Πάντως το περισσότερο που περίμενα ήταν 10 εργάσιμες και όχι για ανταλλακτικό, αλλά για αξεσουάρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
δεν θελεις να μαθεις ποσα χρονια περιμενα για μια ηλεκτρονικη και για λεβγιε ταχυτητων![]()
δεν θελεις πιστεψε με
![]()
![]()
Πάντως το περισσότερο που περίμενα ήταν 10 εργάσιμες και όχι για ανταλλακτικό, αλλά για αξεσουάρ...Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
δεν θελεις να μαθεις ποσα χρονια περιμενα για μια ηλεκτρονικη και για λεβγιε ταχυτητων![]()
δεν θελεις πιστεψε με
![]()
![]()
Εκτος απο μαζοχα εισαι και μονοφαγας βρε μπαγασαΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Πάντως άν ήταν σήμερα ξανα γύριζα πίσω και να αγόραζα απο την αρχή μοτό πάλι αυτή θα έπερνα και ας τραβιώμουνα διπλά!!!!
Καλύτερα να τραβιέμαι και να είμαι με την "Pamela" μια ζωή, παρα με την Μαρία της "γειτονιάς" που την "ποτίζουνε" πολλοί...![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
Βαλε και τιμουλες διπλα :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Άποψη σου...![]()
Και μιάς και βλέπω οτι έχεις avatar το Κ.
Αν σε έβαζαν μπροστα σε
1. ένα Κ7
2.μια 1098
3.μια MV312
Τι θα διάλεγες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σκεψου το Κ7 να στοιχιζει 25000€![]()
![]()
ΚΑΠΛΑΝΙ
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΠΛΑΝΙ
Βαλε και τιμουλες διπλα :rotflmao: :rotflmao:
Σκεψου το Κ7 να στοιχιζει 25000€![]()
![]()
![]()
Χωρίς τιμούλες, αν είχαν όλα, υποθετκά, 0 ευρώ...
Δε μου λές για πές μου το καθημερινό πρόγραμμά σου δεν είναι κάπως έτσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Για αυτο το λογο, διαλεξαμε ΙΤΑΛΙΚΗ μοτο!!!![]()
07,00-07,15 Ξυπναώ
07,15-07,30 Ντύνομαι
07,31-07,32 Κατεβαίνω στο γκαράζ
07,32-07,35 κάνω το Σταυρό μου να με πάει στη δουλειά
07,35-09,30 Φτάνω στη δουλειά, πάλι άργησα (Αφου δε πάει βήμα)
09,30-15,30 Δουλεύω (Κάποιος πρέπει να πληρώσει και το μάστορα)
15,30-17,30 Πάω στο μάστορα (να μου τα φάει) γιατί ακούω έναν ήχο!
17,30-17,35 Γυρνάω προς το σπίτι
17,35-17,40 Ξαναγυρναώ στο μάστορα γιατί ακούω ξάνα τον ίδιο θόρυβο που δεν ξέρει να φτιάξει...
17,40-19,00 Τα ψέλνω στο μάστορα ενώ αυτός μου λέει οτι αυτά τα μηχανάκια το βγάζουν αυτό το πρόβλημα συχνά!
19,00-19,20 Γυρνώ προς το σπίτι
19,20-19,21 Με άφησε η Π@π@ριά!
19,21-19,50 Το σπρώχνω προς το σπίτι
19,50-20,45 Κουράστηκα να σπρώνχω και περιμένω οδική η οποία κλασσικά αργεί
20,45-21,15 Φτάνω σπίτι
21,15-21,20 Τη σπρώχνω στο γκαράζ
21,20-21,40 Της μιλάω και τη ρωτάω γιατί μου το έκανε αυτό αφού τη προσέχω τόσο(και περιμένω και να απαντήσει)
21,40-21,50 Καταριέμαι την ώρα και τη στιγμη που πήρα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ (βλ. κυρίως Ιταλικό)
21,50-22,00 Αποφασίζω να τη πουλήσω αύριο αφού πρώτα τη φτάξω! (Να χαλάσει πάλι στον επόμενο
22,00-22,10 Πέρνω τηλέφωνο στη δουλειά να τους πώ οτι θα λείψω άυριο!
22,10-22,30 Παίρνω ξανα την οδική για να κλείσω ραντεβού το πρωί να το πάμε στο μάστορα
22,30-22,40 Παίρνω το κολλητό να μου δανείσει γιατί μου τα έχει φάει όλα το Ευρωπαϊκό!
22,40-08,00 Δεν έχω κλείσει μάτι απο τη στεναχώρια μου
ε? έπεσα μέσα?
Ά δηλαδή όποιος θέλει να πάρει Ιταλικό να πάει να τελειώσει πρώτα μία σχολή μηχανολιγίας έ?Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Το ίδιο ακριβώς λέω και εγώ!! Όσες φορές πήγα την μοτό μου στο συνεργείο, όχι μόνο δεν μου την έφτιαξαν, αλλά την πήρα χειρότερη απ'ότι ήταν. Δεν την πούλησα όμως, απλά ΔΕΝ ξαναπάτησα. Διάβασα, ρώτησα και την φτιάχνω μόνος μου. Αλλά δεν θα χαράμιζα με τίποτα όσα έχω περάσει μαζί της, επιδεί ο Κώστας, ο γίος της Σούλας, που κρατούσε τα πρόβατα του πατέρα του στο χωριό, πήγε στην Ιταλία, έκανε ένα σεμηνάριο και πήρε την αντιπροσωπία στο service της "ταδε" εταιρίας...
![]()
Για να μπορεί να φτιάχνει ο ίδιος το μηχανάκι του!![]()
Μήπως ήθελες να πείς οτι καλύτερα να είσαι με τη πάμελα και να είναι πτώμα στο κρεβάτι παρά να είσαι με τη Τζέσικα Άλμπα και να είναι δυναμίτης!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Πάντως άν ήταν σήμερα ξανα γύριζα πίσω και να αγόραζα απο την αρχή μοτό πάλι αυτή θα έπερνα και ας τραβιώμουνα διπλά!!!!
Καλύτερα να τραβιέμαι και να είμαι με την "Pamela" μια ζωή, παρα με την Μαρία της "γειτονιάς" που την "ποτίζουνε" πολλοί...![]()
Αυτό θα ταίριαζε περισσότερο!
To αλλάζω λίγο λόγω γούστουΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Άποψη σου...![]()
Αν σε έβαζαν μπροστα σε
1. ένα Κ7
2.μια 1098
3.μια MV312
Τι θα διάλεγες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ερώτηξη!
Αν σε έβαζαν μπροστα σε
1. ένα R1
2.μια 1098
3.μια MV312
Τι θα διάλεγες....![]()
Απάντηση!
Το R1 και 10,000 ευρώ στη τζέπη!
Τα οποία θα έριχνα μετά επάνω και θα ντρεπόντουσαν να κάτσουν δίπλα οι άλλες 2
....![]()
Παθών και Μαθών ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
δεν θελεις πιστεψε με
![]()
....Το ίδιο και εγώ!![]()
Άσε τα υποθετικά και προσγειώσου στη πραγματικότητα!Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
![]()
Χωρίς τιμούλες, αν είχαν όλα, υποθετκά, 0 ευρώ...
Και κατάλαβα και τη πονηριά που έκανες έβαλες για Ιαπωνικό το πιο άσχημο που υπαρχει στα 1000 (αν και ίσως να είναι και το ΖΧ10)
Θα επερνα το Mv312 θα το πουλουσα και θα επερνα ενα EVO ολοκαινουριοΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Άποψη σου...![]()
Αν σε έβαζαν μπροστα σε
1. ένα Κ7
2.μια 1098
3.μια MV312
Τι θα διάλεγες....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και θα κρατουσα το κ7 που εχω :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παλι ακυρο παραδειγμα εφερες φιλε....
Το ενα κανει 13.500 παραεισαγογης και τα αλλα κανουν 23.000 το ducati και 25.000 agusta αν θυμαμαι καλα ?
Αμα μου τα χαριζανε ενοειται θα επερνα το πιο ακριβο τι ειναι αυτα που ρωτας...
Το αγουστα ειναι σαν αυτους που εχουνε ferrari τα περνουν και πηγαινουν με ρελαντι... να πουλανε μουρη και καλα....
Για αυτο ασε μη με λες για ευρωπαικα και μαλακιες.....
