Σελίδα 41 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445465191 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

Νέο μέλος

Γεια σας Παιδια ,

Ειμαι ενας σχετικα νεος κατοχος ενος GSR και παρακολουθω τιην συζητηση εδω και καιρο οποτε αποφασισα να γραφτω στο Forum μιας και εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και προβληματα (ευτυχως λιγα)!!.

Ηθελα να σας ρωτησω εαν αντιμετωπιζεται το ιδιο προβλημα με εμενα οσον αφορα την ντιζα του συμπλεκτη.Διαβασα σε παλιοτερο post οτι υπηρχε προβλημα και με την επαφη που εκανε η ντιζα με το πιρουνι αλλα το δικο προβλημα ειναι η ρυθμιση του οταν το τιμονι βρισκεται τερμα αριστερα η τερμα δεξια.Υπαρχει μεγαλη διαφορα τσογου..

και κατι αλλο ,, τι λαδι βαζει η αντιπροσωπεια ?? Στο πρωτο service ο τυπος που το πηγα μου εβαλε κατι ισπανικα αλλα βλεπω αισθητη διαφορα στο σασμαν προς το χειροτερο απο αυτο που ειχε αρχικα.Τι προτεινετε ??

trella..

gia se olous...
    file "nassosxlvbros" an diabasis ta epomena 8a pidixis...to GSR itan i proti prosopiki mixani mou. empiria ektos apo scooter k papia sto likio den ixa...apla nomizo oti to exo mesa mou to mikrobio apo to poy8ena...
    to giati allaxa to GSR? poli apla ine mixani polis...maresi na trabao boltes megales k na mporo na trexo eki pou me perni aneta xoris na me kopana o anemos k pistepseme efaga poli xilo me to GSR mesa stous 4 me 5 mines ixa ftasi stis 8.000km k oxi apo to spiti sto kafe.
    i8ela kati allo mesa stous 8 mines pistepse me mesa k apo test ride k boltes me ss filon katalaba ti 8elo k pos....
    an ixera ti 8elo prin apo to GSR 8a eperna ena SS 600 k epita to 1000 apla perasa apotoma se alli diastasi k pistepseme me ipodextike poli filika.
    prepei na kliso kapou edo ime sti doulia me tin proti eukeria 8a epanel8o...
    na iste oli kala na goustarete...
    "...ADV..."

Smile

Αρχικά δημιουργήθηκε από jgm

Γεια σας Παιδια ,

Ειμαι ενας σχετικα νεος κατοχος ενος GSR και παρακολουθω τιην συζητηση εδω και καιρο οποτε αποφασισα να γραφτω στο Forum μιας και εχουμε κοινα ενδιαφεροντα και προβληματα (ευτυχως λιγα)!!.

Ηθελα να σας ρωτησω εαν αντιμετωπιζεται το ιδιο προβλημα με εμενα οσον αφορα την ντιζα του συμπλεκτη.Διαβασα σε παλιοτερο post οτι υπηρχε προβλημα και με την επαφη που εκανε η ντιζα με το πιρουνι αλλα το δικο προβλημα ειναι η ρυθμιση του οταν το τιμονι βρισκεται τερμα αριστερα η τερμα δεξια.Υπαρχει μεγαλη διαφορα τσογου..

και κατι αλλο ,, τι λαδι βαζει η αντιπροσωπεια ?? Στο πρωτο service ο τυπος που το πηγα μου εβαλε κατι ισπανικα αλλα βλεπω αισθητη διαφορα στο σασμαν προς το χειροτερο απο αυτο που ειχε αρχικα.Τι προτεινετε ??

Kαλως ηρθες φιΛαρακι!!!!Τσακο μια και αραξε!(μια ομως ε,γιατι οδηγαμε κιολας! )
    Το ποστακι με το προβλημα στον συμπλεκτη ηταν δικο μου.Το δικο σου προβλημα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι ακριβως.Οταν το τιμονι ειναι τερμα δεξια εχει πολυ 'μποσικο' ενω οταν ειναι τερμα αριστερα τεντωνει?
    Για τα λαδια,να σου πω την αληθεια μου δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη.Θα το τσεκαρω οταν γυρισω σπιτι και θα σΕ πω!
    Πολλα καλα και ορθια χιλιομετρα!
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros

Re: trella..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ystefanidis
    gia se olous...
    file "nassosxlvbros" an diabasis ta epomena 8a pidixis...to GSR itan i proti prosopiki mixani mou. empiria ektos apo scooter k papia sto likio den ixa...apla nomizo oti to exo mesa mou to mikrobio apo to poy8ena...
    to giati allaxa to GSR? poli apla ine mixani polis...maresi na trabao boltes megales k na mporo na trexo eki pou me perni aneta xoris na me kopana o anemos k pistepseme efaga poli xilo me to GSR mesa stous 4 me 5 mines ixa ftasi stis 8.000km k oxi apo to spiti sto kafe.
    i8ela kati allo mesa stous 8 mines pistepse me mesa k apo test ride k boltes me ss filon katalaba ti 8elo k pos....
    an ixera ti 8elo prin apo to GSR 8a eperna ena SS 600 k epita to 1000 apla perasa apotoma se alli diastasi k pistepseme me ipodextike poli filika.
    prepei na kliso kapou edo ime sti doulia me tin proti eukeria 8a epanel8o...
    na iste oli kala na goustarete...

αυτο το "μικροβιο" απο το πουθενα προσεχε το:να το μαστιγωνεις και να μη το αφηνεις ελευθερο!εκμεταλευσου το, εκπαιδευσε το ,και ΜΗΝ το ακολουθεις ποτε!αυτο να ακολουθει εσενα!
    προς θεου!μη το "θαψεις"!!!να το "πινεις"σιγα-σιγα και με τη ρεγουλα,για να μη σε "πιει" !
    οσο για το χαστουκι με τον αερα ειναι καθαρα θεμα υποκειμενικο....εγω το χρησιμοποιω για "φρενο"....(στο "μικροβιο")

οκ να γουσταρεις και συ με υγεια πολλες και καλες βολτες!παντα προσοχη στον εαυτο σου στο μοτορι σου και στους αλλους!
    παντα ορθιος αδερφε!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Kαλως ηρθες φιΛαρακι!!!!Τσακο μια και αραξε!(μια ομως ε,γιατι οδηγαμε κιολας! )
    Το ποστακι με το προβλημα στον συμπλεκτη ηταν δικο μου.Το δικο σου προβλημα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι ακριβως.Οταν το τιμονι ειναι τερμα δεξια εχει πολυ 'μποσικο' ενω οταν ειναι τερμα αριστερα τεντωνει?
    Για τα λαδια,να σου πω την αληθεια μου δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη.Θα το τσεκαρω οταν γυρισω σπιτι και θα σΕ πω!
    Πολλα καλα και ορθια χιλιομετρα!
    Να εισαι καλα φιλε , φαντασου οτι εαν ρυθμισεις τον συμπλεκτη οταν το τιμονι ειναι τερμα αριστερα και δεν αφησεις καθολου τσογο τοτε οταν στριψεις το τιμονι τερμα δεξια θα τεντωσει και θα τραβηχτει η ντιζα .

ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!

Καλημερες!
    Καταρχας για τα λαδια.Απο την στιγμη που το πηγες στην αντιπροσωπια,δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου εβαλαν ισπανικα.
    Αν κοιταξεις το manual της μηχανης θα δεις οτι προτεινει να χρησιμοποιουμε λαδια Suzuki Genuin 4cylinder motor oil SAE 15w-50.Ειχα ρωτησει στο εξουσιοδοτημενο που το παω για service και ειχαν πει οτι ειναι λαδια της Motul μονο που τα χρησιμοποιουν με την επωνημια της Suzuki.τα motul ομως ειναι γαλλικα...

Στο προβλημα σου...Πηγενε το σε καποιο εξουσιοδοτημενο και πες τους τι εχεις.
    Οπως το φανταζομαι εγω,η ντιζα σου ειναι πολυ κοντη και απλα θα πρεπει να σου περασουν μια πιο μακρια.Και λογικα αυτο θα γινει εντος εγγυησης!

let me know!

Μπαινω στο merge...

Νέο μέλος
    Καλημερες!
    Καταρχας για τα λαδια.Απο την στιγμη που το πηγες στην αντιπροσωπια,δεν μπορω να καταλαβω γιατι σου εβαλαν ισπανικα.
    Αν κοιταξεις το manual της μηχανης θα δεις οτι προτεινει να χρησιμοποιουμε λαδια Suzuki Genuin 4cylinder motor oil SAE 15w-50.Ειχα ρωτησει στο εξουσιοδοτημενο που το παω για service και ειχαν πει οτι ειναι λαδια της Motul μονο που τα χρησιμοποιουν με την επωνημια της Suzuki.τα motul ομως ειναι γαλλικα...

Στο προβλημα σου...Πηγενε το σε καποιο εξουσιοδοτημενο και πες τους τι εχεις.
    Οπως το φανταζομαι εγω,η ντιζα σου ειναι πολυ κοντη και απλα θα πρεπει να σου περασουν μια πιο μακρια.Και λογικα αυτο θα γινει εντος εγγυησης!

let me know!

Για τα λαδια απλα ο μηχανικος μου ειπε οτι δεν εχει αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης την συγκεκριμενη στιγμη που το ειχα παει
    αλλα εχει αυτα που τελικα εβαλα με τις ιδιες προδιαγραφες..

Δεν μπορω να καταλαβω υπαρχει περιπτωση το καθε μηχανακι ιδιου κατασκευαστη να εχει διαφορετικη ντιζα..Λιγο κουλο δεν ειναι??
    Το προβλημα με την ντιζα δεν το ειχα καταλαβει εγω μεχρι την στιγμη που το ρυθμισε ο μηχανικος και μου ειπε οτι ειναι κατασκευαστικο λαθος..Δεν θα μου προτεινε αλλαγη απο μονος του ???Εδω μου αλλαξε καθρεφτη εντος εγγυησης επειδη δεν εσφιγκε σωστα..

Παντος θα σε ακουσω και θα περασω απο καποιο αντιπροσωπο να δω τι θα πει ..
    Thanks

Αρχικά δημιουργήθηκε από jgm
    Για τα λαδια απλα ο μηχανικος μου ειπε οτι δεν εχει αυτα που προτεινει ο κατασκευαστης την συγκεκριμενη στιγμη που το ειχα παει
    αλλα εχει αυτα που τελικα εβαλα με τις ιδιες προδιαγραφες..

Δεν μπορω να καταλαβω υπαρχει περιπτωση το καθε μηχανακι ιδιου κατασκευαστη να εχει διαφορετικη ντιζα..Λιγο κουλο δεν ειναι??
    Το προβλημα με την ντιζα δεν το ειχα καταλαβει εγω μεχρι την στιγμη που το ρυθμισε ο μηχανικος και μου ειπε οτι ειναι κατασκευαστικο λαθος..Δεν θα μου προτεινε αλλαγη απο μονος του ???Εδω μου αλλαξε καθρεφτη εντος εγγυησης επειδη δεν εσφιγκε σωστα..

Παντος θα σε ακουσω και θα περασω απο καποιο αντιπροσωπο να δω τι θα πει ..
    Thanks

Απο την στιγμη που ειναι κατασκευαστικο λαθος δεν θα επρεπε να σου την αλλαξει???
    Απλα μπορει να ετυχε μια παρτιδα να εχει μικροτερη ντιζα απο οτι θα επρεπε.
    Μπαινω στο merge...

Παληκαριααααααααααα

Εκλεισα για το Rinding School στις 27/10/2007

Ξερω ξερω ειναι λιιιιιιιιιγο μακρια μεχρι τοτε αλλα ειναι η μοναδικη ημερομηνια που με βολευε!

Κανεις αλλος????????
    Μπαινω στο merge...

Νέο μέλος
    Παλικάρια μου καλημέρα,

Ξέρω έχω καιρό να εμφανιστώ αλλα είχα δουλειά ... ταξίδια και τέτοια....

Λοιπόν παλικάρια έχω συμπληρώσει 20,000Χλμ και να σας πώ την αλήθεια μου σκέφτομαι να το δώσω... δεν είναι οτι δεν είμαι ευχαριστημένος με τη μηχανή απλά σκέφτομαι οτι θα πέσει πολυ η αξία της...

Εσείς τί λετε?

ΥΓ ελπίζω να τα πούμε στο Δέλεαρ την Δευτέρα.

Φιλιά σε όλους.

Νέο μέλος
    Παληκαριααααααααααα

Εκλεισα για το Rinding School στις 27/10/2007

Ξερω ξερω ειναι λιιιιιιιιιγο μακρια μεχρι τοτε αλλα ειναι η μοναδικη ημερομηνια που με βολευε!

Κανεις αλλος????????
    Αγορίνα καλημέρα,

Εάν εχω τον καιρό σίγουρα θα έρθω.

Εχω πάει μόνο στο 0-300 αλλά γουστάρω για riding school κάργα.

Πόσα πλήρωσες?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostiZ
    re pedia mallon den vlepoume kala kai peftoume....
    lete na valoume tpt xenon???

gia voithiste ligo gia o kathenas mou leei ta dika tou pou rotao...

kala.... vgainei h motora apo sinergio tin alli paraskeui kai tha einai

ΤΟΥΜΠΑΝΟ
    Λοιπόν εγώ εαν έχεις διαβάσει έχω βάλει xenon...

Πιστεύω οτι είναι η ποιό σοβαρή επένδυση που μπορεί κανείς να κάνει για το μηχανάκι του... και διαφορά στην όραση και σε προσέχουν ποιο πολύ οι άλλοι (ποιο σημαντικό για μένα) ...

Εάν τα έχεις τα λεφτά .... βάλτα!!!

Θα φάς λίγο πίκρα στο που να βάλεις το inverter γιατι είναι και λίγο γυμνό το μηχανάκι μας αλλα θα την βρείς την άκρη!!! (εγώ το έβαλα στο κουτάκι που ήταν τα εργαλεία)...

Καλές βόλτες!

Νέο μέλος
    Αυτια! Για να δουμε φωτο και απο το δικο σας GSR!

τωρα θα ερθει ενας αθλιος να σπαμαρει αλλα μην του δωσετε σημασια!
    Γιώργο το έχεις δεί και από κοντά !!!

Αλλά σε πίστα όχι!!! Αυτό από 0-300!! χιχι!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_rsm_4-11-06_2246.jpg 
Προβολές:	326 
Μέγεθος:	96,2 KB 
ID:	78721

Που χαθηκες ρε Αγγελεεεεεεεεεεεεε!

Για το 0300 εκλεισα και γω ρε οχι για το CSS!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oσο για το αν θα πουλησεις το μηχανακι ελα την Δευτερα δελεαρ να τα πουμε απο κοντα.

20.000km ρε μπαγασα?Ποτε προλαβες?
    Παιζει να εισαι και αυτος που εχει κανει τα πιο πολλα.Για πες μας ολα καλα?
    Το σερβις ποσο σου πηγε?

Μπαινω στο merge...

Νέο μέλος
    Που χαθηκες ρε Αγγελεεεεεεεεεεεεε!

Για το 0300 εκλεισα και γω ρε οχι για το CSS!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Oσο για το αν θα πουλησεις το μηχανακι ελα την Δευτερα δελεαρ να τα πουμε απο κοντα.

20.000km ρε μπαγασα?Ποτε προλαβες?
    Παιζει να εισαι και αυτος που εχει κανει τα πιο πολλα.Για πες μας ολα καλα?
    Το σερβις ποσο σου πηγε?

Αγορίνα,

Δεν έχω κάνει το σέρβις το τελευταίο γιατί δεν παίζουν θέσεις στο Suzuki service....

Αλλά θέλω να σας μιλήσω λίγο για αυτό το θέμα....

Είναι ιδέα μου ή οι τύποι στο σερβις της Suzuki είναι μα...κες... ρε σύ σε όλα τα άλλα σερβις που έχω πάει είναι σνόμπ δεν ακούν αυτά που τους λέω σχετικά με μικρολεπτομέρειες με την μηχανή και δεν την ελέγχουν σωστά....

Τα έχω πάρει στο κρανίο με την πάρτη τους... πώς την έχουν δεί έτσι....

Τώρα ειδικά που μου έχει βγάλει κατι μικροσυμπεριφορές η μηχανή (θα σας πώ στο δέλεαρ, είναι πολλά για να τα γράψω στο forum) θέλω να την προσέξουν τη μηχανή.... και μάλλον θα την πάω σε ένα άλλο τυπάκι που λένε οτι είναι πολύ ψείρας... θα σας δώσω update εάν τυχόν είναι καλός (και που ξέρεις ίσως και φτηνός!!!!).

Anyway δεν σας πρήζω άλλο...

Φιλαράκια καλές βόλτες και προσοχή γιατί έχω ήδη μαζέψει 3 από τους δρόμους... (δυστυχώς ο ένας δεν την έβγαλε καθαρή... )

Να γουστάρετε!!!

ΥΓ... Ααααα παραλίγο να το ξεχάσω... σήμερα πήγα βόλτα το FZ1 (το γυμνό!!!) !!!!

Παναγία μου γκάζι... Θα σας πώ από κοντα!

Φιλιά σε όλους

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα