Εσύς τα ξεκινίσατε αφτά; Γιατί έτσι δεν είναι; Οπιος κοροιδέβει τονν αλλο κοροιδέβει τον εαυτό του. Αφτο είναι αληθια! Απτο δημοτικο τα μαθένατε αντε!Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Πωπω φιλε,να΄σαι καλα...μας γυρνας στο Δημοτικο παλι...
Τα θυμαστε,τι λεγαμε;
¨Οποιος κοροιδευει τον αλλο,κοροιδευει τον εαυτο του¨
¨Εισαι και φαινεσαι¨
¨Στο δικο μου δε χωραει,στο δικο σου κολυμπαει...¨
¨Στο δικο μου κανει κρος,στο δικο σου μοτοκρος...¨
¨Καθρεπτακι(στη μουντζα)
κλπ...
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Βρε μπας και είσαι γιος απο κανέναν εδώ μέσα και μπαίνεις
με το account του μπαμπά σου; Σα 8 χρονών παιδάκι μου κάνεις!
Γούτσου-γούτσου-γούτσου!!!!!!!!!!!
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Ποσα κιλα εισαι καρατουμπανε silver rider; Πες μου και θα καταλαβω αμεσως το υψος σου και γιατι με λες χοντρο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
προς Yamaha maniac Κράνοςςς ρε άθλιεεε: Το μιαλό σου και μια λίρα φιλαράκι που με κοροιδέβεις κατάμουτρα κιόλας! Οπιος κοροιδέβει τον αλλο κοροιδέβει τον εαυτό του!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Είμε 85 κιλά καθαρό βάρος καθόλου λύπος αρκετή γράμοση που φένετε!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ποσα κιλα εισαι καρατουμπανε silver rider; Πες μου και θα καταλαβω αμεσως το υψος σου και γιατι με λες χοντρο.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Φαντάσου είμαι 17 και δεν έχω τέτοια επιχειρήματα!!! Τουλάχιστον εγώ δεν περνάω όλη την μέρα στο γυμναστήριο για να αρέσω στις γκόμενες!!! Ψωνάρα μου!!! Έτσι είμαι και σε όποια αρέσω!!! Και δεν καμαρώνω για τις γκόμενες που έχω όπως ένας από το forum που κατά τύχη και αυτός πάει γυμναστήριο σαν και εσένα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
προς Yamaha maniac Κράνοςςς ρε άθλιεεε: Το μιαλό σου και μια λίρα φιλαράκι που με κοροιδέβεις κατάμουτρα κιόλας! Οπιος κοροιδέβει τον αλλο κοροιδέβει τον εαυτό του!
ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Είμε 85 κιλά καθαρό βάρος καθόλου λύπος αρκετή γράμοση που φένετε!
Xέστηκε ο Greg Kovacs μόλις είδε τον Silver!![]()
Eνταξει εισαι ρε. Σε παρεξηγησα. Πως καταφερες ομως να γραμωσεις τοσο και το μυαλο σου;
Βαλε και καμια γκομενα να γραψει, μηπως και βγαλουμε καποιο συμπερασμα.
Πως το εχεις παθει αυτο το πραγμα;![]()
![]()
παιδια δεν παιζει...
"ΒΟΤ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ FORUM.....
δεν εξηγείται αλλιώς....![]()
"αν δεν υπηρχε SILVER RIDER θα έπρεπε να εφευρουμε εναν"....![]()
με αυτα ανασταίνεται το forum....
Υ.Γ. το μονο κακό ειναι οτι μετά τις παρεμβάσεις του στις αθλητικες συζητησεις ντρεπονται μεχρι και οι Ολυμπιακοι και κρύφτηκαν....και θα ατονήσει η πιο δημοφιλής αντιπαράθεση..
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Εσύς με είπατε για τις γκόμενες! Κι εγώ σας απάντισα κακό είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Yamaha maniac
Φαντάσου είμαι 17 και δεν έχω τέτοια επιχειρήματα!!! Τουλάχιστον εγώ δεν περνάω όλη την μέρα στο γυμναστήριο για να αρέσω στις γκόμενες!!! Ψωνάρα μου!!! Έτσι είμαι και σε όποια αρέσω!!! Και δεν καμαρώνω για τις γκόμενες που έχω όπως ένας από το forum που κατά τύχη και αυτός πάει γυμναστήριο σαν και εσένα!!!!
Συνέχισε έτσι αγόρι μου πες τα στα τούμπανα που έχουν φτάσει να κάνουν γραμώσεις και στον εγκέφαλο μαζί σου!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Eνταξει εισαι ρε. Σε παρεξηγησα. Πως καταφερες ομως να γραμωσεις τοσο και το μυαλο σου;
Βαλε και καμια γκομενα να γραψει, μηπως και βγαλουμε καποιο συμπερασμα.
Πως το εχεις παθει αυτο το πραγμα;![]()
![]()
Εσύς σκαλίζεται και μου λέτε βλακίες! Δε φτέω εγώ! bot είσαι και φαινεσε! Και με περικεφαλέα κιόλας!![]()
Aν είναι έτσι πόσο πάει λες ένα τέτοιο BOTάκι να το βάλω στο σαλόνι ναΑρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
παιδια δεν παιζει...
"ΒΟΤ" ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ FORUM.....
δεν εξηγείται αλλιώς....![]()
"αν δεν υπηρχε SILVER RIDER θα έπρεπε να εφευρουμε εναν"....![]()
με αυτα ανασταίνεται το forum....
Υ.Γ. το μονο κακό ειναι οτι μετά τις παρεμβάσεις του στις αθλητικες συζητησεις ντρεπονται μεχρι και οι Ολυμπιακοι και κρύφτηκαν....και θα ατονήσει η πιο δημοφιλής αντιπαράθεση..
διασκεδάζω τους επισκέπτες μου;