ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
γιατι αυτη η αποχη?![]()
αντιφασκεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Για δυο λογους
1) ελλειψη χρηματων σταση εμποριων![]()
και
2) η φωτο που βλεπεις![]()
![]()
Κι ομως το ποδηλατο μου ετρωγε ολα μου τα λεφταΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
αντιφασκεις...
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Κι ομως το ποδηλατο μου ετρωγε ολα μου τα λεφτα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασχετο αλλα μου ρθε...
για να κανεις ποδηλασια,ποσσο % λιπος εχεις στο σωμα σου?
:wacko:
Δεν ξερω γιατι δεν εχω κανει λιπομετρηση αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι απο τοτε που ξεκινησα εχω χασει 8 κιλα![]()
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
'Ησουνα που ήσουνα, σε λίγο θα σε ψάχνουμε Μητσάρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Δεν ξερω γιατι δεν εχω κανει λιπομετρηση αλλα αυτο που ξερω σιγουρα ειναι απο τοτε που ξεκινησα εχω χασει 8 κιλα![]()
![]()
![]()
Mην αρχίσουμε τώρα τα είσαι άτριχος, που είσαι και τι κάνεις κτλ !Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
ασχετο αλλα μου ρθε...
για να κανεις ποδηλασια,ποσσο % λιπος εχεις στο σωμα σου?
Έτσι;
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Πολύ γρήγοροι γύροι και ένας εξ αυτών ρεκόρ για SS μηχανές (45.7)
http://www.youtube.com/watch?v=eDiZYziQdZ0
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Mην αρχίσουμε τώρα τα είσαι άτριχος, που είσαι και τι κάνεις κτλ !
Έτσι;
:wacko:![]()
![]()
γιαννη της μποτες του ηρωα να δειξεις,για να δει ο κοσμος πως γινονται τα ρεκορ!!!!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Πολύ γρήγοροι γύροι και ένας εξ αυτών ρεκόρ για SS μηχανές (45.7)
http://www.youtube.com/watch?v=eDiZYziQdZ0![]()
:rotflmao:
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....
Ω ναι την επόμενη θα γίνει παρουσίαση:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: