Σελίδα 41 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 3136373839404142434445 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 601 έως 615 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    θα φροντισω...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    μα αγαπητη μου, αν δεν εχεις διαβασει κατι ή δεν εχεις καταλαβει κατι, τι πιο ευκολο απο το να ρωτησεις..?????

Έχεις δει πολλούς να το κάνουν?????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

600 απαντήσεις και 15425 επισκέψεις.

Εχει ρευμα το θρεντ πάντως

:rotflmao: :rotflmao:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gousgoun_69
    600 απαντήσεις και 15425 επισκέψεις.

Εχει ρευμα το θρεντ πάντως

Τριφασικό????

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Ναι και με τις ασφάλειες καμμένες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg61
    Αφού με τέτοιο τρόπο εκφράζουμε εμπεριστατωμένη ( !!! ) γνώμη - άποψη επι του θέματος, κι ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ (ΚΑΚΩΣ) ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΠΑΜ, να συνεισφέρω κι εγώ: +100000000000000000000.

Υ.Γ.: Τη "συνήθεια" αυτή δέν την παρατηρώ να συμβαίνει μόνο με τον power hornet. Ο καλός συνάδελφος, που προσωπικά δέν τον γνωρίζω και δέν έχω τίποτα μαζί του, μου έδωσε απλώς αφορμή για να πώ αυτά που είπα.
    με γνωριζες μαστορα οταν ειχαμε παει ολοι μαζι στο ναυπλιο.εγω το εγραψα ετσι γαιτ6ι δεν εχω ορεξη να γραφω ολοκληρο κατεβατο ειμαουν παλια ψιλοθαμωνας πηγαινα αρκετα περυσι απλα εχω κοψει πλεον να πηγαινω,ενω εσυ απο τι ξερω τωρα αρχισες να πηγαινεις.γαιυτο εκατσα και εγραψα +10000 γιατι συμφωνο με την φνωμη του βασιλη με εκφραζει αυτο που λεει σαν δικες μου σκεψεις,τωρα να μπαινω και εγω οπως πολλοι που το εχουν κανει και να αναμασανε τα ιδια και ιδια αλα με συγχωρειτε εχω και καλυτερα πραματα να κανω.
    παντα φιλικα ετσι?διαλογο κανουμε

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΦΩΡΤΩΘΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ...

σε αυτη τη παρεα που λεγεται moto.gr...

κατ αρχην δε θα ηθελα να με προσβαλει κανενας μετα απο αυτο το ποστ λεγοντας μου το οτιδηποτε θα μπορουσε να με προσβαλει αλλα αυτο εγκειται στη δικη σας κριση.
    ειδατε ισως σε προηγουμενο ποστ μου εδω μεσα τις αποψεις μου οι οποιες ειναι ειλικρινεις.
    μετα λοιπον απο σκεψη για το θεμα και με κρυο αιμα θελω να πω 2 λογια.
    ημουνα απο αυτους που υποστηριζα μια αλλαγη με σκοπο το καλυτερο.θεωρω πραγματι οτι το ενηλιον ειναι καλυτερο απο το δελεαρ.ενδεχομενως να υπαρχει και καλυτερο μαγαζι απο το ενηλιον για να στεγασει τις δευτερες μας αλλα δεν το εχω βρει προσωπικα.

ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, σκεφτηκα το εξης:
    αν υποθεσουμε οτι παμε μια εκδρομη 30 ατομα.και στη διαδρομη καποιος (μακρυα απο ολους μας) πεσει, σκασει το λαστιχο, μεινει απο ανορθωτη η βενζινη.οι υπολοιποι 29 τι κανουμε???

α)συνεχιζουμε τη βολτα μας ?
    β)σταματαμε και βοηθαμε οπως μπορουμε αυτο το ατομο (ακομα και με την παρουσια μας αν ειναι το μονο που μπορουμε να κανουμε) και ας μη φτασουμε ποτε στον τελικο μας προορισμο ?

προσωπικα θα επελεγα το β.εσεις?

τι θελω να πω με αυτο...απο τη στιγμη που εστω και ενας (1) δηλωνει κολημα οικονομικης φυσεως στη προκειμενη περιπτωση για να κανει τα παραπανω χλμ μεχρι το ενηλιον και δεν ειναι απλως χοντροκεφαλος θεωρω χρεος μου να μην τον αφησω πισω για να κανω εγω το γουστο μου.

αλλα το μεγαλυτερο βαρος μου το κουβαλαω επειδη μερικα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.και εξηγουμαι αμεσως.
    στο παρον θρεντ δινεται η εντυπωση οτι ενα συγκεκριμενο μελος, ο Afrotwin, μιλαει εκ μερους ολων οσων ειμασταν υπερ του να φυγουμε απο το δελεαρ.δεν απαντουσα οσο διαδραματιζονταν η αντιπαραθεση γιατι ολοι ξερουμε τον τροπο που ο Afrotwin εγραφε και αντιλαμβανεστε οτι αν αν εγραφα οτι ''Afro εμενα δε με αντιπροσωπευεις γιατι δε χρειαζομαι δικηγορο για να πω τη γνωμη μου'' θα εμπαινα σε ενα φαυλο κυκλο.
    αυτη ομως η απαθεια με την οποια προσωπικα αντιμετωπισα το ολο θεμα δινει τη λαθος εντυπωση οτι τελικα με αντιπροσωπευει ο Afro.αυτο λοιπον ειναι ενα βαρος που κουβαλαω προσωπικα και θα ηθελα να το ξεκαθαρισω.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΩΔΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο Afrotwin ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !!!

ουφ το βγαλα απο πανω μου.συγγνωμη αν σας κουρασα.ευχαριστω που με ακουσατε και νομιζω οτι εγινε κατανοητη και η αποψη μου οσο αφορα το δελεαρ.

ευχομαι την επομενη φορα που θα ερθω σε συναντηση της δευτερας να ειμαστε καλυτερα και απο εκεινη τη δευτερα με τους ολλανδους, τους πατρινους και τον κρητικαρο !!! που θυμαμαι και ερχεται ενα πελωριο χαμογελο στη μουτσουνα μου !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ............
    επειδη μερικα πραγματα δεν ειναι οπως φαινονται.και εξηγουμαι αμεσως.
    στο παρον θρεντ δινεται η εντυπωση οτι ενα συγκεκριμενο μελος, ο Afrotwin, μιλαει εκ μερους ολων οσων ειμασταν υπερ του να φυγουμε απο το δελεαρ.δεν απαντουσα οσο διαδραματιζονταν η αντιπαραθεση γιατι ολοι ξερουμε τον τροπο που ο Afrotwin εγραφε και αντιλαμβανεστε οτι αν αν εγραφα οτι ''Afro εμενα δε με αντιπροσωπευεις γιατι δε χρειαζομαι δικηγορο για να πω τη γνωμη μου'' θα εμπαινα σε ενα φαυλο κυκλο.
    αυτη ομως η απαθεια με την οποια προσωπικα αντιμετωπισα το ολο θεμα δινει τη λαθος εντυπωση οτι τελικα με αντιπροσωπευει ο Afro.αυτο λοιπον ειναι ενα βαρος που κουβαλαω προσωπικα και θα ηθελα να το ξεκαθαρισω.

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΩΔΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο Afrotwin ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !!!

ουφ το βγαλα απο πανω μου.συγγνωμη αν σας κουρασα.ευχαριστω που με ακουσατε και νομιζω οτι εγινε κατανοητη και η αποψη μου οσο αφορα το δελεαρ.
    ............................................................................................

+1000
    σε αυτα τα λόγια επάνω που εγκρίνω.!!

θα προσθέσω και εγω κατι

για κανένα λόγο δεν θα 'θελα να "σπάσει" η παρέα!!
    Δεν περίμενα ΠΟΤΕ οτι μια απλή πρόταση θα έφτανε σε τέτοια διαμάχη!!
    και επίσης να τονίσω οτι η αποφυγή μιας απάντισης, δεν ειναι φόβος έκφρασης , αλλά αποφυγή σε εμπλοκή με ΦΙΛΟΥΣ.
    απο την στιγμή όμως που δημιουργείται η λάθος εντύπωση, πρέπει να το διευκρινίσω.
    Ολοι μπορούμε (φαντάζομαι ) να μπινελικόσουμε .
    Κάποιοι το αποφεύγουμε για λόγους ευγένειας.
    άλλο ειναι να θεωρείς την γνώμη σου σωστή και άλλο να βρίζεις αυτόν που έχει διαφορετική άποψη απο 'σένα
    τέλος το διάγγελμα

επιθυμώ να ΞΑΝΑγίνουμε παρέα, με τον καφέ και την μπύρα μας, όπου και αν γίνεται αυτό

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    .................
    ...............

Αφορμης δοθεισης, θα ηθελα να παρακαλεσω να ΜΗΝ υπαρχουν αναφορες σε ατομα που δεν μπορουν πια να "απαντησουν"...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Αφορμης δοθεισης, θα ηθελα να παρακαλεσω να ΜΗΝ υπαρχουν αναφορες σε ατομα που δεν μπορουν πια να "απαντησουν"...
    ζητω 1000 συγγνωμη αλλα δεν βρισκω πως θα μπορουσα να δωσω να καταλαβει καποιος το ποιος ΔΕΝ με αντιπροσωπευει στη προκειμενη περιπτωση.

δεν ειχα σκοπο να προκαλεσω σε καμια περιπτωση και αν πιστευει καποιος οτι δημιουργω προβλημα παρακαλω να προβουν οι αρμοδιοι της κατηγοριας στις αναλογες ενεργειες.

και παλι συγγνωμη, υποσχομαι οτι δεν θα ξανασυμβει.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ζητω 1000 συγγνωμη αλλα δεν βρισκω πως θα μπορουσα να δωσω να καταλαβει καποιος το ποιος ΔΕΝ με αντιπροσωπευει στη προκειμενη περιπτωση.

δεν ειχα σκοπο να προκαλεσω σε καμια περιπτωση και αν πιστευει καποιος οτι δημιουργω προβλημα παρακαλω να προβουν οι αρμοδιοι της κατηγοριας στις αναλογες ενεργειες.

και παλι συγγνωμη, υποσχομαι οτι δεν θα ξανασυμβει.

Καλα μην αυτοκτονησεις κι ολας...

Το γραψα για να μην συνεχιστει ρε Γιωργη, μιας και δεν το θεωρω ηθικο, ανεξαρτητα σε ποιους αναφερομαστε... :wacko:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Παιδες ειστε ελευθεροι να πατε οπου θελετε δεν το συζηταω και ευχομαι να περασετε τελεια.
    Το μονο κολλημα μου στην φαση του Δελεαρ ειναι ο τροπος με τον οποιο ισως και αθελα καποιων πλασαριστηκε λες και το μοναδικο προβλημα των τελευταιων συναντησεων ηταν το κακο σερβις και
    η κακη ατμοσφαιρα του μαγαζιου.

Προσπαθησα να επιμεινω στο τι διαμορφωνει την ατμοσφαιρα μιας ιδιομορφης παρεας οπως η δικη μας που ξερουμε πραγματα ο ενας για τον αλλο που δεν ξερουν ουτε οι πιο στενοι μας φιλοι και ομως δεν θυμομαστε καμια φορα ουτε το ονομα του φιλου που εχουμε απεναντι μας.

Περιμενα να αντιμετωπιστει το θεμα με καποια ειλικρινεια και ενιωσα οτι κανεις δεν θελησε να εστιασει στις πραγματικες κατα την γνωμη μου ριζες του προβληματος τα παρατησα.
    Ακομα και αν ολα αυτα που νιωθω σχετικα με το θεμα ειναι αποκυηματα της φαντασιας μου στην τελικη διατηρω το δικαιωμα να συνεχιζω να αισθανομαι ετσι και εσεις διατηρειτε το δικαιωμα να κανετε οτι χρειαζεται ωστε να περνατε παντα καλα.Δεν θελω να ειμαι σε καμια περιπτωση αυτος που θα φρεναρει την πλειοψηφια η οποια εχει αποφασισει οτι νιωθει διαφορετικα για ενα ζητημα ενδεχομενως οχι πιο πολυπλοκο απο την απλη εξευρεση μιας καφετεριας για τις εβδομαδιαιες συγκεντρωσεις,και ουτε θα προσπαθησω να κανω πολυπλοκο η να υπεραπλουστευσω οποιοδηποτε θεμα προκυπτει, ειδικα απο την στιγμη που ολοι πιστευετε οτι ειστε ειλικρινεις ως προς τα θελω σας.

Αλλα παραυτα...

Ασχετως με το τι θα αποφασισετε αυτη την στιγμη κανενα μερος για καφε και καμια συναντηση δεν μπορει να μου δωσει εμενα προσωπικα αυτο που θα ηθελα διοτι το αυθορμητο εγινε προσχεδιασμενο,οι ωραιες συζητησεις εγιναν κουβεντες που σκοπο εχουν να πληγωσουν,και οι καλοι φιλοι ειναι απασχολημενοι με το να αναρωτιουνται αν ειμαστε καλοι φιλοι ακομα η αν μαλακιζομαστε ετσι απλα για να περναει η ωρα.

Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση κανενας μα κανενας να νιωσει οτι αφηνει καποιον πισω διοτι παντα θα υπαρχουν ανθρωποι ανικανοποιητοι για τον οποιοδηποτε λογο και δεν θα πρεπει ουτε αυτοι να προσπαθουν να επιβαλλουν την αποψη τους,και απο την αλλη ουτε η πλειοψηφια θα πρεπει να νιωσει οτι θα πρεπει να τους ικανοποιησει ολους διοτι ετσι εις βαρος των λιγων ζημιωνονται τελικα οι πολλοι.
    Και στο κατω κατω αν καποια πραγματα αποδειχτουν οτι εγιναν με λαθος σκεπτικο καλυτερα να μεινει στην ακρη ο ενας να κανει τα κουμαντα του με τον εαυτο του, παρα να χαντακωθουν οι πολλοι
    και να αρχισουν να επιρριπτουν ευθυνες μεταξυ τους.
    Θα τα ξαναπουμε εκει που πραγματικα μετραει.
    Παλιοκουλατζες....

(οτι ειναι με bold συμπληρωθηκε εκ των υστερων)
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ............................
    και οι καλοι φιλοι ειναι απασχολημενοι με το να αναρωτιουνται αν ειμαστε καλοι φιλοι ακομα η αν μαλακιζομαστε ετσι απλα για να περναει η ωρα.

Αμα ξερει να μιλαει προστυχα ο αντρας...

:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Αμα ξερει να μιλαει προστυχα ο αντρας...

:rotflmao:
    Χαιρομαι που ολα τα υπολοιπα που εγραψα δεν σου φαινονται καθολου προστυχα...:wacko:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ευχομαι την επομενη φορα που θα ερθω σε συναντηση της δευτερας να ειμαστε καλυτερα και απο εκεινη τη δευτερα με τους ολλανδους, τους πατρινους και τον κρητικαρο !!! που θυμαμαι και ερχεται ενα πελωριο χαμογελο στη μουτσουνα μου !!!
    Δύσκολο έως ακατόρθωτο..:a13:

...αλλά σας το εύχομαι απ'την καρδιά μου ρε παίδες και κάθε Δευτέρα καλύτερη απ'την προηγούμενη να είναι !

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04