Ενα φιλαρακι μου χτες εχασε τα κλειδια του απο ενα scooteraki gilera και πηγε να βγαλει αντικλειδη και τον ειπανε 35ευρω παρακαλω :rotflmao: ειναι λεει ειδικο chipaki
Φαντασου να χασεις το κλειδη απο το αγουστα θα σε πουνε.. πρεπει να βαλουμε καινουρια κλειδαρια immobilaizer κτλ κτλ μονο 5.000ευρω θα βγουνε... μονο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Δε μου λές για πές μου το καθημερινό πρόγραμμά σου δεν είναι κάπως έτσι?
07,00-07,15 Ξυπναώ
07,15-07,30 Ντύνομαι
07,31-07,32 Κατεβαίνω στο γκαράζ
07,32-07,35 κάνω το Σταυρό μου να με πάει στη δουλειά
07,35-09,30 Φτάνω στη δουλειά, πάλι άργησα (Αφου δε πάει βήμα)
09,30-15,30 Δουλεύω (Κάποιος πρέπει να πληρώσει και το μάστορα)
15,30-17,30 Πάω στο μάστορα (να μου τα φάει) γιατί ακούω έναν ήχο!
17,30-17,35 Γυρνάω προς το σπίτι
17,35-17,40 Ξαναγυρναώ στο μάστορα γιατί ακούω ξάνα τον ίδιο θόρυβο που δεν ξέρει να φτιάξει...
17,40-19,00 Τα ψέλνω στο μάστορα ενώ αυτός μου λέει οτι αυτά τα μηχανάκια το βγάζουν αυτό το πρόβλημα συχνά!
19,00-19,20 Γυρνώ προς το σπίτι
19,20-19,21 Με άφησε η Π@π@ριά!
19,21-19,50 Το σπρώχνω προς το σπίτι
19,50-20,45 Κουράστηκα να σπρώνχω και περιμένω οδική η οποία κλασσικά αργεί
20,45-21,15 Φτάνω σπίτι
21,15-21,20 Τη σπρώχνω στο γκαράζ
21,20-21,40 Της μιλάω και τη ρωτάω γιατί μου το έκανε αυτό αφού τη προσέχω τόσο(και περιμένω και να απαντήσει)
21,40-21,50 Καταριέμαι την ώρα και τη στιγμη που πήρα ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ (βλ. κυρίως Ιταλικό)
21,50-22,00 Αποφασίζω να τη πουλήσω αύριο αφού πρώτα τη φτάξω! (Να χαλάσει πάλι στον επόμενο
22,00-22,10 Πέρνω τηλέφωνο στη δουλειά να τους πώ οτι θα λείψω άυριο!
22,10-22,30 Παίρνω ξανα την οδική για να κλείσω ραντεβού το πρωί να το πάμε στο μάστορα
22,30-22,40 Παίρνω το κολλητό να μου δανείσει γιατί μου τα έχει φάει όλα το Ευρωπαϊκό!
ε? έπεσα μέσα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ελεγα να κατσω να γραψω το προγραμμα της ημερας ως απαντηση στα παραπανω, αλλα βαριεμαι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Δε μου λές για πές μου το καθημερινό πρόγραμμά σου δεν είναι κάπως έτσι?
07,00-07,15 Ξυπναώ
..............
ε? έπεσα μέσα?
Ενα μονο θα σΕ πω: πρεπει να σε εχουν κερασει πολλα τσαγια ΙΤΑΛΙΚΑ μηχανακια...![]()
![]()
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
Πού στον ύπνο τους ή όταν είμαι παρκαρισμένος!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Ελεγα να κατσω να γραψω το προγραμμα της ημερας ως απαντηση στα παραπανω, αλλα βαριεμαι...
Ενα μονο θα σΕ πω: πρεπει να σε εχουν κερασει πολλα τσαγια ΙΤΑΛΙΚΑ μηχανακια...![]()
![]()
![]()
Το μόνο πράγμα που με έχει κεράσει Ιταλικό μηχανάκι είναι τις βενζίνες που έκαψα για να του αποδείξω οτι είναι πολύ λίγος!
Μερικοί απο εσάς τους Ιταλολάτρεις έχετε μπέσα... Αν σας περνάει Ιαπωνικό τους κερνάτε τις βενζίνες που έκαψαν τσάμπα να σας περάσουν!![]()
Οσο για το πρόγραμμα άστο μη γράψεις τίποτα κάποια στιγμή είχα κάποια Ιταλικά και το πρόγραμμά μου ήταν έτσι ακριβώς!
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σ'άρεσε κουφάλα ε?