10.800E metaxeirismeni 12000xlm......
re tre eida mia foto pou les apo panellinia!!exete club isxyei????giati psaxnw na vrw palikaria pou goustaroun kai voltes!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
re tre eida mia foto pou les apo panellinia!!exete club isxyei????giati psaxnw na vrw palikaria pou goustaroun kai voltes!!!
Ποια φωτο ειδες? Για βολτες αμα κανονιστει τιποτα θα ανοιξω θεμα,προς το παρον ειμαι εκτος μαλλον τελος Μαρτιου αρχες Απριλη θα ειναι ετοιμο το μηχανακι μου...![]()
![]()
Για club δες εδω--->GSXR CLUB
Τωρα αν εννοεις το ΣΜΟΚ αυτο δεν ειναι club ειναι Λεσχη...![]()
![]()
epitelous!!!
Πολυ ωραιο οντως,το καταμαυρο ειναι το πιο ωραιο Κ5...![]()
![]()
![]()
eida mia foto pou an katalava kala eiste sto domoko....kai leei panelinia!!esy apo pou eisai?
Α ναι καταλαβα ειναι στην επιστροφη απο Πανελληνια με το Σ.Μ.Ο.Καρδιτσας...Και 2-3 Τρικαλινους που βρηκαμε στο δρομο...Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
eida mia foto pou an katalava kala eiste sto domoko....kai leei panelinia!!esy apo pou eisai?
Ειμαι απο Καρδιτσα...αντε να περασει αυτος ο μηνας θελω να βγαλω την μηχανη εξω και να παω βολτααααααααα...![]()
![]()
![]()
Εγω πηγα το προηγουμενο Σαββατο,την κυριακη την τεταρτη,την πεμπτη και θα παω βολτα και αποψε το βραδυ(βουτα rulezΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
αντε να περασει αυτος ο μηνας θελω να βγαλω την μηχανη εξω και να παω βολτααααααααα...![]()
![]()
![]()
) αλλα εχει και συνεχεια....αυριο βολτα πεντελη για ξυσιμο ....
![]()
![]()
Ζουλεψες???![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Εγω πηγα το προηγουμενο Σαββατο,την κυριακη την τεταρτη,την πεμπτη και θα παω βολτα και αποψε το βραδυ(βουτα rulez) αλλα εχει και συνεχεια....αυριο βολτα πεντελη για ξυσιμο ....
![]()
![]()
Ζουλεψες???![]()
:a36: :a36: :a36: :a36: :a39: :a39:
Αν το μηχανακι ειναι Κ5 τοτε η γνωμη μου ειναι οτι το πηρες λιγο ακριβα...Οπως και να χει το μηχανακι ειναι πανεμορφο!!!
Καλοριζικο και παντα ορθιος σου ευχομαι!!!
![]()
![]()
![]()
καλησπερα φιλε μου , καλοριζικο το μωρο σου , παντα ορθιος . Το μηχανακι το πηρες απ'το EXTREME στην Μιχαλακοπουλου ? Το μηχανακι το εχω δει αρκετες φορες απο κοντα ( συχνως πελατης βλεπεις )και πραγματικα γ@μ@ει !!!!!!!!!!!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΝΗΚΟΥΜΕ
>>> click here for my youtube channel <<<
ΟΧΙ,ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ!
Το thread είναι φωτογραφίες απο δικές μας μηχανές.Καλό είναι να βάζουμε άλλων μηχανές σε άλλο topic.Θα αποφύγουμε έτσι να γεμίσουμε με φωτογραφίες άλλων...
ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!!
να και το δικο μου μωρο , αχ την μια λεω να την πουλησω για να παρω το κ8 600 αλλα οταν την βλεπω σ αυτες τις ποζες με τρελαινει.