να με καλύψει απλά λέω "την δουλειά αυτήν δεν μπορώ να την κάνω" και τελειώνει εκεί το θέμα..
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Επιστροφή στα πενσικά.
Ή ανοίξτε θρεντ ακριβό vs φθηνό εργαλείο
Και έλεγα να διαχωρίσω το ψαχτήρι του ναυαγού και την αναζήτηση του γεώργιου.
Sent from me using a computer.
έλα σωπασε.
Με ενημερώσαν τις προάλλες στο Μεϊδάνη που ειχα παει για κατι ψωνια, πως η κνιπεξ βγαίνει περιοδεία ανα την επικράτεια με βανάκι φουλ εξοπλισμένο, όπου και θα παρουσιάζει νέα εργαλεία, θα εξηγούν χρήση και συντήρηση σε υφιστάμενα, κλπ. Λόγω συνεργασίας τους με το εν λόγω καταστημα, βγάλανε και ενα φλάιερ με ημερομηνίες/πόλεις όπου θα είναι το βαν στα τοπικά υποκαταστήματα τους για οσους ενδιαφέρονται. Υποθέτω ότι όλο και καμια εκπτωσούλα θα δίνουν σε τέτοια προωθητική ενέργεια. Αν κάποιον ενδιαφέρει, ανατρέξατε στα κατα τόπους υποκαταστήματα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Αν το πετύχω θα περάσω για μια ενημερώση.![]()
Sent from me using a computer.
Από ή προς;![]()
35 ευρώ το βασικό σετακι των τριών... Καθόλου άσχημα!
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergale...ahion-60233124
Τελευταία τροποποίηση από JNP; 28/11/2021 στις 08:25.
Ε δεν είναι έτσι ακριβώς.
Την 200αρα πενσα με αυτή τη λαβη την παίρνεις με ένα εικοσαρικο.(την έχω,δε το λέω ψστην τύχη).
Εδώ 200mm είναι μόνο το μυτοτσιμπιδο (μεμονωμένα νομίζω το χα πάρει 23€), τα άλλα είναι μικρότερα. 180 η πενσα και 160 το κοφτακι.
Και είναι και σετ προσφοράς, έτσι; Τίμιο.
Μάλλον παραμύθι το σετ των 35 ευρώ όπως και μια τανάλια 20αρα Κνιπεξ στα 10 ευρώ. Για κράχτη μάλλον μπήκαν οι τιμές, δεν υπαρχει απόθεμα!
Οι πρώτες εντυπώσεις από τον μικρό πλαγιοκόφτη είναι μέτριες. Ωραία αίσθηση οι λαβές, άψογη επαναφορά, αλλά υπάρχει αισθητή διαφορά προς το χειρότερο ως προς την κοπτική και απογυμνωτική ικανότητα, σε σχέση με τον Piergiacomi TR-30 που είχα πριν.
Έχετε να προτείνετε κανέναν άλλο σε μικρό μέγεθος; Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα αγοράσω κάτι καλύτερο, διότι είχα καλομάθει τόσον καιρό με τον άλλο.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 07/12/2021 στις 21:24.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.