εστι ακριβος ειναι εξαρτατε κατα πολυ απ το τι θελεις εσυ απο μια 600αρα μηχανη..
εστι ακριβος ειναι εξαρτατε κατα πολυ απ το τι θελεις εσυ απο μια 600αρα μηχανη..
Εγώ σε 2 μήνες κλείνω χρόνο μαζί της και είμαι υπερ ευχαρηστημένος, κανένα πρόβλημα, δε το μετάνιωσα που τη πήρα καινούρια, το παραπάνω γκάζι που έχει το fazer δε μου λείπει και τόσο, μια χαρά πιάνει τις ταχύτητες που χρειάζεται και κατανάλωση
περίπου 5,5 lt/100klm.
Δε κάνει η μηχανή τον αναβάτη...
Και με τον ερχομό του FZ800 και την διακοπή παραγωγής του FZ600 νομίζω πλέον το XJ6 είναι το μόνο τετρακύλινδρο 600αρι της Yamaha
Που είστε ρε μάγκες; Γιατί ''σωπάσατε;''
Ανεβάστε καμία όμορφη φώτο από τα μωρά σας να δούμε.
Γειά σας και απο εμένα πρίν απο ένα μήνα αγόρασα το diversion f καινούργιο γιατι το θεώρησα για τους καιρούς που περνάμε ενα πολύ καλο και τίμιο μηχανάκι... να σημειώσω οτι πρίν είχα vstrom 1000 του 08 και αργότερα το αντάλαξα με gsxr 1000 του 07 οπότε τώρα είπα να αράξω με αυτό!.
που εέκανε εντύπωση πολυ η παπίσια του συμπεριφορά και η μικρή του σχετικά κατανάλωση...
καλως ηρθες στην παρεα μας. εκανες καλη επιλογη αν και με το gsxr δεν εχει καμμια απολυτως σχεση. ειναι πολυ οικονομικο σε καταναλωση και οπως ειπες πολυ ευκολο στην συμπεριφορα του.![]()
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................
Καλησπέρα παιδιά, μόλις πριν 3 εβδομάδες απέκτησα και εγώ ένα xj6 naked και είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο από γκάζι όσο και από κατανάλωση (αν και είμαι ακόμη στο στρώσιμο)..θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι βολική η tank bag για το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί σκέφτομαι να αγοράσω (αν μπορείτε να μου προτείνετε καποια συγκεκριμένη μάρκα θα με έκανε πολυ χαρούμενο). Ευχαριστώ πολύ.
δεν υπαρχει απαντηση αν ειναι βολικο η οχι. εξαρταται απο το μεγεθος. υπαρχουν tank bag που ειναι πολυ ψηλα και εμποδιζουν στην οδηγηση. αλλα τα πιο πολλα δεν εχουν σταθερο μεγεθος. τα ψηλωνεις η τα χαμηλωνεις οσο θες και οσο σου ταιριαζει. καταρχας εσυ εχεις βαλει bagster η θες μαγνητικο? υπαρχουν πολλες μαρκες. KAPPA, BAGSTER κ.α.αυτο που εχω στην φωτο μου το εχω παρει απο το lidl και το κουμπωνω πανω στο BAGSTER. Δε με εμποδιζει καθολου απλα πρεπει να το βγαζω οταν βαζω βενζινη.
![]()
Όχι, δεν εχω βαλει bagster...Έλεγα για μαγνητικο...Καλώς..Ευχαριστώ για τη βοήθεια...Η αλήθεια είναι οτι είδα ένα δύο kappa μέσω ιντερνετ και μου φανηκαν ψηλα... Εφόσον όμως μου λες οτι είναι ρυθμιζόμενα...θα το δω λιγο καλυτερα!!
Προσοχή με το μαγνητικό σε γυμννή μηχανή. Πάνω από κάποια ταχύτητα μπορεί να πετάξει...
καλησπερα
λοιπον μετα απο τοσες γνωμες που διαβασα εχω την εξης αμφιβολια τωρα.!
εχω αποφασιση να παρω αυτο τη μηχανη αλλα...
σκεφτομουν να την παρω γυμνο μια και μου αρεσει πολυ .το θεμα ειναι οτι θελω να πηγαινω και κανενα ταξιδακι που και που και τωρα ερχεται η αμφιβολια και ρωταω
να την παρω γυμνο ή στην ντυμενη εκδοση της;
τι πυστευετε εσεις απο θεμα ταξιδιου;;
και οδηγισης τους χειμωνιατικους μηνες;
δενεται και με ιμαντα απτο πηρουνι,οποτε κανενα θεμα να πεταξει,ουτε καν να κουνηθει απο αερα.
αλεπου:το γυμνο ειναι γυμνο οπως και να το κανουμε,δεν κοβει καθολου αερα.τωρα με φαιρινγκ και μια μεγαλυτερη ζελατινα θα σου κοψει αρκετο αερα.μην περιμενεις παντως οτι δεν θα τρως καθολου.απο εκει και περα,ζυγισε και το ποσο περισσοτερο σου αρεσει το γυμνο και....αποφασισε...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Εγώ με το γυμνό τρώω πολύ αέρα και έντομα αλλά μου άρεσε περισσότερο από την έκδοση με φαίρινγκ. αν ήθελα ζελατίνα θα έπαιρνα την έκδοση με το κουστούμι που είναι πανέμορφο αλλά είναι και πιό ακριβό δυστυχώς. Απλά να ξέρεις ότι το γυμνό δεν έχει κεντρικό στάντ ενώ η έκδοση με το φαίρινγκ έχει. (δε ξέρω αν σε ενδιαφέρει μια τέτοια λεπτομέρεια, μπορείς να βάλεις και στο γυμνό αλλά κοστίζε κάπου 100 ευρώ)
η εκδοση με το κουστουμι ειναι πιο φθηνη απο το γυμνο.6390 το γυμνο 6290 το ντυμενο.μιλαω παντα χωρις ABS
Η έκδοση με το φαίρινγκ (diversion) είναι πιο φτηνή από το γυμνό (XJ6N) , με το κοστούμι δηλαδή με το "ολόσωμο φαίρινγκ (diversion F) έχει 7.090 χωρίς ABS 7.790 με ABS.