Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ναι αλλά εσένα για να φτάσει τα άλογα του Ζ θέλει ένα 5χιλιαρο ακόμα για τουρμίνα κτλ...
Και υτό για μία κόντρα γιατί μετά θα σπάσει έτσι και αλλοιώς...
![]()
Αμάν....
![]()
Πάλι σε "χερά" πέσαμε...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Αμάν....
![]()
Πάλι σε "χερά" πέσαμε...
![]()
![]()
![]()
dessert KEYBOARD RACER![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Καλά εσυ ούτε το keyboard δεν έχεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
dessert KEYBOARD RACER![]()
:rotflmao:
![]()
Καλά εσυ ούτε το keyboard δεν έχεις...
![]()
sto keyboard με εχεις το παραδεχομαι γραφεις πολυ γρηγορα![]()
Nαι, είμαι σίγουρος πως είναι ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο, να λαμπαδιάζουνε τα Ducatia.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
..τι λές τώρα;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Nαι, είμαι σίγουρος πως είναι ιδιαίτερα σύνηθες φαινόμενο, να λαμπαδιάζουνε τα Ducatia.![]()
Καθημερινό!!!!
Εγώ τώρα που γυρνούσα απο έξω είχαν ανάψει δυό στα φανάρια, και ζεσταίνονταν κάτι Γιάσπωνες...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ειπαμε να πουμε καμια μαλακια για τα ευρωπαικα..
αλλα να εχουνε τωρα μπει χρηστες με μηχανάκια fmx Και fazer ..και να λενε για τα ευρωπαικά παει πολύ δε νομίζετε?
δηλάδη ΗΜΑΡΤΟΝ ρε παλικαρια....διαβαζουνε και μικρα παιδια..σε τι κοσμο θα τα μεγαλωσουμε?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ξέρω μάλλον γιατί βγάζεις ΤΟΣΗ χολή για τα FMX και τα FASER !
FMX ή FASER ήταν αυτό που σε εσπρωχνε παραπροχθές?
Mόνο το όνομα κυκλοφορεί ακόμα φίλε .....
Το μηχανάκι είναι άλλο και που είσαι βγαίνει καινούριο...σε βλέπω να τη πετάς τη φλορέτα....
Λές?:rotflmao:
![]()
Αν για τα honda και τα yamaha ειναι μετρια μοντελα τα fmx και fazer τοτε το μονστερ για την ducati ειναι το παπι της μιας κ δεν βγαζει πιο φτηνιαρικο και μικρο!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Αν για τα honda και τα yamaha ειναι μετρια μοντελα τα fmx και fazer τοτε το μονστερ για την ducati ειναι το παπι της μιας κ δεν βγαζει πιο φτηνιαρικο και μικρο!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δύσκολοι καιροί για πρήγκηπες......................και Δούκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
..τι λές τώρα;;;![]()
Καθημερινό!!!!
Εγώ τώρα που γυρνούσα απο έξω είχαν ανάψει δυό στα φανάρια, και ζεσταίνονταν κάτι Γιάσπωνες...
:rotflmao: :rotflmao:![]()
ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΡΕ Γ$Μ@ ΤΗΝ Π@ΥΤ^Ν^ ΜΟΥ ΟΧΙ ΠΑΛΙ !
http://www.youtube.com/watch?v=p22vH...elated&search=
Χωρίς εξάτμιση......... και πάλι το ξηροκάμπανο ακούγετε ρε γμτ ΦΤΟΥ!
μη το ματιάσω!
http://www.youtube.com/watch?v=f9Z7eE3dxXE
Εδώ ακούγετε μόνο η εξάτμηση όπως ακριβώς πρέπει να ακούγετε!![]()
![]()
![]()
Τι μου θύμισες τώρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
http://www.youtube.com/watch?v=p22vH...elated&search=
Χωρίς εξάτμιση......... και πάλι το ξηροκάμπανο ακούγετε ρε γμτ ΦΤΟΥ!
μη το ματιάσω!![]()
![]()
Σα την βάρκα του συχωρεμένου του παππού μου κάνει! :rotflmao:![]()
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Τι μου θύμισες τώρα!![]()
![]()
Σα την βάρκα του συχωρεμένου του παππού μου κάνει! :rotflmao:![]()
![]()
+10 :a5: :a5: :a5: