Μπραβο ρε μαγγες
Στην υγειά της επόμενης![]()
Μπραβο ρε μαγγες
Στην υγειά της επόμενης![]()
θα μου πεις (και δικιο θα χεις) ''τωρα μου το λες μωρε γιωργη???!!!'',αλλα καλιο αργα παρα ποτε.τιπ:ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΣΟΒΑΡΟ,ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΝΤΑ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΟΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ.ρωτα και κανεναν που ξερειΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Παρτε κι ενα teaser
(μη σχολιάσετε την ποιότητα - δε γινεται κατι καλυτερο)
Ανεπιτυχης προσπάθεια να μεινω κοντα σε ενα τουόνο με εναν μουρλό καβαλα....
http://www.youtube.com/watch?v=Idr2LvLRd6U
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
καλημερα καλημερα
τρελλο σκ πολλα πολλα χιλιομετρα
σουπερ παρεα απιστευτες διαδρομες οντως χωρις ελεος
χαρικα πολυ που σας γνωρισα κ σιγουρα θα τα ξαναπουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις πολλά δίκιαΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
τσογλανοι!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τσογλαναράδες όλοι τους
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μάγκες μπράβο σας !!!! Γαμώ τις βόλτες![]()
![]()
![]()
Το blog μου:
http://northcape2010.blogspot.com/
Βάση Δεδομένων:
http://www.earthexplorer.weebly.com/
![]()
![]()
![]()
Well....gentlemen, lets make something clear. Αν με όσα γραφτούν και με τις φωτογραφίες που θα μπουν, σας δημιουργηθεί η επιθυμία να το βάλετε στα πλάνα σας του χρόνου (που θα ξαναγίνει είμαι σίγουρος), κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες γιατί οι φωτό είναι πλανεύτρες και τα σχόλια φιλτραρισμένα προκειμένου να κάνουν και άλλοι την ίδια μαλακία......![]()
1250 χλμ με τα μισά να είναι ορεινό στροφιλίκι, 13+ ώρες οδήγησης, πιασμένοι τετρακέφαλοι- παλάμες-ώμοι-κώλος, θερμοκρασίες από ψωφόκρυο μέχρι καύσωνα, διαδρομές που μπροστά τους ο Αι-Γιάννης μοιάζει με την Αττική οδό και η Επίδαυρος με Autobahn, σπασμένοι δρόμοι με κοτρώνες στη μέση, κατολισθήσεις, καθιζήσεις, χελώνες ,άλογα και κάθε λογής ζωντανό και φυσικά ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ στροφιλίκι που σε μεγάλο βαθμό ήταν ανελέητο για αναβάτες-μηχανές.
Κλιπονάτα εκεί πάνω απαγορεύονται δια ροπάλου, και respect στα παιδιά με τα gixxer που έβγαλαν έστω και την 1η μέρα.
Απ΄την άλλη, η φύση εκει απάνοΥ είναι από άλλο πλανήτη. ΩΡΕΣ ατελείωτες οδήγησης μέσα σε οξυές καστανιές και έλατα, τοπίο που κομπλάρεις απ΄την ομορφιά του, η υπέροχη παρέα και ο χαβαλές, και το ότι είχα ένα μηχανάκι που είναι φτιαγμένο για τέτοιες διαδρομές, αρκούν για να νοίωθω τυχερός που κατάφερα και ήμουν εκεί.
Highlights που δεν θα ξεχάσω.....
* Ο τέλειος καφές που ήπιαμε το απόγευμα στους Φραγκαδες εγώ και ο pap. Μαγεία![]()
* Το σπαστήρι μέχρι το καταφύγιο της Βωβούσας μέσα στο δάσος και στο μισοσκόταδο. Ευτυχώς είχα το Bandit που ήταν βούτηρο από αναρτήσεις-σέλα και πέρναγα αέρα μέσα απ΄τις άπειρες λακούβες.
* Η διαδρομή Ανήλιο-Χαλίκι![]()
* Το πιστάκι Γρεβενά-Μέτσοβο, (και όχι μόνο). 50χλμ ονειρεμένης διαδρομής
* Το τρελλοκομείο (aka spyro) που γύρισε πίσω το Σάββατο (!)![]()
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για το υπέροχο ΣαββατοΚύριακο και ειδικά τον npat που το σχεδίασε/οργάνωσε.
ΥΓ. Φωτό όταν καταφέρω να φτιάξω τη σύνδεση στο σπίτι, γιατί η HOL μας άφησε χρόνους.![]()
θεοςΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
![]()
![]()
![]()
, διαδρομές που μπροστά τους ο Αι-Γιάννης μοιάζει με την Αττική οδό και η Επίδαυρος με Autobahn,
ΥΓ. Φωτό όταν καταφέρω να φτιάξω τη σύνδεση στο σπίτι, γιατί η HOL μας άφησε χωρίς χρόνους.![]()
![]()
Eπιτέλους μετά από χρόνια μια βόλτα που πρέπει να ήταν γ@μ@τη..![]()
Well done!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Νομίζω οτι το εν λόγω βιντεάκι, ήταν και η χαριστική βολή στο Tiger. Λάστιχα διαλύθηκαν, το αμορτισέρ αποδήμησε εις Κύριον, η αλυσίδα κρέμασε..... μια συμφορά μιλάμεΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
θα μου πεις (και δικιο θα χεις) ''τωρα μου το λες μωρε γιωργη???!!!'',αλλα καλιο αργα παρα ποτε.τιπ:ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,ΣΟΒΑΡΟ,ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΖΟΝΤΑ ΜΕΣΗΛΙΚΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΤΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΟΥΟΝΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ.ρωτα και κανεναν που ξερει![]()
![]()
Αν μπορεί ο Protesilaos1 να μας γράψει τι έγινε με το Varadero. Το πρόβλημα δεν ήταν από βενζίνη γιατί το μηχανάκι δεν έπαιρνε μπροστά ούτε όταν βάλαμε στο βενζινάδικο.
Το κουφό ήταν οτι έμεινε 200 μέτρα απ΄το βενζινάδικο του ξαδέλφου του στον Δομοκό.
Τον πήγα μέχρι εκεί, και ακούω τον βενζινά να του ρίχνει μπινελίκια την ώρα που του έβαζε βενζίνη. Επαθα πλάκα μέχρι να μου πει οτι ήταν συγγενείς.![]()
Μπράβο ρε παιδιά, περιμένουμε και τις φωτό για τα "παντατέτοια"!
![]()
![]()
![]()
Εγω ξέρω οτι πάλι ενα ΧονΔα έμεινε![]()
Prvtesilae ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρό![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
γαμω την δουλειά μου γαμώ!!!!!!!
ζηλεύω ρε φούστη μου ζηλεύω!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η αλυσίδα ειναι μια χαρα ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Νομίζω οτι το εν λόγω βιντεάκι, ήταν και η χαριστική βολή στο Tiger. Λάστιχα διαλύθηκαν, το αμορτισέρ αποδήμησε εις Κύριον, η αλυσίδα κρέμασε..... μια συμφορά μιλάμε![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Πολύ γέλιο σημερα το πρωί στον λαστιχα:
Αυτός: "Ρε πριν πόσο καιρό σου ειχα πει οτι ήταν για αλλαγη;"
Εγώ: "Εεεε.... (σομπ)...Κανα-δυο μηνες..."
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ναι ρε μλκ, αλλά εσύ για να μαζέψεις το Tiger πρέπει να ανοίξεις thread στις Ανακατασκευές-Restoring...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγω ξέρω οτι πάλι ενα ΧονΔα έμεινε![]()
:rotflmao::rotflmao:
Σιγα. Ενα θρεντ στα τεχνικα θα ανοιξω για αναρτησειςΑρχικά δημιουργήθηκε από baron
Ναι ρε μλκ, αλλά εσύ για να μαζέψεις το Tiger πρέπει να ανοίξεις thread στις Ανακατασκευές-Restoring...
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais